CADAVERES - Morbid Fesztet szerveztek december elejére

Két terem, kilenc banda, hat órányi brutál metal

2012. november 27. (kedd) 06:50

A fehérvári FeZen Klubban Morbid Feszt lesz december elsején a Cadaveres rendezésében. Körmiék mellett a Fezen Csarnokban fellép a Don Gatto, a kolozsvári Guerrillas, az El Pollo Loco és a Samas, a Gépházban pedig az Éjfény, az Animid Effect, a Doghitters és a Nadir.


"Lassan véget érnek a Cadaveres zenekar idei koncertjei . Több mint 40 bulival zárjuk az évet és hat országba jutottunk el 2012 folyamán. Az évvégi koncertek közül kiemelném a fehérvári FeZenes bulinkat dec 1-én, ahol két teremben kilenc banda fogja tolni a rockot hat teljes órán keresztül! A jegyár pedig mindössze 900 Ft.

Folynak az intenzív zenekari próbák is, készülnek a friss szerzemények, amelyeket jövőre szeretnénk végre fel is venni! Az akusztikus Cada Conspiracy-val is foglalkozunk, jövőre újabb koncertek várhatók!

Szerda este 20 órától a Fezen Rádióban Körmöczi Péter lesz a vendég, és a közelgő ünnepekre való tekintettel a műsorban 3 jegyet lehet nyerni a Morbid Fesztre! Tehát érdemes hallgatni!"


www.facebook.com/CADAVERESBANDGépház :

Éjfény:
A motschar metalban utazó Éjfény 2000-ben alakult Veszprémben. A zenekar év elején átalakult és trióban csapatja a metalt. :) A Motschar lemezük a HammerWorld novemberi CD-mellékleteként jött ki. A lemezhez idén két klip is elkészül.
www.facebook.com/
EjfenyAnimid Effect:
Ha Animid Effect, akkor juharmetal. A zenekar tavaly év végén jelentkezett újabb anyagával, mely az Engramosis nevet kapta. Az idén 10 éves zenekar az év elején tagcseréken esett át, de gyorsan talpra álltak és tovább hirdetik a juhart! :)
Facebook oldaluk


doghitters:
A doghitters 2007 decemberében alakult. Kib...ott hardcore-t játszanak, arcletépő metal témákkal fűszerezve, de reméljük ezt már mindenki tudja. A bulin az 5 éves kis-jubileumukat ünneplik! És lesz egy csomó meglepetés, úgyhogy mindenképp érdemes benézni majd rájuk!
Facebook oldaluk


Nadir:

1993-ban kezdék Dark Clouds néven. Czetvitz Norbert gitáros/dalszerző alakította a zenekart, a mai tagságban ő az egyetlen alapítótag. A régi néven két demót, egy EP-t és két albumot hoztak ki. Az egész Dark Clouds időszak lényegében előtanulmány volt a Nadirnak. Az új banda rendszeresen koncertezik Magyarországon, és megfordultak a környező országokban is. Játszottak a térség legnagyobb nyári szabadtéri fesztiváljain és felléptek olyan zenekarok előbandájaként, mint a Crowbar, a Pro-Pain, a Krisiun, a Dying Fetus, a Master, a D.R.I., az Entombed vagy a Merauder. Legutóbbi anyaguk, az Exitus 2012 tavaszán látott napvilágot.
www.nadir-official.comCsarnok :

Samas:

A Samas egy modern hangzású metal banda. Zenéjükben mindig az egyediségre törekedtek.
Dalaikban a metal zenén belül több stílus is keveredik. Reményeik szerint ez még változatosabbá teszi a hangzást. A szó mindig másodlagos,csak a koncerteken derül ki igazán mi is az a SAMAS!
www.facebook.com/samas.hun.7


El Pollo Loco:

A zenekar 2008 októberében alakult, és első koncertjét rá egy hónapra már meg is tartotta. 4 év során lenyomott 200 koncertet és az izzadságszagú undergorund klubbulik során tud a legjobban kiteljesedni. Nem a komplex megoldások híve, hanem tufa riffek jellemzik legjobban a zenei megközelítést, amit preferálnak a srácok.
Facebook oldaluk


Don Gatto:
A Weisz, a Halász meg az Aci. Ha ez egy koncertajánló, mindenkit várunk szeretettel. Ha CD ajánló, akkor a mi cédeink a legolcsóbbak. 9 szám, két lemezen 700 ft-ért. Ennyi.
Facebook oldaluk


Guerrillas:
A Guerrillas Kolozsvárról érkezik hozzátok, ahol évek óta tolják a kompromisszum mentes metalt, amit HC elemekkel vegyítenek. Energikus koncertcsapat, mázsás riffekkel.
Facebook oldaluk


Cadaveres:

A székesfehérvári Cadaveres de Tortugas feloszlása után alakult 2005-ben. 2010-re stabilizálódott végleg a zenekar egy teljesen új felállással. Az énekes Bölcsföldi Zoltán lett. A dobos posztra Szakács József került, aki korábban az Ektomorf zenekarban játszott. A gitáros Göbölös Kálmán a Chaos Of Disorder soraiból érkezett. Túl 3 nagylemezen, 2 EP-n, egy DVD-n és megannyi koncerten szerte Európában most hazai pályán! Amire számíthattok: lőkemény hardcore-thrash, brutális törzsi ritmusok, szigorú gitárok a MindStream lemez legütősebb nótáival!
www.facebook.com/CADAVERESBAND

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
DEATH - Eddig kiadatlan felvételek a Spiritual Healing és a Human turnékról
2020. június 2. (kedd) 10:00

A Relapse Records jóvoltából újabb eddig kiadatlan Death koncertfelvételekkel lehet ismerkedni. A sorozat ötödik darabjaként 8 dalt tettek közzé, amelyeket az 1990-es Spiritual Healing és az 1991-es Human turnékon rögzítettek. "Abban reménykedünk itt, a Relapse-nél, hogy mihamarabb találkozhatunk majd veletek egy koncerten, egy fesztiválon, de addig is rendszeresen közzéteszünk egy-egy Death koncertfelvételt. A The Onstage sorozat darabjai különféle amerikai, német, kanadai, mexikói stb. bulikon készültek. Legyen szó akár egy underground őrületről, mondjuk a Scream Bloody Gore lemez 1987-es kiadásának időszakából, vagy valami Symbolic-turnés tutiságról, azt reméljük, hogy visszautazol velünk az időben és életben tarthatjuk a metal szellemiségét még ezekben a nehéz napokban is!"   Non:Analog - On:Stage Series - LIVE 1990, 1991 UNKNOWN by Death Non:Analog - On:Stage Series - Showcase Theater, CA...

CARACH ANGREN - Szimfo-black dalpremier: Operation Compass
CARACH ANGREN - Szimfo-black dalpremier: Operation Compass

Franckensteina Strataemontanus címmel június 26-án, vagyis az eredetileg tervezettnél egy hónappal később jelenik meg a szimfo-black metal vonalas holland Carach Angren hatodik albuma. A...

HELLOWEEN - Október helyett jövő májusban jönnek Budapestre, az egész turnét elhalasztották
HELLOWEEN - Október helyett jövő májusban jönnek Budapestre, az egész turnét elhalasztották

Ahogy az várható volt, az új albumon dolgozó Helloween szeptembertől mégsem folytatja a United Alive turnét, az egész koncertsorozatot 2021 tavaszára tették át. A budapesti koncert így...

SOULFLY - Koncertvideó az új EP mellé: Under Rapture
SOULFLY - Koncertvideó az új EP mellé: Under Rapture

Live Ritual NYC MMXIX címmel egy digitális koncert EP-vel jelentkezett nemrég a Max Cavalera vezette Soulfly. A 7 nótát tartalmazó anyagot a 2018-as Ritual album turnéjának New York-i...

MISFITS - 63 évesen elhunyt Joey Image dobos
MISFITS - 63 évesen elhunyt Joey Image dobos

63 évesen elhunyt a Misfits volt dobosa, Joey Image (Joey Poole), aki 1978-ban csatlakozott Glenn Danzigékhez. Joey dobolt a Horror Business és a Beware EP-ken, valamint a Night of the Living...

THIS CALLING - Gyors, ultradallamos HC/punk, itt az első album az új hazai csapattól
THIS CALLING - Gyors, ultradallamos HC/punk, itt az első album az új hazai csapattól

Methods Of Protest címmel megjelent a 2018-ban alakult This Calling zenekar első nagylemeze. A tempós és dallamos hardcore punkot játszó bandában Bödecs András énekes (The Idoru, Poison...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS