ECLIPSE OF THE SUN - Vakító doom/power sötétség Fehérvárról

A tavalyi Symbols EP folytatásán dolgozik a csapat

2013. március 12. (kedd) 14:45 | utoljára módosítva: 2013. március 12. (kedd) 14:49

A doom, power és death keveréket játszó székesfehérvári Eclipse Of The Sun már javában dolgozik a tavalyi Symbols EP folytatásán, az első nagylemezen, de a Symbols egyik hangsúlyos dalához most egy szöveges videót is elkészítettek.


A SepticFlesh, Nevergreen, Solitude Aeturnus, Iced Earth híveknek melegen ajánlott banda legfrissebb hírei:

"Jelentjük: ígéretünkhöz híven nekiálltunk debütáló albumunk megírásának és rögzítésének. Bár a végső stúdiómunkálatok még jócskán odébb vannak, már most megállapíthatjuk, hogy az előző két anyagunkhoz mérve is – amiket anno nagyon jól fogadott mind a netes szakma, mind a közönség – kiemelkedően jó dalok születtek eddig is és születnek folyamatosan.

A lemezünk előreláthatólag egy konceptanyag lesz, egy Dan Ibiru nevű fiatalember története, akit - kihasználva hatalmas politikai befolyását - sötét célokra akarnak felhasználni rendkívül kétes túlvilági entitások. A sztori alapvető etikai kérdéseket feszeget majd, sajnos rendkívül időszerűen.

Az albumon körülbelül nyolc-tíz dal kap majd helyet, ami úgy véljük, a mai zenehallgatási szokásokhoz igazodva pont elegendő lesz. Stílusban igyekszünk a Symbols EP világát továbbvinni – nem véletlenül került fel anno arra az anyagra a Blinding Darkness című dalunk, mely a majdani albumon is helyet kap majd.

Ehhez a számunkhoz a napokban elkészítettünk egy szöveges videót is, mivel egyre többen kerestek meg minket azzal, hogy szeretnének belőle egy youtube videót készíteni. volt, aki már meg is tette, pl: a Magyar kevésbé ismert Rockzenekarok nevű Facebookos oldal, akiknek ezúton is megköszönjük mind a mi, mind a többi magyar banda nevében, hogy napi szinten igyekszenek promótálni a fiatal magyar rockzenekarokat.ECLIPSE OF THE SUN - Blinding Darkness (szöveges videó a 2012-es Symbols EP-hez)


Szerencsére egyre több külföldi promóciós oldal is érdeklődik a zenénk iránt, ám mi továbbra is annak örülnénk leginkább, ha itthon is kifejlődne a netes promóció, és egyre többen vállalnák fel, akár pusztán a zene szeretete miatt, hogy segítik a fiatal tehetségeket azzal, hogy megosztják a zenéjüket mindenkivel, akivel csak lehet.

Azoknak, akik még nem ismernék a zenekarunk munkásságát: az előző két anyagunk továbbra is ingyen letölthető a honlapunkról:
www.eclipseofthesun.fw.hu

Az elkövetkező időszakban igyekszünk minél több koncertet adni. Legközelebb hazai pályán, Székesfehérváron lehet majd minket látni március 23-án, olyan profi bandák társaságában, mint a Wormwood, az Exodikon, és a Harloch. Az estre a belépő 400 Forint lesz, de azok közt, akik a koncert a Facebookos eseményét megosztják és meghívják az ismerőseiket, ingyen belépőket sorsolunk majd ki."


www.facebook.com/eclipseofthesunband 

Hozzászólások

[011908]
herbie2
A fent említett oldal. Csatlakozzatok ha titeket is érdekelnek az amatőr vagy regionálisan ismert Rockzenekarok!

https://www.facebook.com/amator.rockzenekarok
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ARCH ENEMY - Januárban feldolgozásokkal teli album jön: Covered In Blood
2018. november 21. (szerda) 09:28

2019 elején az Arch Enemy egy feldolgozásalbummal jelentkezik majd, amelyre a pályafutásuk során rögzített összes átiratuk felkerül majd. A Covered In Blood címet viselő lemez borítóját már közzé is tették, de a január 18-án boltokba kerülő anyag részletes dallistája csak később érkezik. Ugyancsak Arch Enemy hír, hogy december 7-én kihoznak egy limitált példányos kislemezt a legutóbbi Will To Power album "power balladájával", a Reason To Believe-vel, a kislemez B oldalára pedig egy Tears For Fears feldolgozás, a Shout kerül majd fel. Michael Amott gitáros: "A Reason To Believe dal úgy született, hogy egyrészt visszaemlékeztem a saját fiatalságomra, másrészt meghallgattuk a rajongóink saját sztorijait. Ez a dal nektek született. Sose adjátok fel a küzdelmet, barátaim!"    

JUNGLE ROT - Friss klippel jelentkeztek: A Burning Cinder
JUNGLE ROT - Friss klippel jelentkeztek: A Burning Cinder

Szimplán Jungle Rot címmel jelenik meg a nyáron az új Jungle Rot album, a wisconsini death metal horda tizedik nagylemeze, amelynek A Burning Cider készült el a csapat friss klipje. Ismerkedj...

RIVERSIDE - Márciusban Budapesten a lengyel prog rock mesterek!
RIVERSIDE - Márciusban Budapesten a lengyel prog rock mesterek!

Wasteland címmel szeptemberben jelent meg a lengyel prog rock mester Riverside új albuma, az első új dalos lemezük a 2016 februárjában, 40 éves korában elhunyt Piotr Grudziński gitáros...

ARTILLERY - Végighallgatható az új album: The Face Of Fear
ARTILLERY - Végighallgatható az új album: The Face Of Fear

The Face Of Fear címmel megjelent a dán thrash/power gépezet Artillery kilencedik albuma, a 2016-os Penalty By Perception lemez folytatása, amelyet teljes egészében végig is hallgathatsz a...

VOLBEAT - Premier a decemberi DVD-ről, az új dal: The Everlasting
VOLBEAT - Premier a decemberi DVD-ről, az új dal: The Everlasting

Let's Boogie! Live From Telia Parken címmel egy koncert DVD-vel jelentkezik december 14-én a dán Volbeat. 2017. augusztus 26-án egy különleges bulit adott a banda, az első dán zenekarként...

SMASH INTO PIECES - December elején a Dürerben két másik svéd csapattal
SMASH INTO PIECES - December elején a Dürerben két másik svéd csapattal

Evolver címmel jött ki a múlt hónapban a a látványos koncertjeiről és azonnal ható dalairól ismert svéd Smash Into Pieces negyedik albuma, december 2-án pedig a Dürer Kertben lépnek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS