ANTHRAX - "1986 óta egy napot sem öregedett..."

Szeptember 12-én jön az új Belladonnás album

2011. július 13. (szerda) 15:52

Az Anthrax régóta ígérgetett új lemeze, az eredetileg még Dan Nelson énekessel rögzített Worship Music szeptember 12-én jelenik a Nuclear Blast gondozásában, a mellékelt borítóval.
Miután Dan Nelson helyét tavaly újra átvette a csapat legsikeresebb korszakának énekese, Joey Belladonna, némiképp átgyúrták a kész anyagot, mondja a dobos Charlie Benante:
"Nagyjából öt dalt hangszereltünk át, és persze Joey újra felénekelte az egész lemezt. Az a legjobb a Worship Musicban, hogy tisztára klasszikus Anthrax anyag lett, Joey pedig jobb formában van, mint bármikor korábban. Tiszta mágia... Frissebben énekel, mint valaha! Ez a fickó kész rejtély, 1986 óta egy napot sem öregedett!" (nevet)
A Worship Music lesz az első Anthrax stúdióalbum az 1990-es Persistence Of Time óta, amelyen ismét Belladonna énekel, aki szintén nagyon lelkes:
"Túl sok idő eltelt a Persistence lemez óta, de a dolgok mai állásával elégedettebb már nem is lehetnék. Elcsépelt az old school kifejezés, nem is nagyon szeretem, de ez az anyag épp ilyen lett!"
A Fight'em 'til You Can't című új nótát már egy ideje le is lehet tölteni, de van egy Judas Priest című tétel is, amiről Charlie ezt mondta:
"A Judas Priest még csak egy munkacím, nem biztos, hogy annál fogunk kikötni. Elég komoly Priest-hatás érződik a nótában, és pont azon a napon dolgoztunk rajta, Scott és jómagam, amikor a Priest bejelentette, hogy az utolsó nagy turnéra készülnek. Ha más is lesz a végső számcím, ez amolyan főhajtás a hatalmas Priest előtt. Néhány évvel ezelőtt elég komolyan aggódtam a metal műfaj jövője miatt, mert úgy éreztem, hogy a legtöbb bandából hiányzik az a bizonyos karcos él, és mindenki a rádiók irányába törekszik, de ma nagyon egészséges a színtér. Még a szűk fekete gatyák is divatba jöttek újra, úgyhogy jobban már nem is érezhetném magam!"
Kattints a folytatáshoz!
 


ANTHRAX - Fight'em 'til You Can't (új dal Joey Belladonnával)
Scott Ian gitáros az első gyermeke, Revel Ian Young megszületése miatt vagy tucatnyi európai Anthrax bulit kényszerül kihagyni mostanában, a helyére viszont a Sepultura gitárosa, Andreas Kisser ugrott be.
Andreas elsőként a gelsenkircheni Big Four bulin lépett fel az Anthrax-szel, még július 2-án, de pár nappal később a milanói koncerten Scott Ian is felbukkant, mondván, hogy annyira szereti Olaszországot, hogy ezt a bulit semmiképpen sem hagyhatta ki.

"Azért választottuk Andreast ezekre a bulikra, mert úgy éreztük, mindenkinél jobban helyt tud állni ezen a poszton. Megvan benne a tűz, a megfelelő hozzáállás és persze megvan hozzá a zúzós jobb keze is! A Roadrunner 25. szülinapi buliján játszottam a Sepulturával, és kiderült, hogy rokonlelkek vagyunk. Minden bulit úgy nyomunk le, ő is és én is, mintha másnap börtönbe kéne vonulnunk, mintha az lenne a legeslegutolsó koncertünk..."
 ANTHRAX - Metal Thrashing Mad (2011/07/06 - Milano)

Az Anthrax teljes svéd bulija három részletben, profi felvétel a svéd tévéből:


 

 A Youtube-on megtalálod a Megadeth, a Slayer és a Metallica komplett svéd buliját, hasonlóan profi felvételben.

Hozzászólások

[008076]
jotun
http://btjunkie.org/search?q=+anthrax+2011
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
NAGAARUM - Elkészült a Covid Diaries lemez limitált CD-verziója is
2020. augusztus 3. (hétfő) 19:05

Még májusban jött ki az új Nagaarum lemez, a Covid Diaries, a CD-verzió pedig pár napja látott napvilágot. Ez a projekt tizenkilencedik hanganyaga, sorlemezként pedig a tizenhetedik. "Egy hosszabb szervező és átszervező munka eredményeként végül megjelent a koronavírus járvány generálta rendkívüli közrend alatt komponált lemez fizikai változata. Az NGC Prod és az Aesthetic Death közös kiadványaként 300 darabra limitáltan érhető immár el a digisleeve CD. Az első 44 darabhoz jár egy hatoldalas leporelló, ami az eredeti magyar szövegeket tartalmazza - ezt nevezhetjük die-hard verziónak." 'Utólag visszatekintve, azért is érdekes számomra a lemez, mert hazánkat lényegében elkerülte a járvány. Érdekes figyelni a különböző emberek véleményét az okokról, az idejében meghozott intézkedésekről, vagy a mások által emlegetett elhazudott adatokról, a lakosság fegyelméről, vagy hogy ez az egész csak egy átverés,...

DEEP PURPLE - Pénteken jön az új album, ilyen lesz
DEEP PURPLE - Pénteken jön az új album, ilyen lesz

Eredetileg úgy volt, hogy június 21-én jelenik meg az új Deep Purple album, a Whoosh!, április elején azonban bejelentette a legendás hard rock csapat, hogy a lemez csak augusztus 7-én jön...

INCANTATION - Klippel a nyár végi album harmadik előzetes dala: Entrails Of The Hag Queen
INCANTATION - Klippel a nyár végi album harmadik előzetes dala: Entrails Of The Hag Queen

Sect Of Vile Divinities címmel augusztus 21-én jelenik meg az 1989 óta aktív amerikai death metal brigád Incantation tizenegyedik albuma, a 2017-es Profane Nexus lemez folytatása. Az...

KALT VINDUR - Új klipes dal a lengyel black metal csapattól: Eyes Ov Gods
KALT VINDUR - Új klipes dal a lengyel black metal csapattól: Eyes Ov Gods

.​.​.​And Nothing Is Endless címmel augusztus 7-én jelenik meg a black metalos lengyel Kalt Vindur második albuma, a 2017-es Delusions lemez utódja. A 2015 óta aktív csapat második...

BYPASS OF ANGER - Videoklip a debreceni csapattól: Pokol az Édenből
BYPASS OF ANGER - Videoklip a debreceni csapattól: Pokol az Édenből

Pokol az Édenből címmel júniusban jelent meg a Beholder tagokból 2016 végén alakult debreceni Bypass Of Anger bemutatkozó EP-je, a címadó dalhoz pedig most egy hivatalos klip is...

ANTI-MORTEM - Hat év után feltámadt a southern metal csapat, az első új dal: Old Wishita
ANTI-MORTEM - Hat év után feltámadt a southern metal csapat, az első új dal: Old Wishita

Hat év után új felállásban éledt fel az oklahomai southern metalos Anti-Mortem, az Old Washita című első friss dalukkal máris megismerkedhetsz. A banda 2014-ben adta ki első és eddig...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS