SLAYER - Egy régi cimbora, Gary Holt ugrik be Jeff helyére

Továbbra sem tudni, hogy Jeff Hanneman mikor kezdhet turnézni

2011. február 16. (szerda) 07:17 | utoljára módosítva: 2011. szeptember 10. (szombat) 11:01

Régisulis thrasherek számára a létező legjobb megoldáshoz folyamodott a kényszerhelyzetbe került Slayer, az Exodus névre hallgató legendás Bay Area Thrash banda villámkezű gitárosa, Gary Holt fogja kisegíteni őket a turnén, amíg Jeff Hanneman újra egészséges nem lesz.
A Slayer és az Exodus között régi a cimboraság, a thrash éra hajnalán, 1984 folyamán több közös bulijuk is volt San Francisco és környéke olyan legendás klubjaiban, mint például a Ruthies Inn.
A Bay Area metal veterán ümlaut (Brian Lew - Whiplash fanzine) képe is egy ilyen közös akció során készült, méghozzá a Los Angeles-i Slayer legelső Bay Area buliján, amikor Arayáék az Exodus vendégeként játszottak. A fotó jobb szélén látható a vicsorgó Gary Holt, az akkor még hajasbaba Kerry King és Tom Araya között, előtte pedig Dave Lombardo emeli sörösüvegét.
Thrash 'til death!


Hozzászólások

[006077]
tzar
edina37: Légyszi idézd a cikkből, hogy Jeff rajta van a képen.
Köszi.
[006076]
edina37
vinylfanatic az bisztos! a 80-as években volt és tetézett az igazi Thrash, Speed, és a NWOBHM, Glam, AOR akkor voltak a jobbnál jobb bandák én már csak tudom mert ebben az évben voltam tizenéves!
[006075]
edina37
farkaslaci igazad van én is nézegetem a képet, de Jeff szöke rőzséjét én sem látom szerintem aki írta ezt a cikket nem ismeri a zenekarokat!
[005888]
apolo
slayer/exodus kombó!csak nehogy beomoljon az aréna. a képen meg szerintem a mörbid carnage van!
[005875]
Attikorn
Szerintem ez a lehető legjobb megoldás.
[005834]
farkaslaci
szasza666! Gary Holt tudja pontosan, mit jelent a neve! Az egyik Hammer interjúban nem is tudom már melyik írástudó elmondta neki :) Gary így reagált: Gary Dead? Zsííííír!!! :)
[005822]
vinylfanatic
Micsoda történelmi kordokomentum ez a kép.A hátamon futkos a hideg.Micsoda metal élet lehetett ott abban az időben.Fantasztikus.
[005819]
szasza666
Vajon tudja az arc, mit jelent magyarul a neve? :D
[005818]
tzar
'84-es a fotó, Roxy nevű hely nem volt SF környékén (Ruthies Inn igen), Kirk ekkor már rég Metallicázott. A két arc szimpla fan, haver lehet.
[005817]
shownomarcy
Jó választás az biztos!

Ha első, akkor ez talán a március 28-i Roxy koncert, ha igen,akkor még Kirk Exodus-ban volt, talán ő lehet felül(?)Akkor még ő is ilyen fekete bőrben nyomult, mint Dave meg Kerry.
De bárki más is beülhetett :)
[005816]
farkaslaci
Fantasztikus fotó!!! Thrash kölykök :) A kitartás mintaértékű jelképei ezek az emberek, minden túlzás nélkül! Ebben azt hiszem egyetértünk. Már csak a fenti két alak kiléte nem tiszta számomra. Jeff nincs is a képen. Világítana a szőke rőzséje :)
[005814]
bloodyroots
Akkor jól tippeltem :D
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
NAGAARUM - Elkészült a Covid Diaries lemez limitált CD-verziója is
2020. augusztus 3. (hétfő) 19:05

Még májusban jött ki az új Nagaarum lemez, a Covid Diaries, a CD-verzió pedig pár napja látott napvilágot. Ez a projekt tizenkilencedik hanganyaga, sorlemezként pedig a tizenhetedik. "Egy hosszabb szervező és átszervező munka eredményeként végül megjelent a koronavírus járvány generálta rendkívüli közrend alatt komponált lemez fizikai változata. Az NGC Prod és az Aesthetic Death közös kiadványaként 300 darabra limitáltan érhető immár el a digisleeve CD. Az első 44 darabhoz jár egy hatoldalas leporelló, ami az eredeti magyar szövegeket tartalmazza - ezt nevezhetjük die-hard verziónak." 'Utólag visszatekintve, azért is érdekes számomra a lemez, mert hazánkat lényegében elkerülte a járvány. Érdekes figyelni a különböző emberek véleményét az okokról, az idejében meghozott intézkedésekről, vagy a mások által emlegetett elhazudott adatokról, a lakosság fegyelméről, vagy hogy ez az egész csak egy átverés,...

DEEP PURPLE - Pénteken jön az új album, ilyen lesz
DEEP PURPLE - Pénteken jön az új album, ilyen lesz

Eredetileg úgy volt, hogy június 21-én jelenik meg az új Deep Purple album, a Whoosh!, április elején azonban bejelentette a legendás hard rock csapat, hogy a lemez csak augusztus 7-én jön...

INCANTATION - Klippel a nyár végi album harmadik előzetes dala: Entrails Of The Hag Queen
INCANTATION - Klippel a nyár végi album harmadik előzetes dala: Entrails Of The Hag Queen

Sect Of Vile Divinities címmel augusztus 21-én jelenik meg az 1989 óta aktív amerikai death metal brigád Incantation tizenegyedik albuma, a 2017-es Profane Nexus lemez folytatása. Az...

KALT VINDUR - Új klipes dal a lengyel black metal csapattól: Eyes Ov Gods
KALT VINDUR - Új klipes dal a lengyel black metal csapattól: Eyes Ov Gods

.​.​.​And Nothing Is Endless címmel augusztus 7-én jelenik meg a black metalos lengyel Kalt Vindur második albuma, a 2017-es Delusions lemez utódja. A 2015 óta aktív csapat második...

BYPASS OF ANGER - Videoklip a debreceni csapattól: Pokol az Édenből
BYPASS OF ANGER - Videoklip a debreceni csapattól: Pokol az Édenből

Pokol az Édenből címmel júniusban jelent meg a Beholder tagokból 2016 végén alakult debreceni Bypass Of Anger bemutatkozó EP-je, a címadó dalhoz pedig most egy hivatalos klip is...

ANTI-MORTEM - Hat év után feltámadt a southern metal csapat, az első új dal: Old Wishita
ANTI-MORTEM - Hat év után feltámadt a southern metal csapat, az első új dal: Old Wishita

Hat év után új felállásban éledt fel az oklahomai southern metalos Anti-Mortem, az Old Washita című első friss dalukkal máris megismerkedhetsz. A banda 2014-ben adta ki első és eddig...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS