LEANDER - Leszerződtek a Sony Musichoz

A Viharom tavaszom angol nyelvű klipje lesz az első közös munka

2011. augusztus 3. (szerda) 17:45 | utoljára módosítva: 2011. szeptember 10. (szombat) 16:19

Hosszas tárgyalások után a Leander zenekar tegnap szerződést kötött a Sony Music hazai képviseletével, ami természetesen nem jelent majd zenei változást, viszont a Vörös Attila gitárost is a soraiban tudó csapat nemzetközi terveinek megvalósításában sokat segíthet.

A fenti képen a Sony Music gárdája látható a Leander csapattal és családtagjaikkal, és aki netán attól tart, hogy az igazán unmetalos pink pólót már a kiadó erőltette Leanderre, annak érdemes tudnia, hogy a Sony főnöke, Szarka Joseph (Leander és Attila között, Mastodon pólóban), annak idején nálunk, a Hammerben kezdte komolyabb rockpályafutását, és kollégánk volt (?) Külkey Ádám is (jobb szélen ül), akinek szintén komoly szerepe volt abban, hogy a Leander szerződése létrejött. Ezek az arcok biztosan nem akarják popcsapattá változtatni a bandát! :-)
Az eddig "csupán" youtube videókkal és szabadon letölthető dalokkal rendelkező, ám a mostani nyarat is végigkoncertező Leander zenekar első hivatalos albuma legkésőbb 2012. elején jön majd ki, de minthogy a csapat folyamatosan szüli az új dalokat, azt még pontosan nem tudni, hogy mi is kerül fel a lemezre. Az azonban biztos, hogy a bulikon máris slágereknek bizonyuló nóták - új köntösben - felkerülnek rá. A Leander és a Sony együttműködésének első igazi eredménye a Viharom tavaszom dal angol verziója és a hozzá készülő klip lesz. Ez valamikor ősszel készül majd el.
Vörös Attila a Leander mellett a Vulgar Display Of Cover nevű Pantera Tribute bandájával is jó sok koncertre készül, és emellett konkrét tervei közt szerepel egy vendégénekesek sorával elkészítendő önálló album is.
Az őszre egy komolyabb hazai turnéban gondolkodó zenekart legközelebb a fehérvári Fezen fesztiválon, a Klub Csarnokban lehet megnézni csütörtökről péntekre virradó éjjel. A Leander buli fél egykor kezdődik.
www.facebook.com/musicleander

Hozzászólások

[008229]
pank
@vinylfanatic: Azért nem hallottál róluk Vörös Attila előtt, mert akkor még csak Leanderről, az énekesről hallhattál volna. Ugyanis Attila a második tag volt a banda életében, előtte egyszemélyes projekt volt, amit csak zenészkörökben publikáltak.
A többieket senki nem magasztalhatta, mert jóval később kerültek be a zenekarba.

@kavasinszky: Bizonyára te amolyan "tipikus rocker" lehetsz, aki elképzelni nem tudja magát a fekete, halálfejes pólója és a kopott bakancsa nélkül. Tudod, az, hogy kin milyen ruha van, semmit nem jelent, de ezt pont neked kéne tudnod, de gyökér. (Egy igazi rocker sosem basztat ugyanis másokat a kinézetük miatt.)
[008204]
vinylfanatic
Értelek én Gogsi.Csak azt nem értem,hogy vörös Attila csatlakozása előtt miért nem hallottam róluk ill.a szaksajtó miért nem magasztalta az egekig a tehetségüket?!
[008203]
kavasinszky
Ez az! Rózsaszín póló! "Igazi" rocker. Szánalmas.
[008202]
Gogsi
Francokat! Leander már Vörös Attila csatlakozása előtt is kimagaslóan jó zenét csinált, ennek belátásához elég meghallgatni a 'Csak Te' című számot. A lemezszerződést pedig a tehetségüknek és a hihetetlenül aktív youtube jelenlétüknek köszönhetik leginkább szerintem!
Nincs ma Magyarországon tehetségesebb fiatal zenekar, mint ők!
[008197]
vinylfanatic
Egyet értek NOLA véleményével.Szerintem egyértelmű a dolog.Ha Vörös Attila nem játszott volna a Nevermore-ban és a Leander-ben akkor ezt a bandát soha nem ismertük volna meg.Sajnos ez így működik,még akkor is ha az illetékesek ezt tagadják.
[008195]
NOLA
Oszintén szólva, nem értem ezt a nagy cécót a Leander korul.
Néha már komolyan az az érzésem, mintha minden áron le akarnák(akarnátok) tolni az ember torkán ezt a bandát.
Semmi bajom Veluk, de szerintem vannak az országban zenekarok, akik sokkal jobban megérdemelnék ezt a nagy nyomatást.
Nem mondok inkább neveket, de kapásból tudnám sorolni.
Ez csak egy vélemény.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
KYLFINGAR - Klippremier: Istenek hangja
2020. augusztus 5. (szerda) 18:00

Új videoklipet készített a Kylfingar zenekar a Világok határán című legutóbbi albumuk két éves évfordulója alkalmából az Istenek hangja dalhoz. Egyúttal az első lemezen hallható Helheim daluk is átesett egy korszerűsítésen, akárcsak a remaszterizált Istenek hangja. "Az Istenek hangja című számunkhoz régóta tervben volt egy harci jelenetekkel megtűzdelt, nagyszabású klip, viszont a megvalósításához sokáig nem találtuk meg a megfelelő partnereket. Szerencsére megismerkedtünk az Aurora Borealis hagyományőrző egyesület és a Flokken csapatának vezetőjével, Sebő Bélával, aki nyitott volt az együttműködésre. Egyébként már a 2019-es Rockmaratonon is ők emelték a bulink hangulatát a színpadon. Az operatőrünket, Regős Bálintot is Béla ajánlotta, Bálint pedig nagy lelkesedéssel és szakértelemmel segített kidolgozni a klip jeleneteit. A kisfilm történetének alapja, hogy egy fiatal viking harcos egy talizmánt kap...

SÓLSTAFIR - Az első dal a novemberben érkező új albumról: Akkeri
SÓLSTAFIR - Az első dal a novemberben érkező új albumról: Akkeri

Endless Twilight Of Codependent Love címmel november 6-án jelenik meg az izlandi pagan metalos Sólstafir hetedik albuma, a 2017-es Berdreyminn lemez utódja. A friss anyagról máris itt az...

METALLICA - Nyár végén jön ki az S&M² koncertfelvétel, premier: Moth Into Flame
METALLICA - Nyár végén jön ki az S&M² koncertfelvétel, premier: Moth Into Flame

S&M²: Metallica And San Francisco Symphony Together Again. Live címmel augusztus 28-án jelenik meg a Metallica új kiadványa, a tavaly szeptemberben a San Francisco-i szimfonikusokkal...

GOJIRA - Négy év után új dal érkezett a francia metal mesterektől: Another World
GOJIRA - Négy év után új dal érkezett a francia metal mesterektől: Another World

Another World címmel, egy animációs klip kíséretében mutatta be új dalát a francia Gojira. A 2016-os Magma lemez óta ez az első friss nótájuk, a producer maga a frontember Joseph...

MONEYROLL - Dalpremier a debreceni P. Box tagok új zenekarától: Mitől jó?
MONEYROLL - Dalpremier a debreceni P. Box tagok új zenekarától: Mitől jó?

Pár héttel ezelőtt mutatta be első dalát az a MoneyRoll nevű új csapat, amelyet a debreceni P. Box zenészei alapítottak, most pedig itt a folytatás, a második nótájuk, a Mitől jó?,...

THE DEAD DAISIES - Januárban új album Glenn Hughes-zal, februárban magyar koncert!
THE DEAD DAISIES - Januárban új album Glenn Hughes-zal, februárban magyar koncert!

Az még tavaly nyár végén lett hivatalos, hogy a The Dead Daisies-ből távozott John Corabi énekes (ex-Mötley Crüe, ex-The Scream) és a basszusgitáros Marco Mendoza, a helyüket pedig a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS