INSANE - Új klip és villáminterjú

5 kérdés - 5 válasz

2011. november 16. (szerda) 14:34

A mostanában a Grenma és a Fish! társaságában turnézó Insane egy új klippel jelentkezett, ráadásul egy új számhoz készült a Lengyel Andor rendezte videó. Ez a These Are The Ones címet viselő szám egyben a jövő évben megjelenő új Insane nagylemez előfutára.
A látvány mellé egy kis olvasnivalóval is szolgálunk az Insane dobos Érsi jóvoltából, aki megválaszolta villámkérdéseinket.


INSANE - These Are The Ones (2011-es felvétel, a 2012-es album előfutára)
 

www.facebook.com/bandinsane

 

1. Milyen a Grenma, Fish, Insane turné és melyik bandának van a legnagyobb sikere?

"Szuper nagyon az egész turné! Tavasszal indult az 'első felvonás', az akkor 8 állomás volt, most pedig már 20 felett járunk. Annyira jó a hangulat és annyira jók a bulik, hogy még decemberre is bekerült pár extra koncert!
Nagyon nehéz lemérni, hogy melyik banda a 'legsikeresebb' ezen a turnén. Mindig valamelyikünk a három közül nyom egy nagyon erős bulit, de van, hogy ugyanolyan intenzíven tombolnak mindhárom zenekarra. A hangulat mindig jó, akár 150-en, akár 900-an vannak..."2. Melyik volt eddig a legőrültebb turnéállomás?

"Nekem személy szerint mindegyik nagyon bejött. Az egyik kedvencem Debrecen volt, de tényleg összességében nem tudom azt mondani, hogy valamelyik buli gyenge lett volna."3. Mikor vettétek fel ezt a These Are The Ones dalt, amihez az új klip készült?


"Még májusban rögzítettük Debrecenben, az MMP stúdióban, Szeges Pisti és Mosquito vezényletével. Lementünk egy hétvégére, napközben dolgoztunk, este pedig kocsmáztunk! (nevet) Nagyon jó hangulatban telt az egész és Pistiék nagyon profin dolgoznak! A többi új dal is készül... Pont most számoltuk össze, hogy négy új szám már teljesen kész, és további 2-3 is elég jó kis fázisban van."4. Miről szól ez az új dal?


"A These Are The Ones szövege egy tágan értelmezhető történet. Mindenki számára több dolgot jelenthet, de részünkről ez egy allegória, az 'érzelmi vámpírokról' szól... De igazából mindenki azt gondol mögé, amit szeretne. Részben amúgy ezért is lett vámpíros a történet. Újra Lengyel Andorékkal dolgoztunk, akik még pár éve a Hocus-Pocus klipjét csinálták. Azért készült erre a számra a klip, mert már 2008 közepe óta nem jelentkeztünk új anyaggal, és szerettünk volna már valami újat mutatni a drága nagyérdeműnek!"


INSANE - These Are The Ones (werkfilm)
5. Az új Insane lemez mikor jelenik meg?


"Mindenképp a jövő év folyamán vennénk fel, remélhetőleg már tavasszal. A stúdiót még nem döntöttük el, mert mindenki mást szeretne a zenekarból, de hamarosan ezt is kiagyaljuk!"
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Jön a Halandó album, videoklippel a címadó dal
2019. szeptember 22. (vasárnap) 15:43

Halandó címmel október 8-án jelenik meg a Fatal Error harmadik nagylemeze, a címadó dallal és a hozzá forgatott klippel pedig máris megismerkedhetsz. "Fogadjátok szeretettel az új lemezünk címadó dalát, valamint a hozzá készült klipet! Nagyon köszönjük a stábnak és a barátainknak, akik miatt létrejöhetett a dal/videó! Rendeld meg a Halandó CD-t, és hallgasd meg egy héttel a megjelenés előtt! A CD mellett elérhetőek pólók, valamint ha támogatni akarsz minket, választhatod a támogatói csomagot. Találkozunk a lemezbemutatónkon az Instantban nov. 15-én!"   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   A lemezbemutató buli Facebook oldala   FATAL ERROR - Halandó (a 2019-es Halandó albumhoz)   Az előrendeléshez kattints ide!    

SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első...

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS