X-FAKTOR 2012 - Nem jutott tovább, de nekünk bejön ez a hang

Attila a fehérvári Scylla énekese

2012. szeptember 9. (vasárnap) 16:16

Az idei X-Faktor elődöntőjében szerepelt ez a srác az Iron Maiden klasszikus Trooper nótájával, és ugyan a tévében is épp csak megvillantották a produkcióját, valamint a zsűri végül nem is juttatta tovább, mi mindenesetre megnyomtuk rá a képzeletbeli 'lájkgombot'.


A srác neve Feltein "Zombi" Attila, és egy klasszikus heavy metalt játszó székesfehárvári bandában, a Scyllában énekel.

A Scylla már rögzített egy Halál közeli élmények című debütáló albumot, ez azonban egyelőre még nem jelent meg, viszont a csapat honlapjáról letölthetsz róla öt dalt.
A Scylla jelenleg egy ritmusgitárost is keres, ezzel kapcsolatban itt érdeklődhetsz: scyllazenekar@gmail.com

www.facebook.com/Scylla.zenekar


 


FELTEIN "ZOMBI" ATTILA - X-Faktor 2012


 

Hozzászólások

[010834]
Rockazelet
Nahi is kiesett, legalábbis nem láttam a listán, kár, megnéztem volna végre valami minőségi produkciót a szennycsatornán.
[010832]
fejger10
De legalább Stone tovább jutott akinek szintén jó a hangja. Neki nagyon örültem.
[010827]
Sabatonno1
Amint az a tegnapi adásból kiderült, mégiscsak továbbjutott ez a srác, sőt, lehet, hogy még a Mentorok házáig is eljut, mert nem láttam a kiesők közt a tegnapi adás végén (mondjuk az egész olyan szarul van összevágva, hogy egy csomó versenyzőt nem lehet megmondani, hogy továbbjutott-e vagy sem). Viszont ami még nagyobb meglepetés volt számomra, hogy az egyik csoportos éneklős videóban maga Nachladal 'Nahi' István is ott volt, pedig egyáltalán nem emlékszem rá, hogy ő lett volna előtte a válogatókon. Utánanéztem, és az rtl honlapján sem írják a válogatások továbbjutói között Nahit, így elég érdekes, hogy a Táborban miért volt akkor benne. Amúgy mindkettőjüknek egy fos számot kellett énekelniük, olyan csapatba kerültek, szánalom.
Íme, a Nahis csoportos video: http://xfaktor.rtlklub.hu/video/179781
Feltein Attila: http://xfaktor.rtlklub.hu/video/179789
Az a két nyomorék 'rapper' majom ott veri magát..
[010726]
boszilany
az a furcsa hogy a szar fosok tovább jutnak de azok akik igazán tehetségesek azokat nem engedig tovább. miért van ez nem értem.
miért szeretik az embereknek a rossz? ja tudom ez kell a népnek nem pedig az igazi tehetség ez nagyon szomorú:(
[010693]
velocyraptor
Szerencsére nem juttatták tovább. A srác sokkalta jobb sorsra érdemes annál, hogy egy kereskedelmi takony tévé futtassa fel. Pár év múlva szégyellni fogja, hogy fellépett ebben a szarban.
(nézzétek a sok agymosott f...szopó ge...t, ahogy tapsol, nevetséges, nyilván utasításra teszik.)
A Metal underground műfaj, nincs helye az rtl klub (már a szótól ökölbe szorul a kezem) műsorán. Ahogy farkaslaci írja, tisztességes ember távol tartja magát az ilyen szartól.
(Fáj látni, hogy Feró másképp gondolja ezt)
[010691]
Ciril
Piszok jó hangja van! Jellemző, hogy nem juttatták tovább! RTL Klub/X-Faktor...?! Röhejes egy műsor, a felszínes irányított embereknek való!
[010689]
farkaslaci
Nem baj! Az a sok buzerátor négerutánzat hadd jusson tovább! Ép eszű, kulturált ember nem ismeri el ezt a szart. Az igazi értékek maradjanak meg nekünk.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HARDCORE SUPERSTAR - Megjelent az új lemez, friss klip: You Can't Kill My Rock 'N Roll
2018. szeptember 21. (péntek) 18:54

A mai napon megjelent a svéd sleaze rocker Hardcore Superstar új stúdióalbuma, a 2015-ös HCSS lemez folytatása. A korábbi felvezető dalok után itt a lemez címadó dala - klippel együtt. HCSS: "A You Can't Kill My Rock 'N' Roll nem csupán a lázadásról, a szembenállásról szóló állásfoglalás, hanem mindannak az ünneplése is, amit szeretünk. A zenéé, az életstílusé, ez a mi vallásunk, mi választottuk, és megtestesíti mindazt, amiben hiszünk."   www.facebook.com/OfficialHardcoreSuperstar HARDCORE SUPERSTAR - You Can't Kill My Rock'N'Roll (a 2018-as You Can't Kill My Rock'N'Roll albumhoz) HARDCORE SUPERSTAR - AD/HD (a 2018-as You Can't Kill My Rock'N'Roll albumhoz) HARDCORE SUPERSTAR - Baboon (a 2018-as You Can't Kill My Rock'N'Roll albumhoz) HARDCORE SUPERSTAR - Electric Rider (a 2018-as You Can't Kill My Rock'N'Roll előzeteseként) HARDCORE SUPERSTAR - Bring The House Down (a 2018-as...

HARDCORE SUPERSTAR - Megjelent az új lemez, friss klip: You Can't Kill My Rock 'N Roll
HARDCORE SUPERSTAR - Megjelent az új lemez, friss klip: You Can't Kill My Rock 'N Roll

A mai napon megjelent a svéd sleaze rocker Hardcore Superstar új stúdióalbuma, a 2015-ös HCSS lemez folytatása. A korábbi felvezető dalok után itt a lemez címadó dala - klippel együtt....

ULTHA - Epikus black metal dalpremier: Cyanide Lips
ULTHA - Epikus black metal dalpremier: Cyanide Lips

The Inextricable Wandering címmel október 5-én jelenik meg a black metal vonalas kölni Ultha harmadik albuma. A 2016-os Converging Sins lemez folytatását már a Century Media gondozza, a...

BRAINSTORM - Új dal a szeptember végi albumról: Revealing The Darkness
BRAINSTORM - Új dal a szeptember végi albumról: Revealing The Darkness

Midnight Ghost címmel szeptember 28-án lát majd napvilágot az Andy B. Franck énekes vezette Brainstorm új stúdióalbuma, amelynek turnéjára 2019 elején kerül majd sor, és lesz budapesti...

MONUMENTS - Szöveges videóval a harmadik dal az októberi albumról: Mirror Image
MONUMENTS - Szöveges videóval a harmadik dal az októberi albumról: Mirror Image

Phronesis címmel október 5-én jelenik meg a prog metalos brit Monuments harmadik albuma, a 2014-es The Amanuensis folytatása, amelyen több stúdióban is dolgoztak idén március és július...

SKÁLMÖLD - Dalpremier az izlandi viking/folk csapattól: Móri
SKÁLMÖLD - Dalpremier az izlandi viking/folk csapattól: Móri

Sorgir címmel október közepén jelenik meg az izlandi folk/viking metalos Skálmöld ötödik albuma, a 2016-os Vögguvísur Yggdrasils lemez folytatása, amelynek második előzetes dalával,...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS