DEPRESSZIÓ - ROAD - ALVIN - Ma este a PeCsában

A koncertek után hajnalig rockparty...

2012. november 16. (péntek) 13:36

Ma este újra együtt játszik a Pecsa Music Hallban az Alvin és a mókusok, a Depresszió és a Road, de még a győri Nikson is felsorakozik a három banda mellé.


A buli menetrendje így fest:

18:00 - kapunyitás
18:30 - Nikson
19:30 - Road
21:00 - Alvin és a mókusok
22:45 - Depresszió
00:20 - rockparty az első járatok indulásáig


Az esemény Facebook oldala.
"November 16-án a telt házas áprilisi koncert után újra együtt lép színpadra a Depresszió, az Alvin és a mókusok, valamint a Road a budapesti Pecsában. A hatalmas sikert aratott tavaszi rendezvényt is igyekeznek felülmúlni a zenekarok, ezért még a korábbinál is energikusabb, látványosabb és jobb minőségű koncertekre készülnek.


Alvinék ezen az estén mutatják be a Bátorság, nyújtott kéz című új nagylemezüket, amelybe még a korábbi 15 albumnál is több munkát fektetettek. Az októberben napvilágot látott korong elkészítése során mind tartalom, mind hangzás tekintetében a lehető legjobb minőséget célozták meg, és ez nyilván a lemez élő bemutatása során sem lesz másként. A Nézlek és nem hallok mást című friss klip után egy extra videót is közzé tett a zenekar. A Magyarország, én így szeretlek dalhoz készült klipet a budapesti nagykoncert próbái során forgatták.


ALVIN ÉS A MÓKUSOK - Magyarország, én így szeretlek (próbatermi videó)

 

A közelmúltban egy új videóval jelentkezett a Road is, méghozzá az egyik első hazai 3D-s klippel. A hagyományos formában is élvezhető kisfilmet a Nem kell más nótájuk akusztikusan újraértelmezett változatához készítették.


ROAD - Nem kell más (a 2D-ben is megnézhető 3D-s klip)November 16-án persze a harapós témákra mennek majd rá Mátéék, no meg a pálinkázással egybekötött bulizásra, de aztán jön a demózás, majd január elejétől az új album felvétele. Az ötödik Road lemez tavasszal jön majd ki.


 


Az utolsóként színpadra lépő Depresszió ezzel a Pecsa koncerttel zárja a tavalyi Vízválasztó lemez turnéját. Olyan grandiózus fináléra készül a zenekar, ami méltó a Mahasz-lista első helyén nyitott album, valamint a több mint 50 ezer látogatót vonzott országjárás sikeréhez.

A Te vagy a szerem bulizós, valamint a Mucsi Zoltán főszereplésével elkészült Jön a reggel klip után egy újabb Vízválasztós dalhoz forgatnak klipet Halász Feriék. Több turnéállomáshoz hasonlóan a november 16-i koncert előtt, alatt és után zajló eseményeket is megörökíti Zettisch Tamás operatőr, hogy elkészülhessen a Depresszió 2012-es évének legjobb pillanatait összefoglaló videóklip a Megyek előre című dalhoz.

Annak érdekében, hogy a 'kisfilm' tavaszi megjelenéséig se maradjanak friss képanyag nélkül a rajongók, a zenekar egy exkluzív felvételt tett közzé, ezt az őszi turnéra való felkészülésük közben készítették a Tisztelet című dalhoz.


DEPRESSZIÓ - Tisztelet (exkluzív próbatermi videó)


A nagyszabású esemény vendégzenekara a győri Nikson lesz, akik ezen az estén mutatják be az új EP-jüket."

www.depressziomusic.hu


www.alvinrecords.com


www.road.hu

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
2020. május 25. (hétfő) 06:48

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube. Roddy szerint az ok "sexual violations" volt, akármit is jelentsen ez. ( (Nemi erőszak? Szexuális ábrázolással kapcsolatos szabályszegés?) A videó mindenesetre továbbra is megnézhető a projekt Instagram oldalán:  www.instagram.com/manonmanmusic Mivel a Faith No More sem tud turnézni jelenleg, a karantént használta ki az évtizedek óta ismerten meleg Roddy Bottum, aki a barátjával, Joey Holmannel indította el ezt a projektet, a jelszó pedig az volt: "meleg szerelmesek meleg zenét csinálnak". Roddy azt mondta a projekt kapcsán, hogy dokumentálni akarják ezt a mostani történelmi helyzetet, valamint azt is kihangsúlyozni, hogy milyen fontos a kreativitás és az összetartozás.   Klip nélkül a Daddy dal:    

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

SOULFLY - Új koncert EP New Yorkból és mellé egy friss koncertvideó is
SOULFLY - Új koncert EP New Yorkból és mellé egy friss koncertvideó is

Live Ritual NYC MMXIX címmel egy digitális koncert EP-vel jelentkezett a Max Cavalera vezette Soulfly. A 7 nótát tartalmazó EP anyagát a 2018-as Ritual album turnéjának New York-i...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS