HAMMERWORLD - Amit a 250-es számunk rejt

Egy kis képes ízelítő

2012. december 20. (csütörtök) 19:37 | utoljára módosítva: 2012. december 23. (vasárnap) 09:42

A 250. HammerWorld magazin, a december-januári számunk már országszerte kapható az újságárusoknál.


Ehavi extra CD-mellékletünk a Perfect Symmetry zenekar új albuma, a Tökéletes szándék!


A jubileum alkalmából az újság mellékleteként odatehető a gyűjteménybe a Metallica Hungarica 1987-ben megjelent 2. száma!


És hogy még mit találsz a 250. HammerWorldben, arról itt egy kis képes ízelítő:


 


Poszterek:
Mitch Lucker R.I.P.
2013-as naptár I. rész

 

 

Hozzászólások

[011508]
vivaemptiness
"Ha már az elmondásuk szerint oly sokat készültek ezzel a számmal."

@Pandeamonium +++++++++++++++++++++++
[011507]
Halaszpetra
Nem értem miért kellett volna a régi dolgokat nyomatni!Miért nem lehet végre valami újat csinálni?????????!!!!!
[011506]
Pandeamonium
Én a magam módján becsülöm meg a magazint: '91 óta veszem. Talán ha 5 db szám hiányzik... :)
[011505]
Raito1
Pandeamonium:
Persze, értelek én nagyon is jól! Sőt, talán igazad is van. Nálad az igazság.
Én csak szerényen arra szerettem volna aszociálni, hogy becsüljük meg azt amink van :)
S én is fogom továbbra is vásárolni!
\,,/ Metal mindörökké!!! :-)
[011503]
Pandeamonium
Raito1:
Nem értem ezt a nagy lelkesedést. CD eddig is volt benne (ahogy régen kazetta), a képek már az őskorban is színesek voltak, és hát annak a 112 oldalnak az egyharmada egész lapos reklám... Persze, neked nagy élmény, mert neheze(bbe)n jutsz hozzá, de attól még a tény tény marad: egy ilyen szép kövér jubileumhoz exkluzívabb magazin dukálna. Nincs benne semmi olyan, amiben más, izmosabb lenne, mint a többi, korábbi szám. Egy hozzácsapott melléklettől maga az újság nem lesz izgalmasabb... Anno a Rock Hard olyan ünnepi számot dobott ki, hogy a hajam levitte, ha a Hammer csak fele annyira erőlteti meg magát, egy szót sem szólnék (mivel a német társlap azért nyilván előnyben van, ezért sem várható el ugyanaz a szint). Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna egy pár oldalas visszaemlékező cikk a régmúltból, szemezgetve a legjobb írásokból, kritikákból, élményekből, kalandokból, archív fotókkal... Ha már az elmondásuk szerint oly sokat készültek ezzel a számmal. Na, mindegy, én veszem továbbra is, de nekem ez most nagyon kevés volt. Majd az 500. durrani fog! :)
[011500]
Raito1
Sziasztok!!!
Én a többséggel ellentétben, azt szeretném mondani hogy szuper ez a szám is ahogy a többi is!!!
Nagyon jó sikerült, van benne CD, 112 lap, bőven illusztrált, telis - tele jobbnál jobb interjúkkal és zene ajánlókkal.
Szerintem becsülnünk kéne, mert pld. Szlovákián még az sem adatik meg hogy a "saját" nyelvükön olvassanak metal ujságot. Ott a csehektől exportálják. Mi nekünk meg van, még pedig az anyanyelvünkön, ráadáskép még magyar zenekarokat is tartalmaz e ujság!
Én tövábbra is nagy lelkesedéssel fogom hajtogatni eme lapokat, mert nagyon kedvelem.
Igaz, nehezem szerzem be, mert a határ túloldalán élek.

üdvözlettel Krisztián Felvidékről

U.I.: Mégegyszer legalább 250-et kivánok!
[011348]
Detomasso
A külsőségek fontosak, ilyen világot élünk...de nem kell az alapján ítélni! A zene, amit mindenki megválogathat saját kedvére, így szerintem az újság nem a zenéért van, nem csak ezért...azért nem is lehetne, hisz ez egy életforma, egy létezés, egy hitvallás, amiben hinnünk kell, hát higgyetek! A külsőség egy velejáró dolog, ebbe bele kell törődni!
A poszter (Mitch) nem kellett volna most és SE A MAGAZIN, SE A HONLAP nem formált véleményt (nem kell nekik): a srác ivott és motorizni akart, jó vége nem lehetett...nem kell magasztalni senkinek, amit lemezen és koncerteken tett, az *5-ös, de magánéletben elk*rta; sajnálom.
[011320]
Selkath
Szerintem pedig a "csajos oldal" egy remek kezdeményezés, nem tudom, mi a baj vele! Nem baj, ha csinos lányokat is látunk néha az újságban. :))) Csak így tovább, Hammergirl!
De egyetértek egy-két előttem szólóval, egy kis múltidézés valóban belefért volna. Nekem a Metallica Hungarica melléklet nem sokat jelent, nem éltem át azt a korszakot (9 éves voltam), nem tudom, milyen volt akkor. Ahhoz a háttérhez hiányzott volna némi áttekintés. A poszter pedig gagyi. Karácsonyhoz híven egy hatalmas Trans-Siberian Orchestra koncertfotó lett volna az igazi! :)
[011319]
Ron230
Őszintén szólva a poszterrel most eléggé mellényúltatok. Tudom, hogy most Mitch halála aktuális, de szerintem ha már december, akkor inkább Chuck Schuldiner legyen a poszteren.
És egyetértek, lehetett volna az újságban egy kis múltidézés.
[011310]
Reptile
Sziasztok!
Talán az igaz, hogy Jubileumra többet vártunk, de azért nem mondanám, hogy rossz lenne ez a szám.
Remek cikkek vannak benne és ez a 250. is azt mutatja, hogy igenis igény van még az élő zenére.
Nekem még a Hammergirl-ös résszel sincs bajom.
A poszterekkel már más a helyzet. A Mitch emlékposzter egy szép gesztus volt, de a naptár az nem valami nagy durranás volt.
Az is egy remek ötlet, hogy aki előfizető az plussz CD-t kap ajándékba.
Igaz azt írtátok, hogy az a Steamy albuma lesz, de nekem a Blizard-ék Desolation-ja volt benne. Annyi baj legyen, csak mivel már ez rég megvolt így majd egyiket elajándékozom.
Úgyhogy gratulálok az eddig elértekhez és kívánok további sok sikert!
[011309]
vinylfanatic
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal.Azt látni kell,hogy a lapban egyre kevésbé fontos zene.Egyre jobban előtérbe kerülnek a külsőségek.Ennek bizonyítéka az a csajos oldal.A cikkek is egyre rövidebbek,hatalmas képekkel töltik ki az oldalakat.Nem tudok mást mondani csak azt,amit már korábban is.Amíg nem lesz egy konkurens lap addig nem lesz változás a tartalomban.
[011308]
horvathfefe
Nekem sem ez lesz a kedvenc számom. Elsőre húztam is a számat a felhozatal kapcsán. Ízlés kérdése,hogy ki mit szeret. Attól még lehetnek érdekesek a riportok,hogy nagyrészt nem az én zenéim. Az a csajos oldal tényleg felesleges. Én is azt érzem,hogy nem valami nagy durranás ez a szám. A Metallica Hungarica viszont jó,hogy van hozzá.
[011307]
Pandeamonium
hát, akkor én leszek az első varjú, és károgok egy kicsit. :) igazából a 250 egy szép kövér évforduló, már jó ideje vártam ezt a lapszámot... és sokkal, de sokkal többet vártam tőle, mint amit kaptam. egy ilyen markáns jubileumot jó lett volna megünnepelni egy igazán exkluzív számmal, érzésem szerint ez most nem valósult meg. én bíztam egy extra-vastag (min. 150 oldalas :)) újságban, amiben mondjuk tíz oldal erejéig kicsit nosztalgiázik a stáb, összegyűjtve az elmúlt 25 év fontosabb állomásait képekkel, riportokkal stb. szívesen újraolvastam volna klasszikus Sokkoló Korongos kritikákat, részleteket, archív fotókat, miegymást... (pl. Minden Idők Legdurvább Hangpróbája a Maidennel, Qryche-kal, Slayerrel stb.) a hozzácsapott Hungarica-melléklet szép és jó, de önmagában szerintem nem tesz hozzá a jubiláláshoz (főleg olyannak, mint én, akinek ez régről megvan már).
az már csak hab a tortán, hogy épp ebben a hónapban alig találunk izgalmas albummegjelenést (soványka ez a HP, na), és az interjúalanyok sem valami érdekesek - nyilván ez valahol szubjektív. a 18 éves modellcsajszival bezzeg 2 oldalas cikk van, mintha valami resztlivel ki kellett volna tölteni azt lapot. fura...

bocs a nyávogásért, véleményem szerint azonban igencsak soványka ez a Nagy Jubileum, Ti és mi - az olvasók - többet megérdemeltetek/megérdemeltünk volna, azt gondolom.

Rokk!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS