POKOLGÉP - Letölthető a Metalbomba dal, ma este évzáró koncert

A Barba Negra klubban a Crossholder és a Krízis társaságában

2012. december 29. (szombat) 13:26 | utoljára módosítva: 2012. december 30. (vasárnap) 07:46

Már le is tölthető a Metalbomba című új Pokolgép dal, a 2013-ban megjelenő új stúdióalbum előzetese, amelyhez hamarosan egy klip is elkészül.

A Metalbomba letöltéséhez kattints ide.


A Pokolgép ma este, december 30-án a budapesti Barba Negra klubban tart egy nagyszabású előszilveszteri bulit, az évzáró koncertjük vendége a Crossholder és a Krízis lesz.
  POKOLGÉP - Metalbomba (a 2013-as új album előzetese)


 "A Pokolgép minden idők legismertebb magyar heavy metal együttese, a stílus hazai megalapozója. Eddig 11 stúdióalbumot, egy angol nyelvű lemezt, négy koncertlemezt, két válogatást és egy unplugged lemezt készítettek.

A csapat túlélte a tagcseréket, valamint a heavy metal mélyrepülését is a '90-es évek közepén. A mai napig rendszeresen készítenek új albumokat, és sikerrel koncerteznek itthon, valamint az országhatáron túl. Zenéjükön több nemzedék nőtt fel.

A december 30-i előszilveszteri koncerten a Barba Negra Music Clubban olyan nagy slágerek hangzanak el, mint a Háború gyermeke, a Hol van a szó, vagy a Jel. A koncertet soha nem látott pirotechnikai show egészíti ki.


A Crossholder zenekar 2008. április 10-én, este 20 órakor alakult. A banda egy koncepciós projekten alapszik, mely a zenekarvezető Gondosch 'Güzü' János által írt, regényeket foglalja magába. A történetek középpontjában Cross (Crossholder) áll, egy időutazó, aki 6600-ból, időn és téren átutazva, próbálja a világunkat és saját jelenét is jobbá tenni.

Az első regényben a középkorban ragad, ahol megalapítja a Templomos lovagrendet. A második regényben Cross a jelenbe utazik, ahol egy titkos társaság jelenlétét fedezi fel, akik az új Világrend alapítói is egyben. Emiatt visszautazik 1776-ba arra a napra, amikor a társaság megalakult, azzal a szándékkal, hogy a megalakulásukat megakadályozva leszámoljon velük.

A koncerten látványprodukcióval, pirotechnikával egybekötött showt láthat a nagyérdemű.


A Krízis egyike azon rock/metal zenekaroknak, melyek neve ismerősen csenghet a stílus kedvelőinek. Bár nem produkáltak aranylemezeket és a zenés tv-csatornák slágerlistáján sem szerepelnek, a zenekar már két évtizede köztünk van és kitart a gitárcentrikus, tradicionális és modern rock elemeket egyaránt felvonultató muzsika mellett.

Rendszeres fellépői hazai metal fesztiváloknak, sportcsarnokoknak és rockkluboknak. December 30-án a Barba Negrában ők kezdik a közönség előmelegítését, érdemes időben érkezni!"

Kapunyitás: 20.00
Koncertkezdés: 21.00


 
POKOLGÉP - Metalbomba (Attila rendesen rágyúr a bulira)

 

 
 
 

 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
DEATH - Eddig kiadatlan felvételek a Spiritual Healing és a Human turnékról
2020. június 2. (kedd) 10:00

A Relapse Records jóvoltából újabb eddig kiadatlan Death koncertfelvételekkel lehet ismerkedni. A sorozat ötödik darabjaként 8 dalt tettek közzé, amelyeket az 1990-es Spiritual Healing és az 1991-es Human turnékon rögzítettek. "Abban reménykedünk itt, a Relapse-nél, hogy mihamarabb találkozhatunk majd veletek egy koncerten, egy fesztiválon, de addig is rendszeresen közzéteszünk egy-egy Death koncertfelvételt. A The Onstage sorozat darabjai különféle amerikai, német, kanadai, mexikói stb. bulikon készültek. Legyen szó akár egy underground őrületről, mondjuk a Scream Bloody Gore lemez 1987-es kiadásának időszakából, vagy valami Symbolic-turnés tutiságról, azt reméljük, hogy visszautazol velünk az időben és életben tarthatjuk a metal szellemiségét még ezekben a nehéz napokban is!"   Non:Analog - On:Stage Series - LIVE 1990, 1991 UNKNOWN by Death Non:Analog - On:Stage Series - Showcase Theater, CA...

CARACH ANGREN - Szimfo-black dalpremier: Operation Compass
CARACH ANGREN - Szimfo-black dalpremier: Operation Compass

Franckensteina Strataemontanus címmel június 26-án, vagyis az eredetileg tervezettnél egy hónappal később jelenik meg a szimfo-black metal vonalas holland Carach Angren hatodik albuma. A...

HELLOWEEN - Október helyett jövő májusban jönnek Budapestre, az egész turnét elhalasztották
HELLOWEEN - Október helyett jövő májusban jönnek Budapestre, az egész turnét elhalasztották

Ahogy az várható volt, az új albumon dolgozó Helloween szeptembertől mégsem folytatja a United Alive turnét, az egész koncertsorozatot 2021 tavaszára tették át. A budapesti koncert így...

SOULFLY - Koncertvideó az új EP mellé: Under Rapture
SOULFLY - Koncertvideó az új EP mellé: Under Rapture

Live Ritual NYC MMXIX címmel egy digitális koncert EP-vel jelentkezett nemrég a Max Cavalera vezette Soulfly. A 7 nótát tartalmazó anyagot a 2018-as Ritual album turnéjának New York-i...

MISFITS - 63 évesen elhunyt Joey Image dobos
MISFITS - 63 évesen elhunyt Joey Image dobos

63 évesen elhunyt a Misfits volt dobosa, Joey Image (Joey Poole), aki 1978-ban csatlakozott Glenn Danzigékhez. Joey dobolt a Horror Business és a Beware EP-ken, valamint a Night of the Living...

THIS CALLING - Gyors, ultradallamos HC/punk, itt az első album az új hazai csapattól
THIS CALLING - Gyors, ultradallamos HC/punk, itt az első album az új hazai csapattól

Methods Of Protest címmel megjelent a 2018-ban alakult This Calling zenekar első nagylemeze. A tempós és dallamos hardcore punkot játszó bandában Bödecs András énekes (The Idoru, Poison...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS