AXL ROSE - Sokat beszélt, de keveset mondott

A Hall Of Fame jelölés kapcsán is csak találgatni lehet

2011. november 15. (kedd) 08:46

A Guns N'Roses frontembere, Axl Rose és a gitáros DJ Ashba interjút adott a VH1 Classic csatorna That Metal Show műsorának a jelenleg futó amerikai turné második állomásán, Floridában, és a pénteken adásba került beszélgetés során az énekes a jövőbeni tervekről is beszélt:

A Guns mostani turnéjáról:
"A csapat elkezdett a megfelelő tempóban működni. Jól érezzük magunkat együtt, zenekarként."
Arról, hogy a közönség mára lehiggadt a korai Sunset Strip bulikhoz képest:
"Annak idején a korai időkben a közönségünk sokkal erőszakosabb és vadabb volt. És folyt egyfajta küzdelem a dalokért is, hogy azok a mi dalaink és hogy milyen formában akarjuk őket elővezetni. Ahogy néztem a tegnapi bulin az embereket, ezek az ő dalaik is, az ő emlékeik is, és a kedvükért szeretném a maximumot odatenni..."
Egy új Guns album lehetőségéről:
"Egy új menedzsmenttel dolgozunk. Ahogy most bejárjuk az országot, meg kell fejtenünk, hogy mit is csináljunk a kiadóval, és hogy milyen a hangulat az Államokban."
Arról, hogy esélyes a Guns N'Roses beiktatása a Rock And Roll Hall Of Fame-be, ami a pletykák szerint akár az eredeti felállás alkalmi újjáalakulását is magával hozhatja:
"Nem tudom, hogy rám és a régi bandára, a régi felállásra vonatkoztatva ez mit is jelenthet. Ha meghívnak bennünket, nem tudom, hogy mi lesz a kérésük felém. Ez még a levegőben lóg."
Arról, hogy milyen volt Duff McKagan basszer vendégeskedése a tavaly októberi, londoni Guns bulin:
"Duff ott volt a hotel halljában és meghívtam a bulira, aztán Tommy (Tommy Stinsson basszer) átadta neki a hangszerét... Jó móka volt, jól éreztük magunkat. Lesznek közös bulijaink is Duffékkal."
Arról, hogy hogyan készíti fel magát egy buli előtt:
"Csinálok egy sor kardió-gyakorlatot, amikor csak tudok, vagy amikor rá tudom bírni magam."
Arról, hogy miért nem képes a banda időben színpadra lépni:
"Sok esetben, a koncert napján, valamiért a dolgok rosszra fordulnak. Az emberek hibáznak, te is hibázok, ők is hibáznak, és senki sem tudja, hogy miért... Úgyhogy az ember igyekszik rendbehozni a dolgokat, megfelelő formába hozni magát, fejben, fizikálisan, akárhogy, ezen dolgozni kell... De ezen a téren is egyre jobban mennek a dolgok."
DJ Ashba egy korábbi interjúban elég valószínűtlennek tartotta, hogy a Rock And Roll Hall Of Fame jelölés kapcsán újra összejönne az eredeti Guns N'Roses:
"Sokan kérdeznek erről és az az őszinte véleményem, hogy nem jósolok sok esélyt ennek, mármint annak alapján, amit tudok a dologról. De elsőként vennék jegyet az eseményre, ha bekövetkezne, az biztos. Szóval semmilyen problémám  nem lenne ezzel."
DJ Ashba arról is beszámolt, hogy Axlnek van egy csomó kiadatlan dala:
"Minden buli után összedobunk valami partit, vagy itt, vagy ott, de rendszerint a végén valakinek a szobájában kötünk ki, sokszor épp Axlnél. Ilyenkor szokott mutogatni ezt-azt, és nagyon jó dolgokat. Van egy csomó nagyon erős dala, amiket még senki sem hallott... Alig várom, hogy az emberek meghallhassák, mi minden van még Axl tarsolyában."

Hozzászólások

[009014]
apolo
mai guns n' roses,ha-ha-ha!
[009011]
Attikorn
És erre vártak órákat . . .
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
EDDA MŰVEK - "Ami a világban most zajlik, ez a félelemre, szorongásra építő tébolyda bőven ad témát."
2020. február 24. (hétfő) 14:37

Az Edda Művek március 7-én ismét beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, a számos különlegesség mellett a közönség egy kisebb időutazás részese is lesz, mivel a zenekar az első 20 évének sikerdalait és a sokak által rajongott 'bakancsos' korszakot is megidézi majd.  A márciusi HammerWorld magazinban az Aréna-koncert kapcsán találsz majd egy interjút Pataky Attilával, az Edda frontemberével, a beszélgetés első részét azonban már most elolvashatod.    A koncert Facebook oldala Pataky Attila egy igazi rock legenda. Az Edda Művek frontembereként a 70-es évek vége óta rocktörténelmet ír, dalai több generációnak adtak hitet, erőt és persze felejthetetlen pillanatokat a színpadok előtt. Március 7-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a zenekar egy nagyszabású koncert keretében, amelynek a Retro címet adták. Cselő hívta fel Attilát, hogy kiderítse, mi várható a bulin...

METEORA - Jön az új album, friss klip és dal: Memento Mori
METEORA - Jön az új album, friss klip és dal: Memento Mori

Tragedy Of Delusion címmel a HammerWorld magazin márciusi számának extra CD-mellékleteként jelenik meg a 2010-ben alakult budapesti Meteora zenekar második nagylemeze. A 2017-es Our...

MUDFIELD - Az új album és mellé egy új videoklip: Békességben
MUDFIELD - Az új album és mellé egy új videoklip: Békességben

Kelet népe címmel megjelent és végig is hallgatható a szeghalmi Mudfield második albuma, a tavaly februárban kiadott Sárrét lemez folytatása. A lemez Békességben című dala egy friss...

EXHORDER - Megváltak az alapító gitárostól, Vinnie LaBellától
EXHORDER - Megváltak az alapító gitárostól, Vinnie LaBellától

Pár napja egy új dalt tett közzé az Exhorder, most azonban egy rossz hírrel jelentkeztek: megváltak az alapító gitárostól, Vinnie LeBellától. Egyelőre nem tudni, hogy a hamarosan...

CARCASS - Augusztusban érkezik az új album
CARCASS - Augusztusban érkezik az új album

Under The Scalpel Blade címmel egy új dallal jelentkezett még decemberben a Carcass, az pedig friss hír, hogy a 2013-as visszatérő albumuk, a Surgical Steel folytatása augusztus 7-én jön...

ALCEST - "Újra meg kellett találnom a spirituális énemet, különben becsavarodtam volna"
ALCEST - "Újra meg kellett találnom a spirituális énemet, különben becsavarodtam volna"

Ma este az A38 Hajón mutatja be októberben kiadott Spiritual Instinct című új albumát a francia Alcest, előttük pedig a szintén francia és már a hatodik magyar bulijára készülő...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS