BON JOVI - Richie Samborát kitették volna?

Azért a New York Postnak nem kell miondent elhinni

2013. április 7. (vasárnap) 14:26

Nagyban folyik a találgatás, hogy Richie Sambora gitáros miért nem vesz részt a Bon Jovi turnén, és a New York Post értesülése szerint Jon Bon Jovi felesége, Dorothea tehet a történtekről.

A hírek szerint Richie Sambora ezúttal nem egy újabb elvonós kanyar miatt maradt otthon, és nem is önszántából tett így. "Nem kiugrott, hanem lökték" - fogalmaz a NY Post.


A zenekar hivatalos közleménye szerint "személyes okokból" nem turnézik velük Sambora, de a Post írása szerint a frontember igyekszik megszabadulni régi harcostársától. "Állandóan piál és egy csomó Hollywoodi kiscsaj lóg körülötte" - mondta egy informátor a New York Postnak, amely egyébként bulvárlap, tehát nem szabad minden náluk megjelent infót készpénznek venni.


Jon Bon Jovi felesége, Dorothea azonban nagyon szeretné, ha a turné pia és drogok nélkül futna le, Sambora viszont állítólag azt mondta, hogy nem hisz az elvonóban, és ennek megfelelően is viselkedik, folyamatosan bulizik, és ehhez mindig meg is találja a megfelelő csajokat.

A New York Post szerint Dorotheanak olyan komoly befolyása van a mostani történésekre, mint annak idején Yoko Ononak volt a Beatles feloszlásában.


Sambora egy csütörtöki Twitter-üzenetben csak annyit közölt, hogy köszöni, hogy aggódnak érte, jól van, de Los Angelesben kellett maradnia, hogy egy személyes dolgot elintézzen. Amúgy meg mindenkit szeret és hamarosan viszontlátjuk őt. 


A turnén jelenleg is az a Phil Xenidis gitározik Sambora helyett, aki már 2011-ben is kisegített, amikor Richie elvonóra ment.


 


 

 

 

 


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
EREB ALTOR - Dalpremier a svéd viking metalosoktól: Prepare For War
2019. szeptember 16. (hétfő) 18:52

Järtecken címmel szeptember 23-án jelenik meg a viking metalos svéd Ereb Altor új albuma, a 2017-es lemez folytatása, amelyről máris megismerkedhetsz a harmadik előzetes dallal, a Prepare For War tétellel. A Bathory-örökséget méltó módon ápoló black/folk/viking csapat tagjai közül ketten is ismertek a doomos Isole soraiból. Az Isole új albuma augusztusban jött ki Dystopia címmel. Az Ereb Altorral és az Isole-lal is találsz interjút a szeptemberi HammerWorld magazinban.   www.facebook.com/ErebAltorOfficial EREB ALTOR - Prepare For War (a 2019-es Järtecken albumról) EREB ALTOR - Queen Of All Seas (a 2019-es Järtecken albumról) EREB ALTOR - With Fire In My Heart (a 2019-es Järtecken albumhoz)  

LEAVES' EYES & SIRENIA - Budapestre jönnek az idei Female Metal Voices turnéval
LEAVES' EYES & SIRENIA - Budapestre jönnek az idei Female Metal Voices turnéval

November végén közös Európa-turnéra indul a szimfo-metalos Leaves' Eyes és a szimfo-epikus metalos norvég Sirenia, a Female Metal Voices Tour 2019 elnevezésű turnénak pedig lesz magyar...

DEVIN TOWNSEND - Friss animációs klip: Why?
DEVIN TOWNSEND - Friss animációs klip: Why?

Empath címmel tavasszal jelent meg az új Devin Townsend album, a kanadai fenegyerek pedig a lemez őszi Európa-turnéjával Budapesten is fellép majd. A koncert a Barba Negra klubban lesz...

PIRAMIS - 65 éves korában elhunyt Gallai Péter billentyűs, énekes, zeneszerző
PIRAMIS - 65 éves korában elhunyt Gallai Péter billentyűs, énekes, zeneszerző

65 éves korában elhunyt Gallai Péter, a Piramis billentyűse, énekese, zeneszerzője. Gallai Péter 1974-től 1982-ig volt a Piramis tagja, majd 2009-túl újra a klasszikus magyar...

OMEN - Klippremier: Egy jobb pokol
OMEN - Klippremier: Egy jobb pokol

A nyáron jelent meg az Omen 11. albuma, a Halálfogytiglan, amely egyben az új énekes, Molnár "Stula" Péter (Stula Rock, ex-Mobilmánia) bemutatkozása is, most pedig megismerkedhetsz az Egy...

MASTERS OF CEREMONY - Klippremier Sascha Paeth új metal bandájától: Die Just A Little
MASTERS OF CEREMONY - Klippremier Sascha Paeth új metal bandájától: Die Just A Little

Signs Of Wings címmel tegnap jelent meg a bemutatkozó albuma annak az új csapatnak, a Masters Of Ceremony-nak, amelyet a gitárosként, producerként és dalszerzőként is jól ismert Sascha...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS