X-FAKTOR 2012 - Nem jutott tovább, de nekünk bejön ez a hang

Attila a fehérvári Scylla énekese

2012. szeptember 9. (vasárnap) 16:16

Az idei X-Faktor elődöntőjében szerepelt ez a srác az Iron Maiden klasszikus Trooper nótájával, és ugyan a tévében is épp csak megvillantották a produkcióját, valamint a zsűri végül nem is juttatta tovább, mi mindenesetre megnyomtuk rá a képzeletbeli 'lájkgombot'.


A srác neve Feltein "Zombi" Attila, és egy klasszikus heavy metalt játszó székesfehárvári bandában, a Scyllában énekel.

A Scylla már rögzített egy Halál közeli élmények című debütáló albumot, ez azonban egyelőre még nem jelent meg, viszont a csapat honlapjáról letölthetsz róla öt dalt.
A Scylla jelenleg egy ritmusgitárost is keres, ezzel kapcsolatban itt érdeklődhetsz: scyllazenekar@gmail.com

www.facebook.com/Scylla.zenekar


 


FELTEIN "ZOMBI" ATTILA - X-Faktor 2012


 

Hozzászólások

[010834]
Rockazelet
Nahi is kiesett, legalábbis nem láttam a listán, kár, megnéztem volna végre valami minőségi produkciót a szennycsatornán.
[010832]
fejger10
De legalább Stone tovább jutott akinek szintén jó a hangja. Neki nagyon örültem.
[010827]
Sabatonno1
Amint az a tegnapi adásból kiderült, mégiscsak továbbjutott ez a srác, sőt, lehet, hogy még a Mentorok házáig is eljut, mert nem láttam a kiesők közt a tegnapi adás végén (mondjuk az egész olyan szarul van összevágva, hogy egy csomó versenyzőt nem lehet megmondani, hogy továbbjutott-e vagy sem). Viszont ami még nagyobb meglepetés volt számomra, hogy az egyik csoportos éneklős videóban maga Nachladal 'Nahi' István is ott volt, pedig egyáltalán nem emlékszem rá, hogy ő lett volna előtte a válogatókon. Utánanéztem, és az rtl honlapján sem írják a válogatások továbbjutói között Nahit, így elég érdekes, hogy a Táborban miért volt akkor benne. Amúgy mindkettőjüknek egy fos számot kellett énekelniük, olyan csapatba kerültek, szánalom.
Íme, a Nahis csoportos video: http://xfaktor.rtlklub.hu/video/179781
Feltein Attila: http://xfaktor.rtlklub.hu/video/179789
Az a két nyomorék 'rapper' majom ott veri magát..
[010726]
boszilany
az a furcsa hogy a szar fosok tovább jutnak de azok akik igazán tehetségesek azokat nem engedig tovább. miért van ez nem értem.
miért szeretik az embereknek a rossz? ja tudom ez kell a népnek nem pedig az igazi tehetség ez nagyon szomorú:(
[010693]
velocyraptor
Szerencsére nem juttatták tovább. A srác sokkalta jobb sorsra érdemes annál, hogy egy kereskedelmi takony tévé futtassa fel. Pár év múlva szégyellni fogja, hogy fellépett ebben a szarban.
(nézzétek a sok agymosott f...szopó ge...t, ahogy tapsol, nevetséges, nyilván utasításra teszik.)
A Metal underground műfaj, nincs helye az rtl klub (már a szótól ökölbe szorul a kezem) műsorán. Ahogy farkaslaci írja, tisztességes ember távol tartja magát az ilyen szartól.
(Fáj látni, hogy Feró másképp gondolja ezt)
[010691]
Ciril
Piszok jó hangja van! Jellemző, hogy nem juttatták tovább! RTL Klub/X-Faktor...?! Röhejes egy műsor, a felszínes irányított embereknek való!
[010689]
farkaslaci
Nem baj! Az a sok buzerátor négerutánzat hadd jusson tovább! Ép eszű, kulturált ember nem ismeri el ezt a szart. Az igazi értékek maradjanak meg nekünk.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
CANENS LEAP - Dalpremier a Tolna megyei négyestől: Canens Leap
2018. július 22. (vasárnap) 18:56

Canens Leap címmel egy EP-előzetes dallal jelentkezett a Tolna megyei Canens Leap zenekar, amelynek első EP-je, a Silence Within a nyár végére várható. Ismerkedj meg a szöveges videóval kísért új tétellel! (fotó: Ruip Gergő) "Zenekarunk 2016 márciusában alakult egy Tolna megyei kis faluban, Ladományban, azonban jelenlegi formáját és nevét csak 2018 elején nyerte el. A Canens Leap alapját egy testvérpár és egy barát képezi, akik kisgyermek koruk óta együtt zenélnek, hozzájuk csatlakozott utolsóként az énekes, Gergely Bence. A kezdeti hard rock és punk alapú feldolgozásokat és kezdetleges saját számokat egyre felváltották az összetettebb, érzelmesebb, metalhoz közelebb álló tételek. A dél-dunántúli régió majdnem összes klubjában megfordultunk már olyan zenekarok vendégeként, mint a Kies, a Fatal Error, a Hot Beaver vagy a Don Gatto...   www.facebook.com/canensleapband ...A nevünk a római mitológia...

INNER AWAKENING FESZTIVÁL - Augusztus közepén a Kék Yukban
INNER AWAKENING FESZTIVÁL - Augusztus közepén a Kék Yukban

Idén már tizedik alkalommal kerül megrendezésre az Inner Awakening fesztivál, amely a Kék Yukban lesz augusztus 17-én és 18-án. Már kevesebb, mint egy hónap maradt hátra az elővételes...

AGE OF AGONY - Vinyl-verzióban is kijön a zalai death metalosok For The Forgotten albuma
AGE OF AGONY - Vinyl-verzióban is kijön a zalai death metalosok For The Forgotten albuma

LP-verzióban is megjelenik pár nap múlva a zalai old school death metal gépezet Age Of Agony ötödik albuma, az eredetileg 2016-ban kiadott For The Forgotten. Az első világháborúról...

INHALATOR - Dal- és klippremier a győri thrasherektől: Paralyzing Cecity
INHALATOR - Dal- és klippremier a győri thrasherektől: Paralyzing Cecity

Paralyzing Cecity címmel egy vadonatúj dallal és a hozzá forgatott klippel jelentkezett a győri thrasher Inhalator. Élőben legközelebb a Dürer Kertben csípheted el őket, a...

ALCOHOL - 5 éves a Rockhimnusz, új lemezzel érkeznek majd a Rock On Festre
ALCOHOL - 5 éves a Rockhimnusz, új lemezzel érkeznek majd a Rock On Festre

Már fél évtizede jelent meg és 4 milliós megtekintés felett jár a YouTube-on az Alcohol zenekar (és a Rock On! Fest) Rockhimnusza. A Tóth "Csövi" Sándor vezette Alcohol harmadik...

23. HELLNESS HÉTVÉGE - Augusztusban jön a Tóparty Rockparty Arlón
23. HELLNESS HÉTVÉGE - Augusztusban jön a Tóparty Rockparty Arlón

23. alkalommal kerül megrendezésre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Ózdtól néhány kilométerre található Arlón a Hellness Hétvége. Az igazán nagy múltra visszatekintő rendezvény...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS