DEICIDE - Gyurmafilm a Sátán nevében

Ez egy hivatalos videóklip

2012. február 25. (szombat) 00:47

Gyurmafilmes klip készült a Deicide egy éve megjelent To Hell With God albumának Conviction dalához. A Glen Benton vezette sátánpozitív death metal banda március elejétől Észak-Amerikában turnézik a Jungle Rot, az Abigail Williams és a Lecherous Nocturne társaságában.


DEICIDE - Conviction (a 2011-es To Hell With God albumhoz)
  

Hozzászólások

[009672]
horvathfefe
MrEddieKrueger!
Láttad már a Rocktéritő című filmet?
[009670]
Gaukr
Továbbra is vállalom a véleményem, még ha szerinted le is járatom magam :)
Te viszont kerülöd a konkrétumokat, de rendes érvet nem írsz. Pl. Björnnek teljes mértékben igaza van. Alapból a december 24. egy pogány ünnep volt Európában. Vagy a "húsvét". Nézz utána nyugodtan.
[009669]
heavy
Nem is téged fikáztalak.
Általánosságban a hozzád hasonló agy mosottakat akik nem látnak tovább az orruknál!
Na ez volt most a személyeskedés és részemről lezártnak is tekintem a témát, mert teljesen fölösleges a vita, úgyse győzünk meg róla, hogy nem mindig nektek van igazatok!!!
De azért elgondolkodnék azon is amit Gaukr írt!
[009668]
MrEddieKrueger
@björn: ez egész egyzserűen nem így van.
[009667]
MrEddieKrueger
&Gaukr: Ha már belemegyünk ilyenekbe,mérhetetlenül sajnálom a Németh Sándor által megvezetett,manipulált embereket. A manipuláció, és az agymosottság tény a szektásoknál,nem pedig sértés. Az utolsó mondatoddal saját magad járatod le.
[009664]
björn
Ez a béna gyurmafilm micsoda indulatokat váltott ki. :) A keresztény egyháznak semmi köze az európai hagyományokhoz és értékrendhez. Nem abból nőtt ki, hanem egy mesterséges kreálmány beleszőve az európai természetvallások egyes dolgait, hogy le tudják nyomni az emberek torkán.
[009663]
Gaukr
"Melyik egyházra gondolsz? Mert ha a hitgyülire, a Jehovára,vagy az egyéb szektásokra,akik nyilván agyhalott emberek?"
Hmm... ha az idézem "valós történelmi egyházakat" sértegetik, akkor egyből fel vagy háborodva, viszont nyugodt szívvel sértegetsz másokat.
Félreértés ne essék, nem akarom megvédeni a jehovákat, hitgyüliseket, se a reformátusokat, katolikusokat, stb. Ha már neked szabad, akkor nekem is legyen megengedett: Szerintem az összes ilyen vallás egy kizsákmányoló, manipuláló, szemét csoport.
[009662]
MrEddieKrueger
@hetfield: Melyik egyházra gondolsz? Mert ha a hitgyülire, a Jehovára,vagy az egyéb szektásokra,akik nyilván agyhalott emberek? Ezek szektások,és a saját szájuk íze szerint forgatnak ki dolgokat. Légyszi ne vegyed egy kalap alá ezeket a szektákat a valós történelmi egyházakkal!(a katolikus,evangélikus,baptista, és a református egyházakat értem valós történelmi egyháznak)
[009661]
hetfield
Erről az élni és élni hagyni-ról annyit, hogy pont a keresztények erőlködnek a megtérítéssel. én még sosem üldöztem egyet sem az ellenkezőjével viszont ők majd minden héten zaklatnak a hüyeségeikkel.
[009660]
MrEddieKrueger
egyébként mindenkinek ajánlanám ezt a cikket: http://hammerworld.hu/2012/02/23/motorhead-elni-es-elni-hagyni/

Itt is egy full ateista(Lemmy) elfogadható,megérthető és elfogadható véleményt formál.
[009659]
MrEddieKrueger
@Hajassss, heavy: Nem fikáztalak titeket,viszont Ti beszóltatok nekem. Kérlek titeket, hogyha van véleményetek(amire nagyon kíváncsi vagyok),akkor azt lehetőleg személyeskedés nélkül tegyétek közzé,mivel én sem támadtam az ateizmusotokat,vagy a más világnézeti meggyőződéseteket. Szerintem nem méltó egyikünkhöz sem,hogy úgy beszéljünk egy témáról,hogy a másik lelkébe belegázoljunk. Lehet cinizmus nélkül is véleményt formálni.
[009658]
heavy
Szerintem meg ti "normális" keresztények is (itt gyors meg is jegyezném, hogy nem vagyok semmilyen vallás követője) annyira vagytok jelenleg parasztok, primitívek mint szerintetek ez a videó.

Írták már előttem is, hogy nem kötelező megnézni, hallgatni stb. - ezt ajánlanám mindenki figyelmébe

Amúgy meg a legszánalmasabbnak azt tartom, hogyha nektek NORMÁLIS keresztényeknek nem tetszik valami, mert a lelki békéteket sérti akkor azt egyből leakarjátok vetetni, de miért is?
Miért gondoljátok azt egyáltalán, hogy jogotok van egy METAL zenével foglalkozó újság honlapján azt kérni, hogy egy METAL zenét játszó zenekar videóját vegyék le?

Várom az ördögűzőket, üdv. \m/
[009657]
Hajassss
Szerintem kérdezzük meg Csihar Attilát, hogy mi a véleménye erről a kis vitatémáról! :D
[009656]
MrEddieKrueger
Ha már történelemről beszélünk, akkor hogy is volt ez Luther Mártonnal? Miért is volt a reformáció? Azért volt,hogy a katolicizmus cselekedetei nem voltak egálban azzal,ami a Bibliában van. Akik a kereszténységet támadják itt is, tudnak mondani példát ahol a református,az evangélikus vallás nevében embereket irtott volna ki? Amúgy a reformáció hatására a katolikus vallás is megváltozott pozitív irányba. Mint minden ember által fenntartott intézménynek(most ne menjünk teológiába bele mélyen), vannak hibái,de nehogy már gyilkosnak állítsatok be több milló embert akik hisznek valamiben!!!!
Én se támadom pl a Krisnásokat azért,mert Indiában nem is olyan régen kiirtottak több ezer muzulmánt fegyverrel a krisna tudat nevében,mert nyilván gyilkosok és nem igaz hitű Krisnások csinálták... Én csak annyit akartam mondani (és ez az előző kommentemben is benne van),hogy nagyon rosszul esik,hogy minket,normális keresztényeket gyaláznak meg valamiért minden nap.Mi,normális keresztények nem bántottunk senkit,nem szóltam be én se senkinek aki másképpen gondolkodik mint én. Éppen csak a kölcsönös tisztelet hiányát érzem az ateisták,vagy más vallásúak irányából. Illetve provokációnak tartom ezt a klipet. Slayert alapból nem hallgatok,és próbálom kerülni minden provokációt,de erre a címre felkaptam a fejem. nem minden zenekart tartok provokálónak,és általában tisztelek minden embert,aki vállalja a véleményét,de csak akkor ha a másik fél is normális,és megadja a tiszteletet ami szerintem mindenkinek jár!
[009655]
horvathfefe
Nem tudom,hogy akik kereszténynek vallják magukat,azok mennyire olvassák a Bibliát. Én még Tom Arayát nem hallottam,hogy beszélt volna Jézusról. Nagy káosz van a fejekben emberek! Azt is nevetségesnek tartom,hogy a Deicide egyik gitárosa kereszténynek vallja magát. Akkor mit keres ott? Azok sem voltak igazi keresztények,akik Jézus nevében gyilkoltak. A zenéről meg annyit,hogy aki megveszi pl. a Hammert,az ott is találkozik ilyen fazonokkal.
[009654]
Rockazelet
Nem értem miért kell ilyen műsort rendezni. Hallgassátok részeg metálos fejjel, amikor szarsz a szövegre, csak zúzol egy jót, egy atom jó zenére, és elég tudni, hogy valaki hörög valamit, amit nem értünk. A vallásról csak annyit, hogy a kereszténységet sem kell úgy védeni, mert az egyik legvéresebb vallás, nem ezt mondják tanítják, de elég belenézni a középkorba, amit nem is tudom miért hívtak sötétnek, miért kapta a jelzőt... Tudósok felfedezéseit, elméleteket tiltattak be, ölették meg a feltalálóikat, csupán azért mert nem ők gazdagodhattak meg belőle. Manipulálták az embereket a bibliával, naiv tanulatlan népek el is hitték és ezért tartották őket skatulyában. Ma már megnőtt az emberek intelligenciája, nem tudják őket úgy manipulálni mint régen, de azért sok mindenben benne van a keze... A bűntelen, tiszta kereszténység, ami eég bűnös, és nem is igazán tiszta.
Üdv
[009653]
eeep
nekem tetszik ez a szám ... :D
[009652]
Attikorn
Érdekes, bezzeg egy Slayer cikknél senki nem háborog . . . pedig az is tele van keresztényellenes szöveggel (mármint nem a cikk, hanem a zene), dacára annak, hogy Tom Araya keresztény.
[009651]
Mikkamakka
Hajassss, találó a felvetésed, én ezt azért kiegészíteném még azzal, hogy szövegeikben egyaránt küldjék el a p*csába a kommunista/pacifista/náci/liberális/zöld eszméket vallókat, a vadászokat és az állatvédőket, illetve a metalos és a nem-metalos zenehallgatókat is. :)))
[009650]
Hajassss
Mondjuk meghallgatnék egy anti-jehova, anti-buddhista, anti-iszlám, anti-krisnás zenekart. Röhögnék egy jót! :D
[009649]
Bucketheadfan
Szerintem fölösleges azon veszekedni, hogy melyik a jobb.Nem vagyok keresztény, és semmilyen vallást nem követek, de szerintem is szánalmas ez a banda.Igen régen öltek Jézus nevében, de az mikor is volt?Azóta változott egyegysmás a társadalomban,felfogásban. De azis igaz ha nem tetszik nem kell nézni, hisz ezis metal ugyanazzal a mondanivalóval mint a black metal bandák 60%-ka (annyi sátánista Death-et nem tudok mondani szóval most azért mondom a blacket XD)szóval anynit tudok tanácsolni hogy akinek nem tetszik az ne nézze (úgyse fogják levenni) és akit zavar hogy ez zavar fogja fel hogy őt igenis sérti.Ja és hogy valamit fűzzek a zenéhez:Benton mehet nyugdíjba,unalmas egyhangú zene lett.
[009648]
Mikkamakka
Tessék, Benton máris elérte célját, mert beszéltek róla, szóval mindenki manipulálva lett valamilyen módon :))
A klip kivitelezése szerintem ötletes, legalábbis sokkal jobb, mint a standard keményennézünk-vérben-fürdünk-és-fordítottkereszttel-meg-kecskekoponyákkal-bábozunk kosztümös black metal viccvideók, aki meg nem bírja az efféle ideológiával bíró zenéket, ne hallgassa. Valószínűleg az átlag Deicide rajongó sem éppen Strypert tesz otthon a lejátszóba, hogy mérgében szórja rájuk a kénköves átkokat.
Nem mellesleg a keresztény hit és a muzulmán hit ugyanúgy a monoteista vallások közé tartozik, amelyek fundamentalista vonulata nem sokban különbözik egymástól...
[009647]
Gaukr
A kereszténység terjedése során Krisztus nevében ölték meg a legtöbb embert a világon. A keresztény papok amint valami számukra ismeretlen dologgal vagy idegen vallással találkoztak, mindent elpusztítottak. Nőket és gyerekeket öltek meg, ha nem hódoltak be a kereszténység előtt és olyan férfiakat, akik a családjukat védték. A kereszténység a legvéresebb vallás a világon.
Amúgy szerinted pl. Nándorfehérvárnál csak azért védték a hazát a katonák, mert keresztények voltak? Ha az ősi vallás lett volna még akkor is az elterjedt, nem hiszem, hogy másképp alakult volna az az ostrom.
[009646]
velocyraptor
A Deicide metaljával nincs gond, középszerűnél kicsit jobb death, ez ízlés kérdése. Hanem a gusztustalan keresztény-, és krisztusgyalázó mocskoskodásai b...sszák ki a biztosítékot.
Minden antikeresztényt kérek, hogy nézzen utána az alábbi két történelmi eseménynek:
-732 Poitiers;
-1456 Nándorfehérvár
Na, ha ezeknél a keresztények nem teszik oda magukat, akkor ma valószínűleg az Északi sarkkörig szopná egész Európa a muzulmán f...-t, úgyhogy kicsit több tiszteletet várnék Krisztus katonái iránt, még egy "Istengyilkos" nevű metal banda énekesétől is.
Részemről ennyi.
[009644]
Hajassss
ja és érdekes, a Ghost vagy a The Devils Blood miatt senki sem hisztizett.
[009643]
Hajassss
Egy keresztény kultúrkörből származó ember csak azt tudja fikázni, ami körülveszi! Minek fikázza a buddhistákat, vagy a mohamedánokat, ha nem igazán találkozik velük a mindennapok során? Benton pedig ennek örül a leginkább, ha ilyen reakciókat hall a zenéje miatt. Hallgassatok mást gyerekek, ha ez nem jön be, de ez is METAL és igenis van helye ezen az oldalon. Akkor a Sabbath-ot, meg a Venomot is fikázzuk, hogy úúú ezek milyen sátánista vadállatok?
[009642]
Gaukr
Tipikus keresztény megnyilvánulás: Ami nem tetszik, azt egyből ki kell írtani.
[009641]
raul75
Hát ha már a zenéjével régóta nem tud semmi újat mutatni ez a faszkalap, akkor mindíg kéznél van a régi, jól bevált idióta image,amivel extra publicitást, feltűnést lehet kelteni. Azonban ez is csak ideig-óráig tart,aztán Benton bácsi is szépen elfelejtődik a középszerű zenekarával együtt. Meggyőződésem, hogy ő sem gondolja komolyan ezt az egész szarságot,de hát valahogy muszáj bent maradni a köztudatban.Meggyőződésem, hogy a keresztények döntő többsége becsületes, normális emberek,ellentétben ezzel a kreténnel. Persze könnyű a szólásszabadság mögé bújni, és minden még megnaradt értéket támadni ebben az elcseszett világban. Biztosan sokunkat zavar ez a klip, csak kevesen szólunk hozzá. Télyleg jobb lenne levenni, mert szerintem egyáltalán nem vicces, és engem kifejezetten sért.Aki kíváncsi rá, az úgyis tudja hol keresse.Nézze ott és örüljön.
[009640]
Vajk
Hát ezt is megértük,metalosok vinnyognak egy metal oldalon,egy DEICIDE klip miatt?!Akinek nem tetszik ne nézze!
[009639]
infernalgod
Szerintem csak azért mert 2 embert zavar nem fogják levenni,pláne, hogy nem kötelező elolvasni ezt a rovatot =)
[009636]
velocyraptor
Úgy is van! Kérjük, ha van rá mód, ezt a szemetet vegyétek le. Benton és zenekarának üzenete más csatornán is eljut azokhoz, akik erre kíváncsiak.
Köszi
[009635]
MrEddieKrueger
Még mielőtt mindenki megkövezve,nem vagyok az a bigott fajta keresztény,aki mindenhol Sátánt lát,és egy hülye idióta, DE keresztény vagyok. Mélységesen felháborít az, hogy minden nap beletaposnak abba,amiben hiszek....Ez a Deicide klip is egy undorító dolog!
Érdekes ha a buddhizmust, Krisnát vagy valami keleti vallást nem szidnak,csak minket,normális keresztényeket.....
Előre szólok hogy NEM hitgyülis-szektás vagy jehovás,stb hanem református vagyok,aki amúgy nagyon szereti a rendes metalzenét.(Iron Maiden,Metallica, Ossian, Kalapács,stb.
Azt viszont meg kell kérdeznem az oldal adminjaitól: Nem lehetne ezt a szart leszedni az oldalról? Eléggé sértő számomra,és más,sok embernek is az lehet csak nem kommentelik!
[009634]
farkaslaci
Én sem tudtam soha, semmibe sem nézni ezt a bandát, főleg a vezérüket. Most is leszarom. Akkor meg mi értelme is volt ennek a kommentnek??!! :)
[009632]
velocyraptor
Vagy ha Jehováról, vagy Allahról förmedne össze egy ilyen szart, a jövő keddet sem érné meg ez a f...szcibáló gyökér; anyjába tennék vissza a primitív gyurmafilmjével együtt.
[009625]
apolo
Soha nem voltam nagy Deicide fan,mindig is kicsit erőltetettnek találtam ezt a krisztusgyalázást,de ez egy ötletes video,a zene is jó.De ez a keresztényellenes image már fáradt,mondjuk ha Benton tényleg tiltakozni akarna komolyan,akkor a valóban veszélyes scientológia egyházról írhatna egy dalt,de ők ugye a kritikát nem hagyják megtorlatlanul.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
TALES OF EVENING - Ismerkedj meg a Kalapács feldolgozásukkal: Vérszerződés
2020. október 26. (hétfő) 16:04

Világvégre címmel november 6-án jön majd ki az új Kalapács stúdióalbum, de lesz mellé jó néhány nagyon érdekes meglepetés is, amelyekről kicsit bővebben is olvashatsz, ha lejjebb görgetsz. Ismerkedj meg a meglepetéshez kapcsolódó legfrissebb felvétellel, a Tales Of Evening zenekar Kalapács feldolgozásával! A Vérszerződés című dal eredetileg a Kalapács zenekar 2008-ban kiadott Mítosz albumán jelent meg.   TALES OF EVENING - Vérszerződés (Kalapács feldolgozás - Kikalapált dalok album 2020) A TALES OF EVENING ZENEKAR ÜZENETE: Kikalapált dalok CD 2020. Hammer Records (HMR Music Kft.) Feldolgozás album a Kalapács zenekar 2020-as, 20 éves fennállása alkalmából. Világvégre (új Kalapács stúdióalbum) és Kikalapált dalok (Tribute lemez) előjegyzés: kalapacs.net   Kalapács zenekar: "Sok-sok fontos információ egy helyen - kérjük, olvassátok végig,...

AC/DC - Premier! Itt a hivatalos videoklip a novemberi album első dalához: Shot In The Dark
AC/DC - Premier! Itt a hivatalos videoklip a novemberi album első dalához: Shot In The Dark

Az előzetesek után végre itt az AC/DC jivatalos klipje az új album első előzetes dalához, a Shot In The Darkhoz. November 13-án jön ki a Power Up című új lemezük. Az új AC/DC...

LEANDER KILLS - Dalpremier a pénteken érkező új albumról: A karma mit akar ma?
LEANDER KILLS - Dalpremier a pénteken érkező új albumról: A karma mit akar ma?

Október 30-án, pénteken jelenik meg a negyedik Leander Kills album, amelynek legfrissebb előzetes dala 'A karma mit akar ma?' címet viseli. Ismerkedj meg vele! "Leander Kills IV! Október...

KILLER SURPRISE - Klippremier: Megemészthetetlen
KILLER SURPRISE - Klippremier: Megemészthetetlen

Az októberi HammerWorld magazin egyik extra CD-mellékleteként jelent meg a Killer Surprise zenekar új albuma, a Vagyok, aki vagyok című lemez Megemészthetetlen dalához pedig most egy klip...

KALAPÁCS - Dalpremier, itt a novemberi album címadója: Világvégre
KALAPÁCS - Dalpremier, itt a novemberi album címadója: Világvégre

Világvégre címmel november 6-án jelenik meg az új Kalapács stúdióalbum, harmadik előzetes dalként pedig már itt is van a címadó nóta. A 12 dalos friss lemez előrendelhető a zenekar...

BAD HABIT - Klippremier a debreceni zenekartól: Élet a kurvám
BAD HABIT - Klippremier a debreceni zenekartól: Élet a kurvám

Forog a kocka címmel jelent meg szeptember végén a debreceni Bad Habit zenekar új albuma, az Élet a kurvám című dalhoz pedig most egy friss klip született. "Az első magyar nyelvű...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS