HAMMERWORLD - Hamarosan itt a februári szám!

Exkluzív CD-melléklet: az új Demonlord album

2011. január 23. (vasárnap) 23:40 | utoljára módosítva: 2011. szeptember 9. (péntek) 07:08

Hamarosan itt a HammerWorld februári száma, amelynek exkluzív CD-melléklete az új Demonlord album lesz! Bővebb infó a héten!


Hozzászólások

[005385]
gepe
Nemoda! A borítót az újságból kell kivágni, ugyanúgy, mint a decemberi mellékletekét. A dalszövegek meg a zenekar honlapján. Pedig megérdemelne egy rendes szövegkönyvet, tisztelt Hammer-stáb. Vagy legalább olyan vastagabb papírra nyomnátok, mint a 2004-es CD-mellékletek (Wisdom EP, Sounday Inc., Philadelphia egyes) borítóját, azok is kivágósak voltak. Viszont így első blikkre a tartalom most is remek, pl. Queensryche: Empire a Klasszikus! Rovatban...
[005378]
Nemoda
Csak nekem nem járt a Demonlord cd mellé borító? Pedig a többi hammerös cd-m is olyan szépen tokba van rakva :D
[005368]
colorado75
Na,jöhet reggel a postás,de ha nem hoz HAMMER-t biztos elgáncsolom...Nagggyyyon hallgatnám már a Demonlord-ot!!!
[005315]
Kardhordoz
Anark! Ha nyomon követed a Dalriada életét már hamarabb voltak ilyen ruhába minthogy az új kiadó megkereste őket!
[005314]
Peredhil
Teljesen egyet kell értenem vivaemptiness legutóbbi hozzászólásával.
Szerintem van értelme a közönségszavazásnak, csak fura, hogy rengeteg minden nem változik. Sőt...egy-két új ide-oda, de 98%-ban semmi változás.
A Tankcsapda és az Iron Maiden népszerűsége nem fog csökkenni, még ha rózsaszín parókában és tűsarkúban állnának is ki a színpadra (szerintem még így is szereznének új rajongókat), viszont kíváncsi lennék az új generációra. (Igen, ismerem a hülye beszólásokat..."Olvassá' mást."...de kössz nem, csak a véleményem mondom.)

Ami a Dalriada-t illeti, sosem voltam az a hű de nagy rajongó, de a kezdetek óta figyelem a zenekart és szerintem teljesen természetes a fejlődés. Azért nem kell leszólni, mert nem farmerban és ingben állnak ki a továbbiakban, hanem pakoltak némi lóvét az image-be is. Aki szereti a zenét és a zenekart, szerintem ugyan úgy fogja őket szeretni, sőt, most legalább egy kicsit több feeling van a látványban.

(Ugyan így beszólhatnék a Blind Guardian-re, hogy Hansi milyen hülyén nézz már ki úgymond kopaszon...de ugyan úgy bírom a zenét, zseniálisak, az új albumuk király, ő pedig kurva jó énekes maradt.)

Nem azt mondom, hogy egyetek meg mindent amit elétek raknak, csak nem kéne minden változásba belekötni, mintha épp szakítottak volna veletek.

Megj.: Egyéni szoc véleményem.

METAAAAAAAAAAAAAAAAAAL mindenkinek!
HÖI!
[005308]
Gorebacsov
Hát tény hol eléggé Arkonás a kinézet. Valahogy mindig bizonytalan vagyok ezzel a zenekarral akárcsak a Cross Borns-al annó. Meg van bennük a potenciál csak valahogy nem áll össze az egész. Nem profi. Persze vélhetőleg pénzhiány van a dolog mögött.
Meg lehet hogy bunkóságnak tűnik de egyszerűen nem tudnak jól kinézni. Asszem a Laura fodrász de valahogy mindig borzalmas a haja meg az öltözete.
[005300]
Anark
A Dalriadara az AFM erőltette rá ezt az ősember jelmezt? Elég béna.
[005299]
Alkonyat
Mikor van a pontos megjelenés???
[005274]
volkodlak21
Tényleg, azt nem lehetne valahol feltüntetni, hogy épp milyen Hammer Speciálok vannak forgalomban?
[005273]
renato666
Jehh, én is várom :)
Láttam az újságpsnál 2 féle DVD Special Hammer Word-öt, ez nekem új dolog... lehet lemaradtam, de ahogy láttam a régi dizájnos Hammer lehet. Valaki tud valamit?
[005270]
Kardhordoz
Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan mondjuk díjaznám én is!
[005267]
Gorebacsov
A borítón a Dalriadások miértnem félmeztelenek???
[005266]
vivaemptiness
@tzar

Soha nem zavart, hogy nem egyezik az én véleményem a listával. Mellesleg rengeteg olyan zenét hallgatok, aminek köze sincs a metalhoz (DNB, IDM stb.).
Mint leírtam, nekem csak azzal van bajom, hogy a közönségszavazás eredménye amióta havonta megveszem az újságot (6-7 éve) szinte ugyanaz. Nem egy évet mutat, nem teljesítményeket értékel, hanem 4-5 bandát, akiknek a népszerűsége elvitathatatlan. Engem csak ez zavar.
Sokan trollkodásnak veszik az itteni kommentjeimet, szívük joga, de legalább kiderült, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a véleménye a közönségszavazásról.
[005265]
Slania
Miért van fröcsögés megint? Miért kell a negatívumokat keresni? Ha valakinek nem tetszik valamelyik rovat, miért kéne azért megszüntetni? Lapozza át, aztán kész. Szerintem érdekes a közönségszavazás (is), függetlenül attól, hogy 1, van, amelyik rész nem nagyon változik 2, nyilván sok ember nem ért egyet vele, mert más az ízlése, mint a többségnek. Nagy többségben nekem is egészen más, de nem zavar, hogy a többség mit szavaz meg. Mellesleg 18 éve veszem rendszeresen a Hammert, és nagyon örülök, hogy ilyen színvonalas újságban olvashatok a kedvenc zenéimről. Nem értem, hogy miért kell kiakadni rögtön néhány dolgon pl. cd melléklet miatt múltkor, vagy most ez a közönségszavazás… Mindenki találja meg azt, amit szeret, ne arra fókuszáljon, amit nem.
[005264]
bloodyroots
Maradjunk annyiba, hogy szép hagyomány, meg jó, mert visszatekint az évre, akinek meg nem tetszik annak van még 114 oldal!!
[005262]
tzar
"A szerkesztőség meg nem képes felismerni, hogy így a közönségszavazás egy vicc. (nyilván az adott év legjobb lemeze stb kategória kivétel)"

Szerintem az volna vicces, ha az olvasók szavazatait nem vennénk figyelembe. Ezeket a zenekarokat nem mi szavazzuk az év zenekarának (stb.), hanem az olvasók.
Miért volna vicc a többség véleménye? Mert nem egyezik a tiéddel?

Egyébként tervezünk (és erről a lapban már szó is esett) egy Hammer-díjkiosztót, online szavazással és szakmai zsűrivel, ahol megadott nevekre, zenekarokra, albumokra lehet majd szavazni az adott kategóriáknál, de a lap hagyományos évvégi szavazása akkor válna viccessé, ha kikötnénk, hogy bocs, kedves olvasó, de ha a Metallicára, a Maidenre, a Tankcsapdára vagy az Ossianra szavazol, akkor voksodat nem vesszük figyelembe. (Milyen alapon? Azon, hogy ezek a bandák a legnépszerűbbek?)
Most tehát a Gitárhős vetélkedő indult be, de idén várható a Hammer díjkiosztós akció is, sok egyéb mellett.

vivaemptiness: még annyi, hogy a Maiden a Szigeten játszott 2010-ben, új albumot adott ki, a Metallica sok év után újra nálunk játszott, a Tankcsapda DVD-t adott ki és rengeteg egyéb akciójuk (tetőbuli, ingyen szilveszter) is volt a sok koncert mellett.
[005260]
vivaemptiness
Ez kiváló promószöveg volt.
A második fele rendben, de akkor is csak ugyanazt tudom mondani, hogy rettenetesen unalmas állandóan ugyanazokat a neveket olvasni. Van x gondolkodni képtelen ember, akinek tökmindegy mi történik, akkor is felsorol 3 zenekart, azt' sanyi.
Ha már van online felülete az oldalnak, akkor érdemes lenne kipróbálni egy olyan szavazást, ami tényleges 2010-ről szól. Tehát, ha xy zenekar nem adott ki lemezt, nem koncertezett nálunk stb., akkor ne kerüljön be. Vannak online szavazó felületek (lásd sorozatjunkie JAWS 2010), ahol ezt meg lehet oldani. Kíváncsi vagyok erre lesz-e reagálás. Ha egyetlen olvasó is díjazza, akkor ki lehet közösen is találni a formát.
[005259]
HartmannKristof
A Hammerworld közönségszavazás évtizedes visszatekintéssel az egyetlen olyan hard rock / metal népszerűségi lista, ahol a sorrendet elkötelezett rock metal zenehallagatók alakítják ki a Metallica / Maiden vagy Tankcsapda, Ossian népszerűség töretlen, de még itt is vannak mindig mozgások, a többi pozícióban viszont jól láthatóak az adott év trendjei.

Mivel a zenekarok és zenészek megítélése valóban nem egy egy év alatt változik, bár idén pl. 1 híján cserélődött a teljes gitáros toplista a hangsúly az éves teljesítményeken (lemez, koncert, dal, klip, borító, stb) van az újságban is.
[005258]
Kardhordoz
Nem a legjobb hanem a legpopulárisabb! Ha kimondod hogy Tankcsapda az ország 90%-a tudja hogy mi az! Ha kimondod hogy Ossian sajnos kategóriákkal kevesebb ember tudja és nem hiném hogy bármivel kevesebb lenne mint a TCS, sőt...
[005257]
bloodyroots
így van a második felével nincs baj, amikor az év lemeze, év borítója stb., de az első felének tényleg nincs sok értelme... ugyanazok a zenekarok váltakoznak (sőt néha nem is), és azért azt nem akarom elhinni, hogy a Tankcsapda Magyarország legjobb zenekara már több éve...
[005256]
vivaemptiness
Akkor lenne visszatekintés, ha csak az adott évet mérnék. De függetlenül attól, hogy adott évben mondjuk a Maiden/Ossian/Tankcsapda stb. csinált-e valamit vagy sem garantáltan dobogón lesznek. És ez megy évek óta. A szerkesztőség meg nem képes felismerni, hogy így a közönségszavazás egy vicc. (nyilván az adott év legjobb lemeze stb kategória kivétel)
[005255]
Sabaton
Szerintem is jó dolog a közönségszavazás, egy visszatekintés az elmúlt évre.
[005254]
Winternight
Ezek lesznek benne:
Közönségszavazás 2010, Thin Lizzy, Times Of Grace, Destruction, Doro, The Damned Things, Gene Hoglan, Hardcore Superstar, Sonata Arctica, Saxon, Kalapács, Steve Lukather, Queensryche, Melechesh, Atheist, Mekong Delta, 2010 a szerkesztőség szerint. A nagybetűseket nem írom le.
[005253]
Kardhordoz
Nekem nagyon tetszik a közönség szavazás!!! Minden évben nagyon szoktam várni.
[005248]
Ciril
STToma!
A Virrasztókkal a 2009.08./216. számban volt velük egy interjú.

Már tűkön ülve várom a megjelenést, régen volt már új Hammer! Új Demonlord pedig már vagy 4-5 éve, ezt is nagyon várom! A címlap valóban tökéletes.
[005247]
RemedyLaneS
@SOMa-nak nagyon igaza van. Egy két-oldalas interjú bármelyik bandától többet érne ettől a rovattól!!!
Csak azért mert ez a rovat egy-két gyermeknek imponál, attól még értelmetlen és felesleges, + az eladási számot sem növeli.
Töröljétek mielőbb, mert idegesitő!!!
[005243]
vivaemptiness
@SOMa

Megtudhatod, hogy még mindig a Tankcsapda a kedvenc zenekar, hogy Toumas a kedvenc billentyűs, hogy Endrénk a kedvenc szövegíró és az Iron Maiden a legjobb külföldi zenekar. Kb. 5 éve. Ezt a rovatot el kéne felejteni, mert semmit nem ad és felesleges.

+Times Of Grace, Steve Lukather, Atheist, Melechesh, Gene Hoglan
[005237]
Nemoda
Végre Demonlord! Az új Korpiklaani is jó lesz!
[005235]
Alkonyat
Húúúú DÉMONLORD!!!
Végre 1000 év után...
Már nagyon várom!!!
[005233]
Predator
jeeee Demonlord!!! :D
SOMa: lesz még Destruction, The Damned Things, Hardcore Superstar, Kalapács
a többit passzolom...
[005231]
Kardhordoz
SOMa: Közönségszavazás,Thin Lizzy Kalapács Sonata Arctica, Saxon Doro ezeket elsőre letudtam olvasni remélem segítettem
[005229]
bloodyroots
ÓÓ Dimmu poszter :)
[005228]
SOMa
Nem látom mi lesz még benne mert szar a felbontás!
[005227]
STToma
Jó a borító! Kíváncsian várom a Dalriada új lemezét.
Remélem, majd a Virrasztók új albuma kapcsán velük is lesz egy terjedelmes cikk. (tudtommal ők is a Hammernél vannak, mégsem rémlik, hogy nagyon láttam volna őket az újságban)
[005223]
volkodlak21
Szép a borító, a Demonlordot alig várom.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
GRASPOP 2018 - Teljes koncertek a fesztiválról: Avenged Sevenfold, Killswitch Engage, Avatar, Asking Alexandria...
2018. június 24. (vasárnap) 11:46

Még jelenleg is tart Belgiumban a Graspop fesztivál, de néhány teljes koncertet, illetve koncertrészletet máris megnézhetsz. Például Avenged Sevenfold, Skillet, Rise Against, Avatar, Killswitch Engage, Shinedown, Black Stone Cherry, Vixen, Asking Alexandria...   AVENGED SEVENFOLD - Graspop 2018 AVATAR - Graspop 2018 HOLLYWOOD UNDEAD - Graspop 2018 KILLSWITCH ENGAGE - Graspop 2018 SHINEDOWN - Graspop 2018 RISE AGAINST - Graspop 2018 BLACK STONE CHERRY - Graspop 2018 SKILLET - Graspop 2018 DIABLO BLVD - Graspop 2018 THE PINK SLIPS - Graspop 2018 VIXEN - Graspop 2018 ASKING ALEXANDRIA - Graspop 2018

KHEMMIS - Albumpremier a denveri doom bandától: Desolation
KHEMMIS - Albumpremier a denveri doom bandától: Desolation

Desolation címmel pár napja jelent meg a tradicionális doom metalt jó súlyosan nyomató denveri Khemmis harmadik albuma, a kiválóan sikerült 2016-os Hunted lemez folytatása. Az albumot...

MOONSPELL - A klasszikus Alma Mater dal a masszív koncertanyag előzeteseként
MOONSPELL - A klasszikus Alma Mater dal a masszív koncertanyag előzeteseként

Lisboa Under The Spell címmel egy masszív koncertanyaggal jelentkezik augusztus 17-én a portugál Mooonspell. A DVD, Blu-ray, 3CD-s anyagra annak a különleges lisszaboni koncertnek a...

ISKALD - 4 év után új album a norvég melodikus black csapattól, a címadó dal
ISKALD - 4 év után új album a norvég melodikus black csapattól, a címadó dal

Innhøstinga (aratás, betakarítás) címmel augusztus 31-én jelenik a négy év szünet után visszatért norvég melodikus blacker Iskald ötödik nagylemeze, amelyről máris megismerkedhetsz...

ISKALD - Négy év után új album a norvég melodikus black csapattól, itt a címadó dal
ISKALD - Négy év után új album a norvég melodikus black csapattól, itt a címadó dal

Innhøstinga (aratás, betakarítás) címmel augusztus 31-én jelenik a négy év szünet után visszatért norvég melodikus blacker Iskald ötödik nagylemeze, amelyről máris megismerkedhetsz...

BULLET FOR MY VALENTINE - Werkfilmek a pénteken érkező Gravity albumhoz
BULLET FOR MY VALENTINE - Werkfilmek a pénteken érkező Gravity albumhoz

Gravity címmel pénteken jelenik meg a Matt Tuck vezette Bullet For My Valentine hatodik albuma, amelyről már három előzetes dallal is megismerkedhettél, most pedig két videót is...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS