BURZUM - Belehallgathatsz az új dalokba!

Március 7-én jelenik meg a Fallen lemez

2011. január 28. (péntek) 17:26 | utoljára módosítva: 2011. február 7. (hétfő) 04:39

Hallgass bele az új Burzum albumba!


Fallen címmel március 7-én jelenik meg a Burzum kilencedik stúdióalbuma, amelyről a norvég black metal színtér hírhedt alakja, Varg Vikernes így nyilatkozott az Ablaze-nek: "Zenei szempontból a Fallen egyfajta keveréke lesz a Belus lemeznek (a 2010-es legutóbbi album) és valami újnak... A hangzás dinamikusabb - úgy masztereltük az anyagot, mintha valamifajta klasszikus zene lenne - és én magam is minden szempontból kísérletezősebb voltam most, mint a Belus esetében..."BURZUM - Fallen
2011/03/07 - Byelobog

I. Fra Verdenstreet
II. Jeg faller
III. Valen
IV. Vanvidd
V. Enhver til Sitt
VI. Budstikken
VII. Til Hel og tilbake igjen

  

Hozzászólások

[005682]
apolo
ismeritek a magyar legenda "zenekar" apám nevében című albumát? érdemes beszerezni,remek pagan black/doom zene!
[005465]
apolo
üdv trollok,bali dávid után szabadon ...
[005450]
Bond
És ha már THOR STEINAR, akkor www.szabir.hu ! ;-)
[005416]
immortal91
És ha már viking bolt,akkor THOR STEINAR!
[005412]
apolo
antidogma.hu+metapédia.hu+vikingbolt.hu
[005411]
apolo
aki kíváncsi a magyar viking izgalmas történetére,az a viking bolt weboldalán elolvashatja!
[005410]
apolo
szerény véleményem szerint is vegyük meg a jó albumokat,menjünk el jó bandák koncertjeire,anyagi lehetőségeink függvényében.de arra is kérlek benneteket hogy a hw fórumba bátran kommenteljetek,akár visszamenőleg is,én például sok témában kíváncsi lennék a véleményetekre.de alig van mit olvasni.nosza!
[005409]
tomhet
100 szónak is 1 a vége...follyon minden c....y vére, szal ez egy kívánló album, és meggyőződésem, h Vargtól még hosszú ideig csak tökéletes albumokat kapunk majd! Nagyon sokáig volt bezárva, most itt a lehetőség, h mindent kiadjon magából!
[005403]
immortal91
Persze,én ezt is értem,de a zene szerintem érték,ami többet ér egy boritó nélküli 3-400 forintos irható lemeznél!Mindemellett meg a zenészek 80-90%-án is csak röhögni tudok,akik lázadoznak a letöltések miatt,de ha megkérdezik őket hogy melyik albumot vették meg utoljára,akkor az a válasz hogy megkapnak mindent ingyen a kiadóktól! Amúgy meg bármelyik videó megosztó portálon bele lehet hallgatni a különböző zenékbe,és már el is lehet dönteni hogy az adott hallgatonak képvisel-e akkora értéket hogy beruházon rá.
[005401]
tomhet
A filosofem megunhatatlan és megismételhetetlen...én is a hasonló dolgokat keresem minden albumon...
2 év 2 album...ez aminek nagyon tudok örülni, mert nagyon hosszú ideig vártam erre! A Belus után a Fallen is nagy kedvencem, már most, gyengébb letöltött minőségben is!
[005388]
kecskeszabo
Pont azért kell letölteni mert rengeteg a szinvonaltalan album és az embereknek kevés a pénze! Ilyenkor az ember letölti és utána eldönti tetszik-e annyira, hogy kiadjon rá pénzt...Én fogok! Amúgy azzal hogy a Filosofem-et várnám újra az nem azt jelenti, hogy nem tetszik...
[005380]
tomhet
Igazad van! Én nem tudtam várni, muszáj volt letöltenem, de amint lehet meg is veszem...
[005377]
immortal91
Ja!A Slayer meg 25. éve nem irt egy újabb Reign In Blood-t. Valószinűleg azért nem Filosofem mert ez egy másik album, új címmel,új dalokkal.Azt meg pláne nem értem hogy miért kell letöltögetni?! Úgyis annyi trágya album jön ki hónapról-hónapra, hogy arra a kevés értékelhetőre igenis be kellene ruházni.
[005374]
kecskeszabo
Bocs jrpi!
Jó ez az album, de letöltve, végig hallgatva megint csak nem Filosofem...vágyakozok még egy albumnyit!De azért jó!
[005361]
tomhet
Értem én, hogy elvagyunk a C.O.F-al (amit 96 elejétől szeretek, és ott voltam a 96.11.29-i pesti koncerten is), és megértem azokat is akik minden mást hallgatnak és szeretnek. Jrpi-nek rossz vicce volt, azóta belátom , h kicsit durván szóltam neki én is (bocsánat, de aki a Burzumot ócsárolja hasonlókat kap!), de Emberek!
Ez BURZUM cikk!
Olyan zenéről szól, amit jó lenne most már boncolgatni, érdekelne mindenki véleménye, mert már letölthető!
Szal, minden más zenekarról máshol pls!
Írjátok le mit gondoltok a Fallenről!
Számomra az Év albuma!
[005360]
jrpi
Még nem biztos hogy kint leszek a Metalfesten, könnyen lehet nem is leszek Magyaroszágon, de ha itthon leszek ahhoz kimenjek még kellene pár érdekesebb kinti banda. Eddig csak 3 izgalmas banda van számomra és abból 2 magyar. Nem ígértek januárra újabb neveket? A német-osztrák-svájci fesztivál sokkal vonzóbb.
[005357]
Gion
jrpi Valóban a C.O.F. rajongókat nem szidtad,de ha a zenekart szinte minden második beírásoddal mocskolod,valahol a rajongókat is bántod ezzel! Valakiről persze lepereg,de (pl én mint fanatikusuk) kiállok értük...
Tudod hány és hány zenekar van (hazai és külföldi) aiket rühellek ?! Mégsem azzal töltöm az időm hogy fórumokon őket hosszasan fikázom.
Tudod miért..?? Mert van bennem tisztelet a másik felé! Mindegy, a MetalFesten ott leszek,ha tovább szeretnél a témával foglalkozni szivesen meghalgatlak személyesen is..
[005355]
bieberfan
értem én, értem... csak nem értem.
a viccesnek szánt részével így már semmi baj, csak a stílus, ahogyan a személyednek éppen nem tetsző együtteseket leszólód, az nem szimpatikus. mondom ezt úgy, hogy egyiknek sem vagyok rajongója, de azért valahogy csak túlteszi magát rajta az ember, hogy léteznek, nem?
[005354]
jrpi
vinyilfanatic végre egy normális hozzáállás! tényleg szar vicc volt és nem gondoltam hogy félreértitek! bocsánatot kérek érte!

Gion! "de fos aki ilyen zenét hallgat" - légy oly kedves elárulni mikor mondtam ilyet, mert ez hazugság! a zenekart 1000-szer leszaroztam és még fogom is (jó lesz ha felkészülsz rá), de egyetlen rajongójukra sem mondtam sohasem rosszat!

bieberfan! neked egy Bikini idézet: "csak az nem érti aki nem akarja"
[005351]
vinylfanatic
OK jrpi én elfogadom,hogy csak vicceltél. Azonban be kell látnod,hogy ez nagyon rossz vicc volt.
[005347]
Gion
jrpi ,hihetettlen vagy...Elösször is kicsit jobban figyelj! Nem én írtam hogy halgass mainstreamet,úgyhogy fölösleges a visszatámadás.
Hidd el tökéletesen kiegyensúlyozott vagyok az életben,mind munka mind magánélet,úgyhogy nem kell sajnálnod. :) Amúgy meg még jó hogy megvédem ami nekem (lassan 14-éve) JÓ zenét jelent !! Az utóbbi pár év alatt valóban született néhány "média barát" klipp tőlük.De ez csak egy morzsa szem,amiből nem lehet leszűrni semmit az egész albumból.Mindegy,szivesen reagálnék még pár dologra de mennem kell dolgozni...
Gondolom úgyis írod még hogy húú meg hűűű de undoritó és de fos aki ilyen zenét hallgat...Egészségedre!
[005343]
bieberfan
hagyjuk jrpit, épp azon dolgozik, hogy több ellentmondást halmozzon fel, mint maga a biblia :D [próbáljatok már egy kicsit lazítani trú rokkerek!!! - de aki ezeket szereti az egy kurva szót se szóljon!]
amúgy is, ha ennél is kevésbé lenne intelligens, akkor valószínűleg butább lenne.
ellenben örömködjünk a cikk témája felett, mert indokolt :D
[005342]
jrpi
Ha neked bejönnek a sikoltozós faszik akkor szíved joga hogy szeresd...
Pontosan ezért írtam be a pénteken a bejegyzésem mert ez egy szabad kommentezős oldal! Erre ti kezdtetek támadni engem. Mert hogy én csak mainstreamet hallgatok... Ez egyrészt nem igaz. Nem hiszem hogy bárkit is ismernék közületek annyira hogy akár az 5 kedvenc bandámból 3-at fel tudna sorolni de mindegy is.
Szóval azért mondtam hogy nekem ne ugasson senki azért hogy pl az Arch Enemyt szeretem ami mainstream, hogyha neked a COF a kedvenc bandád! Az nem hogy mainstream metal hanem jóformán pop zene, a külsőségeit tekintve még annál is undorítóbb!
Aki pedig azon felidegesíti magát hogy valaki leszarozza a kedvenc bandáját azt az embert nagyon tudom sajnálni! Hatalmas gondjaid lehetnek az életben! Leszarom hogy kinek mi tetszik de egy COF-es ne mondja már nekem hogy én szar mainstreamet hallgatok mert röhögőgörcsöt kapok! :D
[005340]
Attikorn
Mi az, hogy egy kurva szót se szóljon? Milyen jogon írsz te ilyet másoknak, csak azért, mert nem egyezik az ízlésed velük? Azért van ez a kommentezős rész, hogy az emberek megosszák a véleményüket. Zenei ízléstől függetlenül.
[005333]
Gion
jrpi ,Már pedig én "szólok egy kurva szót" ugyanis az egyik kedvencem a Cradle Of Filth!!
Biztos ultra ciki lehet hallgatni...('97-ben szerettem meg,Vempire / Dusk and her Embrace korszak)
Gyilkos albumok,akárcsak az utánna lévők.


[005330]
apolo
burzum táplálékot fogyasztóknak ajánlom az orosz temnozor zenekart,zseniálisak,bár liberális metal körökben divat lenácizni őket,akárcsak a burzumot. aztán a cobalt zenekar gin című lemeze is és a magyar heldentod is ajánlott.
[005329]
apolo
ismertem olyan metalfejet jó 10évvel ezelőtt,aki azért nem hallgatott burzumot,mert szerinte egyedűl nem lehet metalt csinálni-v.ö.bathory-és biztos számítógéppel csinálja a zenét!mondjuk a fear factoryt jobban utálta,szerinte azt teljesen gép csinálta.technophobia.he-he.egyébként meg mindenki olyan zenét hallgasson ami tetszik neki.
[005327]
jrpi
úgy látom még mindig nem fogtátok fel miről írtam az első megjegyzésem!!! az első 23 mp-ről!!! a play gomb megnyomása után!

a szókincsem azért volt gyarta, mert ti nyilván úgy gondoltátok hogy a teljes 3 és fél perces zenét szaroztam le, de úgy látom alaposan félreértettétek!

a hulladék evő az tényleg irodalmi, gratulálok barátom! bagoly mondja verébnek!
[005326]
kecskeszabo
Amúgy meg szerintem végig se hallgattad ezt a trailer-t...
[005325]
kecskeszabo
Jrpi, nem vagy túl irodalmi stílusú, a szókincsed is elég gyatra...De nem baj az ilyen átlag hulladék evő/hallgatókra is szükség van! Majd a következő Alvin vagy Antifitnesclub koncerten meglátogatlak...
[005320]
jrpi
egyébként meg fogalmam sincs hogy jön ide az arch enemy, főleg hogy maximum 200. kedvenc zenekarom lehet...
próbáljatok már egy kicsit lazítani trú rokkerek!!!
korn, cradle of filh amit leszaroztam, de aki ezeket szereti az egy kurva szót se szóljon!
[005319]
jrpi
ti majmok vagytok! egy kurva szóval sem mondtam hogy nem tetszik ez a zene! ha meg képtelenek vagytok bármin nevetni akkor megérdemlitek...
[005317]
tomhet
Már letölthető!
AZ ÉV ALBUMA! Zseniális...
[005316]
vinylfanatic
Teljesen egyetértek veled Gion,ami jrpi-t illeti. Azonban az Arch Enemy az tényleg egy kiváló banda!
[005313]
Gion
Én már megszoktam jrpi-től hogy ami neki nem tetszik az bizony SZAR! Mikor az én kedvelt bandámat orrba-szájba szarozta folyamatosan ,betelt már nállam is a pohár...
Úgy látszik őt csak az Arch Enemy hozza lázba...
[005310]
pumpika666
emberek!
csoda történt!!!!!!
megtalálták vargék a keverőpultot a stúdióban!!!!
kurva jó lemez lesz!!!!!!
[005309]
tomhet
jipike kisfiam! majd ha értékelni tudod a ZENÉT, akkor írj legközelebb. Addig szopogasd a nagyujjad, és hallgass sok szart, ami a wc lehúzáshoz hasonló zajt kelt! És kussolj!
[005307]
kecskeszabo
jrpi, te milyen zenén szocializálódtál? A Mainstream-en túl nem látsz? Az album jónak hallatja magát ebből az előzetesből...habár egy újabb Filosofem-nek jobban örülnék!!!
[005302]
vinylfanatic
Kedves jrpi,hogy a röhögéstől nehogy vakbélgyulladást kapj,javaslom inkább hallgass Disturbed-et vagy valami hasonló menő zenét!!!!
[005297]
bieberfan
jrpi, öröm lehet egy ily ékesszóló toalett tulajdonosának lenni... ha rendelkeznék hasonlóval, minden bizonnyal éjt nap alá téve annak lehúzásával bajlódnék :D
úgy vélem, neked is inkább így kéne cselekedned, ha már ezt a tevékenységet ily humorosnak találod ;)
[005294]
jrpi
csak engem kap el a röhögés a play gomb megnyomása után?? mintha épp a wc-t húzná le valaki :D
[005293]
apolo
jó zene,és epikusabb,zeneibb mint eddig,illetve a hangzás is tisztább.varg egy kreatív,ihletett,szenvedélyes,öntörvényű ember,rossz zenét még nem csinált.nyílván a dream theater fanoknak ezután sem ez lesz a nagy flash.meg a disturbed fanoknak sem,más okból,hehe.de azért ezen a vonalon még mindig a primordial a vezető.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
TALES OF EVENING - Angolul szól Az én csodám daluk: Miracle Of Mine
2019. október 14. (hétfő) 17:44

New Dawn Awaits címmel egy különleges albummal jelentkezik november elején a nyár óta már egy második gitárossal is kiegészült Tales Of Evening. A három magyar nyelvű albumukról kiválogatták a kedvenc dalaikat, amelyekhez angol szöveg született, és ezek a friss verziók (valamint a Jégvilág dal) alkotja a novemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként megjelenő lemezt. Máris megismerkedhetsz Az én csodám daluk (Hajléktalan lélek album, 2012) angol verziójával, a Miracle Of Mine-nal, amelyhez egy szöveges videó is született. Akárcsak A fény nyomában című legutóbbi nagylemez esetében, most is Sebastian "Seeb" Levermann (Orden Ogan) felelt a maszterért, a lemez hangulatát kiválóan tükröző borító pedig Mihályfi-Tóth Alex (Redart Illustrations) munkája. A Tales Of Evening, a Nova Prospect és a Leecher közös turnéja, A fény nyomában 2019 folyamán 10 hazai nagyvárosba látogatott el, a TOE zenekar harmadik...

PRETTY MAIDS - November elején új album, dalpremier: Firesoul Fly
PRETTY MAIDS - November elején új album, dalpremier: Firesoul Fly

Undress Your Madness címmel november 8-án jelenik meg a dán Pretty Maids új stúdióalbuma, a 2016 őszén kiadott Kingmaker lemez folytatása. A hónap elején jelentette be Ronnie Atkins...

MACHINE HEAD - Flynn újabb kifakadása: "Ki a f... hallgatja a Dope-ot?"
MACHINE HEAD - Flynn újabb kifakadása: "Ki a f... hallgatja a Dope-ot?"

Szívére vette a Machine Head főnöke, Robb Flynn a Do Or Die címmel pénteken bemutatott dalukat ért kritikákat, netes kommenteket és ki is fakadt az Instán, ahogy csak ő tud... Sokak...

TANKCSAPDA - 30 év: "Már csak nekünk kell megtanulni zenélni!"
TANKCSAPDA - 30 év: "Már csak nekünk kell megtanulni zenélni!"

Hivatalosan a mai napon jelent meg a kereken, napra pontosan 30 éves Tankcsapda új albuma, a 10 dalos Liliput Hollywood. A CD-n és pendrive-on egyaránt kiadott új lemezt már péntektől be...

LEPROUS - Februárban Budapesten is bemutatják az új lemezt
LEPROUS - Februárban Budapesten is bemutatják az új lemezt

Pitfalls címmel október 25-én jelenik meg a prog metalos norvég Leprous új albuma, a 2017-es Malina lemez folytatása, amelyet nálunk is bemutatnak majd, jövő februárban. A koncert a...

TANKCSAPDA - Itt a Liliput Hollywood! Hallgasd végig az új lemezt!
TANKCSAPDA - Itt a Liliput Hollywood! Hallgasd végig az új lemezt!

Hivatalosan a mai napon jelent meg a kereken, napra pontosan 30 éves Tankcsapda új albuma, a 10 dalos Liliput Hollywood. A CD-n és pendrive-on egyaránt kiadott új lemezt már péntektől be...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS