BURZUM - Belehallgathatsz az új dalokba!

Március 7-én jelenik meg a Fallen lemez

2011. január 28. (péntek) 17:26 | utoljára módosítva: 2011. február 7. (hétfő) 04:39

Hallgass bele az új Burzum albumba!


Fallen címmel március 7-én jelenik meg a Burzum kilencedik stúdióalbuma, amelyről a norvég black metal színtér hírhedt alakja, Varg Vikernes így nyilatkozott az Ablaze-nek: "Zenei szempontból a Fallen egyfajta keveréke lesz a Belus lemeznek (a 2010-es legutóbbi album) és valami újnak... A hangzás dinamikusabb - úgy masztereltük az anyagot, mintha valamifajta klasszikus zene lenne - és én magam is minden szempontból kísérletezősebb voltam most, mint a Belus esetében..."BURZUM - Fallen
2011/03/07 - Byelobog

I. Fra Verdenstreet
II. Jeg faller
III. Valen
IV. Vanvidd
V. Enhver til Sitt
VI. Budstikken
VII. Til Hel og tilbake igjen

  

Hozzászólások

[005682]
apolo
ismeritek a magyar legenda "zenekar" apám nevében című albumát? érdemes beszerezni,remek pagan black/doom zene!
[005465]
apolo
üdv trollok,bali dávid után szabadon ...
[005450]
Bond
És ha már THOR STEINAR, akkor www.szabir.hu ! ;-)
[005416]
immortal91
És ha már viking bolt,akkor THOR STEINAR!
[005412]
apolo
antidogma.hu+metapédia.hu+vikingbolt.hu
[005411]
apolo
aki kíváncsi a magyar viking izgalmas történetére,az a viking bolt weboldalán elolvashatja!
[005410]
apolo
szerény véleményem szerint is vegyük meg a jó albumokat,menjünk el jó bandák koncertjeire,anyagi lehetőségeink függvényében.de arra is kérlek benneteket hogy a hw fórumba bátran kommenteljetek,akár visszamenőleg is,én például sok témában kíváncsi lennék a véleményetekre.de alig van mit olvasni.nosza!
[005409]
tomhet
100 szónak is 1 a vége...follyon minden c....y vére, szal ez egy kívánló album, és meggyőződésem, h Vargtól még hosszú ideig csak tökéletes albumokat kapunk majd! Nagyon sokáig volt bezárva, most itt a lehetőség, h mindent kiadjon magából!
[005403]
immortal91
Persze,én ezt is értem,de a zene szerintem érték,ami többet ér egy boritó nélküli 3-400 forintos irható lemeznél!Mindemellett meg a zenészek 80-90%-án is csak röhögni tudok,akik lázadoznak a letöltések miatt,de ha megkérdezik őket hogy melyik albumot vették meg utoljára,akkor az a válasz hogy megkapnak mindent ingyen a kiadóktól! Amúgy meg bármelyik videó megosztó portálon bele lehet hallgatni a különböző zenékbe,és már el is lehet dönteni hogy az adott hallgatonak képvisel-e akkora értéket hogy beruházon rá.
[005401]
tomhet
A filosofem megunhatatlan és megismételhetetlen...én is a hasonló dolgokat keresem minden albumon...
2 év 2 album...ez aminek nagyon tudok örülni, mert nagyon hosszú ideig vártam erre! A Belus után a Fallen is nagy kedvencem, már most, gyengébb letöltött minőségben is!
[005388]
kecskeszabo
Pont azért kell letölteni mert rengeteg a szinvonaltalan album és az embereknek kevés a pénze! Ilyenkor az ember letölti és utána eldönti tetszik-e annyira, hogy kiadjon rá pénzt...Én fogok! Amúgy azzal hogy a Filosofem-et várnám újra az nem azt jelenti, hogy nem tetszik...
[005380]
tomhet
Igazad van! Én nem tudtam várni, muszáj volt letöltenem, de amint lehet meg is veszem...
[005377]
immortal91
Ja!A Slayer meg 25. éve nem irt egy újabb Reign In Blood-t. Valószinűleg azért nem Filosofem mert ez egy másik album, új címmel,új dalokkal.Azt meg pláne nem értem hogy miért kell letöltögetni?! Úgyis annyi trágya album jön ki hónapról-hónapra, hogy arra a kevés értékelhetőre igenis be kellene ruházni.
[005374]
kecskeszabo
Bocs jrpi!
Jó ez az album, de letöltve, végig hallgatva megint csak nem Filosofem...vágyakozok még egy albumnyit!De azért jó!
[005361]
tomhet
Értem én, hogy elvagyunk a C.O.F-al (amit 96 elejétől szeretek, és ott voltam a 96.11.29-i pesti koncerten is), és megértem azokat is akik minden mást hallgatnak és szeretnek. Jrpi-nek rossz vicce volt, azóta belátom , h kicsit durván szóltam neki én is (bocsánat, de aki a Burzumot ócsárolja hasonlókat kap!), de Emberek!
Ez BURZUM cikk!
Olyan zenéről szól, amit jó lenne most már boncolgatni, érdekelne mindenki véleménye, mert már letölthető!
Szal, minden más zenekarról máshol pls!
Írjátok le mit gondoltok a Fallenről!
Számomra az Év albuma!
[005360]
jrpi
Még nem biztos hogy kint leszek a Metalfesten, könnyen lehet nem is leszek Magyaroszágon, de ha itthon leszek ahhoz kimenjek még kellene pár érdekesebb kinti banda. Eddig csak 3 izgalmas banda van számomra és abból 2 magyar. Nem ígértek januárra újabb neveket? A német-osztrák-svájci fesztivál sokkal vonzóbb.
[005357]
Gion
jrpi Valóban a C.O.F. rajongókat nem szidtad,de ha a zenekart szinte minden második beírásoddal mocskolod,valahol a rajongókat is bántod ezzel! Valakiről persze lepereg,de (pl én mint fanatikusuk) kiállok értük...
Tudod hány és hány zenekar van (hazai és külföldi) aiket rühellek ?! Mégsem azzal töltöm az időm hogy fórumokon őket hosszasan fikázom.
Tudod miért..?? Mert van bennem tisztelet a másik felé! Mindegy, a MetalFesten ott leszek,ha tovább szeretnél a témával foglalkozni szivesen meghalgatlak személyesen is..
[005355]
bieberfan
értem én, értem... csak nem értem.
a viccesnek szánt részével így már semmi baj, csak a stílus, ahogyan a személyednek éppen nem tetsző együtteseket leszólód, az nem szimpatikus. mondom ezt úgy, hogy egyiknek sem vagyok rajongója, de azért valahogy csak túlteszi magát rajta az ember, hogy léteznek, nem?
[005354]
jrpi
vinyilfanatic végre egy normális hozzáállás! tényleg szar vicc volt és nem gondoltam hogy félreértitek! bocsánatot kérek érte!

Gion! "de fos aki ilyen zenét hallgat" - légy oly kedves elárulni mikor mondtam ilyet, mert ez hazugság! a zenekart 1000-szer leszaroztam és még fogom is (jó lesz ha felkészülsz rá), de egyetlen rajongójukra sem mondtam sohasem rosszat!

bieberfan! neked egy Bikini idézet: "csak az nem érti aki nem akarja"
[005351]
vinylfanatic
OK jrpi én elfogadom,hogy csak vicceltél. Azonban be kell látnod,hogy ez nagyon rossz vicc volt.
[005347]
Gion
jrpi ,hihetettlen vagy...Elösször is kicsit jobban figyelj! Nem én írtam hogy halgass mainstreamet,úgyhogy fölösleges a visszatámadás.
Hidd el tökéletesen kiegyensúlyozott vagyok az életben,mind munka mind magánélet,úgyhogy nem kell sajnálnod. :) Amúgy meg még jó hogy megvédem ami nekem (lassan 14-éve) JÓ zenét jelent !! Az utóbbi pár év alatt valóban született néhány "média barát" klipp tőlük.De ez csak egy morzsa szem,amiből nem lehet leszűrni semmit az egész albumból.Mindegy,szivesen reagálnék még pár dologra de mennem kell dolgozni...
Gondolom úgyis írod még hogy húú meg hűűű de undoritó és de fos aki ilyen zenét hallgat...Egészségedre!
[005343]
bieberfan
hagyjuk jrpit, épp azon dolgozik, hogy több ellentmondást halmozzon fel, mint maga a biblia :D [próbáljatok már egy kicsit lazítani trú rokkerek!!! - de aki ezeket szereti az egy kurva szót se szóljon!]
amúgy is, ha ennél is kevésbé lenne intelligens, akkor valószínűleg butább lenne.
ellenben örömködjünk a cikk témája felett, mert indokolt :D
[005342]
jrpi
Ha neked bejönnek a sikoltozós faszik akkor szíved joga hogy szeresd...
Pontosan ezért írtam be a pénteken a bejegyzésem mert ez egy szabad kommentezős oldal! Erre ti kezdtetek támadni engem. Mert hogy én csak mainstreamet hallgatok... Ez egyrészt nem igaz. Nem hiszem hogy bárkit is ismernék közületek annyira hogy akár az 5 kedvenc bandámból 3-at fel tudna sorolni de mindegy is.
Szóval azért mondtam hogy nekem ne ugasson senki azért hogy pl az Arch Enemyt szeretem ami mainstream, hogyha neked a COF a kedvenc bandád! Az nem hogy mainstream metal hanem jóformán pop zene, a külsőségeit tekintve még annál is undorítóbb!
Aki pedig azon felidegesíti magát hogy valaki leszarozza a kedvenc bandáját azt az embert nagyon tudom sajnálni! Hatalmas gondjaid lehetnek az életben! Leszarom hogy kinek mi tetszik de egy COF-es ne mondja már nekem hogy én szar mainstreamet hallgatok mert röhögőgörcsöt kapok! :D
[005340]
Attikorn
Mi az, hogy egy kurva szót se szóljon? Milyen jogon írsz te ilyet másoknak, csak azért, mert nem egyezik az ízlésed velük? Azért van ez a kommentezős rész, hogy az emberek megosszák a véleményüket. Zenei ízléstől függetlenül.
[005333]
Gion
jrpi ,Már pedig én "szólok egy kurva szót" ugyanis az egyik kedvencem a Cradle Of Filth!!
Biztos ultra ciki lehet hallgatni...('97-ben szerettem meg,Vempire / Dusk and her Embrace korszak)
Gyilkos albumok,akárcsak az utánna lévők.


[005330]
apolo
burzum táplálékot fogyasztóknak ajánlom az orosz temnozor zenekart,zseniálisak,bár liberális metal körökben divat lenácizni őket,akárcsak a burzumot. aztán a cobalt zenekar gin című lemeze is és a magyar heldentod is ajánlott.
[005329]
apolo
ismertem olyan metalfejet jó 10évvel ezelőtt,aki azért nem hallgatott burzumot,mert szerinte egyedűl nem lehet metalt csinálni-v.ö.bathory-és biztos számítógéppel csinálja a zenét!mondjuk a fear factoryt jobban utálta,szerinte azt teljesen gép csinálta.technophobia.he-he.egyébként meg mindenki olyan zenét hallgasson ami tetszik neki.
[005327]
jrpi
úgy látom még mindig nem fogtátok fel miről írtam az első megjegyzésem!!! az első 23 mp-ről!!! a play gomb megnyomása után!

a szókincsem azért volt gyarta, mert ti nyilván úgy gondoltátok hogy a teljes 3 és fél perces zenét szaroztam le, de úgy látom alaposan félreértettétek!

a hulladék evő az tényleg irodalmi, gratulálok barátom! bagoly mondja verébnek!
[005326]
kecskeszabo
Amúgy meg szerintem végig se hallgattad ezt a trailer-t...
[005325]
kecskeszabo
Jrpi, nem vagy túl irodalmi stílusú, a szókincsed is elég gyatra...De nem baj az ilyen átlag hulladék evő/hallgatókra is szükség van! Majd a következő Alvin vagy Antifitnesclub koncerten meglátogatlak...
[005320]
jrpi
egyébként meg fogalmam sincs hogy jön ide az arch enemy, főleg hogy maximum 200. kedvenc zenekarom lehet...
próbáljatok már egy kicsit lazítani trú rokkerek!!!
korn, cradle of filh amit leszaroztam, de aki ezeket szereti az egy kurva szót se szóljon!
[005319]
jrpi
ti majmok vagytok! egy kurva szóval sem mondtam hogy nem tetszik ez a zene! ha meg képtelenek vagytok bármin nevetni akkor megérdemlitek...
[005317]
tomhet
Már letölthető!
AZ ÉV ALBUMA! Zseniális...
[005316]
vinylfanatic
Teljesen egyetértek veled Gion,ami jrpi-t illeti. Azonban az Arch Enemy az tényleg egy kiváló banda!
[005313]
Gion
Én már megszoktam jrpi-től hogy ami neki nem tetszik az bizony SZAR! Mikor az én kedvelt bandámat orrba-szájba szarozta folyamatosan ,betelt már nállam is a pohár...
Úgy látszik őt csak az Arch Enemy hozza lázba...
[005310]
pumpika666
emberek!
csoda történt!!!!!!
megtalálták vargék a keverőpultot a stúdióban!!!!
kurva jó lemez lesz!!!!!!
[005309]
tomhet
jipike kisfiam! majd ha értékelni tudod a ZENÉT, akkor írj legközelebb. Addig szopogasd a nagyujjad, és hallgass sok szart, ami a wc lehúzáshoz hasonló zajt kelt! És kussolj!
[005307]
kecskeszabo
jrpi, te milyen zenén szocializálódtál? A Mainstream-en túl nem látsz? Az album jónak hallatja magát ebből az előzetesből...habár egy újabb Filosofem-nek jobban örülnék!!!
[005302]
vinylfanatic
Kedves jrpi,hogy a röhögéstől nehogy vakbélgyulladást kapj,javaslom inkább hallgass Disturbed-et vagy valami hasonló menő zenét!!!!
[005297]
bieberfan
jrpi, öröm lehet egy ily ékesszóló toalett tulajdonosának lenni... ha rendelkeznék hasonlóval, minden bizonnyal éjt nap alá téve annak lehúzásával bajlódnék :D
úgy vélem, neked is inkább így kéne cselekedned, ha már ezt a tevékenységet ily humorosnak találod ;)
[005294]
jrpi
csak engem kap el a röhögés a play gomb megnyomása után?? mintha épp a wc-t húzná le valaki :D
[005293]
apolo
jó zene,és epikusabb,zeneibb mint eddig,illetve a hangzás is tisztább.varg egy kreatív,ihletett,szenvedélyes,öntörvényű ember,rossz zenét még nem csinált.nyílván a dream theater fanoknak ezután sem ez lesz a nagy flash.meg a disturbed fanoknak sem,más okból,hehe.de azért ezen a vonalon még mindig a primordial a vezető.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
PEARL JAM - Hét év után új album érkezik, a második új dal: Superblood Wolfmoon
2020. február 18. (kedd) 07:34

Azt már december eleje óta tudjuk, hogy a nyáron egy 13 állomásos Európa-turnéra indul a Pearl Jam, a csapat új albuma pedig március 27-én jön majd ki, a címe Gigaton lesz. A legutóbbi lemezük a 2013-as Lightning Bolt volt, az új album  második előzetes dalával, a Superblood Wolfmoonnal pedig máris megismerkedhetsz. A nyári turné első koncertje június 23-án lesz Frankfurtban, az utolsó pedig július 22-én Amszterdamban, és közel 25 év után hozzánk is visszatérnek. Eddie Vedderék július 15-én játszanak a Papp László Budapest Sportarénában, az előzenekaruk a White Reaper lesz.   www.facebook.com/PearlJam A koncert Facebook oldala A március végén érkező album producere a csapat mellett Josh Evans volt. Mike McCready gitáros: "Hosszú utazás volt, mire elkészült ez a lemez. Érzelmi szempontból alkalmanként komor, zavaros volt ez az utazás, egyúttal izgalmas és kísérletekkel teli. A közös...

MUDFIELD - Dalpremier szöveges videóval: Álmatlan
MUDFIELD - Dalpremier szöveges videóval: Álmatlan

Kelet népe címmel február 21-én jelenik meg a szeghalmi Mudfield második albuma, a tavaly februárban kiadott Sárrét lemez folytatása, aznap pedig lesz lemezbemutató buli is a szeghalmi...

OZZY OSBOURNE - Ismét egy turné lemondás, ezúttal az észak-amerikai turnéról van szó
OZZY OSBOURNE - Ismét egy turné lemondás, ezúttal az észak-amerikai turnéról van szó

Ordinary Man címmel pénteken jelenik meg az új Ozzy Osbourne album, az viszont rossz hír, hogy az idei észak-amerikai turnét kénytelen volt elhalasztani. A No More Tours 2 ezen szakasza...

POKOLGÉP - Stroke miatt került kórházba Tóth Attila énekes
POKOLGÉP - Stroke miatt került kórházba Tóth Attila énekes

Azt bizonyára minden Pokolgép rajongó tudja, hogy a decemberben egészségügyi okok miatt lemondott koncertek óta nem állt színpadon a zenekar, az azonban csak most lett nyilvános, hogy...

MUDFIELD - Dalpremier szöveges videóval: Állat vagyok
MUDFIELD - Dalpremier szöveges videóval: Állat vagyok

Kelet népe címmel február 21-én jelenik meg a szeghalmi Mudfield második albuma, a tavaly februárban kiadott Sárrét lemez folytatása, aznap pedig lesz lemezbemutató buli is a szeghalmi...

A DAL 2020 - A Turbo és a Tortuga is továbbjutott az elődöntőbe, ilyenek voltak
A DAL 2020 - A Turbo és a Tortuga is továbbjutott az elődöntőbe, ilyenek voltak

Tegnap este a Turbo és a nyíregyházi Tortuga zenekar is továbbjutott A Dal 2020 harmadik válogatójából, ami azt jelenti, hogy az elődöntő tizennyolcas mezőnyében öt rockbanda is lesz,...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS