PROBLEMS - Saját szavaikkal 'Az én utam' album

Tavasszal jött ki a csapat első nagylemeze

2011. április 30. (szombat) 18:31


2006. elején alakult meg Kanizsán a Problems zenekar, akik eddig egy 2006-os demót (Fejjel a falnak) és egy Ébredj ember! címmel 2009-ben megjelent EP-t tudhattak magukénak. A Vajdaságból elindult, de most már inkább budapesti székhelyűnek tekinthető négyes magyar szöveggel nyomja a harapós, riffes rockmuzsikát, nem nagyon messze a Road, Depi, Rómeó vonaltól, és tavasszal végre megjelent 'Az én utam' címet viselő első nagylemezük is.
Az alapító felállásból ma már csak Molnár Tamás énekes/gitáros és Kostyál István gitáros játszik a Problemsben, a Tesstimony gitárosaként is ismert Török Attila 2007-ben csatlakozott hozzájuk basszusgitárosként, a dobos pedig Tóth János, aki 2010. végén szállt be hozzájuk, de már régebben is zenélt a Problemsben.
A debütáló nagylemez dalait a frontember Molnár Tamás mutatta be a HammerWorldnek.
Kattints a folytatáshoz!PROBLEMS (b-j):
Tóth János dobos
Török Attila basszusgitáros
Molnár Tamás énekes/gitáros
Kostyál István gitáros

 ZAJ KELL!

"Amikor már túl régóta benne vagy a mókuskerékben és szeretnél kilépni a szürke hétköznapokból, egy kis pörgésre, egy kis bulizásra vágysz, vagy sörözni a régi haverokkal, de mindenképpen kitörni a négy fal közül."


MEDDIG TART?!

"A zúzósabb számok közül a közönség egyik nagy kedvence, amit mi is imádunk játszani. Ha rájössz arra, hogy az élet amit élsz, nem az, amit valóban élhetnél, és nem akarod elhinni senkinek, amikor mondják, hogy 'ez van', hogy ilyen az élet... Inkább itt hagynál mindent, elhúznál messzire."


PROBLEMS - Meddig tart?! (a 2011-es Az én utam albumról)
ÖRÖM ÉS SZENVEDÉLY


"Pörgős, dallamos kis nóta, ami a bulizásról, és az ehhez használt tudatmódosító szerek kellemes hatásairól ad egy képet, amikor még tudjuk, hogy hol a határ. Sokak kedvencévé válhat majd ez a dal, akik a gondokkal teli hétköznapjaikat hasonlóképpen dobják fel."


ÚJ VILÁG

"A zenekar legújabb száma, amire klipet is forgattunk. Nyersen megfogalmazott osztás, ami a mai társadalom hibáira próbál rámutatni, egyúttal biztatást is adva a hibák elszenvedőinek, hogy ne hódoljanak be, merjék azt mondani, hogy 'Állj!'."


PROBLEMS - Új Világ (a csapat első hivatalos videóklipje)SZÍVEDDEL LÁSS

"A Problems zenekar zenei világát legjobban tükröző dal. A szöveg arról szól, hogy nézzünk mélyen magunkba, lássuk meg, ami bennünk van, és próbáljuk azt az utat járni, amit a szívünk diktál."


EMBER ÉBREDJ!

"A legtöbb ember életében eljön, vagy már volt is olyan csalódás, amikor úgy érzi, itt a vége, nincs tovább. Valamiben mégis megtalálja azt az örömöt, ami egy új élet kezdetét jelentheti számára. És végül ráébred arra, hogy ha ebbe belevág, ki kell állnia a sorból, mert csak egy életünk, egy utunk van."


MÉGIS MEGÉRTE

"Egy régi kapcsolat, egy emlék, egy szép pillanat, egy kép, amit soha nem felejtesz. A pillanat, amikor boldog voltál, és néha amikor eszedbe jut, rossz szájízzel és összeszorult szívvel, tudod, hogy 'mégis megérte...'."


A SORS KEZÉBEN


"Ahogy tartja a mondás, az élet egy színház, ahol mindenkinek jut egy szerep. Azt, hogy elég erős tud-e maradni benne vagy egyszerűbbnek látja, ha lelép, mindenki maga döntheti el. De még a bukott darabok után is jöhet vastaps..."


TÚL SOK

"Egy dal a múltról, melynek emlékei nem engedik, hogy megszabadulj a fájdalomtól. Nem találod önmagad, de tudnod kell, hogy mi az, ami neked fontos, mert amíg nem szabadulsz az érzéstől, csak egy rab maradsz."


ÉLETFOGYTIG

"Az első igaz szerelem, amiről azt hiszed, örökké tart, bár valahol mélyen tudod, hogy egyszer minden véget ér. Mikor már nincs más, csak a remény, ami még életben tart, hogy egyszer még találkoztok a síron túl."


PROBLEMS - Életfogytig (a 2009-es EP-hez készült klip)ELBASZOTT RENDSZER

"Jó az, ha mások döntik el, hogy mi a jó neked? Elhiszed, hogy a szabályok miattad léteznek? Mások honnan tudhatják, mi az, ami neked jó? Meddig feszegethetik még a határaidat? Egy bábu leszel, s nemsokára késő lesz belátnod, hogy az álmok nem váltak valóra."


PROBLEMS - Elbaszott rendszer (koncertfelvétel 2009)
SZÁLLNI

"Az igazi szabadságról szól, mindarról, ami számunkra a szabadságot jelenti, a korlátlan lehetőségeket, amikor terhek nélkül szárnyal test és lélek. Amikor megtalál az élet tökéletes harmóniája."


NÁLAD VAGY NÁLAM

"Egy igazi rock'n'roll nóta az édes szerelemtől az ajtócsapkodásig. És a történet vége egy újabb dráma..."


www.problems.hu

Problems a Facebookon

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BILLY GIBBONS - Új szólóalbum jön a ZZ Top főnökétől, dalpremier: Desert High
2021. április 17. (szombat) 08:46

Hardware címmel június 4-én jelenik meg Billy Gibbons harmadik szólóalbuma, első előzetesként pedig a Desert High dallal lehet barátkozni. A ZZ Top gitáros/énekese 2015-ben adta ki az első szólólemezét Perfectamundo címmel, majd 2018-ban jött a The Big Bad Blues, az új lemez pedig Matt Sorum dobossal (The Cult, Guns N' Roses stb.) készült, aki már 2018-tól turnézott Billy Gibbons-szal. A dalokban Austin Hanks gitáros is játszik. Ellentétben az első két szólólemezzel, ezúttal a saját dalok vannak túlsúlyban, mindössze egyetlen feldolgozás született, a Hey Baby, Que Paso, amit eredetileg 1990-ben vett lemezre a Texas Tornados. A Stackin' Bones dalban vendégként a Larkin Poe duó is hallható. Az új anyag felvételei a kaliforniai sivatagban készültek, akárcsak az első klip, amit a Joshua Tree Nemzeti Park közelében forgattak, nem messze a Palm Springs-beli Escape stúdiótól. Billy Frederick Gibbons: "A nyári hőségben pár...

CANNIBAL CORPSE - Hallgasd meg az új albumot, itt a Violence Unimagined
CANNIBAL CORPSE - Hallgasd meg az új albumot, itt a Violence Unimagined

Megjelent és végig is hallgatható az új Cannibal Corpse lemez, a Violence Unimagined. A 2017-es Red Before Black lemez utódjának producere/hangmérnöke ezúttal is Erik Rutan volt (Hate...

SERJ TANKIAN - Új videó a System Of A Down énekesétől: Your Mom
SERJ TANKIAN - Új videó a System Of A Down énekesétől: Your Mom

Elasticity címmel egy 5 tételes EP-vel jelentkezett a múlt hónapban a System Of A Down énekese, Serj Tankian. Az EP Your Mom című dalához most egy friss szöveges videó is született....

GO AHEAD AND DIE - Animációs videóval egy friss dal Max Cavalera új csapatától: Toxic Freedom
GO AHEAD AND DIE - Animációs videóval egy friss dal Max Cavalera új csapatától: Toxic Freedom

Attól bizonyára már értesültél, hogy Max Cavalera (Soulfly, Killer Be Killed, Cavalera Conspiracy, ex-Sepultura) egy újabb projektet hozott össze Go Ahead And Die néven. A bandában...

AURORA - Májusban jön az új stúdióalbum, klippel a címadó dal: Teszt alatt a türelem
AURORA - Májusban jön az új stúdióalbum, klippel a címadó dal: Teszt alatt a türelem

Teszt alatt a türelem címmel május 21-én jelenik meg az új Aurora album, a klippel kísért címadó dallal pedig máris megismerkedhetsz. "Elkészült az új Aurora nagylemez! A május...

FEAR FACTORY - Korhatáros videóval az első dal a júniusi albumról: Disruptor
FEAR FACTORY - Korhatáros videóval az első dal a júniusi albumról: Disruptor

Azt már tavaly ősz óta tudjuk, hogy kijön idén egy új Fear Factory album, a tizedik a sorban, most pedig itt az első dal a június 18-án megjelenő Aggression Continuum lemezről. Ismerkedj...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS