SLAYER - A zenekar nyilatkozata a Lombardo-balhé kapcsán

Száraz, hivatalos hangvételű állásfoglalás

2013. február 22. (péntek) 08:07

Ahogy várható volt, a Slayer-tábor válaszolt Dave Lombardo dobos tegnapi Facebook üzenetére, amelyben elmagyarázta, hogy szerinte miért nem vele lép fel a csapat a szombaton induló ausztrál Soundwave bulikon. A közlemény hangvétele hivatalos,és túl sok minden nem derül ki belőle:


"A Slayer megerősíti, hogy Jon Dette dobol a zenekarral a szombaton induló ausztrál koncerteken. Ami Dave Lombardo Facebook posztját illeti, a Slayer nem ért egyet Mr. Lombardo üzenetének tartalmával, sem az események felvázolt időbeliségével, leszámítva azt, hogy Mr. Lombardo egy héttel a tervezett indulás előtt állt elő a teljesen új feltételekkel, amelyek ellentétben álltak a korábbi megállapodással.

Ennyire rövid idő alatt a zenekar képtelen volt egyezségre jutni az új követeléseket illetően. Többről van itt szó, mint amit Mr. Lombardo nyilvánosságra hozott, de az iránta való tisztelet miatt a Slayer nem kíván több kommentárt fűzni ehhez. A Slayer hálás az ausztrál rajongóinak, hogy megértik ezt utolsó pillanatos, sajnálatos változást, és nagyon várja a találkozást ezeken a koncerteken.
 

Hozzászólások

[011786]
lakatosricsi
Hahahahaha!Miért,mit gondoltatok,csak nem azt,hogy egy Slayer kaliberű bandát a zene szeretete,a közös élmények,meg a haverság tart össze?Hát persze,még véletlenül sem a dollár...ÉBRESZTŐ!!!!!
[011785]
kavasinszky
Emlékezzetek vissza, Paul Bostaph is a pénz (vagy hiánya?) miatt szállt ki. Persze, ő könyök sérülésre hivatkozott. Amikor Lombardo visszament, Kerry már akkor megmondta, hogy neki más a státusza, mint a többi három embernek. Ez mostanra kiverte a biztosítékot.
[011782]
pekka
Ha van pénz akkor azért van veszekedés, ha nincs pénz akkor meg azért! Amíg világ a világ addig ez így is lesz! A pénz mindennek a megrontója volt, és lesz is mindig!
[011781]
hanaura
Valamit néha elfelejtünk.
Attól, hogy valaki eszméletlen jó zenét játszik, még megmaradhat annak a gőgös, buta parasztnak ami mindig is volt.
Zeneileg zseniális a Slayer, amit interjúkban hallok, a balhék kapcsán, mert ez ugye nem az első, az egy arrogáns, hisztis, gonosz gyerek ostobasága. Még szerencse, hogy nem kötelező emberként komolyan venni valakit/valakiket, ahhoz hogy élvezni lehessen a zenéjüket.
[011780]
Detomasso
Már alig vártam, hogy a Disney-Nightwish elkerüljön 3 nap után a címoldalról és valami metalosabbnak adja át a helyet...hát jön ez a "gyilkos" kabaré, ej, mondom, erre nem számítottam! Persze, hogy nagy pénz van egy ilyen régi és hiteles bandában, amin annak rendje-módja szerint össze is vesztek! Már emiatt nem lehetünk boldogok és a hitelességük romlott a szememben! Tisztelettel! Dtmss
[011779]
Nagaarum
Részemről nincs ezzel gond, de akkor Bostaph jöjjön vissza :-)
[011778]
Flesh
Elég fiatal, csak 15 éves metal fan vagyok, de mindig is azt hittem, hogy a Slayer az igazi trash banda, nem tértek le az útról, nem érdekelte őket a pénz. Eddig legalábbis azt hittem. Ezek után az sem lepne meg, ha megint Lombardo mentes lenne a Slayer.
[011777]
miskaba
Én, még 1987 körül ismertem meg őket, azóta nálam ők a piramis csúcsa!!! 40 felé,a két kis gyermekem a legfontosabbak, de ennek ellenére egy világ kezd összeomlani bennem a Slayerrel kapcsolatban! Az a rossz előérzetem van, hogy ENNYI VOLT!!! Remélem nem lesz igazam!!!!!
[011776]
goathornedgod
Sajnalom hogy maguk alatt vagjak a fat...
[011774]
fanatic
Ha Lombardo igazat nyilatkozott, akkor a Slayer elásta magát nálam. Ha kamuzott, akkor is. Eljött az életemben az a pont, amikor bátran kijelenthetem: teszek az egész big four-ra!
[011773]
atus70
A szar egyre büdösebb. Az már kín, ha minden zenész mellé saját ügyvéd kell, mert leveszik egymást. Bár nincs újdonság, mindig furcsa kapcsolat volt a tagok között. A Black Sabbath-nál is mindig móka volt.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HINAYANA - Dal- és klippremier a melodikus death-doom csapattól: Cold Conception
2020. július 7. (kedd) 17:44

Death Of The Cosmic címmel augusztus 28-án jelenik meg a melodikus death / doom vonalas texasi Hinayana új EP-je. A Napalm kiadóhoz szerződött csapatot a frontember Casey Hurd indította el még 2014-ben, az első album pedig 2018-ban jelent meg Order Divine címmel. Az új EP lesz az első kiadványuk a Napalmnál, első előzetesként pedig itt a klippel kísért Cold Conception dal, amelyben vendégként a Tengger Cavalry tavaly júniusban elhunyt énekese, frontembere, Nature Ganganbaigal játszik kéthúros, mongol lófejes hegedűn. Casey Hurd: "Ez a dal arról a céltalan, hideg, modern világról szól, amit az ember egyrészt létrehozott, másrészt valahogy belekeveredett. Ez a felgyorsult utazás eljutott már arra pontra, ahonnan nincs visszatérés, ahol a múltban számos civilizáció összeomlott. Megtiszteltetés, hogy a halála előtt együtt dolgozhattunk Nature Ganganbaigallal, aki izgatott és lelkes volt a projekt kapcsán..."  ...

THE WHATEVERS - Az első dal a nyári bemutatkozó albumról: Step Back
THE WHATEVERS - Az első dal a nyári bemutatkozó albumról: Step Back

Egy Step Back című klippel kísért dallal vezeti fel júliusra, de legkésőbb augusztusra várható bemutatkozó albumát a budapesti The Whatevers zenekar. "A banda 2016 júniusában...

GAEREA - Dal- és klippremier a portugál black hordától: Conspiranoia
GAEREA - Dal- és klippremier a portugál black hordától: Conspiranoia

Limbo címmel július 24-én lát majd napvilágot a portugál black metal színtér egyik friss alakjának számító Gaerea második nagylemeze, harmadik előzetesként pedig már lehet is...

PSYCROPTIC - Még a járvány előtt született az új klipjük: Beyond The Black
PSYCROPTIC - Még a járvány előtt született az új klipjük: Beyond The Black

As The Kingdom Drowns címmel még 2018 novemberben jelent meg a technikás death metalt játszó tasmániai Psycroptic hetedik albuma, amellyel hozzánk is eljutottak tavaly februárban. A...

DESOLATOR - Pusztító death metal Svédországból, dalpremier: Creatures Of Habit
DESOLATOR - Pusztító death metal Svédországból, dalpremier: Creatures Of Habit

Sermon Of Apathy címmel szeptember 4-én jelenik meg a death metalt hagyományos módon megközelítő svéd Desolator második albuma. Az Unearthly Monument című debütáló albumuk még...

CAROLINA REAPER - Szöveges videóval a veszprémi csapat új dala: Romlás virága
CAROLINA REAPER - Szöveges videóval a veszprémi csapat új dala: Romlás virága

Romlás virága címmel egy új dallal jelentkezett a modern metalos Carolina Reaper. A 2019-ben alakult veszprémi csapatban Bodnár Juci énekesnő, Stefanics Dávid basszusgitáros, Németh...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS