LEANDER - Szombaton Dürer, ma Debrecen!

Vörös Attiláék DVD-t is rögzítenek majd a szombati bulin

2011. február 11. (péntek) 09:44

A tavalyi, Dürer Kertes thrash bulin zajos sikerrel debütált az a Köteles Leander énekes-basszer-dalszerző-stb. köré szerveződött projekt, amely azóta valódi zenekarrá változott.
A Köteles Leander énekes/basszer, Vörös Attila gitáros (Nevermore), Takács Jozzy gitáros (Wendigo, Phoenix Files) és Maczák Márk dobos (Keeper Of Dreams) összeállítású csapat, vagyis a Leander, szombaton újra a Dürer Kertben játszik, de ezúttal már a nagyteremben.
A szombati bál egy tegnap, Szegeden elindult miniturné egyik állomása lesz, ma este például Debrecenben lépnek fel, vasárnap pedig Pécsen.
A turné külön érdekessége, hogy nemcsak a Leander zenekar lép színpadra, hanem két tribute banda is. Az egyik a Metallica dalokat nyomató Scary Guyz (itt játszott régebben Vörös Attila), a másik pedig egy szintén hozzá köthető formáció, a Vulgar Display Of Cover, ami - ahogy az a névből is könnyen megfejthető - Pantera klasszikusokat nyomat. Utóbbi csapatban Vörös Attila mellé Mári Péter énekes, Guoth Zalán basszer (Nuke, Scary Guyz), valamint Budai Béla dobos (Get No) sorakozott fel.
A Dürer Kertben, szombaton, pontban este 7-kor elinduló koncertsorozatot Mári Péter énekes csapata, a Room Of The Mad Robots indítja majd.
Kattints a folytatáshoz!


A Scary Guyz különleges programmal készül a szombati bulira, a komplett Fekete Albumot elnyomják majd Hetfieldéktől, de a Vulgar Display Of Cover sem egy hétköznapi Pantera műsorral áll majd ki, ők az 1992-es Pantera albumot, a Vulgar Display Of Powert fogják egy az egyben elnyomni, kiegészítve néhány Cowboys From Hell lemezes alapművel.

Ami a Leander zenekar programját illeti, ott az eddig publikussá vált saját dalok (Csak Te, Viharom Tavaszom, Az ördög naplója, SzívIdomár) mellett friss nóták is debütálnak majd, és persze nem maradnak el a feldolgozások sem: Szomorú vasárnap, Bad Romance (Lady Gaga), és Only Girl (Rihanna).

"A közeljövőben meg akarjuk jelentetni a Leander zenekar első EP-jét, amelyre nemcsak a magyar, hanem angol nyelvű dalokat, új szerzeményeket is felteszünk - mondta Attila a Fémforgácsnak. - A klipkészítést is folytatjuk, és a tervek szerint egy-két hónapon belül minimum két, de akár három új számmal is elő fogunk rukkolni. Az egyik ezek közül egy komoly, több százezres költségvetésű darab lesz, amit egy fiatal TV2-es stáb készít majd el, egyfajta promóciós célzattal. Ehhez gyakorlatilag már meg is szerezték a teljes támogatást, úgyhogy már nagyon várjuk!"

Attiláék szerettek volna már ezen a héten egy új videóklippel és egy friss dallal előhozakodni, de nem várt akadályok miatt erre még egy kicsit várnunk kell.
A Dürer Kertes koncert egyben DVD felvétel is lesz.

Belépő: 800 Ft.

Tavalyi interjúnk Leanderrel

Leander: letölthető dalok, klipek itt!
Leander:
Offical FacebookLEANDER - Viharom tavaszomLEANDER - Az ördög naplójaLEANDER - SzívIdomárLEANDER - Csak TeLEANDER - Bad Romance (Lady Gaga)LEANDER - Szomorú vasárnapLEANDER - Only Girl (Rihanna)

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
NEST OF PLAGUES - Új dal a budapesti bandától, már négyes felállásban: Choke
2020. augusztus 4. (kedd) 14:09

Choke címmel egy szöveges videóval kísért új dallal jelentkezett a budapesti Nest Of Plagues. A csapat első nagylemeze, a gyulai No Silence stúdióban rögzített és 2018-ban kiadott End Of The Century volt, 2019-ben pedig már kihoztak egy új dalt (Memento For Her Deeds), azóta azonban Kövecses Evelin személyében lett egy második gitárosuk is. A két nóta mellé újabbak is érkeznek majd, erről a metal.hu-nak beszéltek a premier kapcsán: "Most fel van véve a Memento For Her Deeds-en és a Choke-on kívül 4 dal. Ha a COVID és a pénztárca engedi, akkor ezeket fogjuk kiadni a következő tavaszig tételenként, illetve közben íródik kb. 3 szám, amelyekkel összeállhat jövőre egy nagylemez. Kevesebb lesz a death metal/deathcore vonal a leendő nagylemezen. Több dallam, metalcore, szinti-elem lesz benne, illetve a vokállal is sokat kísérletezünk. A szövegek témáját illetően is egységesedik a körítés. Jobban összpontosulnak bizonyos...

THE DEVIL'S TRADE - Videoklippel a nyár végi album címadó dala: The Call Of The Iron Peak
THE DEVIL'S TRADE - Videoklippel a nyár végi album címadó dala: The Call Of The Iron Peak

Arról már tavasszal beszámoltunk, hogy a Haw és a Stereochrist éléről ismert Makó Dávid egyszemélyes projektje, a folk/dark/blues vonalas The Devil's Trade a francia Season Of Mist...

STUBBORN - Dalpremier a hazai zúzda-brigádtól: Narrow-minded
STUBBORN - Dalpremier a hazai zúzda-brigádtól: Narrow-minded

Narrow-minded címmel egy vadonatúj dallal jelentkezett a metal/hardcore vonalas kerekegyházi Stubborn, amelynek második albuma, a remekül sikerült Let's Start A Fire még 2018-ban látta meg...

DIVIDED - Friss klipet kapott a sunshine-sláger: Don't Turn Away
DIVIDED - Friss klipet kapott a sunshine-sláger: Don't Turn Away

A HammerWorld magazin júliusi-augusztusi összevont számának extra CD-mellékleteként jelent meg a Divided zenekar második albuma, a Behind Your Neon Eyes. A csapat legfrissebb klipje a Don't...

NAGAARUM - Elkészült a Covid Diaries lemez limitált CD-verziója is
NAGAARUM - Elkészült a Covid Diaries lemez limitált CD-verziója is

Még májusban jött ki az új Nagaarum lemez, a Covid Diaries, a CD-verzió pedig pár napja látott napvilágot. Ez a projekt tizenkilencedik hanganyaga, sorlemezként pedig a tizenhetedik....

DEEP PURPLE - Pénteken jön az új album, ilyen lesz
DEEP PURPLE - Pénteken jön az új album, ilyen lesz

Eredetileg úgy volt, hogy június 21-én jelenik meg az új Deep Purple album, a Whoosh!, április elején azonban bejelentette a legendás hard rock csapat, hogy a lemez csak augusztus 7-én jön...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS