SLAYER - A homofób Westboro baptisták tüntetni akarnak a Hanneman-megemlékezésen

Isten büntetése...

2013. május 17. (péntek) 08:11

Jövő csütörtökön, május 23-án a Los Angeles-i Hollywood Palladiumban nyilvános megemlékezést tartanak a Slayer május 2-án elhunyt gitárosa, Jeff Hanneman emlékére, és a szélsőségesen homofób, antiszemita akciói révén hírhedtté vált Westboro Baptista Egyház bejelentette, hogy tüntetést rendez a megemlékezésen. Szerintük Jeff bűnös ember volt, halála pedig Isten büntetése.


A Fred Phelps vezette Westboro Baptista Egyház már évtizedek óta nyomatja radikális gyűlöletkampányát. A gyülekezet tagjai körbeutazzák az Egyesült Államokat, hogy az Irakban és Afganisztánban elesett katonák temetésein tüntessenek és a gyászoló szülőknek elmagyarázzák, hogy a halott gyermekeik a pokolba kerültek, mert egy "keresztény-ellenes” ország nevében harcoltak. Transzparenseiken az áll, hogy Isten utálja a homoszexuálisokat, és azokat is, akik a melegek jogaikért harcolnak. Az egyház hivatalos honlapjának címe is mindent elárul súlyos elmeállapotukról: GodHatesFags.com  1996-ban a Washington DC-beli Holokauszt Múzeumnál tiltakoztak Phelpsék, ahol a zsidókat nevezték az igazi náciknak.


A Westboro Baptista Egyház már korábban elkészítette a klasszikus Ozzy nóta, a Crazy Train paródiáját, és ezt kívánják énekelni a Hanneman megemlékezésen is. 
 

Hozzászólások

[012231]
horvathfefe
Pál apostol Rómaiakhoz írt levelének első részében szó van a homoszexualitásról.Akit érdekel,az olvassa el, kb. a 18-as verstől kezdve.Szó sincs genetikai rendellenességről.
[012229]
MetalNecro
Ameddig nem akarnak összeházasodni és gyerekeket örökbe fogadni, addig valóban nincs velük probléma. A gond csak az, hogy pont ebbe az irányba tartunk. A család funkciójának (http://thuleanperspective.com/2013/05/02/big-trees-grow-from-small-seeds/) totális megcsúfolása ez, képzeld csak el hogy te vagy az a gyerek, aki ilyen körülmények közt nő fel...
Ja és a parádéjuk is teljesen felesleges, többet árt mint használ, nem tudom mikor jönnek már rá erre...
[012228]
Flesh
A melegekkel nincs semmi baj. Csak kicsit mások. Mind mások vagyunk, csak ők ebben. Ez nem genetikai HIBA. Talán genetikai, de nem hiba. És az emberek csak azért nem szeretik őket, mert az ő másságuk sokkal nagyobb dolognak tűnik az emberek.
[012227]
farrrkas9
Annak ellenére, hogy az emberek egy nagy részét undorral tölti el a homoszexualitás gondolata, szerintem nem kellene döntő szerepet játszon e tény az egyén megítélésében, amennyiben nem kelt nagyobb feltűnést nemi beállítottságával, mint egy heteroszexuális a sajátjával. Rob Halfordot is tudjuk sokan szeretni, tisztelni, pedig a saját neméhez vonzódik, és ő ráadásul a Two projekttel igencsak megbotránkoztatóvá vált. Miért járna kevesebb tisztelet egy kevésbé híres embernek? A média, a pártpolitika és az egyéb gyomorforgató hatalmak markából táplálkozó trendek, és az ezzel járó eufemizmusok, a valóságtól mesterségesen elszakított semmitmondó nyelvezet és gondolatvilág, a túlzott kérkedés, büszkeség, az értékek szándékos földbetiprása az enyhén szólva minősíthetetlen kereskedelmi csatornákon és az utcákon bennem is apokaliptikus gondolatokat eredményez. Ennek ellenére, képtelen lennék gyűlölni, vagy elítélni valakit csak azért, mert neki más elképzelései vannak a szépről, mint nekem. Attól én még undorodhatom, viszont emberségből túllépek ezen, és jó vagy rossz tulajdonságai alapján fogom az illetőt kedvelni vagy sem. Nem kivételezek vele, nem nézem le, egyszerűen megpróbálom úgy kezelni, mint bárki mást. Hogy a túlzott mértékű valóságferdítés, valamint a ló másik oldalára való átesés hová vezet, arról nekem is megvan a véleményem, de egy egészséges szinten tartott tolerancia, amely mindössze megkönnyíti az együttélést a közvetlen környezetemben élőkkel, szerintem szükséges.
[012226]
Gogsi
Winternight: A név elferdítése nem volt szándékos. Félreolvastam, elnézést kérek érte! Óvodába nem jártam, talán emiatt lehet...
[012225]
Raito1
Nekem sem szimpatikusak, de azok sem akik ellen tüntetnek. Lásd - Magyarország. Itt is virágzik mind a két "kultúra", sajnos.
És lehet rám haragudni, de eleve nem egészséges ember aki ha csak szóban is de támogassa ezeket a "szivárványosokat".
És végezetül hogy ki a legnagyobb náci... tudjátok mi folyik Izraelben? Na látod...
[012224]
Winternight
Azt szerintem mindenki elítéli, hogy temetéseket, megemlékezéseket gyaláznak meg. Természetesen én is.
Az írásom nem is a tüntetők védelmében íródott. Szerintem ezt már az elején leszögeztem. A problémám az volt, hogy bár nyilvánvaló, hogy nem azért tüntettek Hannemann megemlékezésén, mert homofóbok és antiszemiták, hanem a Slayer egyes dalszövegei miatt. (Ettől persze semmivel nem elfogadhatóbb a megemlékezésen való jelenlétük). Az írás mégis az antiszemitizmusukat és homofóbiájukat hangsúlyozta ki, holott ezen irányultságuknak semmi köze a jelen esethez. Sőt, felületes olvasónak akár még azt is sugallhatja a cím, hogy szegény Hanneman ratyi volt.
Amikor ovis voltam, én is jó poénnak tartottam mások neveinek elferdítését. Azt mondjuk nem értem miért Winternacht és miért nem téli éj. Nem különösebben kedvelem a németeket, a második világháborús szerepüket is ide értve. Ugyanúgy elítélem a "nácikat", (tehát a szélsőséges nacionalistákat, akik saját népüket a többiek fölé valónak tartják, a többieket meg alacsonyabb rendűnek, legyen az német, francia, vagy akár zsidó náci, mert természetesen nem csak a második világháború németek és szövetségeseik lehetnek nácik, hanem mindenki, akire igaz a zárójeles mondat első fele), mint a kommunista rendszert, bármely vallási fanatizmust vagy a szélsőséges, deviáns liberalizmust. A szememben utóbbi csoporthoz tartoznak a genetikai rendellenességükkel kérkedő fanatikus homoszexuálisok és szervezeteik is. Felőlem azt csinálhatnak otthon, amit akarnak, de nyilvánosan ne botránkoztassanak meg senkit. Kedvenc sorozataim a Spartacus és a Trónok harca, de a hányinger kerülget, amikor csókolózó férfiakat mutatnak a filmben. Ennek ellenére nem megyek ki az utcára ellentüntetni a menetük idején, mert tudom, hogy provokatív vonulásuknak mennyire szükségük van az őket megdobáló - általam szintén elítélt - szélsőségesekre. A két szélsőség ez esetben kiegészíti egymást, egyik a másik nélkül nem működne.
Amúgy a homoszexualitás ilyen mértékű, szinte büszkeségre okot adónak beállított propagálása a ma az EU-t és részben az USA-t is irányító 68-as marxista-deviáns-liberális diáklázadóknak köszönhető. Az ő térnyerésük okozza az EU és a nyugati világ hanyatlását. Ahogy annak idején a római birodalom bukását is saját devianciájuk, túlzott szabadelvűségük indította el. Mindennek persze a homokosok túlzott támogatása csak egy szelete, de az már valóban a vég kezdete, amikor egyes államok engedélyezik, hogy két férfi házasságot kössön egymással, sőt gyereket fogadhasson örökbe. Amikor középiskolákban semleges nemű öltözőket nyitnak azoknak a diákoknak, akik még nem döntötték el, hogy fiúk vagy lányok akarnak-e lenni. Amikor a foci vb előtt német szervezetek amiatt aggódtak, hogy jaj, milyen nagy tragédia lesz, ha a német szurkolók nemzeti zászlókat lengetnek, hiszen ez maga a nacionalizmus, és egyesekben a 45 előtti évek emlékeit idézhetik fel. Amikor népszerű és közkedvelt regényeket írnak át, kitörölve azokból a néger és a cigány kifejezéseket. Amikor a német közszolgálati tévé örök időkre letiltja a Derrick sorozatot azért, mert Horst Tappert színészt éppen a második világháború idején sorozták be katonának. Jelentéktelennek tűnő dolgok ezek, de nagyon rossz irányba vezetnek.
Ami a négereket illeti, náluk nem rendellenesség a sötétbarnás bőr. Kedvenc focistáim és színészeim közt számtalan néger van, sőt van etióp munkatársam is, akit bírok, jó fej. Nincs velük baj. Azt viszont nagyon gáznak tartom, hogy a korábban hivatalos elnevezésüket felülírva afroamerikainak vagy mostanában euroafrikainak kezdték nevezni őket. Hiszen ezek a kifejezések azt sugallják, hogy ők nem igazi európaiak és amerikaiak, hanem csak egy afro változat. Sokkal emberségesebbnek és korrektebbnek gondolom a bőrszín alapján történő megnevezést.
[012223]
Flesh
Winternacht: Amúgy annyiban igazad van, hogy kegyelet és tisztelet. De mit keresnek egy metal zenész temetésén? Attól még nem bűnös, mert a sátánról meg ilyenekről zenélt.
[012222]
Flesh
Ezek egyszerű barmok!
Nácizzák a zsidókat, akiket pont hogy kiirtani akartak, és azt mondják, a homoszexualitás bűn. Csupán egy meleg férfi úgy nem szereti a női nemet, mint pop fan a trash metalt.
[012221]
farrrkas9
"I hate everyone equally, you can't tear that out of me, no segregation, separation, just me in my world of enemies. [...] I reject this fuckin' race, I despise this fuckin' place." - ezek a sorok jutnak eszembe, az ilyen és ehhez hasonló szervezetek láttán. Amúgy várom, mikor jelennek már meg a "súlyos" genetikai bőrproblémával rendelkező feketéket lealacsonyító kommentek. Nem kell már sok, szerintem...
[012219]
Gogsi
Bocsánat, nem temetés, hanem megemlékezés... A lényeg ugyanaz!
[012218]
Gogsi
Winternacht: Ez jó! :) Először zsidózol/nácizol (és mindezt egy mondaton belül, ugyanarra a csoportra vonatkoztatva), majd kioktatsz arról, hogy mi a demokrácia, szólásszabadság és liberalizmus... :) Én tisztelem mások véleményét, addig, amíg azok nem súlyosan kirekesztőek, fenyegetőek, vagy egyszerűen buták... Nem kívánok ebbe a vitába belebonyolódni, mert szerintem nincs értelme. De abban talán egyet értünk, hogy egy temetés nem az az esemény, ahol bármi ellen korteskedni kellene. Tisztelet és kegyelet! Úgy látszik sokan nem értik ezeknek a lényegét!
[012217]
goathornedgod
...Live and let live/die!
[012216]
Winternight
Lehetnél kicsit liberálisabb, és demokratikusabb, és elfogadhatnád, hogy nem gondolkozhat mindenki egyformán. Nem biztos, hogy az a helyes, amit te gondolsz a világ dolgairól.
De nézzük sorjában: Mivel Jeff Hanneman nem volt sem homokos, sem zsidó, ezért nyilvánvaló, hogy nem azért tüntetnek, mert homofóbok vagy antiszemiták, hanem azért, mert a Slayer szövegei nem éppen egyházbarátak. Annak ellenére sem, hogy az énekes Araya hívő keresztény.
A homoszexualitás egy súlyos genetikai rendellenesség. Ezen szerintem nincs mit vitázni. Az, hogy egy feltételezett felsőbbrendű lény, - akit hívhatunk akár teremtőnek is - milyen céllal tette űzi ezt a torz tréfát ezekkel a szerencsétlen sorsúakkal, soha nem fog kiderülni. Az is elképzelhető, hogy büntetésből, és az az feltételezés sem elvethető, hogy nem szereti őket a devianciájuk miatt.
Ami pedig a zsidók egy jól körülhatárolható részének saját magukról képzelt felsőbbrendűségét, és más népek maguk alá sorolását illeti, ez bizony maga a valóság. Ez pedig kőkemény nácizmus.
Ha nem bírod elviselni, hogy mások másképp gondolkoznak, akkor inkább önmagadat sajnáld. A szűklátókörűség maga a sötétség.
[012215]
apolo
Azért a teljesség kedvéért tegyük hozzá hogy a 300 milliós usa-ban ez a családi szekta kb 50 taggal,tehát ötven emberrel rendelkezik,ebből nem kellene nagy összefüggéseket levonni.
Ez a pár elmebeteg a Biblia kiforgatásával és tüntetéseivel a liberális média kedvence,amivel be tudják mutatni hogy a "szent tehenek",a homokosok(a leves a meleg)meg a zsidók ellen tüntetni bűn.Kb ebben a cikkben is benne van hogy ha kritizálni mernéd a zsidókat,akkor szépen egy kalapba kerülsz ezzel az 50 elmerobbanttal,pedig van a földgolyóbison pár száz millió ember aki nem rajong a zsidókért vagy a homokosokért,szerintem ebben a nagy demokráciában és szólásszabadságban ennyit én is megengedhetek magamnak.Amúgy meg nem tudom mi kivetnivaló van abban hogy Isten utálja a homokosokat,Sodomát kénköves esővel pusztította el a Biblia szerint...Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog...A Slayer meg megénekelte hogy God hates us all,abban a homokosok és zsidók is benne vannak,nem?Egyébként meg nem nyafogni kell ilyen esetben,pár Slayer fan legyen már annyira tökös hogy ha ezek odamennek,akkor szépen elmagyarázzák nekik hogy merre van a kijárat.
[012214]
Gogsi
Winternacht: Jézus atya úr isten...! Te milyen sötét vagy! Nagyon sajnállak! Őszintén!
[012213]
Winternight
Eléggé provokatívnak tűnik ez az írás. Szerintem a Hanneman-megemlékezésen nem azért tüntetnek, mert homofóbok és nem is azért mert antiszemiták.
Ami pedig Istent és a homokosokat illeti, valószínűleg igaza van a Westboronak. Ha van isten, akkor könnyen elképzelhető, hogy büntetésképpen verte meg a homokosokat ezzel a súlyos genetikai rendellenességgel. Abban pedig szintén nem kis igazság van, hogy jelen korunkban a zsidók (pontosabban egy jól behatárolható csoportjuk) az igazi nácik.
A mostani akciójukat persze én sem helyeslem, és úgy összességében nem is tartom őket szimpatikusnak, de ettől függetlenül van amiben egyet lehet érteni velük.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
PAUL GILBERT - Új dal a júniusi lemezről: A Thunderous Ovation Shook The Columns
2021. április 16. (péntek) 09:32

Werewolves Of Portland címmel június 4-én jelenik meg Paul Gilbert gitáros (Mr. Big, Racer X) új szólóalbuma, második előzetesként pedig az A Thunderous Ovation Shook The Columns dallal lehet ismerkedni. Mivel a járvány alatt született meg az album, a lezárások miatt Paul Gilbert játszik az összes hangszeren, a gitár mellett dobokon, basszuson, de ő is billentyűzik. "Nem is csak egy, hanem egyenesen két dalt írtam Dmitrij Sosztakovicsról, az orosz zeneszerzőről. Az egyik ez, az A Thunderous Ovation Shook The Columns, amelynek címét egy beszámolóban olvastam. Ilyen volt a közönség reakciója, amikor bemutatták Sosztakovics V. szimfóniáját. Bejött nekik! Szerencsére Sztálinnak is, ő ugyanis nem titkolta, hogy Sosztakovics néhány korábbi műve nem tetszett neki. Azt mondta, hogy jobban tenné, ha rendszerbarátabb műveket alkotna, különben szibériai munkatáborba megy. A jelenkorban is zajlik a kultúrharc, de úgy gondolom, hogy...

LIQUID TENSION EXPERIMENT - Új album Portnoy és Petrucci eszement prog bandájától: LT3
LIQUID TENSION EXPERIMENT - Új album Portnoy és Petrucci eszement prog bandájától: LT3

Az még decemberben derült ki, hogy 22 év után egy új albummal jelentkezik a a Liquid Tension Experiment, azaz John Petrucci (Dream Theater), Mike Portnoy (Transatlantic, Sons Of Apollo),...

THE OFFSPRING - 9 év után új album, már végig is hallgatható a Let The Bad Times Roll
THE OFFSPRING - 9 év után új album, már végig is hallgatható a Let The Bad Times Roll

Kilenc év után végre egy új stúdióalbummal jelentkezett a kaliforniai pop-punk hullám egykori éllovasa, a The Offspring: a Let The Bad Times Roll című lemez már végig is hallgatható....

WHILE SHE SLEEPS - Végighallgatható a modern metalosok új albuma: Sleep Society
WHILE SHE SLEEPS - Végighallgatható a modern metalosok új albuma: Sleep Society

Sleeps Society címmel megjelent és végig is hallgatható a modern metalos brit While She Sleeps ötödik albuma, a 2019-es So What? lemez utódja. A lemezen két vendég is hallható: Simon...

PESTILENCE - Új felállással érkezik a friss album, klippel az első dal: Morbvs Propagationem
PESTILENCE - Új felállással érkezik a friss album, klippel az első dal: Morbvs Propagationem

Exitivm címmel június 25-én jelenik meg a Patrick Mameli vezette holland death metal legenda Pestilence új albuma, a 2018-as Hadeon  lemez utódja. Első előzetesként a videoklippel...

FEAR FACTORY - Júniusban jön ki az új album, itt az első dal: Disruptor
FEAR FACTORY - Júniusban jön ki az új album, itt az első dal: Disruptor

Azt már tavaly ősz óta tudjuk, hogy kijön idén egy új Fear Factory album, a tizedik a sorban, most pedig itt az első dal a június 18-án megjelenő Aggression Continuum lemezről. Ismerkedj...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS