KILL WITH HATE - A Metal Battle győzteseként irány Wacken

Meggyőző fölénnyel nyert a brutális death horda

2013. május 1. (szerda) 07:32

A vasárnap a Dürer Kertben megrendezett Wacken Metal Battle Hungary vetélkedő élő döntőt nagy fölénnyel nyerte a Kill With Hate zenekar - a zsűri és a közönség együttes döntése nyomán. Gratulálunk nekik!

A brutális death metalt játszó Kill With Hate tehát az idei Wacken fesztiválon is bemutathatja a nemrég egy kanadai kiadónál megjelent bemutatkozó albumát, a Voices Of Obliterationt. 


"Szeretnénk megköszönni minden kedves rajongónknak, barátunknak és családtagunknak az óriási támogatást, amit a Wacken Metal Battle kapcsán kaptunk! Hihetetlen jók vagytok! Nagyon szépen köszönjük a zsűrinek is! Ígérjük, hogy méltó módon képviseljük Wackenen a hazai metal színteret! Továbbá szeretnénk gratulálni az est összes fellépőjének a színvonalas koncertekért!"
A Wacken Metal Battle Hungary végeredménye:

1. Kill With Hate (439 pont)
2. Barbears (149 pont)
3. Neokhrome (124 pont)
4. Megazetor (117 pont)
5. Effrontery (101 pont)

Különdíj: Barbears"A közönség szavazatai és a zsűri (Buzás Krisztián – nuskull.hu, Dankó János – Lángoló Gitárok, Draveczki-Ury Ádám – Shock!, Jakab Zoltán – Phoenix Music Hungary, Lénárd László – Hammerworld, Sütöri Olivér – Wacken Metal Battle Hungary) döntése alapján a budapesti Kill With Hate nyerte Európa elsőszámú metal tehetségkutatójának magyarországi döntőjét.

A főnyeremény: fellépés a 2013-as Wacken fesztiválon Németországban, egy 125 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyeremény az AudioZónától, illetve száz darab egyedileg gyártott zenekaros pengető a Rockyourself webshoptól.

A németországi Wacken fesztiválon megrendezésre kerülő Wacken Metal Battle International tehetségkutatón harminc ország saját Metal Battle első helyezettjével kell megmérkőznie a Kill With Hate-nek. Az ottani első helyezett nyereménye egy lemezszerződés a Nuclear Blast kiadóval, Európa-turné, illetve további értékes tárgynyeremények.


A dobogó második fokára a szegedi Barbears állhatott, akik 75 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyereményt nyertek az AudioZónától, illetve ötven darab egyedileg gyártott zenekaros pengetőt a Rockyourself webshoptól. Szintén a Barbears kapta a Phoenix Music Hungary különdíját, fellépési lehetőséget egy, a cég által szervezett külföldi koncert valamelyikén.

A harmadik helyezett, a debreceni Neokhrome 50 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyereménnyel gazdagodott szintén az AudioZóna felajánlása révén. A negyedik helyre a Megazetor, az ötödikre az Effrontery került.

Mind a tíz döntős résztvevő (azaz a fentiek mellett a Sleepless, a Lake Of Mind, a Miserium, a dAsh és az Absent Distance) 20 százalékos vásárlási utalványt kap, amelyet a Hangáruházban tudnak beváltani Korg-, Vox-, Marshall-, Audio-Technica- és Allen&Heath-termékekre július 31-ig."

 


WACKEN METAL BATTLE HUNGARY 2013 - Eredményhirdetés


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
GEOFF TATE - Végighallgatható a második Sweet Oblivion lemez: Relentless
2021. április 10. (szombat) 08:52

Sweet Oblivion a neve annak a projektnek, amelyet a Frontiers kiadó pár éve szervezett az ex-Queensryche, ma Operation: Mindcrime énekes, Geoff Tate köré. 2019 nyarán jelent meg az első album, most pedig már végighallgatható a Relentless címet viselő második nagylemez. A 2019-es album Simone Mularoni (a prog metalos DGM gitáros/főnöke) vezetésével készült el, és a tavasszal érkező új lemezen is olasz muzsikusok szerepelnek majd, de ezúttal egy teljesen új gárda sorakozott fel Geoff Tate mellé. Aldo Lonobile gitáros (Secret Sphere, Archon Angel, Timo Tolkki's Avalon) volt az anyag fő zeneszerzője és producere. Geoff Tate: "Az utóbbi években egyre több időt töltöttem Olaszországban, az ottani kultúra és az ott élő emberek rabul ejtették a szívemet. Nagyon élveztem azt is, ahogy az olasz társaimmal elkészítettem ezt a klasszikus metal albumot."   SWEET OBLIVION 2021: Geoff Tate énekes Aldo Lonobile gitáros...

THE END MACHINE - Új album az ex-Dokken zenészek csapatától: Phase 2
THE END MACHINE - Új album az ex-Dokken zenészek csapatától: Phase 2

A klasszikus Dokken felállás zenészei, George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszer és Mick Brown dobos, valamint a Warrant énekeseként ismert Robert Mason (ex-Lynch Mob) még 2018-ban hozta...

RED SWAMP - Videoklippel egy új albumelőzetes dal a budapesti csapattól: Goddamn
RED SWAMP - Videoklippel egy új albumelőzetes dal a budapesti csapattól: Goddamn

Tavaly nyáron már bemutatott egy Time To Die című, klippel kísért lemezelőzetes dalt a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp, most pedig itt egy másik klipes, friss nóta, a Goddamn....

LIGHT THE TORCH - Klippremier az ex-Killswitch Engage énekes bandájától: Wilting In The Light
LIGHT THE TORCH - Klippremier az ex-Killswitch Engage énekes bandájától: Wilting In The Light

You Will Be The Death Of Me címmel június 25-én jelenik meg az ex-Killswitch Engage énekes Howard Jones vezette Light The Torch zenekar második albuma, a 2018-as Revival lemez utódja. Első...

SABATON - Itt az új videoklip: Royal Guard
SABATON - Itt az új videoklip: Royal Guard

Még februárban jelentette be a Sabaton, hogy meghosszabbította a szerződését a Nuclear Blast kiadóval, és már akkor megígérték, hogy Livgardet címmel egy vadonatúj számmal...

FLOTSAM AND JETSAM - Hivatalos klippel az első dal a júniusi albumról: Burn The Sky
FLOTSAM AND JETSAM - Hivatalos klippel az első dal a júniusi albumról: Burn The Sky

Blood In The Water címmel június 4-én jelenik meg a veterán arizonai metalos Flotsam And Jetsam új albuma, a 2019-es The End Of Chaos lemez utódja. Jason Newsted eredeti bandájának ez lesz...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS