TROUBLE - Kyle Thomas lett az új énekes!

Már évekkel ezelőtt is szóba került a bandánál

2012. február 7. (kedd) 22:24 | utoljára módosítva: 2012. február 8. (szerda) 10:30

Csattanós választ adott a chicagói Trouble a távozását maró kritikával kísérő Kory Clarke mai bejelentésére: máris megvan az új énekes, aki nem más, mint az Exhorder, a Floodgate és az Alabama Pussy éléről ismert Kyle Thomas.
A magyar Magma Rise debütáló albumán a Mood feldolgozásban is szerepelt New Orleans-i énekes igazi doom rajongó, Trouble logós tetkóval, aki már az eredeti énekes, Eric Wagner 2008-as távozása után is a jelöltek élbolyába került, de a fanatikus Trouble-rajongók arra is emlékezhetnek, hogy már 1999 környékén is énekelt a chicagói doomsterek néhány builiján.
"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra Kyle-val dolgozhatunk - jelentette ki Rick Wartell gitáros. - A rajongók szerint is nagyon jó bulikat nyomtunk együtt annak idején, most pedig alkalom nyílik arra, hogy a stúdióban is együtt melózzunk az új lemezünkön. Káprázatos a hangja, tökéletesen illik a zenekarba."
"Kyle és a Trouble sztorija valójában a tinédzserkoráig nyúlik vissza - tette hozzá a Trouble másik gitárosa, Bruce Franklin. - Mesélte, hogy annak idején az öreg Pintójában Trouble nótákat hallgatva cirkáltak Jimmy Bowerrel (Down, Eyehategod, Floodgate stb.). Egy rendkívül energikus, kiváló énekes, és óriási, hogy most már a banda hivatalos tagjának tudhatjuk őt."
A Trouble kilencedik albumának munkálatait tehát nem akasztotta meg Kory Clarke távozása, Kyle Thomas máris átvette a helyét, és a csapat szerint az új lemez már tavasszal megjelenhet.
Kyle Thomas az utóbbi években a 2008-ban újjáéledt eredeti csapatában, az Exhorderben énekelt, azonban a basszer Frankie Sparcello tavaly tavasszal bekövetkezett halála szétzúzta a terveiket, Kyle pedig pár hónapja ki is lépett a csapatból.


TROUBLE & KYLE THOMAS - The Tempter (2009, Stoner Hands Of Doom fesztivál)
 

MAGMA RISE & KYLE THOMAS - Glow Burn Scream (a klasszikus Mood nóta feldolgozása Kyle vendégeskedésével a Magma Rise albumáról - vocal mix)
  

Hozzászólások

[009494]
tzar
Köszi, hosszú volt a tegnapi műszak...
[009492]
uz75
Gyerekek! Nem akarok szőrszálat hasogatni, de akkor most hogy is írják Cory-Corey-Kory keresztnevét? ...vagy ez a bunkók jutalma?
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SUB-ZERO - Megjelent és meghallgatható a második album: A rozsda lelke
2020. július 5. (vasárnap) 10:04

A rozsda lelke címmel megjelent és végig is hallgatható a budapesti Sub-Zero zenekar második albuma. "Az új anyagunk tíz számot tartalmaz, amelyek között vannak lazább, AC/DC-sebb és harapósabb, Black Sabbath/Megadeth/Dream Theater-hangulatú tételek is. A szövegek továbbra is elgondolkodtatóak, a mindennapok problémáival foglalkoznak, a zene pedig az első albumhoz képest direktebb lett, de a hangzásunk is sokat fejlődött."   www.facebook.com/SubZeroZenekar   SUB-ZERO - A rozsda lelke (a 2020-as album) 01. Nincs fék 02. Titkos rajongód 03. Mindig magas a tét 04. Túl mélyen jártam 05. Gépvilág 06. Mosolyogva 07. Csak az másnak szólt 08. Hányszor kell égni? 09. Nyögsz, mint a gép 10. Játszmák A rozsda lelke - a Spotify-on SUB-ZERO - Gépvilág (szöveges videó a 2020-as albumhoz)  

KIKO LOUREIRO - Dalpremier a Megadeth gitárosának új szólóalbumáról: Overflow
KIKO LOUREIRO - Dalpremier a Megadeth gitárosának új szólóalbumáról: Overflow

Miközben javában készül az új Megadeth album, Kiko Loureiro gitáros egy újabb szólólemez kiadására készül. A brazil Angrából 2015-ben igazolt át Kiko a Megadethbe, és korábban...

IMPERIAL TRIUMPHANT - Avant-garde metal New Yorkból, új dal és klip: City Swine
IMPERIAL TRIUMPHANT - Avant-garde metal New Yorkból, új dal és klip: City Swine

Alphaville címmel július 31-én jelenik meg az avant-garde metalos New York-i Imperial Triumphant negyedik albuma, amelynek már a második előzetes dalával, a videóval kísért City...

PAIN OF SALVATION - Klippel az első dal a nyár végén érkező albumról: Accelerator
PAIN OF SALVATION - Klippel az első dal a nyár végén érkező albumról: Accelerator

Panther címmel augusztus 28-án jelenik meg az új Pain Of Salvation album. A svéd prog metal csapat legutóbbi lemeze a 2017 januárjában kiadott In The Passing Light Of Day volt, azóta...

ZAKK WYLDE - Az örök klasszikus Black Sabbath dal a Zakk Sabbath előadásában
ZAKK WYLDE - Az örök klasszikus Black Sabbath dal a Zakk Sabbath előadásában

A Black Sabbath debütáló albuma 1970. február 13-án jelent meg, azaz már több mint 50 éve, a Zakk Wylde vezette Black Sabbath tribute csapat, a Zakk Sabbath pedig ünnepelte meg ezt a...

U.D.O. - Közös album jön a Bundeswehr zenekarával, új klipes dal: Neon Diamond
U.D.O. - Közös album jön a Bundeswehr zenekarával, új klipes dal: Neon Diamond

Eredetileg úgy volt, hogy Udo Dirkschneider és csapata, a U.D.O. két különleges koncertet is ad az idei Wacken fesztiválon: az egyiken megünnepli az Accept idén 35 éves Metal Heart...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS