JEFF SCOTT SOTO - Itt a W.E.T. új videóklipje

JSS április 20-án a Barba Negrában lép fel a szólócsapatával

2013. február 8. (péntek) 10:48 | utoljára módosítva: 2013. február 8. (péntek) 10:55

Az ex-Talisman és ex-Malmsteen énekes Jeff Scott Soto április 20-án a Barba Negra klubban lép fel a szólócsapatával, a W.E.T. névre hallgató dallamrocker csapatának viszont elkészült az új klipje. Ezt máris megnézheted!


A budapesti koncert Facebook oldalaAz amerikai-svéd W.E.T. új albuma február 22-én jelenik meg Rise Up címmel. A 2009-es debütáló W.E.T. album a világ minden táján bámulatba ejtette a melodikus rock híveit, ami nem is csoda, hiszen JSS mellé olyan arcok sorakoztak fel, mint Robert Säll a Work Of Art-ból és Erik Martensson az Eclipse-ből, de az új albumon is játszik Magnus Henriksson gitáros, valamint Robban Bäck dobos, aki mostanság a Sabatonban is püföli a bőröket.
W.E.T. - Learn To Live Again (a 2013-as Rise Up albumhoz)"Abból indultunk ki az új lemez megírásakor, amit mindannyian szerettünk az első albumban, de több egyéniséget igyekeztünk belevinni a dalokba, megtalálni a saját hangzásunkat - fogalmazott Martensson. - Tényleg úgy hiszem, hogy ez sikerült is. Súlyosabb és komorabb ez az anyag, és ez mindannyiunknak bejön. Ez az új évszázad melodikus rockja!"

"Meglepő, de a tempósabb dalok és a balladák lettek most a favoritjaim - tette hozzá Jeff Scott Soto. - A W.E.T.-nek nyilván nagyon erős az AOR-oldala, de az, hogy egyes nótákban több az erő, másokban pedig jobban kidomborodik az emocionális töltet, még izgalmasabbá tette számomra az új anyagot."

www.facebook.com/JeffScottSoto

 Ami az április 20-i budapesti Jeff Scott Soto bulit illeti, két csapatot is hoz magával az énekes, de két hazai banda is fellép a Barba Negrában.JORGE SALÁN (ex-Mago De Oz) 

JSS szólóbandájának virtuóz gitárosa a saját zenekarával. A 30 éves spanyol tehetség olyan arcokkal zenélt már együtt, mint Bob Daisley (Ozzy, Rainbow, Gary Moore), Eric Martin (Mr. Big ), Danny Vaughn (Tyketto, Waysted), Carmine Appice (Rod Stewart, Ozzy), Robin Beck, James Christian (House Of Lords), Paul Shortino (Quiet Riot).


DANGER ANGEL
Az athéni melodikus rockerek 2010-es albumán már vendégeskedett Jeff Scott Soto, a január végén Revolutia címmel megjelent új lemezüknek pedig producere is volt, sőt, minden dalban vokálozik, az egyik nótában pedig ezúttal is vendégként szerepel.


AVATAR
A nemrég egy új énekest és egy új dalt bemutatott hazai csapat a színpadon is bizonyít.


OZIRISZ
A kiskunhalasi dallamrockerek új albuma az áprilisi HammerWorld extra CD-mellékleteként jelenik meg.
 W.E.T. - Rise Up
(02/22 - Frontiers)

01. Walk Away
02. Learn To Live Again
03. Rise Up
04. Love Heals
05. What You Want
06. The Moment
07. Bad Boy
08. On The Run
09. Broken Wings
10. Shot
11. Still Believe In Us
12. Still Unbroken


 

Hozzászólások

[011712]
vinylfanatic
Jef Scott Soto egy isten!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Klippel az első angol nyelvű daluk: Comin' Around
2020. június 3. (szerda) 14:40

Comin' Around címmel elkészült a Fatal Error első angol nyelvű dala, és az is különleges, hogy az új nótát Balázs Mihály billentyűs énekli. A Dal 2020-ból is ismert banda klipet is forgatott a nótához, mégpedig a veresegyházi főhadiszállásukon, ahol a dalt is rögzítették. A klip operatőre Bikali Sándor volt, a vágást pedig maga Balázs Mihály végezte. "A Comin' Around a mondanivalóját és az atmoszféráját tekintve is agresszívebb a megszokottnál; kitörés, kiugrás a komfortzónából. Az embert néha, a sok átgondolt koncepció közepette elkapja az érzés, hogy 'azt csinálok, amit akarok', és ezt ösztönös formában ki kell adnia magából, akár az árral szemben is úszva."   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   FATAL ERROR - Comin' Around (2020)  

WARKINGS - Klippel a maszkos power metalosok első új dala: Warriors
WARKINGS - Klippel a maszkos power metalosok első új dala: Warriors

Revenge címmel jelenik meg július 31-én az epikus power metalt játszó Warkings második albuma. A 2018-as Reborn lemez folytatásának első előzetes dala a Warriors címet viseli, és máris...

WARKINGS - Jön a maszkos power metalosok új albuma, dalpremier: Warriors
WARKINGS - Jön a maszkos power metalosok új albuma, dalpremier: Warriors

Revenge címmel jelenik meg július 31-én az epikus power metalt játszó Warkings második albuma. A 2018-as Reborn lemez folytatásának első előzetes dala a Warriors címet viseli, és máris...

MORDRED - Új dallal jelentkezett a thrash/funk kult csapat: Not For You
MORDRED - Új dallal jelentkezett a thrash/funk kult csapat: Not For You

Legutoljára 2015-ben lehetett hallani a San Francisco-i Mordredről, akkor egy The Baroness című új dalt tettek közzé, amely szintén felkerül majd a június 18-án megjelenő Volition...

CANNIBAL CORPSE - Már a stúdióban vannak, készül az új album
CANNIBAL CORPSE - Már a stúdióban vannak, készül az új album

Azt már az idei év legelején bejelentette a Cannibal Corpse, hogy készülnek egy új lemez felvételére, George "Corpsegrinder" Fisher énekes legfrissebb posztjából pedig az derült ki,...

ANTHRAX - Így nyomják a Skid Row gitárosával a Transylvania dalt az Iron Maidentől
ANTHRAX - Így nyomják a Skid Row gitárosával a Transylvania dalt az Iron Maidentől

Miközben az Anthrax a 40 éves jubileumát egy új stúdióalbummal készül megünnepelni, és már 6-7 nótát meg is írtak a lemezhez, Charlie Benante dobos fáradhatatlanul készíti az...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS