X-FAKTOR 2012 - Nem jutott tovább, de nekünk bejön ez a hang

Attila a fehérvári Scylla énekese

2012. szeptember 9. (vasárnap) 16:16

Az idei X-Faktor elődöntőjében szerepelt ez a srác az Iron Maiden klasszikus Trooper nótájával, és ugyan a tévében is épp csak megvillantották a produkcióját, valamint a zsűri végül nem is juttatta tovább, mi mindenesetre megnyomtuk rá a képzeletbeli 'lájkgombot'.


A srác neve Feltein "Zombi" Attila, és egy klasszikus heavy metalt játszó székesfehárvári bandában, a Scyllában énekel.

A Scylla már rögzített egy Halál közeli élmények című debütáló albumot, ez azonban egyelőre még nem jelent meg, viszont a csapat honlapjáról letölthetsz róla öt dalt.
A Scylla jelenleg egy ritmusgitárost is keres, ezzel kapcsolatban itt érdeklődhetsz: scyllazenekar@gmail.com

www.facebook.com/Scylla.zenekar


 


FELTEIN "ZOMBI" ATTILA - X-Faktor 2012


 

Hozzászólások

[010834]
Rockazelet
Nahi is kiesett, legalábbis nem láttam a listán, kár, megnéztem volna végre valami minőségi produkciót a szennycsatornán.
[010832]
fejger10
De legalább Stone tovább jutott akinek szintén jó a hangja. Neki nagyon örültem.
[010827]
Sabatonno1
Amint az a tegnapi adásból kiderült, mégiscsak továbbjutott ez a srác, sőt, lehet, hogy még a Mentorok házáig is eljut, mert nem láttam a kiesők közt a tegnapi adás végén (mondjuk az egész olyan szarul van összevágva, hogy egy csomó versenyzőt nem lehet megmondani, hogy továbbjutott-e vagy sem). Viszont ami még nagyobb meglepetés volt számomra, hogy az egyik csoportos éneklős videóban maga Nachladal 'Nahi' István is ott volt, pedig egyáltalán nem emlékszem rá, hogy ő lett volna előtte a válogatókon. Utánanéztem, és az rtl honlapján sem írják a válogatások továbbjutói között Nahit, így elég érdekes, hogy a Táborban miért volt akkor benne. Amúgy mindkettőjüknek egy fos számot kellett énekelniük, olyan csapatba kerültek, szánalom.
Íme, a Nahis csoportos video: http://xfaktor.rtlklub.hu/video/179781
Feltein Attila: http://xfaktor.rtlklub.hu/video/179789
Az a két nyomorék 'rapper' majom ott veri magát..
[010726]
boszilany
az a furcsa hogy a szar fosok tovább jutnak de azok akik igazán tehetségesek azokat nem engedig tovább. miért van ez nem értem.
miért szeretik az embereknek a rossz? ja tudom ez kell a népnek nem pedig az igazi tehetség ez nagyon szomorú:(
[010693]
velocyraptor
Szerencsére nem juttatták tovább. A srác sokkalta jobb sorsra érdemes annál, hogy egy kereskedelmi takony tévé futtassa fel. Pár év múlva szégyellni fogja, hogy fellépett ebben a szarban.
(nézzétek a sok agymosott f...szopó ge...t, ahogy tapsol, nevetséges, nyilván utasításra teszik.)
A Metal underground műfaj, nincs helye az rtl klub (már a szótól ökölbe szorul a kezem) műsorán. Ahogy farkaslaci írja, tisztességes ember távol tartja magát az ilyen szartól.
(Fáj látni, hogy Feró másképp gondolja ezt)
[010691]
Ciril
Piszok jó hangja van! Jellemző, hogy nem juttatták tovább! RTL Klub/X-Faktor...?! Röhejes egy műsor, a felszínes irányított embereknek való!
[010689]
farkaslaci
Nem baj! Az a sok buzerátor négerutánzat hadd jusson tovább! Ép eszű, kulturált ember nem ismeri el ezt a szart. Az igazi értékek maradjanak meg nekünk.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ARCH ENEMY - Januárban feldolgozásokkal teli album jön: Covered In Blood
2018. november 21. (szerda) 09:28

2019 elején az Arch Enemy egy feldolgozásalbummal jelentkezik majd, amelyre a pályafutásuk során rögzített összes átiratuk felkerül majd. A Covered In Blood címet viselő lemez borítóját már közzé is tették, de a január 18-án boltokba kerülő anyag részletes dallistája csak később érkezik. Ugyancsak Arch Enemy hír, hogy december 7-én kihoznak egy limitált példányos kislemezt a legutóbbi Will To Power album "power balladájával", a Reason To Believe-vel, a kislemez B oldalára pedig egy Tears For Fears feldolgozás, a Shout kerül majd fel. Michael Amott gitáros: "A Reason To Believe dal úgy született, hogy egyrészt visszaemlékeztem a saját fiatalságomra, másrészt meghallgattuk a rajongóink saját sztorijait. Ez a dal nektek született. Sose adjátok fel a küzdelmet, barátaim!"    

JUNGLE ROT - Friss klippel jelentkeztek: A Burning Cinder
JUNGLE ROT - Friss klippel jelentkeztek: A Burning Cinder

Szimplán Jungle Rot címmel jelenik meg a nyáron az új Jungle Rot album, a wisconsini death metal horda tizedik nagylemeze, amelynek A Burning Cider készült el a csapat friss klipje. Ismerkedj...

RIVERSIDE - Márciusban Budapesten a lengyel prog rock mesterek!
RIVERSIDE - Márciusban Budapesten a lengyel prog rock mesterek!

Wasteland címmel szeptemberben jelent meg a lengyel prog rock mester Riverside új albuma, az első új dalos lemezük a 2016 februárjában, 40 éves korában elhunyt Piotr Grudziński gitáros...

ARTILLERY - Végighallgatható az új album: The Face Of Fear
ARTILLERY - Végighallgatható az új album: The Face Of Fear

The Face Of Fear címmel megjelent a dán thrash/power gépezet Artillery kilencedik albuma, a 2016-os Penalty By Perception lemez folytatása, amelyet teljes egészében végig is hallgathatsz a...

VOLBEAT - Premier a decemberi DVD-ről, az új dal: The Everlasting
VOLBEAT - Premier a decemberi DVD-ről, az új dal: The Everlasting

Let's Boogie! Live From Telia Parken címmel egy koncert DVD-vel jelentkezik december 14-én a dán Volbeat. 2017. augusztus 26-án egy különleges bulit adott a banda, az első dán zenekarként...

SMASH INTO PIECES - December elején a Dürerben két másik svéd csapattal
SMASH INTO PIECES - December elején a Dürerben két másik svéd csapattal

Evolver címmel jött ki a múlt hónapban a a látványos koncertjeiről és azonnal ható dalairól ismert svéd Smash Into Pieces negyedik albuma, december 2-án pedig a Dürer Kertben lépnek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS