BLACK SABBATH - Bill Ward dobos kiakadt

Bill szerint nem korrekt a szerződés, amit alá kéne írnia

2012. február 3. (péntek) 08:19

A Black Sabbath eredeti felállása őszre lőtte be az új album megjelentetését, de a terveket nem csupán Tony Iommi gitáros betegsége veszélyezteti, hanem most már az is, hogy Bill Ward dobos úgy gondolja, nem elég korrekt az a szerződés, amit alá kéne írnia. Bill Ward azt is kilátásba helyezte, hogy fair megállapodás nélkül sem az album felvételében, sem a turnézásban nem tud részt venni.
"Kedves Sabbath rajongók, zenésztársak és mindenki, akit érint!
Jelenleg nem szeretnék semmit jobban, mint folytatni a munkát a Black Sabbath albumon, és turnézni. Azonban mindaddig képtelen vagyok erre, amíg egy 'aláírható' szerződést kézhez nem kapok, egy olyan szerződést, ami kellő méltósággal és tisztelettel viszonyul hozzám, mint a banda eredeti tagjához.
A tavalyi év során jóhiszeműen és szorgalmasan dolgoztam Tonyval, Ozzyval és Geezerrel, és november elsején jóhiszeműen vettem részt a Los Angeles-i sajtótájékoztatón is.
Csaknem egy éven át próbáltam megállapodni, néhány nappal ezelőtt azonban egy újabb 'aláírhatatlan' szerződés jutott el hozzám.
Noha emiatt most várakozó állásponton vagyok, hadd mondjam el, hogy becsomagoltam és készen állok arra, hogy az USA-ból Angliába utazzak. Még ennél is fontosabb, hogy egyértelműen játszani akarok a lemezen és egyértelműen turnézni akarok a Black Sabbath-tal.
Amióta kiderült Tony betegsége, valamint megszületett az az egyezség, hogy az album munkálatai Angliában folytatódnak, minden napot azzal töltöttem, hog felkészüljek az áttelepülésre. Ez nem kis feladat és ahogy igyekeztem megtudni, hogy mi is az ábra az angliai munkával kapcsolatban, tiszteletlenséget kellett tapasztalnom (és hozzátenném, hogy nem első ízben). Valahogy kiközösítve érzem magam, és jelenleg az a sejtésem, hogy addig nem is fogok megtudni további részleteket az aktuális történésekről, amíg alá nem írom az 'aláírhatatlan' szerződést.
Pocsék helyzetben vagyok, és magányosnak is érzem magam, mert akármennyire is szeretnék játszani, részt venni a munkában, elvi álláspontot kellett kialakítanom és nem aláírni ezt a szerződést. Ha aláírnám, elveszteném a jogaimat, valamint rockzenészi megbecsülésemet, méltóságomat.
Hiszek a szabadságban és a szólásszabadságban.

Egy hard rock/metal bandában nőttem fel. Annak idején képviseltünk valamit, és szívből játszottunk, őszintén, egyenesen. A tisztesség szellemiségét képviselem, távol a korporatív betegségtől, őszinte és egyenes vagyok, korrekt és kíméletes.
Ha a helyemre kerül valaki, szembe kell nézzek veletek, drága Sabbath rajongók. Remélem, nem fogtok felelősnek tartani a meghirdetett eredeti Black Sabbath felállás elbukása miatt. Anélkül, hogy gáncsoskodnék, mindenkit biztosítani akarok arról, hogy a Black Sabbath iránti lojalitásom nem szenvedett csorbát.
Szóval, itt állok most. Elétek tártam az igazságomat. Máris indulok, ha egy 'aláírható' szerződést kapok.
Nem akarok senkit cserben hagyni, különösen nem a Black Sabbathot és a Sabbath rajongókat. Tudjátok, hogy szeretlek titeket. Szomorú napja lenne az a rockzenének, ha ez a jelenlegi helyzet kevesek kívánsága szerint alakulna.
Nem a kapzsiság vezérel. Nem egy 'nagyobb darabra' ácsingózom (a pénzből), mintha ez valami zsarolás lenne. Valami olyat szeretnék, ami utal arra és elismeri, hogy a bandához mi mindennel járultam hozzá, ideértve a 14 évvel ezelőtt elkezdődött újjáalakulásokat.
A legutóbbi turné után megfogadtam, hogy soha többé nem írok alá semmilyen ésszerűtlen szerződést. Egy olyan szerzödést akarok, ami tiszteletet mutat irántam, a családom iránt, egy olyan szerződést, ami méltányolja mindazt, amit a kezdetektől fogva hozzátettem a Black Sabbath-hoz.
Eddig tehát így néz ki a sztori.
Maradjatok biztonságban és maradjatok erősek!
Mindannyitokat szeretlek."
A Black Sabbath idei turnéállomásaival kapcsolatban továbbra sincs változás, a túra május 18-án indul Moszkvában.

Hozzászólások

[009475]
Attikorn
Kellett ez mint mókusnak az erdőtűz . . . Túl szép volt.
[009474]
mackings
Csak kikkel dolgoznak ezek én még eddig sem jutottam volna el ha nincs az elején lezsírozva,mert emberi problémát már nem látok köztük.
[009473]
mackings
Na ja....
De hát a f... tudja én most néztem meg az Ozzy filmet át lettek már cseszve,csak tényleg kezdődik.
[009472]
szasza666
Kezdődik...
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
USEME - Jön a harmadik album, itt a legfrissebb dal: A zene elég
2020. február 28. (péntek) 18:54

Üveghegy címmel márciusban jön ki a Useme zenekar harmadik albuma, a lemez legfrissebb előzetese pedig a szöveges videóval kísért A zene elég dal. Csongor Bálinték első lemeze a 2016-os Világvevő volt, a második album pedig Szélesvásznú ég címmel jött ki 2017-ben. Az új lemez márciusi megjelenése után egy tíz állomásos lemezbemutató turnéra indul a Useme, a budapesti koncert április 17-én lesz az Akvárium Klubban.   www.facebook.com/usemezenekar A budapesti lemezbemutató Facebook oldala   USEME - A zene elég (a 2020-as Üveghegy album előzeteseként)   Csongor Bálint: "Úgy érezzük, manapság elengedhetetlen a folyamatos jelenlét. Igényli a közönség, hogy pár havonta kikerüljön valami újdonság, ezért is döntöttünk úgy, hogy a lemez nyitódalát is megmutatjuk a megjelenés előtt. A Mindenből a Semmibe az album legkeményebb hangzásvilágú, szinte már metalos száma...

DYNAZTY - Dalpremier a svéd modern melodikus metal csapattól: Heartless Madness
DYNAZTY - Dalpremier a svéd modern melodikus metal csapattól: Heartless Madness

The Dark Delight címmel április 3-án jelenik meg a modern melodikus metalt játszó svéd Dynazty hetedik albuma, a 2018-as Firesign lemez folytatása. Máris itt a második lemezelőzetes...

HAVOK - Májusban jön a thrasherek új albuma, klippel az első dal: Phantom Force
HAVOK - Májusban jön a thrasherek új albuma, klippel az első dal: Phantom Force

V címmel május 1-jén jelenik meg a denveri thrasher Havok ötödik albuma, a 2017-es Conformicide lemez folytatása, amelyről máris itt az első előzetes dal, a videoklippel kísért Phantom...

IGORRR - Március végén friss album, új dal és klip Corpsegrinderrel: Parpaing
IGORRR - Március végén friss album, új dal és klip Corpsegrinderrel: Parpaing

Spirituality And Distortion címmel március 27-én jelenik meg a francia Igorrr negyedik albuma, amelynek Parpaing dalában a Cannibal Corpse hörgőse, George "Corpsegrinder" Fisher is vendég...

VOODOO GODS - Corpsegrinder Fisher és Victor Smolski így tolja a death metalt egy közös bandában: Before The Dawn
VOODOO GODS - Corpsegrinder Fisher és Victor Smolski így tolja a death metalt egy közös bandában: Before The Dawn

The Divinity Of Blood címmel május 15-én egy új albummal jelentkezik a Voodoo Gods nevű death/thrash banda, amelynek frontján a Cannibal Corpse énekese, George "Corpsegrinder" Fisher áll,...

FLESHGOD APOCALYPSE - Nagyszabású új videoklip: Monnalisa
FLESHGOD APOCALYPSE - Nagyszabású új videoklip: Monnalisa

Veleno (Méreg) címmel tavaly májusban adta ki új albumát az olasz szimfonikus death metal brigád Fleshgod Apocalypse, 2020 októberében pedig Európa-turnéra indulnak majd a lemezzel,...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS