HAMMERGIRL - Lezárult az első szavazás, itt a Top 5

Máris lehet küldeni a fotókat a második fordulóhoz

2013. január 27. (vasárnap) 09:27

Lezárult a Hammergirl projekt első fordulós szavazása, itt az öt csaj, akik a legtöbb szavazatot kapták a Facebook oldalon.  - www.facebook.com/hammergirlhungary


"Január elején indult útjára a Hammerworld magazin friss sorozata, melyben minden hónapban megválasztjuk a Hónap Hammercsaját! Rendkívüli érdeklődés kísérte a vetélkedőt az első pillanattól. Rengeteg lájk és komment is érkezett, mindenkinek volt véleménye, amit nem félt kinyilvánítani!

Most az első forduló szavazási időszaka lezárult! A márciusi Hammerworld magazinból derül majd ki, hogy a Hammergirl Top 5-ból kit is választ ki a Hammergirl stáb a Hónap Hammercsajának!

Gratulálunk nekik és az összes résztvevőnek is!

Köszönjük a legbátrabb csajoknak, hogy az első fordulóra jelentkeztek, beküldték a fotójukat!


Egyúttal megkezdődik a második forduló nevezési periódusa. Várjuk a résztvevők jelentkezését! Fontos tudnivaló, hogy minden eddigi induló is újra nevezhet egy fotóval (ez lehet új kép, de a régi is, újra beküldve).

Továbbra is a hammergirl@hammerworld.hu e-mail címre várjuk a nevezéseket, melyeket már az áprilisi albumunkba töltünk majd fel. Természetesen ezt követően is lehet nevezni, de minél előbb érkezik egy nevezés, annál hosszabb ideig szerepel az albumban és így a szavazatgyűjtésre is több a lehetőség!

 Íme, a TOP 5:


1. Lissza - 1313 szavazat

2. Karai Anna - 1257 szavazat

3. Koroknay Judith - 1177 szavazat

4. Kalmár Anna - 774 szavazat

5. Bambi - 647 szavazat

 HAMMERGIRL
Keressük a Hónap Hammercsaját!


Ha elmúltál 18 éves, küldj el nekünk egy egész alakos fotót magadról, amelyet feltöltünk és megosztunk a Hammergirl Facebook oldalon!

Ha az adott időszakban te kapod a legtöbb like-ot, akkor te leszel a hónap „Hammercsaja”!

Minden olyan hónapban, amikor a Hammeworld magazin megjelenik (évente tízszer), új nyertest hirdetünk!


Mit nyersz a rajongó tekinteteken, a hirtelen jött népszerűségen és a dicsőségen kívül? Részt veszel egy profi fotózáson, a legjobb fotó pedig megjelenik a következő havi Hammerworld magazinban egész oldalas formátumban!

Részvételi szabályok:
1. Légy 18 évesnél idősebb!
2. Légy magyarországi lakos!
3. Csak téged ábrázoló fotót tölthetsz fel! (A szerkesztőség fenntartja a jogot a fotók ellenőrzésére, visszaélés esetén a fotók törlésére, a játékos kizárására)
4. Havi nyertesünk egy év múlva pályázhat újra.
5. Ha nem nyertél, se szomorodj el, mert a következő hónapban egy új fotóval megint érvényes pályázatot küldhetsz be!
6. Ha nyersz, akkor 6/1. vállalod a fotózáson való részvételt 6/2. hozzájárulsz az elkészült fotók megjelentetéséhez! Ha bármilyen okból mégsem vállalod a fotózást, akkor a második legtöbb like-ot összegyűjtő résztvevő lép a helyedre!

A játék menete:

1. Küldj magadról egy egész alakos fotót a hammergirl@hammerworld.hu e-mail címre

2. Az e-mailben írd meg:
- a neved, amit kitehetünk a fotó mellé
- a teljes neved, címed, e-mail címed, telefonszámod és születési dátumod
- írd meg kedvenc idézetedet, mottódat/jelmondatodat, stb.
- írd meg 3-4 kedvenc zenekarod nevét, hogy a rajongók is tudják, hogy milyen zenéket szeretsz

3. A fotódat megosztjuk a Hammergirl Facebook oldalon, ahol a közönség szavaz. (A fotók érkezési sorrendben kerülnek be a galériába.)

4. A közönség lájkol a szavazási időszak végéig.

5. Az adott szavazási időszakban az 5 legtöbb lájkot kapott fotó közül a Hammergirl stáb választja ki az adott hónap nyertesét.

6. A nyertes részt vesz egy profi fotózáson. Itt elkészül a Hammergirl „pinup” fotó, amely 1 oldalas méretben megjelenik a Hammerworld magazin következő számában.

7. A fotózáson több sorozat is készül majd a Hammerworld magazin We Rock! Rovatához, melyek print és online felületen is megjelennek majd."Alapgondolatunk az volt, hogy egy rockerlány is ugyanannyira nő, mint bárki más, aki nem a rockzenét szereti. Ugyanakkor ez nem egy 'Ki tud többet a heavy metalról' vetélkedő. Itt egyáltalán nem lényeges, hogy valaki álmából felriasztva fújja az összes Slayer vagy Lamb Of God album címét, a tagok névsorát. Az sem feltétel, hogy olyan fotót küldjön be, amelyen talpig bőrben-szegecsben látható. Ez a vetélkedő az esztétikumról, magáról a NŐ-ről szól.

A Hammergirl célja, hogy olyan lányokat mutasson be, akik köztünk járnak, ott vannak a koncerteken, a mi ismerőseink, de eltűnnek a tömegben, holott csinosak, szépek, érdemes rájuk odafigyelni. A szépség egy nagyon szubjektív dolog, de létezik és mindnyájunk számára fontos.

Várjuk a friss fotókat!"

 

Hozzászólások

[011554]
hanaura
Az első három lány még elég rockosan is néz ki. A másik kettő is szép de ha teljesen más környezetben , szubkultúrában lennének bemutatva az is ugyanolyan odavaló lenne.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BILLY GIBBONS - Új szólóalbum jön a ZZ Top főnökétől, dalpremier: Desert High
2021. április 17. (szombat) 08:46

Hardware címmel június 4-én jelenik meg Billy Gibbons harmadik szólóalbuma, első előzetesként pedig a Desert High dallal lehet barátkozni. A ZZ Top gitáros/énekese 2015-ben adta ki az első szólólemezét Perfectamundo címmel, majd 2018-ban jött a The Big Bad Blues, az új lemez pedig Matt Sorum dobossal (The Cult, Guns N' Roses stb.) készült, aki már 2018-tól turnézott Billy Gibbons-szal. A dalokban Austin Hanks gitáros is játszik. Ellentétben az első két szólólemezzel, ezúttal a saját dalok vannak túlsúlyban, mindössze egyetlen feldolgozás született, a Hey Baby, Que Paso, amit eredetileg 1990-ben vett lemezre a Texas Tornados. A Stackin' Bones dalban vendégként a Larkin Poe duó is hallható. Az új anyag felvételei a kaliforniai sivatagban készültek, akárcsak az első klip, amit a Joshua Tree Nemzeti Park közelében forgattak, nem messze a Palm Springs-beli Escape stúdiótól. Billy Frederick Gibbons: "A nyári hőségben pár...

CANNIBAL CORPSE - Hallgasd meg az új albumot, itt a Violence Unimagined
CANNIBAL CORPSE - Hallgasd meg az új albumot, itt a Violence Unimagined

Megjelent és végig is hallgatható az új Cannibal Corpse lemez, a Violence Unimagined. A 2017-es Red Before Black lemez utódjának producere/hangmérnöke ezúttal is Erik Rutan volt (Hate...

SERJ TANKIAN - Új videó a System Of A Down énekesétől: Your Mom
SERJ TANKIAN - Új videó a System Of A Down énekesétől: Your Mom

Elasticity címmel egy 5 tételes EP-vel jelentkezett a múlt hónapban a System Of A Down énekese, Serj Tankian. Az EP Your Mom című dalához most egy friss szöveges videó is született....

GO AHEAD AND DIE - Animációs videóval egy friss dal Max Cavalera új csapatától: Toxic Freedom
GO AHEAD AND DIE - Animációs videóval egy friss dal Max Cavalera új csapatától: Toxic Freedom

Attól bizonyára már értesültél, hogy Max Cavalera (Soulfly, Killer Be Killed, Cavalera Conspiracy, ex-Sepultura) egy újabb projektet hozott össze Go Ahead And Die néven. A bandában...

AURORA - Májusban jön az új stúdióalbum, klippel a címadó dal: Teszt alatt a türelem
AURORA - Májusban jön az új stúdióalbum, klippel a címadó dal: Teszt alatt a türelem

Teszt alatt a türelem címmel május 21-én jelenik meg az új Aurora album, a klippel kísért címadó dallal pedig máris megismerkedhetsz. "Elkészült az új Aurora nagylemez! A május...

FEAR FACTORY - Korhatáros videóval az első dal a júniusi albumról: Disruptor
FEAR FACTORY - Korhatáros videóval az első dal a júniusi albumról: Disruptor

Azt már tavaly ősz óta tudjuk, hogy kijön idén egy új Fear Factory album, a tizedik a sorban, most pedig itt az első dal a június 18-án megjelenő Aggression Continuum lemezről. Ismerkedj...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS