HUNGARICA - A Csodára várva kisfilm második előzetese

December 5-én jön ki az új nagylemez, bónusz DVD-vel

2011. november 20. (vasárnap) 11:49

December 5-én jelenik meg a Hungarica zenekar negyedik albuma, a Robotok: Rabszolgák, amely egy spéci kedvezményes áron már előrendelhető a metalshop.hu-nál.
Az új dalokat tartalmazó CD mellé egy DVD is jár majd, amelyre a PeCsában tartott 2010-es Hungarica koncert felvétele mellé egy zenés kisfilm is felkerül, a Csodára várva trilógia. A lemezbemutató és egyben 5 éves szülinapi buli 2012. február 11-én lesz a Club 202-ben, és ha most előrendelést adsz le az új Hungarica anyagra, valamint a belépőjegyre, további kedvezményhez is juthatsz!
Pár nappal ezelőtt már bemutattuk a Csodára várva kisfilm első előzetesét és most itt a folytatás:

HUNGARICA - Faltól-falig (a második előzetes a DVD-re kerülő kisfilmből)
 

"Ez az új Hungarica album lényegében már tavasszal összeállt, de épp a számomra is nagyon fontos új Moby Dick lemez miatt későbbre toltuk a kiadását - mondta a Robotok: Rabszolgák kapcsán a gitáros Mentes Norbi. - A 11 új dal mellett a DVD melléklet is különlegesség, nem csupán a Pecsa-felvétel miatt, hanem azért is, mert egy olyan kisfilm is felkerül rá, amelynek a zenekarunk az egyik főszereplője. Ezt a filmet ugyanaz a Császár Tamás rendezte, akinek az eddigi klipjeinket - Ide születtem és A Szabadság betűi - is köszönhettük. Az is nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az Ide születtem videóklipet egy kanadai cég szeretné felhasználni egy olyan dokumentumfilmhez, ami a szkíták történetét mutatja be, és amit a History és a National Geographic csatornákon sugároznak majd."

A Hungarica legutóbbi albuma, a Nincs más föld, nincs más ég 2009 októberében jelent meg és a Mahasz-lista első helyén nyitott.HUNGARICA - Robotok: Rabszolgák
(12/05 - Hammer)

01. Hinni szeretnék
02. Faltól falig
03. Miénk az utca
04. Robotok:Rabszolgák
05. Honszerelem
06. Mementó
07. Ne szavazz rám!
08. Szülőföld
09. Globálbál
10. Lesznek szép napok
11. Vérrel szentelt földDVD
- Csodára várva trilógia ( zenés kisfilm)
Rendező: Császár Tamás
Szereplők: Hungarica, Wéber Iréna, Sövegjártó Áron, Virág László, Vida Dorisz

- 2010. március 20.
'Leomlottak a falak' - Hungarica koncert a Petőfi Csarnokban
(II . Koncert a Nemzeti Jogvédelemért)
Vendégek: Varga Miklós , Kalapács József, Gőbl Gábor
5.1 hangItt rendelheted meg, kedvezményes áron, akár belépővel, akár pólóval, névre szóló dedikálással is!

  

Hozzászólások

[009060]
Sabaton
A dolog részemről is egyszerű. A Moby Dick zenéje meghatározó volt számomra a '90-es években és manapság is az. Ma is szívesen hallgatom, és véleményem szerint az új album szövegei nem a Hungarica vonalat képviselik, hanem a Moby Dicktől megszokott "burkolt" társadalomkritikát és a valóságot. A Hungarica pedig a nemzeti rock vonalat képviseli, ahol nyíltabb és közvetlenebb szövegekkel találkozhatunk és zeneileg is eltér a Fehér Bálna munkásságától. Szóval én mindkét zenekart hallgatom. Ráadásul Sziva Balázs (ő akar lenni a "buta nacionalista szöveget vartyogó énekes") eredeti zenekarát a Romantikus Erőszakot is szeretem, plusz Balázs más munkásságait is (Hadak Útja - akusztikus Screwdriver feldolgozás album, Szent Suhancok - skinhead feldolgozás album), ezenkívűl van szerencsém személyesen is ismerni. Éppen ezért tudom, hogy egy intelligens és kreatív énekes/zenész. ui. Zozi pedig nyugodtan hallgasd a korai Dicket (ami tényleg zseniális) meg a Brazilt. Mindenki, azt nyomassa, ami a fülének bejön:) ui2. Zozi egyszer hallgasd meg a Romantikus Erőszak Hun és Magyar mondák lemezét (nincsenek benne nacionalista jegyek, csak a történelmünk).
[009059]
Zozi
A dolog egyszerű: Mentes Norbert számomra egy Metál Isten volt jó pár évig. A Brazil volt az egyik legjobb anyag amit valaha Magyarországon csináltak. Abban az esetben, hogyha ezt a számomra nem szimpatikus világlátást szeretné kifejezni a zenéjében, legalább magasabb színvonalon tegye, és akkor csak a nézetek miatt lennék szomorú. Úgyhogy a "nagy düh" inkább csalódottság hogy Sabaton ajánlásához híven nem tudom többé Mentes Norbertet hallgatni. Ettől még nem dőlt össze az az anti-globalizált világom. Ennyi.
[009054]
apolo
vajon mire ez a nagy düh egy "antiglobalizációs/nacionalista" zenekar miatt?vajon kinek árt a hungarica munkássága?vajon miattuk tart ott az ország,ahol?az a baj hogy elmondják a véleményüket?az a baj,hogy van igény a "buta" nacionalista szövegeikre? itt jegyzem meg,a zene szerintem is hagy kívánnivalót maga után,de rengeteg embernek tetszik,és nem valami hungarica-jobbik összefonódás miatt,hanem mert megérintette a szívüket.ennyi.
[009049]
Sabaton
Ha nem tetszik, ne hallgasd! A Hungarica albumokon a zene zseniális, a szövegek pedig teljesen találóak és a valóságot tükrözik. Ez van, ilyen világban élünk. Az új Moby Dick is jóóóóóóó lett nagyon. Primitív véleményedet meg nyugodtan megtarthatod magadnak.
[009048]
Zozi
B...meg Norbi! A "Keresztesvitéz" és a Brazil után csak annyira futja, egy anti-globalizációs, buta nacionalista szöveget vartyogó énekes alá nyomod ezt a hat hangos zenét? Már az új Dick lemez szövegeinél szagot foghattam volna! A Jobbikos haveroknak ennyi elég? Tényleg fájdalmas, hogy ekkora ikonok dőlnek le a buta politika miatt.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
2019. szeptember 21. (szombat) 07:59

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első dal, a The Voice. Mats Levén: "Skyblood - ez vagyok én. A Skyblood egyenlő a büszkeséggel, az empátiával és a haraggal. A The Voice dal magasra emeli ezt a zászlót. Harc az igazság ügyéért."   www.facebook.com/SkybloodM   SKYBLOOD - The Voice (szöveges videó a 2019-es Skyblood albumhoz)  

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side
EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side

Dynamind címmel jelenik meg október 25-én a Sabine Edelsbacher énekesnő és Lanvall gitáros/billentyűs vezette Edenbridge tizedik albuma. A linzi szimfo-metal csapattól máris itt a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS