AXL ROSE - Sokat beszélt, de keveset mondott

A Hall Of Fame jelölés kapcsán is csak találgatni lehet

2011. november 15. (kedd) 08:46

A Guns N'Roses frontembere, Axl Rose és a gitáros DJ Ashba interjút adott a VH1 Classic csatorna That Metal Show műsorának a jelenleg futó amerikai turné második állomásán, Floridában, és a pénteken adásba került beszélgetés során az énekes a jövőbeni tervekről is beszélt:

A Guns mostani turnéjáról:
"A csapat elkezdett a megfelelő tempóban működni. Jól érezzük magunkat együtt, zenekarként."
Arról, hogy a közönség mára lehiggadt a korai Sunset Strip bulikhoz képest:
"Annak idején a korai időkben a közönségünk sokkal erőszakosabb és vadabb volt. És folyt egyfajta küzdelem a dalokért is, hogy azok a mi dalaink és hogy milyen formában akarjuk őket elővezetni. Ahogy néztem a tegnapi bulin az embereket, ezek az ő dalaik is, az ő emlékeik is, és a kedvükért szeretném a maximumot odatenni..."
Egy új Guns album lehetőségéről:
"Egy új menedzsmenttel dolgozunk. Ahogy most bejárjuk az országot, meg kell fejtenünk, hogy mit is csináljunk a kiadóval, és hogy milyen a hangulat az Államokban."
Arról, hogy esélyes a Guns N'Roses beiktatása a Rock And Roll Hall Of Fame-be, ami a pletykák szerint akár az eredeti felállás alkalmi újjáalakulását is magával hozhatja:
"Nem tudom, hogy rám és a régi bandára, a régi felállásra vonatkoztatva ez mit is jelenthet. Ha meghívnak bennünket, nem tudom, hogy mi lesz a kérésük felém. Ez még a levegőben lóg."
Arról, hogy milyen volt Duff McKagan basszer vendégeskedése a tavaly októberi, londoni Guns bulin:
"Duff ott volt a hotel halljában és meghívtam a bulira, aztán Tommy (Tommy Stinsson basszer) átadta neki a hangszerét... Jó móka volt, jól éreztük magunkat. Lesznek közös bulijaink is Duffékkal."
Arról, hogy hogyan készíti fel magát egy buli előtt:
"Csinálok egy sor kardió-gyakorlatot, amikor csak tudok, vagy amikor rá tudom bírni magam."
Arról, hogy miért nem képes a banda időben színpadra lépni:
"Sok esetben, a koncert napján, valamiért a dolgok rosszra fordulnak. Az emberek hibáznak, te is hibázok, ők is hibáznak, és senki sem tudja, hogy miért... Úgyhogy az ember igyekszik rendbehozni a dolgokat, megfelelő formába hozni magát, fejben, fizikálisan, akárhogy, ezen dolgozni kell... De ezen a téren is egyre jobban mennek a dolgok."
DJ Ashba egy korábbi interjúban elég valószínűtlennek tartotta, hogy a Rock And Roll Hall Of Fame jelölés kapcsán újra összejönne az eredeti Guns N'Roses:
"Sokan kérdeznek erről és az az őszinte véleményem, hogy nem jósolok sok esélyt ennek, mármint annak alapján, amit tudok a dologról. De elsőként vennék jegyet az eseményre, ha bekövetkezne, az biztos. Szóval semmilyen problémám  nem lenne ezzel."
DJ Ashba arról is beszámolt, hogy Axlnek van egy csomó kiadatlan dala:
"Minden buli után összedobunk valami partit, vagy itt, vagy ott, de rendszerint a végén valakinek a szobájában kötünk ki, sokszor épp Axlnél. Ilyenkor szokott mutogatni ezt-azt, és nagyon jó dolgokat. Van egy csomó nagyon erős dala, amiket még senki sem hallott... Alig várom, hogy az emberek meghallhassák, mi minden van még Axl tarsolyában."

Hozzászólások

[009014]
apolo
mai guns n' roses,ha-ha-ha!
[009011]
Attikorn
És erre vártak órákat . . .
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HINAYANA - Dal- és klippremier a melodikus death-doom csapattól: Cold Conception
2020. július 7. (kedd) 17:44

Death Of The Cosmic címmel augusztus 28-án jelenik meg a melodikus death / doom vonalas texasi Hinayana új EP-je. A Napalm kiadóhoz szerződött csapatot a frontember Casey Hurd indította el még 2014-ben, az első album pedig 2018-ban jelent meg Order Divine címmel. Az új EP lesz az első kiadványuk a Napalmnál, első előzetesként pedig itt a klippel kísért Cold Conception dal, amelyben vendégként a Tengger Cavalry tavaly júniusban elhunyt énekese, frontembere, Nature Ganganbaigal játszik kéthúros, mongol lófejes hegedűn. Casey Hurd: "Ez a dal arról a céltalan, hideg, modern világról szól, amit az ember egyrészt létrehozott, másrészt valahogy belekeveredett. Ez a felgyorsult utazás eljutott már arra pontra, ahonnan nincs visszatérés, ahol a múltban számos civilizáció összeomlott. Megtiszteltetés, hogy a halála előtt együtt dolgozhattunk Nature Ganganbaigallal, aki izgatott és lelkes volt a projekt kapcsán..."  ...

THE WHATEVERS - Az első dal a nyári bemutatkozó albumról: Step Back
THE WHATEVERS - Az első dal a nyári bemutatkozó albumról: Step Back

Egy Step Back című klippel kísért dallal vezeti fel júliusra, de legkésőbb augusztusra várható bemutatkozó albumát a budapesti The Whatevers zenekar. "A banda 2016 júniusában...

GAEREA - Dal- és klippremier a portugál black hordától: Conspiranoia
GAEREA - Dal- és klippremier a portugál black hordától: Conspiranoia

Limbo címmel július 24-én lát majd napvilágot a portugál black metal színtér egyik friss alakjának számító Gaerea második nagylemeze, harmadik előzetesként pedig már lehet is...

PSYCROPTIC - Még a járvány előtt született az új klipjük: Beyond The Black
PSYCROPTIC - Még a járvány előtt született az új klipjük: Beyond The Black

As The Kingdom Drowns címmel még 2018 novemberben jelent meg a technikás death metalt játszó tasmániai Psycroptic hetedik albuma, amellyel hozzánk is eljutottak tavaly februárban. A...

DESOLATOR - Pusztító death metal Svédországból, dalpremier: Creatures Of Habit
DESOLATOR - Pusztító death metal Svédországból, dalpremier: Creatures Of Habit

Sermon Of Apathy címmel szeptember 4-én jelenik meg a death metalt hagyományos módon megközelítő svéd Desolator második albuma. Az Unearthly Monument című debütáló albumuk még...

CAROLINA REAPER - Szöveges videóval a veszprémi csapat új dala: Romlás virága
CAROLINA REAPER - Szöveges videóval a veszprémi csapat új dala: Romlás virága

Romlás virága címmel egy új dallal jelentkezett a modern metalos Carolina Reaper. A 2019-ben alakult veszprémi csapatban Bodnár Juci énekesnő, Stefanics Dávid basszusgitáros, Németh...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS