KILL WITH HATE - A Metal Battle győzteseként irány Wacken

Meggyőző fölénnyel nyert a brutális death horda

2013. május 1. (szerda) 07:32

A vasárnap a Dürer Kertben megrendezett Wacken Metal Battle Hungary vetélkedő élő döntőt nagy fölénnyel nyerte a Kill With Hate zenekar - a zsűri és a közönség együttes döntése nyomán. Gratulálunk nekik!

A brutális death metalt játszó Kill With Hate tehát az idei Wacken fesztiválon is bemutathatja a nemrég egy kanadai kiadónál megjelent bemutatkozó albumát, a Voices Of Obliterationt. 


"Szeretnénk megköszönni minden kedves rajongónknak, barátunknak és családtagunknak az óriási támogatást, amit a Wacken Metal Battle kapcsán kaptunk! Hihetetlen jók vagytok! Nagyon szépen köszönjük a zsűrinek is! Ígérjük, hogy méltó módon képviseljük Wackenen a hazai metal színteret! Továbbá szeretnénk gratulálni az est összes fellépőjének a színvonalas koncertekért!"
A Wacken Metal Battle Hungary végeredménye:

1. Kill With Hate (439 pont)
2. Barbears (149 pont)
3. Neokhrome (124 pont)
4. Megazetor (117 pont)
5. Effrontery (101 pont)

Különdíj: Barbears"A közönség szavazatai és a zsűri (Buzás Krisztián – nuskull.hu, Dankó János – Lángoló Gitárok, Draveczki-Ury Ádám – Shock!, Jakab Zoltán – Phoenix Music Hungary, Lénárd László – Hammerworld, Sütöri Olivér – Wacken Metal Battle Hungary) döntése alapján a budapesti Kill With Hate nyerte Európa elsőszámú metal tehetségkutatójának magyarországi döntőjét.

A főnyeremény: fellépés a 2013-as Wacken fesztiválon Németországban, egy 125 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyeremény az AudioZónától, illetve száz darab egyedileg gyártott zenekaros pengető a Rockyourself webshoptól.

A németországi Wacken fesztiválon megrendezésre kerülő Wacken Metal Battle International tehetségkutatón harminc ország saját Metal Battle első helyezettjével kell megmérkőznie a Kill With Hate-nek. Az ottani első helyezett nyereménye egy lemezszerződés a Nuclear Blast kiadóval, Európa-turné, illetve további értékes tárgynyeremények.


A dobogó második fokára a szegedi Barbears állhatott, akik 75 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyereményt nyertek az AudioZónától, illetve ötven darab egyedileg gyártott zenekaros pengetőt a Rockyourself webshoptól. Szintén a Barbears kapta a Phoenix Music Hungary különdíját, fellépési lehetőséget egy, a cég által szervezett külföldi koncert valamelyikén.

A harmadik helyezett, a debreceni Neokhrome 50 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyereménnyel gazdagodott szintén az AudioZóna felajánlása révén. A negyedik helyre a Megazetor, az ötödikre az Effrontery került.

Mind a tíz döntős résztvevő (azaz a fentiek mellett a Sleepless, a Lake Of Mind, a Miserium, a dAsh és az Absent Distance) 20 százalékos vásárlási utalványt kap, amelyet a Hangáruházban tudnak beváltani Korg-, Vox-, Marshall-, Audio-Technica- és Allen&Heath-termékekre július 31-ig."

 


WACKEN METAL BATTLE HUNGARY 2013 - Eredményhirdetés


 

Hammer TV

 
THE OTHER - Új dal és klip a horror punk csapattól: Demon Eyes
2021. október 26. (kedd) 14:52

Demon Eyes címmel egy klipes új dallal jelentkezett a The Other, a kölni horror punk brigád. Feltámadt sírjából a legendás horror punk kiadó, a Fiend Force Records (többek között a This Is Horror Punk válogatások, Blitzkid, Nim Vind, Bloodsucking Zombies From Outer Space, Rezurex stb.), ez adta az apropót az új nótához. A kiadót 2003-ban alapította a The Other énekese, Rod Usher, a bandának pedig ez az első dala a tavalyi Haunted lemez óta. A Demon Eyes keverését és maszterizálását Dennis Koehne végezte, a borítót Oss Caroch készítette.   www.facebook.com/theotherhorrorpunk        

AUTUMN TWILIGHT - Tíz év után az első új dal: Cyclic
AUTUMN TWILIGHT - Tíz év után az első új dal: Cyclic

Tíz év óta először egy új dallal és szöveges videóval jelentkezett a dark/gothic/doom metalos Autumn Twilight. A 2010-es Sequel lemez utódja Valid címmel jelenik meg a decemberi-januári...

FIVE FINGER DEATH PUNCH - Júliusban visszatérnek Budapestre!
FIVE FINGER DEATH PUNCH - Júliusban visszatérnek Budapestre!

Az még májusi hír volt, hogy két album rögzítésére készül a Five Finger Death Punch, az viszont egészen friss, hogy a 2022 nyarára most meghirdetett Európa-turnéjuknak lesz budapesti...

SIJJIN - Új banda a Necros Christos romjain, dalpremier: Condemned By Primal Contact
SIJJIN - Új banda a Necros Christos romjain, dalpremier: Condemned By Primal Contact

Sumerian Promises címmel november 12-én jelenik meg a death/tharsh vonalas berlini Sijjin bemutatkozó albuma, második előzetesként pedig a Condemned By Primal Contact dallal lehet ismerkedni....

NEVERLAND - Videóval az új hazai metal formáció első dala: Nézz körül
NEVERLAND - Videóval az új hazai metal formáció első dala: Nézz körül

Nézz körül címmel egy szöveges videó kíséretében mutatta be első dalát a Neverland, egy új banda, amelyben az Avenford gitárosa, Szehoffner Péter ismét együtt zenél egykori...

RED FANG - Új klip a saját temetésükről: Rabbits In Hives
RED FANG - Új klip a saját temetésükről: Rabbits In Hives

Arrows címmel júniusban jelent meg a portlandi Red Fang új albuma - öt hosszú év után. A Rabbits In Hives dalhoz készült friss klipben a Red Fang zenészei a saját temetésüket...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS