CSERESZNYE - "Nem kommunikálunk, az ügyvédek beszélnek egymással"

Már az első nagylemezén dolgozik Cserkó New York-i bandája

2013. május 9. (csütörtök) 17:55

Nagyjából egy hónapja mutatta be új, New York-i zenekarának első klipjét az ex-Tankcsapda gitáros Molnár Levente, azaz Cseresznye, a Ghost-címlapos májusi HammerWorld magazinban pedig elolvashatod az első interjút, amit Cserkó 2012. januárja óta adott.


Egy kis részlet a Hammeres interjúból:


Mikor érkezik egy újabb Gun4Gun dal és mikor akartok lemezt kiadni?

„Nagyjából nyolc próba alatt összeraktuk az egész lemezanyagot. 12 dalt hagytunk meg a végén. Voltak próbák, hogy napi két új dal született! Amikor meg nem voltam olyan passzban, a többiek rögtön szívatni kezdtek, hogy mi van, ki vagyok égve, hogy ma csak egy dal jött össze?! (nevet)

Coy is hihetetlen figura, az iphone-ja tele van szövegekkel! Nem tudtam olyan témát mutatni, amire ne lett volna egyből valami szövege! (nevet) 

Egy próbahelyi demó formájában már felvettük a dalokat. Most újra megcsináljuk az egészet, de egy komolyabb demó formájában. Ennek rögzítése folyik most. Amint kész a demó, körbejárjuk a lehetősegeinket, producerekkel beszélünk. A Gun4Gun hivatalosan itt nem jött még ki semmivel, a Dark Crownt is csak otthon hoztuk ki, hogy egyáltalán lássák az emberek, hogy valami történik. Egyelőre ennél bővebbet még nem tudok mondani, de ahogy lesz újdonság, úgyis tudni fogtok róla."A klip és a nóta fogadtatása abszolút pozitív volt. Többen is azt írták a videó alá, hogy a '90-es éveket idézi a nóta, a klip. Erről mit gondolsz?

„A klip egy csoda, de ezt Subscribe Tomi csinálta, ő vágta. Sikerült kihoznia belőle a legtöbbet! Az első srác, akit megkérdeztem, azt mondta, hogy nem vállalja, nyilvan mert nem csúcsminőségben forgattunk. Szóval nem voltak valami optimálisak a felvételek, de a klip végül még jobb is lett a vártnál.

A '90-es évek érzet szerintem amiatt van, mert sok fotó lett összevágva és nagyon gyorsan. Nem volt tudatos, hogy legyen '90-es évek jellege, így sikerült... Mindenesetre az nagyon jól esik, hogy támogatnak az emberek. Ennél több nem is kell nekem! Persze egy újrakezdés sosem egyszerű, pláne amikor 20 év után egyik pillanatról a másikra kihúzzák a talajt az ember lába alól. De innen szép felállni!"

 


 


Milyen a kapcsolatod a Tankcsapdával, szoktatok beszélni egymással?

„Nem szoktunk kommunikálni. Ha valamiért beszélnünk kell, az az, hogy két cégünk is van, és ott maradtak még elvarratlan szálak. De ehhez én nem igazán értek, szóval az ügyvédek beszélnek egymással, keresik a legmegfelelőbb módot arra, hogy teljesen lezárulhasson a sztori..."Meglepett, hogy Sidi lett az utódod?


"Sidi pont megfelelő a szerepre, egyáltalán nem lepett meg."Olyan ötlettel még senki sem keresett meg, hogy akár egy könyv formájában meséld el a Tankcsapda-sztorit, ahogy te láttad?


"Érkezett már ilyen felkérés - meglátjuk! Most nincs időm erre, de a későbbiekben simán elképzelhető. Kedvem is lenne hozzá, csak időt kell majd szakítani rá.”


A teljes interjút a májusi HammerWorld magazinban találod meg. Kattins ide a megrendeléshez!

GUN4GUN (b-j):
Vajda Tamás - dobos
Sam Roon - basszusgitáros
Coy DeLuca - énekes
Cseresznye - gitáros


www.gunforgun.com

A Gun4Gun Facebook oldala


 

GUN4GUN - Dark Crown (az első dal és klip Cserkó új bandájától)

 


www.facebook.com/cseresznyeofficial

 

 

 

Hammer TV

 
L.A. GUNS - Új dal és klip Tracii Guns-éktól: Get Along
2021. október 24. (vasárnap) 17:11

Mint azt bizonyára tudod, jó ideig két L.A. Guns is létezett, a névhasználat joga miatt pedig pereskedés is folyt a Tracii Guns gitáros és Phil Lewis énekes vezette verzió, valamint a Steve Riley dobos irányította L.A. Guns között. Idén áprilisban az a megállapodás született, hogy Tracii Guns és Phil Lewis csapata használhatja az L.A. Guns nevet, Riley-ék pedig Riley's L.A. Guns néven és új logóval dolgozhatnak tovább. Tracii Guns-ék 2019-ben adták ki a The Devil You Know című lemezüket, 2020 tavaszán pedig egy Let You Know című új dallal jelentkeztek. Egy bő év is eltelt, mire kiderült, hogy a 2019-es lemez utódja mikor érkezik majd. A Checkered Past című új L.A. Guns lemez november 12-én jelenik meg, negyedik előzetesként pedig a klippel kísért Get Along dalt tették közzé. Phil Lewis énekes és Tracii Guns gitáros mellett Johnny Martin basszer, Ace Von Johnson gitáros és Shane Fitzgibbon dobos játszik a bandában....

GAAHLS WYRD - Dalpremier az ex-Gorgoroth vezér csapatától: The Seed
GAAHLS WYRD - Dalpremier az ex-Gorgoroth vezér csapatától: The Seed

The Humming Mountain címmel egy öttételes EP-vel jelentkezik november 5-én a Gaahls Wyrd nevű csapat, amit a norvég black metal színtér egyik karakteres alakja, az ex-Gorgoroth és ex-God...

TWELVE FOOT NINJA - Új album és új videó az ausztráloktól
TWELVE FOOT NINJA - Új album és új videó az ausztráloktól

Vengeance címmel megjelent és végig is hallgatható az ausztrál Twelve Foot Ninja harmadik albuma, a 2016-os Outlier lemez utódja, a címadó dalhoz pedig egy videó is született....

MANIMAL - Új dal és videó a göteborgi power metal négyestől: Chains Of Fury
MANIMAL - Új dal és videó a göteborgi power metal négyestől: Chains Of Fury

Forged In Metal címmel egy klippel kísért új dallal jelentkezett még tavasszal a power metalt nyomató göteborgi Manimal, azóta pedig az is kiderült, hogy az Armageddon című új albumuk...

THE WALLKIDS - Klip is született a legutóbbi dalukhoz: Hiába futsz!
THE WALLKIDS - Klip is született a legutóbbi dalukhoz: Hiába futsz!

Hiába futsz! címmel még februárban egy új dallal jelentkezett a dallamos punk rockot játszó egri The Wallkids, nemrég a hivatalos videó is elkészült a nótához. A Nádasi István,...

U.D.O. - Végighallgatható a Game Over! című új lemez, a japán bónusznóta is
U.D.O. - Végighallgatható a Game Over! című új lemez, a japán bónusznóta is

Game Over! címmel megjelent és végig is hallgatható az új U.D.O. album. Udo Dirkschneiderék 16 nótát sorakoztattak fel az alapverzióra, de a japán kiadáson van egy 17. is, a Wilder Life....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS