HAMMERWORLD - A héten megjelenik a decemberi számunk!

A december-januári szám 2 CD melléklete: Cadaveres és Lovreck lemezek

2011. december 2. (péntek) 05:44 | utoljára módosítva: 2011. december 5. (hétfő) 08:33

Ezen a héten jelenik meg a HammerWorld magazin december-januári száma, 116 oldalon, Dream Theater és Black Veil Brides poszterekkel,  változatlan áron, két extra melléklet CD-vel, a Lovreck zenekar Lélek-gyilkos című debütáló albumával, valamint a Cadaveres digitalStream CD-jével.
További részletek hamarosan! 

Hozzászólások

[009173]
Selkath
Kedves Robidog84, az, hogy te nem szereted a zenekar zenéjét, vagy hogy nem jó albumot csináltak, az rohadtul nem mindegy. Elképesztően jó az új Nightwish, napok óta hallgatom oda-vissza, napjában akár többször is. És első hallásra NEM tetszett! Mert a D.P.P.-hez próbáltam hasonlítani. Teljesen feleslegesen. Az egész Imagenareum úgy jó, ahogyan van! A koncepcióval kapcsolatban viszont igazad van, nekem ez a vidámpark/halálvágy/rémálom-féle Tuomas egyveleg nemigen tetsző. Természetesen a CD előrendelve (egy ilyennek meg KELL lennie!).
Visszatérve a NW-problémádra, én például rohadtul örülnék neki, ha jövő májusig ők is lennének az újságban, nem pedig a zoszika (Ossian), meg a Depresszió. Na, én például ezektől kapok intenzíven sűrű csalánkiütést. Bár ha valakinek ez kell... (az nem érdemli meg a Nightwish, Serenity, Trivium-féle zsenialitást - irónia rulzzz :P )
[009172]
Sabaton
Robidog84-Rengeteg más zene jelenik meg. Ha valami szar és nem tetszik akkor nem hallgatom. Amúgy pedig jó lett az új Nightwish, bár az igaz, hogy az előző azért néhány fokkal jobban sikerült.
[009171]
tzar
Robidog84 - Túlzásokba esel, t. olvasó. OK, nem szereted a Nightwisht, de a zenekar a Sportarénában fog játszani, egy rakás metal magazin címlapján vannak ebben a hónapban, Angliától Olaszországon át Németországig, Finnországban máris listavezető a lemez... Igen, valóban az volna a logikus, ha nem is készülne velük interjú... Csak mert te nem szereted őket.
[009169]
Mikkamakka
Neked szar, másnak meg év lemeze... Én meg nyafoghatnék, hogy miért nem a Saille vagy az Autopsy vagy a Tenhi van címlapon, mert nálam meg azok nagy favoritok.
[009168]
Robidog84
Nem erről van szó egyszerűen csak szar az új parvis és mégis ajnározva van minden szinten.
Mondjuk hogy ezek a cikkek inkább a fizetett hirdetés kategória.
[009166]
Mikkamakka
Na, indul a szokásos metal-dedó... Miért ez van a borítón, miért nem inkább az. Amikor a deathcore köcsögség, a fantasy metal meg nevetséges. Ez a szűklátókörűség az igazán gáz a rajongókra nézve, nem az, hogy melyik zenekar/zenész van az újság címlapján...
[009165]
laliking75
Nightwish-es pali tiszta olyan,mintha a Varjúdombi Mesék-ből lépett volna ki! :)
[009162]
torci72
Nagyon várom,hogy olvashassam a Down interjút de 8.-a van és még mindig nem tudtam megvenni. és mostanában mindig későn jelenik meg borzasztó.
[009155]
Hajassss
Inkább legyen Nightwish az összes Hammerben jövő májusig, mintsem hogy tök egyforma deathcore meg metalcore bandák nyomuljanak a lapokon! Ezek a breakdownos csávók az igazán gázok, nem a Nightwish!
[009154]
SOMa
És mikor jelenik meg pontosan?? nem akarok potyára menni az újságoshoz....
[009153]
Robidog84
Édes Istenen nekem pedig így a harmadik hallgatás után is, olyan mint egy mese lemez kb. 3 éveseknek.
Persze ez csak költői túlzás, de akkor is szemfényvesztés az egész kamu szájbarágós koncepcióval.
A legszebb az egészben hogy jövő májusig minden hammerben lesz velük cikk, tuti biztosan. Lehet jönni a szöveggel hogy lapozzam át stb.! Ja és még valami ha megdőren végre a gitár akkor is valami kisiskolás kamu riff-fel operál a meistro!
[009152]
Peredhil
Teljesen egyetértek az előttem szólóval, leszámítva, hogy szerintem Anette Olzon esztétikailag (ha nem is egy díva, mint Tarja) is beleillik a Nightwish fazonba, szerintem szép nő. És ami az élő teljesítményét illeti: A Tarjás dalokat nem tudja egy az egyben vissza adni, mert nem operaénekes, teljesen más a technikája, inkább a jazz és a musical felé hajlik. DE! Mégis van egy külön atmoszférája annak ahogy énekli őket, még ha más is így az összkép és talán ezért kicsit fura a fanoknak. Viszont az új dalokban 100%-os a hangja, a Dark Passion Play és az Imaginarium is hihetetlen albumok lettek, a metal világ gyémántjai! Hallgatom az új albumot és zseniális! Tény, hogy kicsit több lett a nagyzenekar, mint maga a zenekar, de 1. filmközpontú album, 2. kit érdekelnek a körülmények, kit érdekel, hogy ki és hogyan csinálja, ha EGYSZERŰEN K. JÓ ZENE és ÉLMÉNY HALLGATNI!?
[009125]
Winternight
Én nem mondanám, hogy túlértékelt lenne a Nightwish. Sőt, éppen ellenkezőleg. Egy normális világban az olyan dalokat mint mondjuk az új lemezről a Storytime, éjjel, nappal játszanák a rádiók és a tévék. Tuomas a metalvilág egyik legjobb dalszerzője, ez vitathatatlan, az új lemez pedig simán 10 pontos alkotás. Megérte ennyi évet várni rá. És most beigazolódott, hogy jó választás volt Tarja helyére Anette Olzont választani (élő teljesítményben és külsőleg mondjuk nem annyira, de ez másodlagos). Az, hogy most metal körökben nagy körülöttük a felhajtás jogos és érthető, hiszen a 21. század egyik legnépszerűbb metal csapatáról van szó. Akik ráadásul mindenféle médiahátszél nélkül jutottak el a csúcsra. Nem felkapaszkodva valami pár év alatt lecsengő divatirányzat hullámaira.
Napok óta hallgatom a lemezt, és minden hallgatás után egyre jobban tetszik. Ezt biztosan meg fogom venni cd-n is. De nem most. Megvárom a jövő évet, talán lesz majd valami filmes/ cd-s box.
[009124]
Nightwolf5
Várom már nagyon, mindkét mellékletre kíváncsi leszek.
[009122]
vinylfanatic
Azért ezt nem volt nagyon nehéz kitalálni Pandeamonium.Ha ilyen könnyű volna a lottó ötöst is kitalálni,akkor a Szerencsejáték zrt már régen tönkre ment volna.
[009119]
Pandeamonium
haha, veszek egy lottót! bár azért pár hete könnyebb volt kitalálni, hogy most a nightwish lesz a borítón. De bejött: "a következő szám borítóján bizonyára Nightwishék fognak pózolni, ebben 99%-ban biztos vagyok..."
"igazoló" link: http://hammerworld.hu/2011/11/06/hammerworld-a-novemberi-szamunk/

mondjuk, ha a minap igencsak fasza koncertet nyomó Skindredet teszik fel Laciék a borítóra, bizonyára senki sem vette volna meg a lapot... (gy.k.: irónijja vót!) :DDD
[009118]
Trasherman
Teljesen egyet értek veled Robiog84... báár a túlértékeltségi versenyben a talicska inkább a befutó szerintem. A Luluból is milyen hisztéria lett, pedig a zenekar is megmondta, hogy ez csak egy kis "határfeszegetés"
[009117]
RozsaTomi
Fuccck yeeeeah CADAVeres
[009116]
Robidog84
Nem és nem és nem hiszem el már!!!!!! Most hogy a partvis új lemezzel jön ki mekkora hype lesz a banda körül, a mai metal élet legtúlértékeltebb csapata.
Pedig Tarja-val még nagyon szeretem őket, de ez a giccs parádé egyszerüen rettenetes!
[009115]
tzar
Kedves kákánisjrpi, nagyon nem jól figyelsz, mert már 2008-ban, 2005-ben, de a '90-es években is többször előfordult, hogy koncertdátumok jelentek meg a címlapon. Sőt, a '80-as években is Ejj.
[009114]
jrpi
Ejj már a címlapon is megjelennek reklámok!
[009113]
NOLA
DOWN!!!
Ku...va joo!!!:-)
[009112]
Attikorn
Peter Steele és Type o negative! EZ AZ!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
KYLFINGAR - Klippremier: Istenek hangja
2020. augusztus 5. (szerda) 18:00

Új videoklipet készített a Kylfingar zenekar a Világok határán című legutóbbi albumuk két éves évfordulója alkalmából az Istenek hangja dalhoz. Egyúttal az első lemezen hallható Helheim daluk is átesett egy korszerűsítésen, akárcsak a remaszterizált Istenek hangja. "Az Istenek hangja című számunkhoz régóta tervben volt egy harci jelenetekkel megtűzdelt, nagyszabású klip, viszont a megvalósításához sokáig nem találtuk meg a megfelelő partnereket. Szerencsére megismerkedtünk az Aurora Borealis hagyományőrző egyesület és a Flokken csapatának vezetőjével, Sebő Bélával, aki nyitott volt az együttműködésre. Egyébként már a 2019-es Rockmaratonon is ők emelték a bulink hangulatát a színpadon. Az operatőrünket, Regős Bálintot is Béla ajánlotta, Bálint pedig nagy lelkesedéssel és szakértelemmel segített kidolgozni a klip jeleneteit. A kisfilm történetének alapja, hogy egy fiatal viking harcos egy talizmánt kap...

SÓLSTAFIR - Az első dal a novemberben érkező új albumról: Akkeri
SÓLSTAFIR - Az első dal a novemberben érkező új albumról: Akkeri

Endless Twilight Of Codependent Love címmel november 6-án jelenik meg az izlandi pagan metalos Sólstafir hetedik albuma, a 2017-es Berdreyminn lemez utódja. A friss anyagról máris itt az...

METALLICA - Nyár végén jön ki az S&M² koncertfelvétel, premier: Moth Into Flame
METALLICA - Nyár végén jön ki az S&M² koncertfelvétel, premier: Moth Into Flame

S&M²: Metallica And San Francisco Symphony Together Again. Live címmel augusztus 28-án jelenik meg a Metallica új kiadványa, a tavaly szeptemberben a San Francisco-i szimfonikusokkal...

GOJIRA - Négy év után új dal érkezett a francia metal mesterektől: Another World
GOJIRA - Négy év után új dal érkezett a francia metal mesterektől: Another World

Another World címmel, egy animációs klip kíséretében mutatta be új dalát a francia Gojira. A 2016-os Magma lemez óta ez az első friss nótájuk, a producer maga a frontember Joseph...

MONEYROLL - Dalpremier a debreceni P. Box tagok új zenekarától: Mitől jó?
MONEYROLL - Dalpremier a debreceni P. Box tagok új zenekarától: Mitől jó?

Pár héttel ezelőtt mutatta be első dalát az a MoneyRoll nevű új csapat, amelyet a debreceni P. Box zenészei alapítottak, most pedig itt a folytatás, a második nótájuk, a Mitől jó?,...

THE DEAD DAISIES - Januárban új album Glenn Hughes-zal, februárban magyar koncert!
THE DEAD DAISIES - Januárban új album Glenn Hughes-zal, februárban magyar koncert!

Az még tavaly nyár végén lett hivatalos, hogy a The Dead Daisies-ből távozott John Corabi énekes (ex-Mötley Crüe, ex-The Scream) és a basszusgitáros Marco Mendoza, a helyüket pedig a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS