X-FAKTOR 2012 - Nem jutott tovább, de nekünk bejön ez a hang

Attila a fehérvári Scylla énekese

2012. szeptember 9. (vasárnap) 16:16

Az idei X-Faktor elődöntőjében szerepelt ez a srác az Iron Maiden klasszikus Trooper nótájával, és ugyan a tévében is épp csak megvillantották a produkcióját, valamint a zsűri végül nem is juttatta tovább, mi mindenesetre megnyomtuk rá a képzeletbeli 'lájkgombot'.


A srác neve Feltein "Zombi" Attila, és egy klasszikus heavy metalt játszó székesfehárvári bandában, a Scyllában énekel.

A Scylla már rögzített egy Halál közeli élmények című debütáló albumot, ez azonban egyelőre még nem jelent meg, viszont a csapat honlapjáról letölthetsz róla öt dalt.
A Scylla jelenleg egy ritmusgitárost is keres, ezzel kapcsolatban itt érdeklődhetsz: scyllazenekar@gmail.com

www.facebook.com/Scylla.zenekar


 


FELTEIN "ZOMBI" ATTILA - X-Faktor 2012


 

Hozzászólások

[010834]
Rockazelet
Nahi is kiesett, legalábbis nem láttam a listán, kár, megnéztem volna végre valami minőségi produkciót a szennycsatornán.
[010832]
fejger10
De legalább Stone tovább jutott akinek szintén jó a hangja. Neki nagyon örültem.
[010827]
Sabatonno1
Amint az a tegnapi adásból kiderült, mégiscsak továbbjutott ez a srác, sőt, lehet, hogy még a Mentorok házáig is eljut, mert nem láttam a kiesők közt a tegnapi adás végén (mondjuk az egész olyan szarul van összevágva, hogy egy csomó versenyzőt nem lehet megmondani, hogy továbbjutott-e vagy sem). Viszont ami még nagyobb meglepetés volt számomra, hogy az egyik csoportos éneklős videóban maga Nachladal 'Nahi' István is ott volt, pedig egyáltalán nem emlékszem rá, hogy ő lett volna előtte a válogatókon. Utánanéztem, és az rtl honlapján sem írják a válogatások továbbjutói között Nahit, így elég érdekes, hogy a Táborban miért volt akkor benne. Amúgy mindkettőjüknek egy fos számot kellett énekelniük, olyan csapatba kerültek, szánalom.
Íme, a Nahis csoportos video: http://xfaktor.rtlklub.hu/video/179781
Feltein Attila: http://xfaktor.rtlklub.hu/video/179789
Az a két nyomorék 'rapper' majom ott veri magát..
[010726]
boszilany
az a furcsa hogy a szar fosok tovább jutnak de azok akik igazán tehetségesek azokat nem engedig tovább. miért van ez nem értem.
miért szeretik az embereknek a rossz? ja tudom ez kell a népnek nem pedig az igazi tehetség ez nagyon szomorú:(
[010693]
velocyraptor
Szerencsére nem juttatták tovább. A srác sokkalta jobb sorsra érdemes annál, hogy egy kereskedelmi takony tévé futtassa fel. Pár év múlva szégyellni fogja, hogy fellépett ebben a szarban.
(nézzétek a sok agymosott f...szopó ge...t, ahogy tapsol, nevetséges, nyilván utasításra teszik.)
A Metal underground műfaj, nincs helye az rtl klub (már a szótól ökölbe szorul a kezem) műsorán. Ahogy farkaslaci írja, tisztességes ember távol tartja magát az ilyen szartól.
(Fáj látni, hogy Feró másképp gondolja ezt)
[010691]
Ciril
Piszok jó hangja van! Jellemző, hogy nem juttatták tovább! RTL Klub/X-Faktor...?! Röhejes egy műsor, a felszínes irányított embereknek való!
[010689]
farkaslaci
Nem baj! Az a sok buzerátor négerutánzat hadd jusson tovább! Ép eszű, kulturált ember nem ismeri el ezt a szart. Az igazi értékek maradjanak meg nekünk.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
NOMAD - Hivatalos klip született A Dalban szereplő számukhoz: A remény hídjai
2019. február 15. (péntek) 18:31

Januárban A Dal 2019 első élő előválogatóján a Nomad zenekar is továbbjutott A remény hídjai című számmal, amelyhez most egy hivatalos klip is született. Holnap (szombaton) ismét lesznek A Dalban, ezúttal már az elődöntőben. "Szombaton este ismét lehet drukkolni nekünk A Dal elődöntőjében. Izgalmas kis adásnak nézünk elébe... Szombat 19.30 - Duna Tv és Duna world." www.facebook.com/nomadzenekar   NOMAD - A remény hídjai (2019) NOMAD - A remény hídjai (A Dal 2019 - első válogató)  

FALLUJAH - A második dal az új énekessel: Dopamine
FALLUJAH - A második dal az új énekessel: Dopamine

Undying Light címmel március 15-én jelenik meg a technikás, progos extrém metalt nyomató kaliforniai Fallujah negyedik albuma, a 2016-os Dreamless lemez folytatása, amelynek második...

VOLUMEFEEDER - Albumpremier a hódmezővásárhelyi triótól: The Element Of Fire
VOLUMEFEEDER - Albumpremier a hódmezővásárhelyi triótól: The Element Of Fire

The Element Of Fire címmel megjelent és meghallgatható, de le is tölthető a hódmezővásárhelyi VolumeFeeder trió első albuma. "Hölgyek és Urak! Megjelent az új albumunk!...

AVANTASIA - Klippremier: Candice Nighttal a Moonglow
AVANTASIA - Klippremier: Candice Nighttal a Moonglow

Moonglow címmel a mai napon jelent meg a Tobias Sammet vezette Avantasia új albuma, a 2016-os Ghostlights folytatása, és máris itt a címadó dal hivatalos videoklipje. A dalban a Blackmore's...

SPIRITS OF FIRE - Dal- és klippremier Ripper Owens és Chris Caffery új csapatától
SPIRITS OF FIRE - Dal- és klippremier Ripper Owens és Chris Caffery új csapatától

Az már tavaly nyáron kiderült, hogy egy Spirits Of Fire nevű új bandában fogott össze Tim "Ripper" Owens énekes (ex-Judas Priest, Iced Earth, Charred Walls Of The Damned), Chris...

THE RAVEN AGE - Dalpremier Steve Harris fiának csapatától: The Day The World Stood Still
THE RAVEN AGE - Dalpremier Steve Harris fiának csapatától: The Day The World Stood Still

Conspiracy címmel március 8-án jelenik meg a brit The Raven Age második albuma, amelynek friss előzetese a The Day The World Stood Still  dal. 2018-ban is két koncertet adott...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS