BLACK SABBATH - Bill Ward dobos kiakadt

Bill szerint nem korrekt a szerződés, amit alá kéne írnia

2012. február 3. (péntek) 08:19

A Black Sabbath eredeti felállása őszre lőtte be az új album megjelentetését, de a terveket nem csupán Tony Iommi gitáros betegsége veszélyezteti, hanem most már az is, hogy Bill Ward dobos úgy gondolja, nem elég korrekt az a szerződés, amit alá kéne írnia. Bill Ward azt is kilátásba helyezte, hogy fair megállapodás nélkül sem az album felvételében, sem a turnézásban nem tud részt venni.
"Kedves Sabbath rajongók, zenésztársak és mindenki, akit érint!
Jelenleg nem szeretnék semmit jobban, mint folytatni a munkát a Black Sabbath albumon, és turnézni. Azonban mindaddig képtelen vagyok erre, amíg egy 'aláírható' szerződést kézhez nem kapok, egy olyan szerződést, ami kellő méltósággal és tisztelettel viszonyul hozzám, mint a banda eredeti tagjához.
A tavalyi év során jóhiszeműen és szorgalmasan dolgoztam Tonyval, Ozzyval és Geezerrel, és november elsején jóhiszeműen vettem részt a Los Angeles-i sajtótájékoztatón is.
Csaknem egy éven át próbáltam megállapodni, néhány nappal ezelőtt azonban egy újabb 'aláírhatatlan' szerződés jutott el hozzám.
Noha emiatt most várakozó állásponton vagyok, hadd mondjam el, hogy becsomagoltam és készen állok arra, hogy az USA-ból Angliába utazzak. Még ennél is fontosabb, hogy egyértelműen játszani akarok a lemezen és egyértelműen turnézni akarok a Black Sabbath-tal.
Amióta kiderült Tony betegsége, valamint megszületett az az egyezség, hogy az album munkálatai Angliában folytatódnak, minden napot azzal töltöttem, hog felkészüljek az áttelepülésre. Ez nem kis feladat és ahogy igyekeztem megtudni, hogy mi is az ábra az angliai munkával kapcsolatban, tiszteletlenséget kellett tapasztalnom (és hozzátenném, hogy nem első ízben). Valahogy kiközösítve érzem magam, és jelenleg az a sejtésem, hogy addig nem is fogok megtudni további részleteket az aktuális történésekről, amíg alá nem írom az 'aláírhatatlan' szerződést.
Pocsék helyzetben vagyok, és magányosnak is érzem magam, mert akármennyire is szeretnék játszani, részt venni a munkában, elvi álláspontot kellett kialakítanom és nem aláírni ezt a szerződést. Ha aláírnám, elveszteném a jogaimat, valamint rockzenészi megbecsülésemet, méltóságomat.
Hiszek a szabadságban és a szólásszabadságban.

Egy hard rock/metal bandában nőttem fel. Annak idején képviseltünk valamit, és szívből játszottunk, őszintén, egyenesen. A tisztesség szellemiségét képviselem, távol a korporatív betegségtől, őszinte és egyenes vagyok, korrekt és kíméletes.
Ha a helyemre kerül valaki, szembe kell nézzek veletek, drága Sabbath rajongók. Remélem, nem fogtok felelősnek tartani a meghirdetett eredeti Black Sabbath felállás elbukása miatt. Anélkül, hogy gáncsoskodnék, mindenkit biztosítani akarok arról, hogy a Black Sabbath iránti lojalitásom nem szenvedett csorbát.
Szóval, itt állok most. Elétek tártam az igazságomat. Máris indulok, ha egy 'aláírható' szerződést kapok.
Nem akarok senkit cserben hagyni, különösen nem a Black Sabbathot és a Sabbath rajongókat. Tudjátok, hogy szeretlek titeket. Szomorú napja lenne az a rockzenének, ha ez a jelenlegi helyzet kevesek kívánsága szerint alakulna.
Nem a kapzsiság vezérel. Nem egy 'nagyobb darabra' ácsingózom (a pénzből), mintha ez valami zsarolás lenne. Valami olyat szeretnék, ami utal arra és elismeri, hogy a bandához mi mindennel járultam hozzá, ideértve a 14 évvel ezelőtt elkezdődött újjáalakulásokat.
A legutóbbi turné után megfogadtam, hogy soha többé nem írok alá semmilyen ésszerűtlen szerződést. Egy olyan szerzödést akarok, ami tiszteletet mutat irántam, a családom iránt, egy olyan szerződést, ami méltányolja mindazt, amit a kezdetektől fogva hozzátettem a Black Sabbath-hoz.
Eddig tehát így néz ki a sztori.
Maradjatok biztonságban és maradjatok erősek!
Mindannyitokat szeretlek."
A Black Sabbath idei turnéállomásaival kapcsolatban továbbra sincs változás, a túra május 18-án indul Moszkvában.

Hozzászólások

[009475]
Attikorn
Kellett ez mint mókusnak az erdőtűz . . . Túl szép volt.
[009474]
mackings
Csak kikkel dolgoznak ezek én még eddig sem jutottam volna el ha nincs az elején lezsírozva,mert emberi problémát már nem látok köztük.
[009473]
mackings
Na ja....
De hát a f... tudja én most néztem meg az Ozzy filmet át lettek már cseszve,csak tényleg kezdődik.
[009472]
szasza666
Kezdődik...
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
MUDFIELD - Dal- és klippremier: Égesd el
2019. szeptember 19. (csütörtök) 18:03

Februárban jelent meg a szeghalmi Mudfield bemutatkozó albuma, a Sárrét, most pedig egy vadonatúj dallal és a hozzá forgatott klippel jelentkeztek. Ismerkedj meg az Égesd el című új nótájukkal! A következő hetekben a Leander Kills, illetve a Nomad társaságában játszik a Mudfield, szerte az országban. Dátumok, helyszínek itt. Holnap Veszprémben játszik a Leander Kills és a Mudfield.   www.facebook.com/mudfield MUDFIELD - Égesd el (2019)

XENTRIX - 25 év után új klip a brit thrasherektől: Bury The Pain
XENTRIX - 25 év után új klip a brit thrasherektől: Bury The Pain

Bury The Pain címmel a nyáron jelent meg a veterán brit thrasher Xentrix visszatérő albuma, amelynek címadó dalához készült el a banda új klipje, egyben 25 éve az első videójuk. A...

THE FERRYMEN - Dalpremier a Rainbow énekes és Magnus Karlsson csapatától: Bring Me Home
THE FERRYMEN - Dalpremier a Rainbow énekes és Magnus Karlsson csapatától: Bring Me Home

A New Evil címmel október 11-én jelenik meg a második albuma annak a melodikus metal zenekarnak, amelyet a Ritchie Blackmore féle Rainbow (és korábban a Lords Of Black) frontembereként...

PETOFI - Új dal a Téveszme frontemberével, Nagy Viktorral: Pusztulás I
PETOFI - Új dal a Téveszme frontemberével, Nagy Viktorral: Pusztulás I

Pusztulás I címmel egy vadonatúj dallal jelentkezett a hazai hardcore színtér egyik legizgalmasabb formációja, a nyíregyházi Petofi zenekar. A csapat nemrég tette közzé, hogy Mezei...

KOBRA AND THE LOTUS - Holnap kijön az új lemez, dalpremier: Thundersmith
KOBRA AND THE LOTUS - Holnap kijön az új lemez, dalpremier: Thundersmith

Evolution címmel szeptember 20-án jelenik meg a Kobra Paige énekesnő vezette kanadai hard rocker csapat, a Kobra And The Lotus hatodik albuma, amelynek második előzeteseként máris...

TONY MILLS - 57 éves korában elhunyt a TNT és a Shy volt énekese
TONY MILLS - 57 éves korában elhunyt a TNT és a Shy volt énekese

57 évesen, hasnyálmirigyrákban elhunyt a Shy, a TNT és a Siam egykori énekese, Tony Mills. A számos szólólemezzel is rendelkező brit zenész áprilisban jelentette be, hogy...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS