KILL WITH HATE - Saját szavaikkal a Voices Of Obliteration album

A brutális konceptlemezt áprilisban világszerte kiadja a kanadai PRC Music

2013. február 9. (szombat) 11:00

A december/januári számunk Sokkoló Korongjai között már olvashattál a brutális death metal vonalon mozgó budapesti Kill With Hate bemutatkozó albumáról, a Voices Of Obliteration-ről, amellyel kapcsolatban az a legfrissebb hír, hogy április közepén hivatalos formában is megjelenik a kanadai PRC Music kiadó gondozásában.


"Örömmel jelentjük, hogy szerződést kötöttünk a kanadai PRC Music kiadóval! Debütáló albumunk, a Voices Of Obliteration így április 16-án jelenik meg hivatalos formában világszerte. A kiadó korábban már megjelentette a szegedi Sin Of God lemezét, és nemrégiben szerződtették a Gutted zenekart a soron következő negyedik lemezükre. A Voices... előrendelhető a PRC Music honlapján, de továbbra is beszerezhető tőlünk, illetve a koncertjeinken."


A nyolc saját dalt és az Extreme Deformity klasszikus Internal dalának feldolgozását rejtő album kapcsán a frontember, Gyémánt Krisztián így fogalmazott a Kronos Mortusnak:


"Konceptlemez lett a Voices..., egy vallási fanatikus ember ámokfutását meséli el, aki miután meghallja isten hangját a fejében, gyilkos tisztogatásba kezd. Az első beteg gondolatoktól kezdve egészen a kivégzéséig tart a sztori, és ahogy a történetben váltakoznak a hangulatok, úgy váltakozik a zenében is, ezért hallhatóak egészen meglepő, és őrült dolgok is a lemezen.

Régebben csak arra tudtunk gondolni, hogy mi leszünk az egyik legbrutálisabb banda az országban, a leggyorsabb blastekkel, de aztán úgy alakult, hogy sikerült egy változatos lemezt összeraknunk, aminek így utólag örülök. Ez a változatosság egyébként a két dalszerzőnek, a két gitárosunknak köszönhető. Mindketten más-más stílusban írnak, és ez nagyon jót tett a lemeznek is - persze ez nem azt jelenti, hogy puhultunk volna."A 2007-ben alakult Kill With Hate többek között olyan bandák vendégeként is láthattad már, mint az Origin, a Job For A Cowboy, az Aborted, a Black Dahlia Murder vagy a Cannibal Corpse, a legközelebbi koncertjük pedig a
Vörös Yukban lesz február 16-án a Moratorium, az Omega Diatribe, a Farcry és a Whitebacon társaságában.


www.killwithhate.com

www.facebook.com/killwithhateband

KILL WITH HATE (b-j):
  Olt Ákos gitáros,
  Pornói Patrik basszusgitáros,
  Gyémánt Krisztián énekes,
  Hartvig Márton gitáros,
Turcsák Bence dobos

 A Hjules (Havancsák Gyula) borítóval elkészült Voices Of Obliteration album dalait Hartvig Máron gitáros mutatta be a Hammernek:SUBMERSION

"Az intró után ez a szám robban be elsőként. Mint ahogy azt a cím is sugallja, az a célja ennek a számnak, hogy a hallgatót alámerítse az őrület örvénylő tengerébe a zene és a szövegek erejét felhasználva. A szövegben van egy visszautalás az előző albumunkra is. Aki megmondja, mi az, nyer egy ingyen sört a legközelebbi koncertünkön!"
THE BEAST WITHIN


"Ez volt az első szám, amit megírtunk az új albumhoz. A Submersionhöz hasonlóan ez is egy gyors death metal dara. Szövegét tekintve is hasonlít a Submersionre, hiszen itt is az őrületről van szó, illetve arról, hogyan is kerülhetné el az ember a teljes betekeredést..."KILL WITH HATE - The Beast Within (klip a Voices Of Obliteration albumhoz)
SERVANT OF GOD


"Az album történetének ez igazából az első epizódja. A történet főszereplője számára megjelenik Isten, és arra szólítja fel kegyes szolgáját, hogy tisztítsa meg a Földet a söpredéktől. Neki is lát, megkínoz, majd megöl egy tinédzserlányt. Van némi vívódás is főhősünkben, de a fontosabb küldetés tudata végül elnyomja ezt, és elindul elmebeteg kereszteshadjárata.

Zeneileg ez a szám elüt mindentől, amit eddig csináltunk. Van benne refrén és az egész több mint egy gyors dara. Kezdetben nem is voltunk benne biztosak, hogy megtartjuk a számot, mert annyira elütött a többitől, de aztán az egyik kedvencünkké nőtte ki magát, és a közönség is szereti."KILL WITH HATE - Servant Of God (a Voices Of Obliteration albumról)
EPISTLE OF FIRE


"Ebben a számban szó esik a középkori eretnek mozgalmakról is, nevezetesen a dolciniánusokról, akik szintén Isten nevében öltek és mindezt a legőszintébb meggyőződéssel tették. A zenét Ákos írta teljesen egyedül, és olyan két héttel a stúdiózás előtt mutatta meg nekünk. Az egyik legsúlyosabb tétele az albumnak."KILL WITH HATE - Epistle Of Fire (a Voices Of Obliteration albumról)


 PRAY FOR WAR

"A Pray For War-t még nagyon régen írtuk, de az Evolution Of The Beast-re valamiért nem akartuk felrakni, most azonban úgy döntöttünk, hogy leporoljuk és felvesszük ezt a számot is. Minden tekintetben elüt a többi számunktól. Az egész szokatlanul egyszerű tőlünk, de úgy jön le, hogy a közönség ettől is megvadul.

A szám szövegét még Khrul (ex-dobos, KWH-alapító) álmodta meg. Ez a miatyánk átirata egy háborút istenítő imára. A Voices Of Obliteration koncepciójához nem kapcsolódik szorosan, de annyira nem is lóg ki belőle."
DOUBT

"A főhősünk belső vívódásáról szól a Doubt. Mi van, ha igazából őrült, és nincs is Isten? Ennek fényében mérlegeli cselekedeteit, valamint rámutat a kereszténység néhány egymásnak ellentmondó tanítására. Végül Isten győz, és az őrület folytatódik.

A szám címe egy belső poén is számunkra, mert voltak kétségeink azzal kapcsolatban, hogy felrakjuk-e az albumra. A Doubt feszegeti a határainkat. Van benne egy kis funky téma, amit amikor először megmutattam a többieknek, nem tudták hova tenni a dolgot, de végül megbékéltek vele, és a rajongók is nagyon pozitívan fogadták ezt a számot."
IMPRISONED

"A történet eme pontján - több éves ámokfutás után - főhősünket elkapják a rendőrök, és bebörtönzik. Ákos egyedül írta ezt a számot, és egy ideig nagyon utáltam érte, mert iszonyat nehéz eljátszani. De végül kellő gyakorlás után csak sikerült megtanulnom ezt is... Persze még így sem érünk fel egy Origin vagy Brain Drill szintig, de itt azért tettünk egy lépést feléjük is. Ebben a számban egy szóló is hallható Drótos Gábortól a Gutted zenekarból."
SPEECH OF THE DEFENDANT

"A szöveg a főhősünk bírósági védőbeszéde. Egy felsőbb törvényről szónokol, Isten törvényéről, melynek fényében ő ártatlan. A bíróság persze nem ilyen törvények szerint ítél, úgyhogy a történet a sorozatgyilkos kivégzésével zárul. A Speech Of The Defendant az eddigi leglassabb és leghosszabb számunk. Kicsit el is hajlik egy doom/black metal irány felé. Krisztián itt a szokásos hörgése helyett inkább egy magasabb, károgósabb énekstílust alkalmazott, a végén pedig Patrikkal felváltva adnak ki mindenféle démoni hangot, ami csak a torkukon kifért."
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
THIS CALLING - Gyors, ultradallamos HC/punk, itt az első album az új hazai csapattól
2020. május 31. (vasárnap) 10:33

Methods Of Protest címmel megjelent a 2018-ban alakult This Calling zenekar első nagylemeze. A tempós és dallamos hardcore punkot játszó bandában Bödecs András énekes (The Idoru, Poison Alley), Fellegi Ádám gitáros/dobos/basszer (Newborn, Bridge To Solace) és Herczeg László (Sedative Bang, Magma Rise, Penalty Kick) egyesítette erőit. A lemez limitált példányszámban színes bakeliten is előrendelhető, a rendeléseket a nyár folyamán postázzák. A vásárláshoz természetesen letöltő kód is jár. De a csapat Bandcamp-oldalán is letölthető az album, és minden vásárló jó ügyet támogat, mert a Bandcamp-értékesítésekből befolyt teljes összeget, illetve minden előrendelésből 1000 forintot jótékony célra fordít a This Calling.   www.facebook.com/thiscallingpunk   Fellegi Ádám: "A dalaink első hallásra egyértelműen magukban hordozzák a kötelező, definitív hardcore-elemeket, rövidek,...

HYPOCRITES BREED - Új lemez jön a budapesti groove metal csapattól, öt dal már meg is hallgatható
HYPOCRITES BREED - Új lemez jön a budapesti groove metal csapattól, öt dal már meg is hallgatható

Bő egy évvel ezelőtt mutatta be Fekete nap című második EP-jét a groove metalos budapesti Hypocrites Breed, most azonban már a 205 címet viselő új lemez dalait teszik közzé - szép...

SOILWORK - Új klipes dal, a trilógia záró tétele: Death Diviner
SOILWORK - Új klipes dal, a trilógia záró tétele: Death Diviner

Feverish címmel még tavaly októberben tett közzé egy klippel kísért vadonatúj dalt a Soilwork, márciusban aztán jött az újabb klipes szám, a Desperado, most pedig itt a trilógia...

XIBALBA - Albumpremier: Años En Infierno
XIBALBA - Albumpremier: Años En Infierno

Años En Infierno címmel megjelent és végig is hallgatható a hardcore és a death metal határmezsgyéjén dolgozó kaliforniai Xibalba negyedik nagylemeze, amelynek producere Arthur Rizk...

TANKCSAPDA - Ilyen volt az első autós koncertjük, fotók és videó
TANKCSAPDA - Ilyen volt az első autós koncertjük, fotók és videó

Tegnap este Debrecenben adta első autós koncertjét a Tankcsapda. Utólag is megnézheted a különleges buli felvételét, de vannak fotók is, ezeket Czeglédi Zsolt (MTI) készítette. Ma...

KNOTFEST - Nézz Slipknot, Underøath és Code Orange koncerteket!
KNOTFEST - Nézz Slipknot, Underøath és Code Orange koncerteket!

Idén a Code Orange és az Underøath társaságában turnézott volna a Slipknot, de hát ez nyilvánvalóan másképp alakult, viszont a Knotfest oldal most közzétett egy masszív...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS