TED NUGENT - "Az Amy Winehouse öngyilkosság őrült ostobaság"

Rockerek a 27 évesen elhunyt Wino halála kapcsán

2011. július 24. (vasárnap) 15:32 | utoljára módosítva: 2011. július 24. (vasárnap) 15:54

A drog-, valamint alkoholproblémákkal terhelt, és emiatt az idei Szigetes fellépését is lemondott brit énekesnő Amy Winehouse tegnapi halála kapcsán néhány metal és hard rock előadó is megosztotta véleményét a nyilvánossággal, ki-ki a vérmérséklete szerint:

Ted Nugent: "Biztosan mondjátok el a gyerekeiteknek, hogy az Amy Winehouse öngyilkosság őrült ostobaság."

Brian Fair (Shadows Fall): "Hallottam, hogy tegnap elhunyt Amy Winehouse. Egyszer egy londoni hotel előcsarnokában összefutottam vele. Reggel hétkor. Épp a reptérre igyekeztem, ő pedig úgy jött befelé, mint egy vonatszerencsétlenség. Elkapta a hajam valami olyasmivel, hogy 'kib...ottul tetszik a hajad'. Közben repkedett a csula... Azt hittem, hogy valami hajléktalan. Leráztam magamról, aztán mentem és megmostam a hajam. RIP."

Myles Kennedy (Alter Bridge, Slash): "Ez csak az én véleményem, hogy de Amy Winehouse nagyon ritka tehetség volt. Annyi dal maradt elénekeletlenül. Szívszorító hír."

Rikki Rockett (Poison):
"Amy Winehouse - annyira szomorú. Részvétem a közeli barátoknak és a családnak. A hírnév nem jelent boldogságot. Kár, hogy Amy nem látta azt, ami túlmutat ezen. Mindazt, amit elért, és amit a bulvár sem képes elrontani, és amit egyetlen kritikus sem képes elvenni."
Kattints a folytatáshoz!Nikki Sixx (Mötley Crüe): "A drogok szarok. Mennyivel világosabb üzenet kell még ehhez? R.I.P. Amy Winehouse."


Tommy Lee (Mötley Crüe):
"Amy Winehouse meghalt. Ez egy választott életstílus. A Norvégiában meggyilkolt 87 ember - az egy kib...ott tragédia."


Sebastian Bach (ex-Skid Row): "Kedves Amy W, ez egy durván őrült biznisz és az semmihez sem fogható, amikor az ember színpadon van. Ha ezt megérzed, semmi más nem számít. A fájdalmad elmúlt. RIP."


Glenn Hughes (Black Country Communion, ex-Deep Purple): "Annyira szomorúan hallom a hírt a léleknővér Amy Winehouse-ról... A szívem együtt dobog a családjával... A függőség ravasz, rejtélyes és erőteljes... GH"


Dave Navarro (Jane's Addiction): "Istenem! Annyira szomorúan hallom, ami Amy Winehouse-szal történt! Legmélyebb részvétem a barátainak, a családnak és a rajongóknak. Hiányozni fogsz, Amy..."


Dave Mustaine (Megadeth): "Amy Winehouse... RIP. Bárcsak azt mondtad volna, hogy igen, igen, igen. Hiányozni fogsz nekünk."


Alex Skolnick (Testament): "27 - túl fiatal volt ahhoz, hogy elmenjen. Az egy dolog, amikor legendákat vesztünk el egy másik korszakból, de ha a maiak közül történik ez valakivel, az kiakasztó, különösen ha az ember már túl van a 27-en."


Billy Corgan (Smashing Pumpkins): "Szomorúan hallom, ami történt. Minden alkalommal meggyászolom, ha valamelyikünk elmegy. Egy tragédia... ez kétségtelen. Igazán szomorú."


Zakk Wylde (Black Label Society): "Amy Winehouse elhunyt... Kib...ottul tudott énekelni. Isten áldja? TBLO?" (TBLO = The Black Label Order)


Eric Avery (ex-Jane's Addiction): "Egy újabb tragédia. Egy roppant tehetséges nő látványos összeomlása befejeződött. Amy Winehouse-t holtan találták londoni otthonában."
 

Hozzászólások

[008094]
volkodlak21
Szerintem ronda volt.
[008092]
Attikorn
Szomorú az, hogy meghalt egy ember, hogy nem él. De valljuk be, amilyen életet él (mármint amit a netről, a híradóból meg egyes adásokból összeszedtem), ezt ki nem látta előre? A saját anyja mondta azt, hogy már látta, nincs sok hátra. Ismét el kell mondani, hogy a drog az rossz, de nem érzem azt ürességet, vagy "kárérzetet", amit akkor, amikor mondjuk szegény Kurt Cobain-re vagy Layne Staley-re gondolok. Sajnálom, hogy meghalt, mert nincs életben, és egy ember halálát sem kívánom. De ennyi.
[008091]
greg74
Még jó hogy nem történt komolyabb baja.
[008089]
vinylfanatic
Hát ez az! Életemben nem hallottam erről a picsáról.Fogalmam sincs mi keresni valója van itt?!A metalhoz annyi köze van mint Kiszel Tündének.
[008088]
szasza666
De amúgy ki ez? :)
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
DEATH - Eddig kiadatlan felvételek a Spiritual Healing és a Human turnékról
2020. június 2. (kedd) 10:00

A Relapse Records jóvoltából újabb eddig kiadatlan Death koncertfelvételekkel lehet ismerkedni. A sorozat ötödik darabjaként 8 dalt tettek közzé, amelyeket az 1990-es Spiritual Healing és az 1991-es Human turnékon rögzítettek. "Abban reménykedünk itt, a Relapse-nél, hogy mihamarabb találkozhatunk majd veletek egy koncerten, egy fesztiválon, de addig is rendszeresen közzéteszünk egy-egy Death koncertfelvételt. A The Onstage sorozat darabjai különféle amerikai, német, kanadai, mexikói stb. bulikon készültek. Legyen szó akár egy underground őrületről, mondjuk a Scream Bloody Gore lemez 1987-es kiadásának időszakából, vagy valami Symbolic-turnés tutiságról, azt reméljük, hogy visszautazol velünk az időben és életben tarthatjuk a metal szellemiségét még ezekben a nehéz napokban is!"   Non:Analog - On:Stage Series - LIVE 1990, 1991 UNKNOWN by Death Non:Analog - On:Stage Series - Showcase Theater, CA...

CARACH ANGREN - Szimfo-black dalpremier: Operation Compass
CARACH ANGREN - Szimfo-black dalpremier: Operation Compass

Franckensteina Strataemontanus címmel június 26-án, vagyis az eredetileg tervezettnél egy hónappal később jelenik meg a szimfo-black metal vonalas holland Carach Angren hatodik albuma. A...

HELLOWEEN - Október helyett jövő májusban jönnek Budapestre, az egész turnét elhalasztották
HELLOWEEN - Október helyett jövő májusban jönnek Budapestre, az egész turnét elhalasztották

Ahogy az várható volt, az új albumon dolgozó Helloween szeptembertől mégsem folytatja a United Alive turnét, az egész koncertsorozatot 2021 tavaszára tették át. A budapesti koncert így...

SOULFLY - Koncertvideó az új EP mellé: Under Rapture
SOULFLY - Koncertvideó az új EP mellé: Under Rapture

Live Ritual NYC MMXIX címmel egy digitális koncert EP-vel jelentkezett nemrég a Max Cavalera vezette Soulfly. A 7 nótát tartalmazó anyagot a 2018-as Ritual album turnéjának New York-i...

MISFITS - 63 évesen elhunyt Joey Image dobos
MISFITS - 63 évesen elhunyt Joey Image dobos

63 évesen elhunyt a Misfits volt dobosa, Joey Image (Joey Poole), aki 1978-ban csatlakozott Glenn Danzigékhez. Joey dobolt a Horror Business és a Beware EP-ken, valamint a Night of the Living...

THIS CALLING - Gyors, ultradallamos HC/punk, itt az első album az új hazai csapattól
THIS CALLING - Gyors, ultradallamos HC/punk, itt az első album az új hazai csapattól

Methods Of Protest címmel megjelent a 2018-ban alakult This Calling zenekar első nagylemeze. A tempós és dallamos hardcore punkot játszó bandában Bödecs András énekes (The Idoru, Poison...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS