MANOWAR - Ha drága a jegy, maradj otthon!

Joey DeMaio szerint az ilyen nem Manowar rajongó

2011. január 15. (szombat) 15:46 | utoljára módosítva: 2011. január 29. (szombat) 08:59

A márciusra belőtt budapesti Manowar koncert még nem került fel a Metal Királyainak honlapjára, de az már biztos, hogy a március 12-ére meghirdetett clevelandi koncert egy hét alatt teltházas lett, így ott egy nappal korábban egy másik bulit is adnak. Észak-Amerikában hat éve nem lépett fel a Manowar, így talán nem csoda, hogy egy keleti-parti bulit is beiktattak a naptárba: a tengerentúli rajongók március 5-én a worcesteri Palladiumban is megnézhetik őket.
Teltházas lett a brit Manowar koncert is, amelyre március 27-én kerül sor a birminghami O2 Academyben. A szigetországban már 16 éve nem játszott a Manowar. Az újra az ős-dobos Donnie Hamzikkal játszó csapat ezeken a bulikon teljes egészében előadja majd a nemrég újra felvett első albumot, az eredetileg 1982-ben napvilágot látott Battle Hymns-t.
Pár nappal ezelőtt egy rádióinterjú során a basszer Joey DeMaio a hazai rajongók körében is visszatetszést keltett magas jegyárak kapcsán így fogalmazott:
"Ha valaki megkérdőjelezi egy Manowat belépő árát, akkor maradjon otthon és játsszon magával! Az ilyen nem Manowar rajongó! Az nem számít nekik, ha valaki a pénzét kokóra, kurvákra, bowlingra vagy biliárdra szórja el. Pénzbe kerül, hogy nyújts valamit a rajongóknak."
Joey azt is hozzátette, hogy a Facebook oldalukra bejegyzett dalkérésekre is tekintettel lesznek, és ez nem duma, valóban komolyan gondolják.
"Azt akarjuk, hogy a rajongók elégedettek legyenek. A világ minden tájáról jönnek majd Clevelandbe. Fel is vesszük a bulit, és ezért is szerveztünk oda még egy előadást, hiszen így mindenféle őrült dolgot elnyomhatunk."
Kattints a már hivatalos dátumokhoz! 


MANOWAR 2011

March 05 2011 - Worcester, MA - USA
March 11 2011 - Cleveland, OH - USA (teltházas)
March 12 2011 - Cleveland, OH - USA
March 18 2011 - Thessaloniki - Görögország
March 25 2011 - Basel - Svájc
March 27 2011 - Birmingham - Anglia (teltházas)
April 02 2011 - Lisbon - Portugália
April 08 2011 - Kerkrade - Hollandia

Hozzászólások

[005179]
Kardhordoz
A Manowar számomra sokáig "A ZENEKAR" volt! A zenéjüket most is nagyon szeretem (a warriors-os album is nagyon tetszik megvan eredetiben szinte az összes albumuk DVD-jük. De amit mostanság csinálnak az szerintem nagyon gyenge. Mikor meghallottam hogy jönnek mondom " Na plusz 6-8000 ft az idei koncertekre" Amikor megtudtam hogy 14.000 erősen elgondolkodtam és nagy valószínűséggel ki is hagyom...
[005131]
heavy
Na, egy kicsit tényleg nagy az arca.
Amit meg elakartam mondani azt elmondták már elöttem.
Accept feleennyiért jön
Slayer+Megadeth ugyanennyi
Scorpions Belépők: állóhely 9.990 Ft, kiemelt állóhely 12.990 Ft. ülőhely: 8.990-12.990 Ft

Na, és mondja még valaki, hogy csak nyersen fogalmaz.
Milesz ha feloszlanak, mennyitkérnek egy koncertért? 30ezret?
[005126]
Manowar
Kedves tzar!
Köszönöm a választ. Maradok továbbra is hű olvasótok és elkötelezett MANOWAR fan is egyben. Március 23-án pedig találkozunk, és kívánom, hogy érezze magát ott mindenki olyan jól, ahogy én az eddigi négy itthoni koncertjükön.
További jó munkát!
(Ja, és engem egy MANOWAR címlapos szám sem zavarna :) )
Hail and Kill!
[005124]
tzar
Koncertbeszámoló Manowarral:

http://hammerworld.hu/2010/07/25/elo-fem-masters-of-rock-csehorszag-ii-nap/
[005123]
Trashfan
Az a legrosszabb ebben, hogy a nyilatkozataik alapján simán elhiszem, hogy valóban ilyen feltételhez kötnek egy interjút.
A zenéjüket szerettem úgy a 90-es évek közepéig (mert azóta szerintem sem csináltak igazán jó cuccokat), de az interjúik alapján számomra az egyik legunszimpatikusabb zenekar.
Akkora egójuk van, mintha az egész heavy metalt ők találták volna fel, és kb rajtuk kívül mindenki pózer lenne.
Emberileg tehát az interjúk alapján sajnos nagyon rossz véleménnyel vagyok róluk.
[005122]
tzar
Még annyi, hogy amikor az EP kapcsán interjút kértünk a zenekartól, azt a választ kaptuk, hogy interjú csak akkor jár, ha címlapra kerül a zenekar. (Ilyen feltétellel az újság létezése óta nem találkoztunk még. Címlap sem lehetetlen egy újabb hazai koncert esetén, azonban a korábbi tárgyalások épp a kiemelt gázsi miatt akadtak el.)

Szeretjük a Manowart, van köztünk aki 1982-ben vette meg a Battle Hymns bakelitet, de az újság szerkesztése nem a zenekar, illetve a DeMaio-menedzsment feladata.
[005121]
tzar
http://hammerworld.hu/2019/11/30/manowar-kepek-eric-adams-pesti-dedikalasarol/

http://hammerworld.hu/2009/11/23/manowar-az-uj-dvd-hivatalos-bemutato-partyja-budapesten/
[005120]
Manowar
A vége természetesen Hail and Kill! (a nagy igyekezet ugye :) )
[005119]
Manowar
Kedves Mindenki!
A kicsigezenguz észrevételére érkezett válasz elolvasása után bennem még mindig ott a kérdés, hogy a MANOWARral kapcsolatban miért olyan passzív az MHH? Nem provokációnak szánom a kérdést, csupán arról van szó, hogy a MANOWAR az utóbbi években rendezett fesztiválokat, ahol rajtuk kívül sok-sok zenekar is fellépett, kiadtak több olyan kiadványt, ami legalábbis említést érdemelt volna, és ott van az a bizonyos Thunder In the Sky EP., amin valóban szerepel egy magyar nyelven is felénekelt dal (ami valljuk be, nem számít megszokott dolognak), és talán amellett sem kellett volna szó nélkül elmenni, hogy 2009 novemberében tiszteletét tette kis hazánkban Eric Adams. Elhiszem, hogy vannak, akik sokallják a jegy árát, azt is, hogy vannak, akik szerint Joey túl nyersen fogalmaz, de az tagadhatatlan, hogy a MANOWAR van olyan fontos zenekar a metal világában, hogy ne kelljen egy rajongónak évekig várnia arra, hogy az MHH-ban legyen velük interjú (mert az bizony már évek óta nem volt), és persze a fent említett EP-ről, legalább a Sokkoló Extrákban lehetett volna írni. Mondom ezt úgy, hogy tudom, a szerkesztők között is nem egy ember szereti, vagy legalábbis szerette a MANOWAR zenéjét. Én mindenesetre nagyon boldog leszek, ha újra láthatom és hallhatom őket élőben Magyarországon.
Hil and Kill!
[005118]
Nunu
Az Accept meg 6900 Ft, elővételben meg 5900. Azt meg már ne mondjuk, hogy a Manowar ennyivel értékesebb lenne az Acceptnél.
Meg a Slayer a Megadeth-tel együtt kerül ennyibe.
Ha ezeket is figyelembe veszem, akkor bizony túl drága 14 ezer Ft a Manowar-ért. 14 ezerért legalább még egy-két nagynevű bandát is hozniuk illenék.
[005117]
Gorebacsov
Azé ha elemegyünk a feleségemme' az akkó' 28 pénz plusz utikőtség meg innuk-ennünk. Annyibó' itten vidéken az egész Manőver diszkográfiát meg lehet venni cédén!!!

Pay a bill!!!!
[005116]
tzar
Kedves kicsigezenguz,

Itt az eredeti szöveg, magától Joeytól:

"On Friday night, January 14th, MANOWAR bassist/mainman Joey DeMaio called into Bill Peter's long running Metal On Metal radio show on WJCU to discuss the pair of excluisve North American concerts at the Cleveland Agora (March 11th and 12th).

DeMaio: "That's 99.9% true, we've added a show on the East coast (The Palladium, Worcester, MA on March 5th). If people are questioning the price of a Manowar ticket, stay at home and play with yourself. You're not a Manowar fan! They don't mind when they blow (money) on coke, hookers or booze, bowling or pool. To give to your fans, it costs money. Tell the fans to go to Facebook and let us know what they want to hear. I'm not just saying that to scratch somebody's ass, we really mean it! We want them to be happy. They're coming from all over the world. It will be recorded, that's why we've added the second date, so we can do all kinds of crazy stuff."

Itt a link hozzá:
http://www.bravewords.com/news/154108

Mitől kavarás szerinted, ha épp úgy, mint más aktuális hírek esetében, lefordítunk egy interjúrészt? Ráadásul pont annyit, amennyit egy kanadai online laptársunk is közölt.

Ráadásul, ha Joey erre a jegyár témára külön kitért az interjúban, akkor az amerikai rajongók is neheztelhetnek a valóban "kiemelt" jegyár kapcsán.

Hozzátenném, hogy a Summer Rocks fesztiválra anno mi hívtuk meg Joey-ékat a concerto-val közösen.
Biztos azért, mert utáljuk őket és provokálni akartunk.

Kösz, hogy meghazudtolsz bennünket. Itt ülünk és kitaláljuk a híreket, direkt, hogy kiszúrjunk a rajongókkal - nyilván.

Üdv és gyilok!
[005115]
kicsigezenguz
Kedves Hammer Magazin!

Tisztelettel szeretném minden magyar Manowar rajongó nevében megköszönni a kavarást, amit nyújtotok a Manowar körül. Az, hogy lesz koncert, még nem hivatalos információ, mint ahogy a jegyeket sem lehet még kapni. A fentiek miatt a hozzászólóknak szeretném felhívni a figyelmét, hogy nem kell mindent elhinni, amit egy cikkben olvasnak, ki tudja, hogy ez a mondat milyen szövegkörnyezetből lett kiollózva?! Úgy látszik, a Hammer ezt tartja a legérdekesebbnek a zenekar kapcsán - arról persze említést sem tett a mélyen tisztelt Hammerworld, hogy a zenekar legutóbbi LP-jén 16 nyelven (köztük magyar is!) vette fel az egyik új, lírai számát. De ez nyilván nem érdekes, mivel nincs benne semmi provokatív... További sok sikert kívánok a hasonlóan tartalmas és érdekfeszítő cikkek megírásához, a többieknek pedig jó mérgelődést, minden hozzászólással növelitek a Manowar felé az érdeklődést, amit őszintén nagyon köszönünk!

Aki nem akar eljönni a koncertre, az az ő baja, üljön csak otthon! Addig mi jó nagyot fogunk bulizni, az tuti! Üdvözlök minden cimborát, Hail & Kill!!
[005110]
Manowar
Kedves pumpika666, 1987 óta ismerem és szeretem a MANOWARt, mind a négy magyarországi koncertjükön ott voltam, ismerem az összes lemezüket, és Ők az egyetlen olyan zenekar számomra, akikben soha nem kellett csalódnom, mert mindig a maximumot nyújtják. Természetesen neked lehet más a véleményed, de azt is fogadd el, hogy nekem és a hozzám hasonló MANOWAR fanoknak ők jóval többek, mint egy metal zenekar a sok közül. A másik blogban egyébként nem én védem őkek körömszakadtámig... viszont örülök, hogy rajtam kívül is vannak - jó néhányan -, akik szeretik Őket. Másrészt nincs szükségük védelemre. Hail and Kill!!!
[005105]
jrpi
A pofátlanságnak is van határa, az még csak hagyján hogy arany árban mérik a koncertjegyet, de hogy még nekik áll feljebb ha kérdőre vonják őket az azért már nagyon szánalmas!!
[005104]
dreambarker
Nagyon szeretem a Manowar-t, de ez így nem éri meg. 97-ben volt szerencsém hozzájuk a Pecsa-ban. Örök élmény. De idén ebben az árfekvésben inkább a Megadeth/Slayer lesz megtekintve!
Joe pedig az utóbbi időkben egyre ellenszenvesebben viselkedik! Hogy jön ő ahhoz, hogy más pénztárcájába sasoljon!!!
[005103]
KEORI
pumpika666-arra azért gondolhatnál, hogy vannak olyanok akik még nem voltak Manowar koncerten soha, és bármi pénzt megadnak azért, h lássák és, hogy ilyen élményben legyen részük! Szerinted mit gondolnak, milyen érzésekkel mennek el ezek után amiket itt olvasnak! Majd ítélkeznek ők, hogy milyen volt! De hagyd, hogy olyan érzésekkel, és várakozással menjenek, ahogy eddig várták!
[005102]
pumpika666
"Mellesleg az utóbbi évek MANOWAR kiadványai egytől egyig nagyon jók, és az igazi fanok számára felbecsülhetetlen értékűek"
gratulálok ehhez a megjegyzéshez, ezek szerint a korábbi nanowar lemezeket nem ismered, mert akkor ilyen hülyeséget nem írnál
már a hrock.hu-n is véded(már ha ott is te vagy manowar) körömszakadtáig a védhetetlent, de fölöslegesen, mert remélem negyedház sem lesz ezen a koncerten, akkor majd rájönnek kedvenceid, hogy előbb csináljanak normális lemezeket,(mint 96ig!) majd azután kérjenek el vagyonokat koncert beugrókra

olvastam, usákoknál teltház lesz valami 2ezer férőhelyes klubban, erre verik magukat?
[005100]
Manowar
Ha szereted a MANOWARt, akkor ott a helyed a koncerten, ha nem, akkor ne fáraszd magad negatív kritikák írásával. Vagyunk jó néhányan, akik évek óta várjuk vissza a világ legjobb zenekarát. Most úgy tűnik, valóra válik az álom. Mellesleg az utóbbi évek MANOWAR kiadványai egytől egyig nagyon jók, és az igazi fanok számára felbecsülhetetlen értékűek. Hail and Kill!
[005099]
jrpi
manowar is bekerült azon zenekarok közé akik ha fizetnének sem nézném meg őket és egyúttal versenybe kerültek a legundorítóbb zenekar címért a gunsnroses-szal!
[005098]
immortal91
azért arra kiváncsi lennék,hogyha mindenki megfogadná a jó tanácsot és otthon maradna "játszani magával",egy-két negyedházas koncert után is ennyit kérnének egy belépőért? Van egy sanda gyanúm hogy meredeken zuhannának a jegy árak...
[005097]
Trashfan
Hm...azt eddig is tudtam, hogy Manowrék eléggé beképzelt alakok, akik azt hiszik, hogy az ő seggükből árad a fény a Föld nevű bolygóra, de ez a hozzáállás tényleg gusztustalan már.
Lehet, hogy Joey fiú szerint az USA-ban az embereknek a pénze csak a kokóra meg a kurvákra megy el, de talán kicsit elgondolkodhatna, hogy nem mindenhol ez van, és nem mindenhol olyan az életszínvonal, mint náluk.
Egyértelmű, hogy akinek nincsen pénze, az otthon fog maradni, de az is lehet, hogy az ilyen gusztustalan, másokat lenéző hozzászólások miatt pár olyan ember is, akinek lenne rá pénze.
Undorító.
[005095]
Mogorva
nos, nem mindenki akarja ezt megkapni. ahogy elnézem szerte a világon nagyon kevés embernek van kedve és ereje megfizetni Joeyék (a nagy betűt azért tényleg megérdemlik) kísérletező kedvét a technikával. lehet hogy legtöbbünknek elég lenne néhány régi jó Marshall láda (ami szerintem nem egy igénytelen dolog) és a Manowar megfizethető áron, ha úgy tetszik a kivívott értékrend szerinti 6-8 ezer forintos belépővel. így már rögtön nem érezné magát úgy a közönség mintha csak egy befektetés megtérítéséhez lenne rá szükség.
[005094]
ijbm
Miután van szerencsém őket személyesen ismerni, csak annyit mondhatok: a Manowar, Joey DeMaioval az élen a ma élő rocklegendák egyike. És adjon Isten nekik még hosszú életet.
Ebből kifolyólag a minimum, hogy adjuk meg neki a tiszteletet, hogy nagy betüvel írjuk nevüket.
Az eltelt 30 évnél is több idő alatt nyújtott munkásságuk méltó helyet kapott a világ rocktörténelmében.
Mi, itt Magyarországon, csak örülhetünk a szerencsének, hogy ilyen sokszor felléptek nálunk, és csak reménykedhetünk, hogy megtartják ezen jó szokásukat.
Az árakat pedig sajnos nem a mai magyar gazdasági helyzet szerint szabják, hanem a kivívott értékrend szerint. (Érdekes módon, ha lesz koncert, itt lesz a legolcsóbb belépőjegy).
A mostani túrnén új hangzással, hangrendszerrel jelennek meg, mely világújdonságnak számít.
Ha még ennyi sem elég, nézz be a Manowar Caféba (a Hell on Earth V. DVD-n is rajta van), ahol még közelebb tudsz kerülni a Királyokhoz.

"Ha valaki megkérdőjelezi egy Manowar belépő árát, akkor maradjon otthon és játsszon magával!"

Hail and kill!
[005091]
pumpika666
nagy a pofa joey bácsi!
96 óta nem adtak ki normális lemezt, ami 15 év!
ez alatt volt gyenge lemez(warriors), 16 féle koncert/kamu lehúzós dvd, akusztikus(apa), meg az utóbbi évek szimfónikus izéi, közben alig volt emlékezetes momentum
ezt még a metalicska sem merte megtenni, pedig ők is párszor odarakták a virtuális kukit a szánk elé :)
[005090]
szofi
Hát a Manóvárék nem éppen a kifinomult intelligenciájukról híresek,Dzsóinak szerintem fogalma sincs, milyen itt a helyzet. Más,jóval "drágább" előadok valahogy nem tettek ilyen hülye megjegyzéseket és családostól voltunk AC/DC, Metallica, Kiss és Ozzy koncerten. Visszavehetne abból a nagy arcából, nem ő találta fel a heavy metalt és a show buisenesst.
[005089]
Maryenne
Szeretem a Manowar zenéjét jó lett volna látni őket de ennyit nem tudok adni rá. Sajna itt a pénz nem a fent nevezett dolgokra megy el hanem megélhetésre. Véleményem szerint ez elég öntelt duma...
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
PEARL JAM - Hét év után új album érkezik, a második új dal: Superblood Wolfmoon
2020. február 18. (kedd) 07:34

Azt már december eleje óta tudjuk, hogy a nyáron egy 13 állomásos Európa-turnéra indul a Pearl Jam, a csapat új albuma pedig március 27-én jön majd ki, a címe Gigaton lesz. A legutóbbi lemezük a 2013-as Lightning Bolt volt, az új album  második előzetes dalával, a Superblood Wolfmoonnal pedig máris megismerkedhetsz. A nyári turné első koncertje június 23-án lesz Frankfurtban, az utolsó pedig július 22-én Amszterdamban, és közel 25 év után hozzánk is visszatérnek. Eddie Vedderék július 15-én játszanak a Papp László Budapest Sportarénában, az előzenekaruk a White Reaper lesz.   www.facebook.com/PearlJam A koncert Facebook oldala A március végén érkező album producere a csapat mellett Josh Evans volt. Mike McCready gitáros: "Hosszú utazás volt, mire elkészült ez a lemez. Érzelmi szempontból alkalmanként komor, zavaros volt ez az utazás, egyúttal izgalmas és kísérletekkel teli. A közös...

MUDFIELD - Dalpremier szöveges videóval: Álmatlan
MUDFIELD - Dalpremier szöveges videóval: Álmatlan

Kelet népe címmel február 21-én jelenik meg a szeghalmi Mudfield második albuma, a tavaly februárban kiadott Sárrét lemez folytatása, aznap pedig lesz lemezbemutató buli is a szeghalmi...

OZZY OSBOURNE - Ismét egy turné lemondás, ezúttal az észak-amerikai turnéról van szó
OZZY OSBOURNE - Ismét egy turné lemondás, ezúttal az észak-amerikai turnéról van szó

Ordinary Man címmel pénteken jelenik meg az új Ozzy Osbourne album, az viszont rossz hír, hogy az idei észak-amerikai turnét kénytelen volt elhalasztani. A No More Tours 2 ezen szakasza...

POKOLGÉP - Stroke miatt került kórházba Tóth Attila énekes
POKOLGÉP - Stroke miatt került kórházba Tóth Attila énekes

Azt bizonyára minden Pokolgép rajongó tudja, hogy a decemberben egészségügyi okok miatt lemondott koncertek óta nem állt színpadon a zenekar, az azonban csak most lett nyilvános, hogy...

MUDFIELD - Dalpremier szöveges videóval: Állat vagyok
MUDFIELD - Dalpremier szöveges videóval: Állat vagyok

Kelet népe címmel február 21-én jelenik meg a szeghalmi Mudfield második albuma, a tavaly februárban kiadott Sárrét lemez folytatása, aznap pedig lesz lemezbemutató buli is a szeghalmi...

A DAL 2020 - A Turbo és a Tortuga is továbbjutott az elődöntőbe, ilyenek voltak
A DAL 2020 - A Turbo és a Tortuga is továbbjutott az elődöntőbe, ilyenek voltak

Tegnap este a Turbo és a nyíregyházi Tortuga zenekar is továbbjutott A Dal 2020 harmadik válogatójából, ami azt jelenti, hogy az elődöntő tizennyolcas mezőnyében öt rockbanda is lesz,...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS