NEVERGREEN - Január végén érkezik a Karmageddon

Angolul, magyarul, Depeche-átirattal, latin nyelvű O Fortunával

2011. december 31. (szombat) 12:53 | utoljára módosítva: 2012. január 7. (szombat) 05:00

Január 28-án a Club 202-ben kerül megrendezésre a 7. Gothica fesztivál, és a 12 órás monstre gothic és death metal rendezvényen lehet majd elsőként beszerezni a Nevergreen új albumát, a Karmageddon CD-t, amelynek bónusza a 2003-as Gothicán rögzített Mindörökké DVD lesz.
A fesztiválra a Nightwish címlapos december-januári HammerWorld magazinban egy ajándék belépőt is találsz, de a helyszínen megvásárolható új Nevergreen album is tartalmaz majd egy ajándékbelépőt a bulira.
A fesztiválon a Nevergreen mellett fellépnek még: Ideas (Őrizd a szíved lemezbemutató), Christian Epidemic (Pusztítástan lemezbemutató), Casketgarden (az új album megjelenése), Dying Wish (az ősszel visszatért csapat első 2012-es bulija), Sense Of Silence, VelvetSeal (a készülő album új dalaival), D/Harma (az új énekesnő, Ritzel Ani bemutatkozó koncertje), Reason.
Az új Nevergreen album, a Karmageddon 8 vadonatúj dalt tartalmaz majd, szokás szerint magyarul és angolul, valamint a Policy Of Truth című Depeche Mode dal szimfonikus metalba oltott verzióját, illetve a Carl Orff-féle O Fortuna latin nyelvű változatát, férfi és női kórussal.


NEVERGREEN - Karmageddon
(2012/01/28 - Hammer)

01. Jöjj, Messiás
02. Sötétségből fény
03. Egy lövés, egy halál
04. A végzet hajnalán
05. Míg a halál el nem választ
06. Policy Of Truth (Depeche Mode)
07. Dermedt angyal szárnyán
08. Népünk árnya visszatér
09. O Fortuna (Carl Orff)
10. A halottlátó
11. Rise Messiah
12. Dark Lights
13. One Shot, One Kill
14. Dawn Of The Doom
15. Till Death Tears Us Apart
16. Tired Wings Of Doom
17. Wishes In The Wind
18. Raise The Dead

+ Bónusz DVD - Nevergreen a 2003-as Gothica fesztiválon


 

NEVERGREEN - Ámok (a 2003-as Gothicán)

A Matláry Miklós billentyűs, Bob Macura énekes/basszer, Erős Szabolcs gitáros, Kovács "Moti" Tamás dobos és Simon Valentina énekesnő alkotta Nevergreen nemrég interjút adott egy szlovák metal webzine-nek, a Hellmagazine.eu-nak. Néhány részlet az interjúból:A Nevergreen szlovákiai ismertségéről:

"A Nevergreen Magyarországon egy kultusz gothic metal zenekar. Magyarul és angolul énekelünk, de néhány dalunknak van szerb változata is, mert ez egy magyar/szerb csapat. Magyarországon mellett Romániában is népszerűek vagyunk, de nemcsak a magyarok lakta területeken, hanem másutt is, az angol nyelvű dalainknak köszönhetően. Szerbiában, Ukrajnában is sokan ismernek minket, akárcsak Szlovákiában. A szlovák metalosok talán még nem hallottak túl sokat rólunk, de dolgozunk ezen is. Egyébként a különféle feldolgozásaink révén világszerte sokan hallgatnak minket, az egyik Depeche Mode feldolgozásunk, a Strangelove például Argentínában is megjelent egy tribute válogatáson. De készítettünk saját verziót a Eurythmics dalából, a Here Comes The Rain Again-ből, vagy az O Fortunából is Carl Orfftól."


A Frozen című Madonna dal átiratáról:

"A világ könnyűzenéjében is sok a jó dal. Mi pedig átgyúrtuk ezt is metalba, a Frozen is csak egy az átirataink közül. Madonnának jó lemezei vannak, bár nem vagyunk kimondott rajongók. A rock és a metal dalokat azonban figyelmen kívül hagyja a média, a televízió és a rádió is. Szeretnénk megmutatni, hogy ezek a populáris dalok hogyan tudnak megszólalni egy metalos felfogásban."


NEVERGREEN - Frozen (Madonna feldolgozás a 2009-es Új birodalom albumról)
A tavaly megjelent 4 CD-s Imperium Box Setről:


"Ez az első négy albumunkat tartalmazza, sok-sok bónusszal. Az eredeti lemezek még csak magyar nyelven készültek el, de a bónuszok közt vannak angol és szerb nyelvű változatok is. A hatodik album után döntöttünk úgy, hogy magyarul és angolul is felvesszük a dalainkat. Azóta három ilyen lemezünk jelent meg: Ősnemzés - New Religion (2004), Erős mint a halál - Strong As Death (2007), Új birodalom - New Empire (2009). A legfrissebb anyag pedig a januárban megjelenő Karmageddon, szintén magyarul és angolul. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra Közép-Európában és a Balkán-régióban, hogy itt van ez a gótikus metal zenekar. A legfrissebb anyag minősége reményt ad a sikerre. Szerintünk a Karmageddon a legjobb gótikus doom album."


A 2004 és 2007 közötti hallgatás okáról:

"Ez egy jó példa arra, hogy az újságok milyen téves információkat tudnak közölni. És ha ez megtörténik, nem tudsz mit kezdeni vele. Még a rajongóink közül is sokan azt hitték, hogy a Nevergreen már nem létezik, holott csak szünetet tartottunk, nem oszlottunk fel. Valóban bekövetkezett némi fáradás, jöttek magánéleti problémák is, szükség volt a pihenésre. Pontosan ezt is mondtuk el a médiának, de az jött le, hogy szétestünk, az emberek pedig elhitték. Pedig a nyilatkozatban az állt, hogy tartunk egy két éves szünetet, aztán visszatérünk. És ez pontosan így is történt. Az ígéretet megtartottuk. Néhány újságban azonban még most is hülyeségek jelennek meg ezzel kapcsolatban."

A szlovákiai fellépések esélyeiről:

"Már kaptunk néhány meghívást, de az időpontok egyeztetése nem sikerült. Talán jövő nyáron összejön. A Szlovákiában élő magyarok közt meglehetősen jól ismert a Nevergreen neve és szeretnénk is játszani néhány szlovákiai fesztiválon. Ha adódik ilyen lehetőség, mi nagyon hálásak leszünk érte."

 
www.nevergreen.hu

www.facebook.com/nevergreen.hu

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HEATHEN - Ősszel jön az új lemez, itt a második dal: Empire Of The Blind
2020. augusztus 7. (péntek) 18:21

2010 elején egy méregerős albummal (The Evolution Of Chaos - 18 év kihagyás után) tért vissza a Heathen, a Bay Area egyik kultikus thrash/speed csapata, idén pedig jön majd a folytatás, az új lemezük címe Empire Of The Blind lesz. Az album szeptember 19-én lát majd napvilágot, második előzetesként pedig itt a címadó nóta - szöveges videóval. Vendégek is lesznek a lemezen: Gary Holt (Exodus), Rick Hunolt (ex-Exodus) és Doug Piercy (ex-Heathen), a borítót pedig Travis Smith készítette. A Heathen soraiba az utóbbi év során két új arc érkezett: Jason Mirza basszer (aki már évek óta koncertezik a csapattal) és Jim DeMaria dobos (Toxik), aki Sasha Horn helyét vette. Sasha és Jason Viebrooks basszer az Exhorderbe igazolt át a koncertfronton kevésbé aktív Heathenből.   www.facebook.com/heathen.official   HEATHEN - Empire Of The Blind (szöveges videó a 2020-as Empire Of The Blind albumhoz) HEATHEN...

SKELETAL REMAINS - Új dal és klip a kaliforniai death metal brigádtól: Congregation Of Flesh
SKELETAL REMAINS - Új dal és klip a kaliforniai death metal brigádtól: Congregation Of Flesh

The Entombment Of Chaos címmel szeptember 11-én jelenik meg a kaliforniai death metal gépezet Skeletal Remains negyedik albuma, a 2018-as Devouring Mortality lemez folytatása, második...

VITRIOL - Klippremier a portlandi death metal brigádtól: Hive Lungs
VITRIOL - Klippremier a portlandi death metal brigádtól: Hive Lungs

A death metal vonalas portlandi Vitriol tavaly szeptemberben adta ki a debütáló albumát To Bathe From The Throat Of Cowardice címmel, idén márciusban pedig visszatértek volna Budapestre a...

JOHN PETRUCCI - 10 év után újra együtt dolgozott Mike Portnoy-jal, itt az új szólólemez első dala
JOHN PETRUCCI - 10 év után újra együtt dolgozott Mike Portnoy-jal, itt az új szólólemez első dala

Digitális verzióban augusztus 28-án, CD-n és LP-n pedig majd október 30-án jelenik meg a Dream Theater gitáros, John Petrucci új szólóalbuma, a Terminal Velocity, amely azért is érdekes...

METALLICA - Maszkban és négyesben, videón ahogy már együtt próbálnak
METALLICA - Maszkban és négyesben, videón ahogy már együtt próbálnak

Egy nyúlfarknyi videót tett közzé a Metallica arról, ahogy San Rafaelben, a főhadiszállásukon végre együtt jammelhetnek - maszkokban. Hetfielden ugyan nincs maszk, de hát neki énekelnie...

MOBILMÁNIA - Dal- és klippremier: Holnap a roncsokból
MOBILMÁNIA - Dal- és klippremier: Holnap a roncsokból

A zenekartagok otthonaiban, találkozás nélkül készült el a Holnap a roncsokból című, legújabb Mobilmánia dal. A friss szerzeményhez drónos, otthoni és stúdiós felvételekből...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS