ROCKMARATON 2013 - Május 31-ig még szuperakciós a bérlet ára

A jövő héten megjön az új Rockfater kisfilm!

2013. május 10. (péntek) 10:13

Május 31-ig még kapható az idei Rockmaraton fesztivál szuperakciós heti bérlete - mindössze 6.990 forintért.


"Júniusban már kicsit drágább lesz a bérletünk, bár a 9.990 forintos árral még mindig az ország legolcsóbb fesztiválja maradunk! Megvásárolhatjátok a Ticketportal jegyirodáiban, vagy közvetlenül tőlünk, a hivatalos weboldalunk 'Jegyek' menüpontja alatt található webshop segítségével, akár posta- és kezelési költség nélkül.

A fesztiválunk az idei évben is elfogadja a SZÉP Kártyát, amivel a helyszínen tudjátok majd megvenni a jegyeteket, ugyanakkor, ha még most regisztráljátok vásárlási igényeteket a weboldalunkon található webshopban, akkor a kedvezményes elővételi jegyáron válthatjátok majd meg a helyszínen a bérletet ti is.

Ugyanez érvényes a határon túliak számára, mivel a Felvidék kivételével a jegyelővétel sajnos nem megoldott, így nekik sincs más dolguk, mint regisztrálni vásárlási szándékukat webshopunkban, vagy emailen, és a helyszínen 6.990 forintért kapnak majd heti karszalagot.

Elkezdtük értékesíteni a limitált számú VIP Pass-okat is, de az ellenőrizhetőség miatt, csak a rendezvényünk saját webshopján keresztül, közvetlenül tőlünk vásárolhatjátok meg őket. A Passal a vendégek használhatják a körbekerített és őrzött VIP kempinget és vizesblokkot, és együtt ihatnak a fellépőkkel a VIP kocsmában. A Pass ára 9.990 forint, de csak a hetibérlettel együtt érvényes. Összesen 50 darabot bocsájtottunk megvásárlásra, úgyhogy nem árt sietni, mert gyorsan el szokták kapkodni!


Elkészült a Rockmaraton végleges programja is! Lezárult a Facebookos beszavazás és a Local Heroes tehetségkutatóra jelentkezés is. A Heidevolk sajnos magánéleti okok miatt nem tudta vállalni a fellépést a fesztivál szerdai napján, ezért helyettük a folkot black metallal ötvöző dán Svartsot zenekarral állapodtunk meg.

Az utolsó pillanatban beesett még egy amerikai hardcore banda is az Alpha&Omega, így összesen 162 banda lép majd fel, köztük 12 külföldi zenekarral. Olyan nevekkel koronázzuk az idei programot, mint a Kreator, a Marduk, az Eluveitie, a Sick of it All, az Evergrey, a Business, a Veil of Maya vagy az orosz Purgen.

A magyar zenekaroknál idén kiemelt hangsúlyt fektetünk a feltörekvő csapatokra és az igényes, szubkulturális csemegékre. Olyan kultikus és nemzetközileg is elismert bandák koncertjeit hallgathatjátok meg, amik egyetlen másik fesztiválokon sem játszanak.


Szóval nincs mire várni, ha nem akarod kihagyni az ország leghangulatosabb rock fesztiválját, ahol a legsúlyosabb arcok jönnek össze minden évben, hogy egy teljes hétig felhőtlenül jól érezzék magukat, most kell lépned!

A legolcsóbb hetijegy mellett, a legolcsóbb vendéglátós árakkal várja idén is a Rockmaraton mindazokat, akik valami mást akarnak, mint amit mindenhol megkaphatnak, akik nem kíváncsiak a műanyag sztárokra és a műanyag közönségükre, akik CSAK valódi rock zenét akarnak hallgatni!"


A részletes program napi beosztása már megtekinthető más fontos információkkal együtt a weboldalunkon.

www.rockmaraton.hu


www.facebook.com/rockmaraton 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
GOJIRA - Dalpremier szöveges videóval: Into The Storm
2021. április 12. (hétfő) 18:10

Fortitude címmel április végén jelenik meg a Gojira új albuma, a 2016-os Magma lemez utódja, negyedik előzetesként pedig a szöveges videóval kísért Into The Storm dallal lehet barátkozni. Az új lemez felvételeit a frontember Joe Duplantier irányította, a producer is ő volt, a keverést viszont Andy Wallace (Slayer, Nirvana, Rage Against The Machine) végezte. Tavaly nyáron már bemutattak egy új dalt, a videóval kísért Another World tételt.     www.facebook.com/GojiraMusic   "Pár évvel ezelőtt kezdtem pesszimistává válni az emberiség jövőjét illetően. Noha van egyfajta ráébredés és sokan igyekeznek jobb emberré válni, mégis azt érzem, hogy visszafelé haladunk. Amikor látod a tévében a (volt) amerikai elnököt, ahogy kétségbe vonja a globális felmelegedést, vagy azt hallom egy gimiben tanító barátomtól, hogy a diákjai közül páran nem tudják biztosan, hogy Hitler csak szereplője volt egy...

BIPØLÄRIS - Jön a győri brigád első albuma, új szöveges videó: Szinapszisøk
BIPØLÄRIS - Jön a győri brigád első albuma, új szöveges videó: Szinapszisøk

Sagittarius A* címmel és 13 számmal érkezik majd a tavasz folyamán a 2018 novemberében alakult győri Bipøläris első albuma. Az új gitárossal megerősített hardcore punk bandától már...

PUSCIFER - Klippremier a Tool frontember, Maynard James Keenan csapatától: Bullet Train To Iowa
PUSCIFER - Klippremier a Tool frontember, Maynard James Keenan csapatától: Bullet Train To Iowa

Existential Reckoning címmel még tavaly ősszel látott napvilágot a negyedik Puscifer nagylemez, a Tool frontember, Maynard James Keenan másik bandájának friss videója pedig a Bullet Train...

BLACKBERRY SMOKE - Southern rock lazulás, dalpremier: Ain't The Same
BLACKBERRY SMOKE - Southern rock lazulás, dalpremier: Ain't The Same

You Hear Georgia címmel május 28-án lát napvilágot az atlantai southern rocker Blackberry Smoke új stúdióalbuma, a 2018-as Find A Light lemez utódja. Harmadik előzetesként a szöveges...

ZISKÓ OLIVÉR - Videók a vulkán kráteréből
ZISKÓ OLIVÉR - Videók a vulkán kráteréből

Global Warning című harmadik albumán dolgozik Ziskó Olivér dobos (ex-Sear Bliss, ex-Alfred’s Violin), most pedig egy olyan dalhoz készült el a különleges videója, amelyben a könnyen...

GEOFF TATE - Végighallgatható a második Sweet Oblivion lemez: Relentless
GEOFF TATE - Végighallgatható a második Sweet Oblivion lemez: Relentless

Sweet Oblivion a neve annak a projektnek, amelyet a Frontiers kiadó pár éve szervezett az ex-Queensryche, ma Operation: Mindcrime énekes, Geoff Tate köré. 2019 nyarán jelent meg az első...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS