ECLIPSE OF THE SUN - Vakító doom/power sötétség Fehérvárról

A tavalyi Symbols EP folytatásán dolgozik a csapat

2013. március 12. (kedd) 14:45 | utoljára módosítva: 2013. március 12. (kedd) 14:49

A doom, power és death keveréket játszó székesfehérvári Eclipse Of The Sun már javában dolgozik a tavalyi Symbols EP folytatásán, az első nagylemezen, de a Symbols egyik hangsúlyos dalához most egy szöveges videót is elkészítettek.


A SepticFlesh, Nevergreen, Solitude Aeturnus, Iced Earth híveknek melegen ajánlott banda legfrissebb hírei:

"Jelentjük: ígéretünkhöz híven nekiálltunk debütáló albumunk megírásának és rögzítésének. Bár a végső stúdiómunkálatok még jócskán odébb vannak, már most megállapíthatjuk, hogy az előző két anyagunkhoz mérve is – amiket anno nagyon jól fogadott mind a netes szakma, mind a közönség – kiemelkedően jó dalok születtek eddig is és születnek folyamatosan.

A lemezünk előreláthatólag egy konceptanyag lesz, egy Dan Ibiru nevű fiatalember története, akit - kihasználva hatalmas politikai befolyását - sötét célokra akarnak felhasználni rendkívül kétes túlvilági entitások. A sztori alapvető etikai kérdéseket feszeget majd, sajnos rendkívül időszerűen.

Az albumon körülbelül nyolc-tíz dal kap majd helyet, ami úgy véljük, a mai zenehallgatási szokásokhoz igazodva pont elegendő lesz. Stílusban igyekszünk a Symbols EP világát továbbvinni – nem véletlenül került fel anno arra az anyagra a Blinding Darkness című dalunk, mely a majdani albumon is helyet kap majd.

Ehhez a számunkhoz a napokban elkészítettünk egy szöveges videót is, mivel egyre többen kerestek meg minket azzal, hogy szeretnének belőle egy youtube videót készíteni. volt, aki már meg is tette, pl: a Magyar kevésbé ismert Rockzenekarok nevű Facebookos oldal, akiknek ezúton is megköszönjük mind a mi, mind a többi magyar banda nevében, hogy napi szinten igyekszenek promótálni a fiatal magyar rockzenekarokat.ECLIPSE OF THE SUN - Blinding Darkness (szöveges videó a 2012-es Symbols EP-hez)


Szerencsére egyre több külföldi promóciós oldal is érdeklődik a zenénk iránt, ám mi továbbra is annak örülnénk leginkább, ha itthon is kifejlődne a netes promóció, és egyre többen vállalnák fel, akár pusztán a zene szeretete miatt, hogy segítik a fiatal tehetségeket azzal, hogy megosztják a zenéjüket mindenkivel, akivel csak lehet.

Azoknak, akik még nem ismernék a zenekarunk munkásságát: az előző két anyagunk továbbra is ingyen letölthető a honlapunkról:
www.eclipseofthesun.fw.hu

Az elkövetkező időszakban igyekszünk minél több koncertet adni. Legközelebb hazai pályán, Székesfehérváron lehet majd minket látni március 23-án, olyan profi bandák társaságában, mint a Wormwood, az Exodikon, és a Harloch. Az estre a belépő 400 Forint lesz, de azok közt, akik a koncert a Facebookos eseményét megosztják és meghívják az ismerőseiket, ingyen belépőket sorsolunk majd ki."


www.facebook.com/eclipseofthesunband 

Hozzászólások

[011908]
herbie2
A fent említett oldal. Csatlakozzatok ha titeket is érdekelnek az amatőr vagy regionálisan ismert Rockzenekarok!

https://www.facebook.com/amator.rockzenekarok
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
OVERKILL - Májusban új koncert DVD, premier: Hammerhead
2018. március 17. (szombat) 08:56

Live In Overhausen címmel egy új koncert DVD-vel jelentkezik május 18-án az Overkill, és első előzetesként máris itt a Hammerhead nóta a tavaly április 16-án a németrpországi Obergausenben, a Turbinenhalle 2-ban rögzített buliról. A 21 dalos koncertanyag dupla CD+DVD, és dupla CD+Blu-ray formátumban is kijön, akárcsak LP-n. Két szülinapot is ünnepelnek Blitzék ezzel a kiadvánnyal, a Horrorscope lemez 25 éves jubileumát és a Feel The Fire című debütáló album 30 éves jubileumát.   OVERKILL - Hammerhead (a 2018-as Live In Overhausen DVD-ről)  

L.A. GUNS - Új videó a márciusi Live In Milan DVD-ről: Speed
L.A. GUNS - Új videó a márciusi Live In Milan DVD-ről: Speed

Made In Milan címmel március 23-án egy koncert CD-vel, DVD-vel jelentkezik az L.A. Guns, amelynek ősszel jött ki a The Missing Peace című stúdióalbuma. A 2012-es Hollywood Forever lemez...

THE CROWN - Végighallgatható az új album: Cobra Speed Venom
THE CROWN - Végighallgatható az új album: Cobra Speed Venom

Cobra Speed Venom címmel március 16-án jelent meg a Johan Lindstrand énekes vezette svéd death/thrasher The Crown tizedik albuma, amit teljes egészében végig is hallgathatsz. Az új...

TESSERACT - Áprilisban érkezik a Sonder album, új klipes dal: King
TESSERACT - Áprilisban érkezik a Sonder album, új klipes dal: King

Sonder címmel április 20-án jelenik meg a prog metalos brit TesseracT negyedik albuma, a 2015-ös Polaris folytatása, amelyről máris megismerkedhetsz a klippel kísért King című dallal is....

SABATON - Klip született a Manowar feldolgozásukhoz: Kingdom Come
SABATON - Klip született a Manowar feldolgozásukhoz: Kingdom Come

Befejezte észak-amerikai turnéját a csatametalos Sabaton, egyúttal egy videót tettek közzé a Manowar feldolgozásukhoz. Az eredetileg az 1988-as Kings Of Metal lemezen megjelent Kingdom...

DE PROFUNDIS - Megjelent az Aornos-szal közös split-anyag
DE PROFUNDIS - Megjelent az Aornos-szal közös split-anyag

Die Nacht címmel már bemutattunk egy vadonatúj dalt a nyers, dallamos black metalt játszó, szombathelyi de profundis zenekartól, most viszont már a teljes új anyaguk meghallgatható. A...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS