TANKCSAPDA - Itt a Rockmafia Debrecen album teljes dallistája

Új klip és spéci rendezvény a lemezmegjelenés napján

2012. október 28. (vasárnap) 12:05 | utoljára módosítva: 2012. október 28. (vasárnap) 13:25

November 8-án jelenik meg a Tankcsapda új nagylemeze, a Rockmafia Debrecen, az első albumuk, amit már Sidivel készítettek. A 12 tételes anyagról eddig két számot lehet ismerni, a klipesített Mi a f.sz van?-t és a Hatalom nélküli rendet, de a lemez megjelenésével egy időben egy harmadik klip is bemutatásra kerül.

A lemezt záró Számolj vissza dalhoz készülő videó jelenleg is készül, és igazi csemegének ígérkezik, mind a rendező személye, mind a szereplőgárda miatt.

Lukács Laciék hamarosan előrukkolnak egy Számolj vissza kisfilmmel, amelyből többet is megtudhatunk majd a készülő klipről, valamint a stúdiózásról.

Az új Tankcsapda CD a májusban megjelent könyvhöz hasonlóan csakis a MOL kutakon lesz kapható, ami talán rendhagyó, ám racionális megoldásnak tűnik, pláne, hogy az ára mindössze 990 forint lesz.


Az októberi Hammerworldben megjelent Tankcsapda interjúban ennek kapcsán ezt mondta a debreceni Rockmafia:

„Annak ellenére, hogy teljesen egyértelmű a digitális formátum térhódítása, mi ma is hiszünk abban, hogy szükség van a fizikai formátumra is. Ma is van nagyon sok rajongó, aki szeretné odatenni a Tankcsapda új CD-jét a többi mellé. Tehát lesz CD is, bár lesz digitális letöltés is."

"Volt azért itt Magyarországon egy nagyon bugyuta kezdeményezés, hogy akkor most temessük el a CD-t, meg volt körmenet is vagy mi a bánat. Ilyesmi mellé mi nem állunk oda, mert ugyan tisztában vagyunk a jelennel, a jövővel, de a CD-t ma is fontosnak tartjuk. Viszont az nagyon nem mindegy, hogy milyen áron és hol lehet beszerezni.

Én azt gondolom, hogy ha normális áron lehetne megvenni a CD-ket, akkor ma is sokkal többen vásárolnának. Éppen ezért az új Tankcsapda CD-t 1000 forint alatti áron lehet majd beszerezni. És teljes értékű digipak-CD-ről beszélek, nem egy lebutított verzióról. Lesz hozzá rendes booklet, rendes borító, minden, ami szükséges. Ugyanúgy a Mol-kutaknál lehet majd hozzájutni a CD-khez, ahogy a Tankcsapda fotóskönyvhöz. Nem kergetünk hiú ábrándokat, nyilván nem mi fogjuk megfordítani a trendet, nem is ez a cél, mindössze annyi, hogy sok helyen, könnyen, és ami a legfontosabb, olcsón hozzá lehessen jutni."


Lesz valami klipes DVD, vagy extra is hozzá?

„Ne érts félre, de aki egy profi kiállítású, digipack csomagolású, új Tankcsapda dalokat tartalmazó és 1000 forint alatti áron megvehető CD mellé még valami extrát szeretne, az menjen fel az extrabizarr.hu-ra!" (nevet)

"Vagy megkapja az extrát koncert után... Mindegy, hogy fiú vagy lány..."

„Még annyit a CD-témához, mert ez fontos. Senkinek nem akarunk semmit előírni. Ha meg akarja venni, vegye meg. Ha le akarja tölteni, töltse le. Ez egy választási lehetőség. Soha nem mentünk bele olyan kampányba, hogy vedd meg a CD-t! Mert ha valaki halál csóró, és nincs miből megvennie, akkor miért ne töltse le? Nekünk ezzel sincs semmi problémánk. Akinek viszont ennyit megér ez a CD, az megveheti."

"Amikor ilyen illegális letöltések kerülnek szóba, mindig azt szoktuk mondani, hogy nincs ezzel semmi baj, csupán annyit szeretnénk kérni, hogy miután letöltötte valaki a lemezünket, töltse is vissza, hogy más is le tudja tölteni..." (nevet)

"Én úgy szoktam csinálni, hogy kétszer töltöm vissza, és akkor adtam is. Erre nagyon figyelünk."


A teljes interjút, amelyben a november 10-én startoló Rock a nevem arénaturnéról is részletesen beszél
a csapat, megtalálod a Steve Harris borítós októberi Hammerben.

A turnéval kapcsolatos hír, hogy a tervezett kolozsvári koncert nem jött össze, viszont november 16-án is lesz állomása a turnénak, méghozzá a Szekszárdi Sportcsarnokban, ahol a Tankok mellett fellép az Ossian, a Kalapács és a Prosectura is.


A Rockmafia Debrecen album megjelenése, valamint az új klip exkluzív premierje kapcsán egy különleges rendezvényre is sor kerül november 8-án. A sajtótájékoztatóval egybekötött spéci akción akár Te is ott lehetsz, mégpedig egy játék (és a szerencse) segítségével, az akcióra ugyanis a csapat 50 (!) darab kétszemélyes belépőt sorsol ki.
A játék részleteit itt találod meg.
 


 TANKCSAPDA - Rockmafia Debrecen
(11/08 - Tankcsapda)

01. 1000 ördög
02. Nincsen semmi
03. Pokol a Mennyből
04. Kirakatszív
05. Mi a f.sz van?
06. Lejárt lemez
07. Én meg a Rock'n'Roll
08. Bíbor köd
09. Kapcsolj ki
10. Biorobot
11. Hatalom nélküli rend
12. Számolj vissza
 

 

Hozzászólások

[010922]
vinylfanatic
Minden tiszteletet megérdemel a Tankcsapda ezért a kezdeményezésért!Meggyőződésem,hogy nem kizárólag csak a letöltések miatt nem vesznek eredeti kiadványokat az emberek.Nagy szerepe van ebben az áraknak is.Ha ilyen árakon lehetne Cd-t vásárolni,bizonyára többen vennének eredeti kiadványokat.A vinyl kiadványokról meg nem is beszélve.Egy új megjelenésű bakelit 7-8 ezer forint.Ez egyszerűen nonszensz!!
Manapság az igazi gyűjtőknek elég keserves az élete.Hacsak nem milliomos az illető.
[010921]
pumpika666
jó kezdeményezés, támogatni kellene az ilyeneket, persze amíg a hazai zenei elit megél az artisjews pénzéből addig semmi nem fog változni. mivel gyűjtöm az eredeti cd-ket, örülök ennek az árnak, más bandák is követhetnék. persze a vicc, hogy sokan még 990-ért sem fogják megvenni, inkább a kocsmában isznak az árából max. 3 sört és sírnak, hogy nincs pénz semmire :(
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
NEST OF PLAGUES - Új dal a budapesti bandától, már négyes felállásban: Choke
2020. augusztus 4. (kedd) 14:09

Choke címmel egy szöveges videóval kísért új dallal jelentkezett a budapesti Nest Of Plagues. A csapat első nagylemeze, a gyulai No Silence stúdióban rögzített és 2018-ban kiadott End Of The Century volt, 2019-ben pedig már kihoztak egy új dalt (Memento For Her Deeds), azóta azonban Kövecses Evelin személyében lett egy második gitárosuk is. A két nóta mellé újabbak is érkeznek majd, erről a metal.hu-nak beszéltek a premier kapcsán: "Most fel van véve a Memento For Her Deeds-en és a Choke-on kívül 4 dal. Ha a COVID és a pénztárca engedi, akkor ezeket fogjuk kiadni a következő tavaszig tételenként, illetve közben íródik kb. 3 szám, amelyekkel összeállhat jövőre egy nagylemez. Kevesebb lesz a death metal/deathcore vonal a leendő nagylemezen. Több dallam, metalcore, szinti-elem lesz benne, illetve a vokállal is sokat kísérletezünk. A szövegek témáját illetően is egységesedik a körítés. Jobban összpontosulnak bizonyos...

THE DEVIL'S TRADE - Videoklippel a nyár végi album címadó dala: The Call Of The Iron Peak
THE DEVIL'S TRADE - Videoklippel a nyár végi album címadó dala: The Call Of The Iron Peak

Arról már tavasszal beszámoltunk, hogy a Haw és a Stereochrist éléről ismert Makó Dávid egyszemélyes projektje, a folk/dark/blues vonalas The Devil's Trade a francia Season Of Mist...

STUBBORN - Dalpremier a hazai zúzda-brigádtól: Narrow-minded
STUBBORN - Dalpremier a hazai zúzda-brigádtól: Narrow-minded

Narrow-minded címmel egy vadonatúj dallal jelentkezett a metal/hardcore vonalas kerekegyházi Stubborn, amelynek második albuma, a remekül sikerült Let's Start A Fire még 2018-ban látta meg...

DIVIDED - Friss klipet kapott a sunshine-sláger: Don't Turn Away
DIVIDED - Friss klipet kapott a sunshine-sláger: Don't Turn Away

A HammerWorld magazin júliusi-augusztusi összevont számának extra CD-mellékleteként jelent meg a Divided zenekar második albuma, a Behind Your Neon Eyes. A csapat legfrissebb klipje a Don't...

NAGAARUM - Elkészült a Covid Diaries lemez limitált CD-verziója is
NAGAARUM - Elkészült a Covid Diaries lemez limitált CD-verziója is

Még májusban jött ki az új Nagaarum lemez, a Covid Diaries, a CD-verzió pedig pár napja látott napvilágot. Ez a projekt tizenkilencedik hanganyaga, sorlemezként pedig a tizenhetedik....

DEEP PURPLE - Pénteken jön az új album, ilyen lesz
DEEP PURPLE - Pénteken jön az új album, ilyen lesz

Eredetileg úgy volt, hogy június 21-én jelenik meg az új Deep Purple album, a Whoosh!, április elején azonban bejelentette a legendás hard rock csapat, hogy a lemez csak augusztus 7-én jön...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS