HANGFOGLALÁS 2011 - Szeptember 30 és október 2 között a SYMA-ban

Idén már a hatodik alkalommal kerül megrendezésre

2011. augusztus 22. (hétfő) 07:27

Idén már hatodik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Kelet-Európa legnagyobb zenei demonstrációja, a Hangfoglalás. Az időpont: szeptember 30. és október 2 között, a helyszín pedig - ahogy az elmúlt években is - a SYMA Sport- és Rendezvényközpont ’A’ és ’C’ csarnoka.
"2011. már a hatodik évünk. Az eltelt idő alatt a Hangfoglalás Közép-Kelet-Európa egyik jelentős zenei eseménye és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett. A Hangfoglalás százezreket szólít meg, és közben a figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva generációk számára vált fogalommá.
A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője, a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körben terjedjen el, és a Hangfoglalás az egész évet átfogó eseménysorozattá váljék.
Országjáró roadshow, nyomtatott, valamint elektronikus hangszer- és hangtechnikai magazin, nemzetközi zenei oktató tábor, országos ének-zenei verseny, továbbá számos egyéb közvetett és közvetlen zenei esemény tartja folyamatosan frissen a Hangfoglalás nevet és szellemiséget. Természetesen a legkiválóbb hazai és nemzetközi sztárvilág és szakemberek aktív közreműködésével, támogatásával."
Kattints a folytatáshoz! 

"Az eddigi hat esztendő számokra is lefordítható eredményei:

2006-ban, rögtön az indulás évében sikerült 15 ezer látogatót megnyernünk magunknak,
2007-ben 17 ezerre , 2008-ban 21 ezerre nőtt az érdeklődők száma, 2009-ben pedig már 26 ezren látogattak ki a Hangfoglalásra, az interneten pedig 120 ezren követték figyelemmel az élő közvetítést. 2010-ben 40 ezer látogató mellett már 160 ezren figyelték a etes közvetítést.

Az első évtől megrendezésre kerülő sokszínű zenei események (koncertek, gyermek és felnőtt programok, hangszer-, hang-, fény-, vizuál-, színháztechnikai bemutatók, oktatási és egyéb szakmai előadások) száma a kezdeti ötvenről mára kétszáz fölé emelkedett.

Az eredetileg 2.500 négyzetméter alapterületű kiállítás időközben 8 ezer négyzetméteresre hízott, és ez egyben a kiállítók számszerű növekedésében is kifejezhető: a 2006-ban 26 kiállítóval elindult rendezvény az elmúlt évben már 98 kiállítót számlált.

A rendezvény soha nem látott médiafigyelmet kapott az elmúlt években, gyakorlatilag lehetetlen is lenne felsorolást készíteni ezekről, hiszen a hazai televíziós stábok (híradós, kulturális, közéleti és zenei műsorok) folyamatosan forgattak nálunk.

A nyomtatott média is jelentős felületen foglalkozott az eseménnyel, mind előzetesek, mind beszámolók, értékelések formájában. Az internetes megjelenések is káprázatosak voltak, hiszen a keresők százezres nagyságrendben ontották a Hangfoglalás név keresésekor a találatokat.

A kiállítás a látogatók számára 2011-ben is ingyenesen megtekinthető!"


www.hangfoglalasonline.hu

 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HEATHEN - Ősszel jön az új lemez, itt a második dal: Empire Of The Blind
2020. augusztus 7. (péntek) 18:21

2010 elején egy méregerős albummal (The Evolution Of Chaos - 18 év kihagyás után) tért vissza a Heathen, a Bay Area egyik kultikus thrash/speed csapata, idén pedig jön majd a folytatás, az új lemezük címe Empire Of The Blind lesz. Az album szeptember 19-én lát majd napvilágot, második előzetesként pedig itt a címadó nóta - szöveges videóval. Vendégek is lesznek a lemezen: Gary Holt (Exodus), Rick Hunolt (ex-Exodus) és Doug Piercy (ex-Heathen), a borítót pedig Travis Smith készítette. A Heathen soraiba az utóbbi év során két új arc érkezett: Jason Mirza basszer (aki már évek óta koncertezik a csapattal) és Jim DeMaria dobos (Toxik), aki Sasha Horn helyét vette. Sasha és Jason Viebrooks basszer az Exhorderbe igazolt át a koncertfronton kevésbé aktív Heathenből.   www.facebook.com/heathen.official   HEATHEN - Empire Of The Blind (szöveges videó a 2020-as Empire Of The Blind albumhoz) HEATHEN...

SKELETAL REMAINS - Új dal és klip a kaliforniai death metal brigádtól: Congregation Of Flesh
SKELETAL REMAINS - Új dal és klip a kaliforniai death metal brigádtól: Congregation Of Flesh

The Entombment Of Chaos címmel szeptember 11-én jelenik meg a kaliforniai death metal gépezet Skeletal Remains negyedik albuma, a 2018-as Devouring Mortality lemez folytatása, második...

VITRIOL - Klippremier a portlandi death metal brigádtól: Hive Lungs
VITRIOL - Klippremier a portlandi death metal brigádtól: Hive Lungs

A death metal vonalas portlandi Vitriol tavaly szeptemberben adta ki a debütáló albumát To Bathe From The Throat Of Cowardice címmel, idén márciusban pedig visszatértek volna Budapestre a...

JOHN PETRUCCI - 10 év után újra együtt dolgozott Mike Portnoy-jal, itt az új szólólemez első dala
JOHN PETRUCCI - 10 év után újra együtt dolgozott Mike Portnoy-jal, itt az új szólólemez első dala

Digitális verzióban augusztus 28-án, CD-n és LP-n pedig majd október 30-án jelenik meg a Dream Theater gitáros, John Petrucci új szólóalbuma, a Terminal Velocity, amely azért is érdekes...

METALLICA - Maszkban és négyesben, videón ahogy már együtt próbálnak
METALLICA - Maszkban és négyesben, videón ahogy már együtt próbálnak

Egy nyúlfarknyi videót tett közzé a Metallica arról, ahogy San Rafaelben, a főhadiszállásukon végre együtt jammelhetnek - maszkokban. Hetfielden ugyan nincs maszk, de hát neki énekelnie...

MOBILMÁNIA - Dal- és klippremier: Holnap a roncsokból
MOBILMÁNIA - Dal- és klippremier: Holnap a roncsokból

A zenekartagok otthonaiban, találkozás nélkül készült el a Holnap a roncsokból című, legújabb Mobilmánia dal. A friss szerzeményhez drónos, otthoni és stúdiós felvételekből...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS