SLAYER - Araya szerint a Metallica túlságosan is menő akart lenni a Luluval

Nem is akarja meghallgatni a Lulu lemezt

2012. február 17. (péntek) 04:30

A Slayer frontembere, Tom Araya nemrég interjút adott a Quietusnak, de a készülő album kapcsán kevés új információval tudott szolgálni. Kerry King és Dave Lombardo javában dolgozik az új dalokon, és továbbra is az a terv, hogy március táján elindulhat a stúdiózás, és ha minden jól megy, májusra el is készülhet a lemez.
Ami a gyógyulófélben lévő Jeff Hanneman gitárost illeti, Araya így fogalmazott:
"Örülök, hogy jobban van. Folyik a rehabilitáció, és azon dolgozik, hogy 100 százalékos formában térjen vissza. Mindannyian erre várunk. Dolgozunk, próbálunk vele, és azon igyekszik, hogy visszatérhessen a színpadra... Mindig nagyon optimisták vagyunk. Kib...ott csodás volna! Mindannyian ezt akarjuk. De mindez napról-napra történik. Tud már játszani, de keményen kell még dolgoznia ezen. Biztosnak kell lennünk abban, hogy a legjobb formába kerül, mielőtt újra turnézni kezd velünk."
A beszélgetés folyamán szóba került a Metallica és Lou Reed közös albuma, a Lulu is, amit Araya még nem hallgatott meg.
"Nem, nem hallottam a lemezt, Nem is akarom meghallgatni. Utálom ezt mondani, de túlságosan is menők próbálnak lenni... Nem, nem Lou Reeddel van gondom. Reed óriási, szerintem csodás, amit csinál, inkább a Metallica az, aki túlságosan is menő akar lenni. Miért van erre szükség? Miért kell ennyire menőzni? Ez a Metallicára vonatkozik, nem Lou Reedre. Ő csodás. Utálni fogják ezt, ha elolvassák, utálni fognak, hogy ezt mondtam, de ez a személyes véleményem. Ehhez még csak meg sem kell hallgatnom a lemezt!" (nevet)
Dave Lombardo dobos nemrég a Facebook oldalán azt jelezte, hogy Kerryvel már hét 'kick-ass' nótát összeraktak az új Slayer albumhoz, és hogy a dalok hallatán összeszarjuk majd a gatyánkat is.
A Slayer 2012-es turnéja május 25-én indul a Londonban megrendezésre kerülő I'll Be Your Mirror fesztiválon, ahol a teljes Reign In Blood albumot előadják majd.

Hozzászólások

[009595]
lackovkin
hat,az elso lemezek tajan imadtam a metallicat, de manapsag csak egy szo jut eszembe e nev hallatan-FOS-arayanak teljesen igaza van. es az basszgitaros...a suicadel-ben ok volt,de mikor latom a metallicaban- hat,inkabb ne. de a slayer orok-hell awaits!!!
[009575]
raul75
Buzulrich...ez jó:)))
[009574]
velocyraptor
farkaslaci: Buzulrich XD
[009573]
velocyraptor
Eeeerről van szó!!! F..om. Araya Tamás bemondja a frankót, végre. Nem csinálja ezt az udvariaskodó púder dumát, hogy a 'talicska ezzel Lulu-val milyen formabontó, meg újító, meg blabla.
A Slayer verhetetlen, nekem még soha nem okoztak csalódást; a 'talicskának is ott lenne a helye ahol a Slayernek: az Underground felső ligájában, de ELB....TÁK!!!
[009572]
PetiFilth
Menőzés? Hát ezt a Lulu lemezt én se hallgattam meg, de nem hiszem hogy a két résztvevő akármelyikének is szüksége lenne a másik hátszelét meglovagolni. Volt egy ötletük, egy koncepciójuk, amit közösen megvalósítottak. Ha már ennyire szarozzák most már csakazértis meghallgatom :) Arayáék meg ha jön az új lemez, csaphatnának egy kört errefelé is. Az előző album gyilkos jó lett.
[009570]
farkaslaci
Egy valami miatt abszolút nem tudok aggódni, hogy Hetfield vagy Buzulrich megorrol Arayára. A cipőjét sem köthetik be a Slayer bármely tagjának. És ehhez valóban nem kell meghallgatni a Lulut, vagy részt venni egy életmód fesztiválon, hogy tudjuk, a Metallica volt, a Slayer pedig van, és örökké lesz!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
TALES OF EVENING - Ismerkedj meg a Kalapács feldolgozásukkal: Vérszerződés
2020. október 26. (hétfő) 16:04

Világvégre címmel november 6-án jön majd ki az új Kalapács stúdióalbum, de lesz mellé jó néhány nagyon érdekes meglepetés is, amelyekről kicsit bővebben is olvashatsz, ha lejjebb görgetsz. Ismerkedj meg a meglepetéshez kapcsolódó legfrissebb felvétellel, a Tales Of Evening zenekar Kalapács feldolgozásával! A Vérszerződés című dal eredetileg a Kalapács zenekar 2008-ban kiadott Mítosz albumán jelent meg.   TALES OF EVENING - Vérszerződés (Kalapács feldolgozás - Kikalapált dalok album 2020) A TALES OF EVENING ZENEKAR ÜZENETE: Kikalapált dalok CD 2020. Hammer Records (HMR Music Kft.) Feldolgozás album a Kalapács zenekar 2020-as, 20 éves fennállása alkalmából. Világvégre (új Kalapács stúdióalbum) és Kikalapált dalok (Tribute lemez) előjegyzés: kalapacs.net   Kalapács zenekar: "Sok-sok fontos információ egy helyen - kérjük, olvassátok végig,...

AC/DC - Premier! Itt a hivatalos videoklip a novemberi album első dalához: Shot In The Dark
AC/DC - Premier! Itt a hivatalos videoklip a novemberi album első dalához: Shot In The Dark

Az előzetesek után végre itt az AC/DC jivatalos klipje az új album első előzetes dalához, a Shot In The Darkhoz. November 13-án jön ki a Power Up című új lemezük. Az új AC/DC...

LEANDER KILLS - Dalpremier a pénteken érkező új albumról: A karma mit akar ma?
LEANDER KILLS - Dalpremier a pénteken érkező új albumról: A karma mit akar ma?

Október 30-án, pénteken jelenik meg a negyedik Leander Kills album, amelynek legfrissebb előzetes dala 'A karma mit akar ma?' címet viseli. Ismerkedj meg vele! "Leander Kills IV! Október...

KILLER SURPRISE - Klippremier: Megemészthetetlen
KILLER SURPRISE - Klippremier: Megemészthetetlen

Az októberi HammerWorld magazin egyik extra CD-mellékleteként jelent meg a Killer Surprise zenekar új albuma, a Vagyok, aki vagyok című lemez Megemészthetetlen dalához pedig most egy klip...

KALAPÁCS - Dalpremier, itt a novemberi album címadója: Világvégre
KALAPÁCS - Dalpremier, itt a novemberi album címadója: Világvégre

Világvégre címmel november 6-án jelenik meg az új Kalapács stúdióalbum, harmadik előzetes dalként pedig már itt is van a címadó nóta. A 12 dalos friss lemez előrendelhető a zenekar...

BAD HABIT - Klippremier a debreceni zenekartól: Élet a kurvám
BAD HABIT - Klippremier a debreceni zenekartól: Élet a kurvám

Forog a kocka címmel jelent meg szeptember végén a debreceni Bad Habit zenekar új albuma, az Élet a kurvám című dalhoz pedig most egy friss klip született. "Az első magyar nyelvű...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS