AXL ROSE - Sokat beszélt, de keveset mondott

A Hall Of Fame jelölés kapcsán is csak találgatni lehet

2011. november 15. (kedd) 08:46

A Guns N'Roses frontembere, Axl Rose és a gitáros DJ Ashba interjút adott a VH1 Classic csatorna That Metal Show műsorának a jelenleg futó amerikai turné második állomásán, Floridában, és a pénteken adásba került beszélgetés során az énekes a jövőbeni tervekről is beszélt:

A Guns mostani turnéjáról:
"A csapat elkezdett a megfelelő tempóban működni. Jól érezzük magunkat együtt, zenekarként."
Arról, hogy a közönség mára lehiggadt a korai Sunset Strip bulikhoz képest:
"Annak idején a korai időkben a közönségünk sokkal erőszakosabb és vadabb volt. És folyt egyfajta küzdelem a dalokért is, hogy azok a mi dalaink és hogy milyen formában akarjuk őket elővezetni. Ahogy néztem a tegnapi bulin az embereket, ezek az ő dalaik is, az ő emlékeik is, és a kedvükért szeretném a maximumot odatenni..."
Egy új Guns album lehetőségéről:
"Egy új menedzsmenttel dolgozunk. Ahogy most bejárjuk az országot, meg kell fejtenünk, hogy mit is csináljunk a kiadóval, és hogy milyen a hangulat az Államokban."
Arról, hogy esélyes a Guns N'Roses beiktatása a Rock And Roll Hall Of Fame-be, ami a pletykák szerint akár az eredeti felállás alkalmi újjáalakulását is magával hozhatja:
"Nem tudom, hogy rám és a régi bandára, a régi felállásra vonatkoztatva ez mit is jelenthet. Ha meghívnak bennünket, nem tudom, hogy mi lesz a kérésük felém. Ez még a levegőben lóg."
Arról, hogy milyen volt Duff McKagan basszer vendégeskedése a tavaly októberi, londoni Guns bulin:
"Duff ott volt a hotel halljában és meghívtam a bulira, aztán Tommy (Tommy Stinsson basszer) átadta neki a hangszerét... Jó móka volt, jól éreztük magunkat. Lesznek közös bulijaink is Duffékkal."
Arról, hogy hogyan készíti fel magát egy buli előtt:
"Csinálok egy sor kardió-gyakorlatot, amikor csak tudok, vagy amikor rá tudom bírni magam."
Arról, hogy miért nem képes a banda időben színpadra lépni:
"Sok esetben, a koncert napján, valamiért a dolgok rosszra fordulnak. Az emberek hibáznak, te is hibázok, ők is hibáznak, és senki sem tudja, hogy miért... Úgyhogy az ember igyekszik rendbehozni a dolgokat, megfelelő formába hozni magát, fejben, fizikálisan, akárhogy, ezen dolgozni kell... De ezen a téren is egyre jobban mennek a dolgok."
DJ Ashba egy korábbi interjúban elég valószínűtlennek tartotta, hogy a Rock And Roll Hall Of Fame jelölés kapcsán újra összejönne az eredeti Guns N'Roses:
"Sokan kérdeznek erről és az az őszinte véleményem, hogy nem jósolok sok esélyt ennek, mármint annak alapján, amit tudok a dologról. De elsőként vennék jegyet az eseményre, ha bekövetkezne, az biztos. Szóval semmilyen problémám  nem lenne ezzel."
DJ Ashba arról is beszámolt, hogy Axlnek van egy csomó kiadatlan dala:
"Minden buli után összedobunk valami partit, vagy itt, vagy ott, de rendszerint a végén valakinek a szobájában kötünk ki, sokszor épp Axlnél. Ilyenkor szokott mutogatni ezt-azt, és nagyon jó dolgokat. Van egy csomó nagyon erős dala, amiket még senki sem hallott... Alig várom, hogy az emberek meghallhassák, mi minden van még Axl tarsolyában."

Hozzászólások

[009014]
apolo
mai guns n' roses,ha-ha-ha!
[009011]
Attikorn
És erre vártak órákat . . .
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Jön a Halandó album, videoklippel a címadó dal
2019. szeptember 22. (vasárnap) 15:43

Halandó címmel október 8-án jelenik meg a Fatal Error harmadik nagylemeze, a címadó dallal és a hozzá forgatott klippel pedig máris megismerkedhetsz. "Fogadjátok szeretettel az új lemezünk címadó dalát, valamint a hozzá készült klipet! Nagyon köszönjük a stábnak és a barátainknak, akik miatt létrejöhetett a dal/videó! Rendeld meg a Halandó CD-t, és hallgasd meg egy héttel a megjelenés előtt! A CD mellett elérhetőek pólók, valamint ha támogatni akarsz minket, választhatod a támogatói csomagot. Találkozunk a lemezbemutatónkon az Instantban nov. 15-én!"   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   A lemezbemutató buli Facebook oldala   FATAL ERROR - Halandó (a 2019-es Halandó albumhoz)   Az előrendeléshez kattints ide!    

SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első...

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS