DISTURBED - Draiman harcol a neonácikkal

A Jerusalem Postnak nyilatkozott az énekes

2011. január 3. (hétfő) 07:57 | utoljára módosítva: 2011. január 15. (szombat) 11:17

A chicagói Disturbed énekese, David Draiman a Jerusalem Postnak, a legnagyobb példányszámú izraeli napilapnak nyilatkozott annak kapcsán, hogy több mint 200 rokona él az országban, ideértve a bátyját is, és hogy egy-két évente el is szokott látogatni Izraelbe. A zsidó származására büszke énekes a valláshoz, a tradíciókhoz fűződő viszonyán túl az antiszemitákról, a neonácikról is beszélt a lapnak:
"Hihetetlenül ellene vagyok a neonáciknak és a skinheadeknek. Van is egy konkrét sztorim a zenekar korai időszakából, amikor még Chicago déli klubjaiban játszottunk. Lejárt a bulikra egy skinhead, horogkeresztes tetkóval, minden ilyesmivel. Idővel elkötelezett rajongó lett és amikor egy buli után épp iszogattunk, bejött és nekiállt a négerekről és a zsidókról dumálni. Azzal szakítottam félbe, hogy talán nem tudod, de én zsidó vagyok. 'Zsidó vagy! Akkor ez alapjaiban változtatja meg mindazt, amit a zsidókról gondoltam.' Nem sokkal később eltávolította a horogkeresztes tetkóját, és kiszállt az egész skinhead kultúrából. Mindig is nagyon büszke voltam az örökségemre, a származásomra, és megvédtem mindezt, sokszor akár vérre menően. Életem legtöbb bunyója - és volt ilyen bőven - a családom és a hitem védelme miatt alakult ki. És ezért nem kérek elnézést. Az antiszemitizmus máig ott van mindenütt és miután a népünk már nincs hátrányos helyzetben ezen a területen, sajnos az emberek drámai módon másképp állnak Izraelhez. Egyre többször kényszerülök arra, hogy megvédjem magunkat, és ezt a tevékenységet folytatni is fogom. A legutóbbi Asylum albumra írtam egy Never Again című dalt a holokausztról és az olyan tagadóiról, mint az a szemétláda Ahmadinejad (Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök). A Disturbed-show részét képezi egy olyan videóbejátszás, amelyben új Hitlerként ábrázoljuk őt. Hidd el, én mindig is a direkt ütések híve voltam, nem a kíméletességé, és sosem fogok elnézést kérni azért, aki vagyok és azért sem, hogy honnan származom."
A teljes interjút itt olvashatod el angolul. (Fotó: Brian Birzer)(Figyelmeztetés a kommentelőknek: nem vagyunk hívei a problémás hozzászólások törlésének, de ha rá kényszerülünk, nem fogjuk vissza magunkat.)
 

Hozzászólások

[006625]
apolo
simon pereszt én egy cannibal corpse moshpitbe dobnám be...
[005899]
AngyalGyula
Nyugi srácok, azért nem eszik ilyen forrón a kását. Elolvastam a teljes, angol nyelvű cikket és ez a fenti rész csak az utolsó egyhatoda volt. Nyilatkozta azt is, hogy a zsidó sulikban ahová járatták, nem lehettek a fiúk és lányok egy légtérben, ő viszont randikat szervezett, meg egyéb módon lázadt az ortodox előíások ellen. Ami viszont Draiman hívségét illeti a direkt ütésekhez a kíméletességgel szemben; bízom benne, hogy egyszer kiosztja majd Simon Pereszt a "Felvásároljuk Magyarországot" beszéde miatt. Elvégre késik a kiosztással jó ideje...
[005285]
apolo
azért metal körökben nemcsak ez a draiman veszélyesen hülye,sajnos...ott a dávidcsillaghastetkós-nekem is van hastetkó,csak nem dávidcsillag,hehe-biohazard énekes,az is nagy baromságokat tud összehordani,ott a cop killer dalszöveget jegyző putrizene body count, meg a primitív ektomorf énekes,aztán az anarchista/antifa/balos crust balfaszokról,vagy az elmebeteg rage against the machineről nem is szóltam.de ott a német tamás gáspár miklós,vagyis mille petrozza(kreator),aki a cause for conflict albumán összehozott pár gyalázatos szöveget,de ami mindent alúlmúlt ott,az a progressive proletarians dal,ami kb marx tőkéjének megzenésítése...erre szokta mondani diplomatikusan jópár kreator fan hogy ők a szövegekkel nem foglalkoznak...na szerintem ez az ami egy kiforratlan,lázongó,önmaga helyét a társadalomban kereső tinire veszélyes.egyébként a kreator zenéje jó.jaj,a zseniális hétköznaPICSAlódásokat ,és felejthetetlen,mi lett belőled drága szovjetúnió refrénű slágerüket majd kifelejtettem,az aztán a lázadó zene!na jocakát.
[005017]
apolo
ami még kezd vicces és kínos lenni,az a national geographic tv,ahol vagy gepárdos,krokodilos vagy holokausztos filmeket vetítenek,na jó,néha megspékelve egy kis jézusos/davincikódos szarral...
[005016]
apolo
egy kis érdekes olvasnivaló a család apraja-nagyjának-önvédelem.blog.hu érdemes megnézni,sajnos...
[005007]
immortal91
Ahogy látom ez lefutott téma,de annyit még hozzá fűznék tisztelt tzar,hogy 93 és 96-97 közti időben én is megharcoltam a skin-ekel nem is egyszer,a legkomolyabb talán a '93-as Sepultura koncert után volt. De!A '94-es Slayer koncert után a skinek védtek meg 3 cigánytól a ferenc körúton például. meg érdekes módon a skinhead-ek egyszer sem raboltak ki életem során,pedig 32 éves fejjel még mindig elég sokat mozgok köztük. ezzel szemben kölyök koromban a cigány kisebbség tagjai több alkalommal leütöttek a biciklimröl,elvették a kabátomat,stb. Jelen pillanatban jó pár éve az éjszakában dolgozok egy játékteremben,és érdekes módon ha balhé van nem skinekel van baj,hanem a már fent emlitett etnikum tagjaival. a kollégámat 5 éve rabolták ki,úgy hogy kapott 12 kés szúrást, na vajon kik voltak az elkövetők? és bocsánat ha nem voltam "politikailag korrekt"de ez az igazság!
[004983]
immortal91
Azért az is durva hogy a zsidóság vitte tökélyre a holokausztot a foszfor bombáik által,amit ugye a saját hazájukban használnak a palesztinok ellen és amit mellesleg az ENSZ betiltott,dehát ők zsidók,mindent megtehetnek.Ez a Draiman csávó mielőtt megszólal tanulmányozhatná a Talmudot,ahhoz képest a Mein Kampf lányregény, és akkor ki is a náci? ugyanis a zsidóság szerint mi gojok állatok vagyunk.(Utána lehet nézni bárhol).Ha a csávónak meg nem tetszik hogy keresztény hitű államokban nem mindenki nézi jó szemmel a szájtépését akkor menjen haza az 1946-ban puszira kapott "hazájába",azt harcoljon ott. Vagy ahhoz már nincs bátorság? Ja,és akkor arról nem beszélve hogy nincs a világon még egy nemzet aki a halottaiból pénzt csinál,nem hősi emléket állit nekik. 65 éve vége a második világháborúnak,és még mindig ebből élnek,amikor durvább dolgokat csinálnak a Gázai-ővezetben mint amit a Waffen SS bármikor elkövetett!
[004976]
RozsaTomi
Végre valami amihez tényleg hozzá lehet szólni és nem azon vitáznak,hogy melyik metallica szám a jobb :D
Amúgy én is voltam olyan PeCsás bulin ahol minket is megkergettek unoka tesóval,nem egy kellemes élmény 13évesen rohanni,hogy nehogy seggbe rúgjanak...
[004969]
suicyco
haha mindig az "én mást hallgatok, én másba járok, nekem nagyobb mellű a nőm stb" dolgokon vitáztok:)
[004965]
vinylfanatic
Kedves apolo,tzr!Mindkettőtök történelmi visszatekintésének valóságtartalmát meg tudom erősíteni.Én is mint megrögzött heavy metal rajongó hallgattam 15-20 évvel ezelőtt az apolo által említett zenekarokat,kivéve a Kárpátiát mert ők szerinten zeneileg elég gyengék.Viszont én is voltam olyan koncerten ahová kigyúrt skinhead-ek azért jöttek,hogy a headbangelő rockereket jól megverjék ha azok hozzájuk értek.A koncert is leállt emiatt sajnos. Ez egy Tankcsapda buli volt 15 éve.
[004957]
apolo
kedves lászló,nem akarom az emlékeidet bemocskolni,én csak pár,általam tényként kezelt emléket írtam le...amit leírtál az is igaz.de,te,mint a reáltörténelmet szerető és értő,intelligens ember,átlátod a dolgokat...és nietzsche és evola fontosabb számodra mint marx...
[004956]
tzar
apolo:
Én meg arra emlékszem, hogy ezek a drága jó skinhead gyerekek pár évvel korábban milyen előszeretettel jöttek a PeCsa metal klubjához megverni, megkergetni a metalosokat.
Nem legenda, ott voltam. És nem a kergetők közt.
[004955]
apolo
azért ha még nem vagyok demens,én úgy emlékszem,a 90es évek elején-közepén sok rocker hallgatott egészséges fejbőrt,magozott cseresznyét,nemzeti frontot,ballagó időt,patriotot,akcióegységet,később kárpátiát,romantikus erőszakot,ismerős arcokat.még akkor is ha lénárd lászló nem így emlékszik...a hétköznapi csalódások nevű,kommunista,emberellenes szart meg csak pár identitásválságos,elmeháborodott rocker halkgatta.
[004952]
apolo
youtube-jogos önvédelem-a.h. unokái
[004951]
apolo
youtube-archívum-a vér kötelez
[004943]
apolo
antidogma.hu és metapédia.hu-ha szeretnétek a dolgokat más szemszögből is megvizsgálni...
[004941]
apolo
hát kedves hammerworld,ez kicsit öngól volt... lehoztok egy ilyen,egyszerre semmitmondó,fantasy ugyanakkor provokatív cikket és odabiggyesztitek a végére ezt a burkolt fenyegetőzést,regulázást...hmmm...aztán csak jönnek a nem éppen cizellált vélemények.nem szeretnék szerénytelennek tűnni,de az én hozzászólásaim is hozzájárulhattak ehhez. a másik fele a dolognak,hogy kellemesen csalódtam a kommentek nagy száma és konstruktívan kritikus hangvétele miatt.van a metalfejek között egy komoly réteg,aki hajlandó gondolkodni.sokan unják már hogy hülyének nézik őket,és szolgák a saját,jobb sorsra érdemes hazájukban.ez a skinheades sztori is érdekes,best magazin szintű,mondjuk ezt az archívum zenekarnak is elmesélném.azért a múlt havi melechesh interjút még mindig ajánlom.
[004926]
Trashfan
Igen, igen, igen. Mindig a zsidó kérdéskör. Mindig a szegény zsidók. Ki a kutya sír ma már a Systemen kívül pl az örmény népírtásért? Na de ne menjünk annyira vissza, gondoljunk csak Ruandára, ami nem oly régen volt, meg arra, mi folyt ott. azt persze kb mindenki leszarta. De ha szegény zsidókról van szó, akkor aztán...
Félre ne értsetek, nem vagyok zsidógyűlölő. Mint minden népben, ott is vannak szarházik meg normálisak. Csak éppen nagyon unalmas, hogy egy 60 éve véget ért eseményt hánytorgatnak fel napi szinten.

Davidnek meg üzenem, hogy kicsit nézzen már szét a világban, nem csak az ő népének vannak gondjai manapság. Arról nem is beszélve, elgondolkozhatna azon, hogy mennyi népnek lehetne siránkoznia egész nap. Ne is menjünk messzire, gondoljunk csak az ukránokra, mit művelt Sztálin velük.
Azon sem ártana elgondolkodni, Izrael államot miért utálják annyira a Közel-keleten. talán némi történelmi ismeret nem árthat ugyebár.

Na mindegy, ez nagyon hosszú és kényes téma.

Azon fórumozóknak meg, akik különböző számadatokat irkálnak összehasonlításként üzenem, hogy nagyon nem jó megközelítés az alapján egy rendszer barbarizmusát sorrendbe állítani, hogy mennyi embert ölt meg.
[004924]
tzar
Szerintem semmi baj az Asylum fogadtatásával. Egyhuzamban a negyedik albumuk, ami a Billboard első helyén startolt. Ezt eddig összesen két banda volt képes összehozni(!), a Metallica és a Dave Matthews Band. Az Asylum a megjelenése óta fent van a Billboard listán, és aligha egy Jerusalem Post interjú számít a legnagyobb médiakampánynak.
A linkelt interjú - számomra - azért volt érdekes, mert sok minden kiderül belőle azzal kapcsolatban, hogy valójában mi mozgatja Draimant, aki picit sem egyszerű figura.
Ami pedig az Orphaned Landet illeti, olvastam egy palesztin metal zenésszel készült interjút, és ő is az Orphaned Landet emeli ki jó példa gyanánt:
"I think one of the greatest Israeli bands is orphaned land; they are good friends, great musicians and wonderful human beings. Maybe Israelis can take Orphaned Land as role models. Yea, that’s a good idea."
[004923]
HartmannKristof
Ez egy médiakampány semmi több. Arról szól, hogy pörgesse az Asylum lemezt, ami baromira nem akar annyira sikeres lenni, mint az elődje.

http://www.billboard.com/#/artist/disturbed/chart-history/382997?f=305&g=Albums

Persze ehhez lehet, hogy jobb lett volna nem egy az egyben másolni az Indestructible-t...
[004922]
TattooedAngel
Szerintem ez az ember pont ugyanabba a hibába esik, mint amibe a tanult/felkapaszkodott cigányok jelentős része: ha cigányozás megy, akkor magára veszi és foggal körömmel védi a fajtáját. Csak azt nem veszi észre, hogy az embereknek egyáltalán nem a hozzá hasonlókat utálják, hanem a nyilvánvalóan bűnöző, élősködő réteget!
Ha megnézi valaki a Land of Confusion feldolgozásuk klipjét, akkor láthatja, hogy elég keményen kiosztják a vezető nagyhatalmakat és a pénzembereket, tehát nem hiszem, hogy ő is azok közé a zsidók közé tartozna, akiket van miért utálni. Viszont neki is be kéne látnia, hogy igenis nem véletlenül nem szeretik a fajtáját szinte sehol a világon...
[004921]
immortal91
Szokásos judea rinyálás. az én rokonaim 60 százalékát meg a vörös férgek irtották ki 1945 és 56 után,akik köztudottan zömmel zsidok voltak (rákosi roth mátyás,apró antal,stb.)Csak ha valaki az éremnek ezt az oldalát meri emliteni az rögtön antiszemita, kirekesztő,neonáci.Plusz nézzük már meg mit müvelnek a zsidók a világgal! Amellett a Type o-s Josh Silvert vagy a Crowbar-os Kirk-öt még nem hallottam zokogni amiatt hogy őket üldöznék a származásuk miatt.Mondjuk a "kirekesztés" az amúgy pont az agyatlan "antifák" szokása.Le EURÓPA fiaival, éljen a multikulti!(kenyéren és vízen.)
[004920]
Winternight
Vinyl, keményen fogalmazni kulturált stílusban is lehet. Amiket egyesek az Orphaned Land hírhez írtak, az tényleg túlment az elfogadhatóság határán. Nekem volt szerencsém személyesen is találkozni az OL néhány tagjával, és iszonyúan jófej emberek, ha minden zsidó ember olyan lenne mint ők, sokkal békésebb lenne a világ. De néhány idióta csak azért, mert izraeliek, elkezdett mocskos zsidózni. Szerintem ennek egy alapvetően zenéről szóló oldalon nem is kell helyet adni.
[004918]
vinylfanatic
Nem értem a szerkesztőket mi szükség van ennek a Disturbed-es csávó nyavalygásának a közlésére,ha utána meg a kemény kommentelőktől rinyálnak.Egyébként már egyszer szerepelt itt ez a fickó nem?Tovább kéne már lépni.
Kedves SOMa talán nem vetted észre az iróniát abban,hogy kukába Slayer és Motorhead lemezekkel?! Ennek a két zenekarnak egy-egy lemeze többet ér mint a világon legyártott összes Disturbed hanghordozó!!!!!!!!!Azt meg teljesen felesleges bizonygatni,hogy Lemmy meg Tom Araya nem náci. Ezt mindenki tudja csak David Draiman nem.Az ő vélemény meg kit érdekel??!!
[004917]
Sabaton
Így van ez tényleg bulvár kategória, csak azért nyilatkozik, hogy provokáljon és utána rásüthesse mindenkire aki nem ért egyet vele, hogy antiszemita, neonáci....stb. és ezzel reklámozza a zenekarát, de nem hinném, hogy sokan akadnának, akik ilyen nyilatkozatok után ezt hallgatnák.

Motörhead & Slayer forever!!!
[004916]
Gorebacsov
Ennek az egésznek amúgy 0 azaz nulla hírértéke van. Ez bulvár!! Minek ide egyátalán?
[004915]
SOMa
Kukába a Slayer és a Motörhead CD-kkel??
1.:Ez kurvanagy pénzkidobás!
2.:Attól hogy Hanneman és Lemmy gyűjti a világháborús dolgokat és a Slayer szövegeiben SZÓ VAN a holocaustról, még nem jelenti azt, hogy egyikük is náci lenne, főleg hogy nyíltan tagadják hogy azok lennének!(Lemmynek néger csaja van, Tom Araya pedig kubai szinesbőrü -na ennyit erről-)
És szerintem mindkét félnek igaza van valahol, csak az, hogy ennyit beszél a maga igazáról mindkét fél és meg sem próbálják megérteni, vagy legalább végighallgatni a másikat, rendkívül gyerekes.
[004914]
tzar
Gorebacsov:
Igen, ilyen szöveg eddig nem volt itt, de az Orphaned Land hír kommentjei kiverték nálunk a biztosítékot.
Sajnos vannak pavlovi reflex-szel megáldott kommentelők...
[004913]
Gorebacsov
NOCSAK!!! EZ MÁSHOL NEM SZOKOTT LENNI:
(Figyelmeztetés a kommentelőknek: nem vagyunk hívei a problémás hozzászólások törlésének, de ha rá kényszerülünk, nem fogjuk vissza magunkat.)
Ettől lesz enyhén provokáció jellegű ez a baromság.
[004912]
Gorebacsov
Na ettől se fognak jobban fogyni a Disturbed lemezek. Inkább vegyen mindenki Ice-T-t az a trve.

[004911]
Kardhordoz
A kommunizmusnak több mint 100.000.000. (száz-millió) halálos áldozata van míg a Nácizmusnak alig több mint 6.000.000 akkor miért is mindenki a Nácikat szidja? Egyszerű a válasz azért mert a vezető posztokon zsidók vannak ők írányítanak szinte mindent és mert nem Hitlerék nyerték a háborút. Ez a csávó meg már gusztustalan amit ő meg a "népe" csinál az egyszerűen egy komédiába simán elmenne.
[004910]
volkodlak21
Winternight! Mindent leírtál, amir akartam, teljesen egyetértek. Valóban ők a legnagyobb fajgyűlölők.
[004909]
RozsaTomi
Winternight-nak jók a meglátásai!
Amúgy valahogy ezt mindig hangoztatják.Ektomorf Zotya meg stb.
Csak ezek gyakran szarul jönnek ki.
Pl régen érdekelt a disturbe zenéje de emiatt a zsidós dolog miatt egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi.
Amúgy meg IGEn!!!!KUKÁBA AZ ÖSSZES MOTÖRHEAD és SLAYER CD-vel! :DDDDDDDD
[004908]
Winternight
A kommunizmus áldozatai sem voltak kevesebben. Sőt, miközben a zsidóság szinte hasznot húz a holokausztból, addig mi még mindig a kommunizmus kártékony hatásának a levét isszuk. A nácik a második világháború után már nem tértek és soha nem is térnek vissza, a kommunisták viszont a rendszer bukása után is itt maradtak a nyakunkon. Persze ez nem érdekli azokat a népeket, akik nem élték át. De azt elvárják, hogy mi azonosuljunk az ő szenvedéseikkel. Hát azt várhatják...
[004907]
bloodyroots
Ez egy vicc... Pedig nem rossz zenész, csak ezzel elront mindent..
[004906]
vinylfanatic
Nagyon megható a történet a megtért skinhead-ről.Annyira a hatása alá kerültem,hogy az összes Motörhead és Slayer lemezemet kidobáltam a kukába.Megveszem az összes Disturbed lemezt-kerül amibe kerül-és ezután csak ezt hallgatom.
[004905]
Kowi
Japánokat nem hallom ilyen szinten (igazából egyáltalán nem) sírni Hirosima, vagy Nagasaki miatt, pedig ott is legalább annyian meghaltak, és szenvednek ma is a hatásuk miatt, mint a munkatáborokban.
[004904]
farkaslaci
Szerintem meg Izrael csak üljön csendben a seggén! "Azé, mer én cigány vagyok??? Just because I'm black???" ...és még sorolhatnánk a hasonló provokáló beszólásokat. A faszom se fog "Én nem utálom a zsidókat!" pólóban mászkálni. De eljöhet még az idő, amikor majd kötelezővé teszik.
[004903]
Drax
Szerintem igaza van.Nem tudom,ti mit mondanátok az ő helyében,akinek lemészárolták egy csomó rokonát.
[004902]
Wickers
Azt nem értem mi a fasznak kell reklámoznia hogy Zsidó ezzel utáltatta meg a zenekarát pedig láttam őket élőben is. Azzal végleg elvágta magát mikor Lemmyt fikázta legutóbb mostmeg ez. Bassza meg a Disturbed ha a többi tag engedi hogy így lerombolja a rajongótábort.
[004901]
Winternight
Az előző hozzászólásomhoz még egy "vicc":

A zsidó kisfiú kérdezi a rabbit.
- Rabbi, mi a kapitalizmus?
- Kapitalizmus az, amikor elvesszük a gójok pénzét.
- És mi van ha ez a gójoknak nem tetszik?
- Azt hívjuk antiszemitizmusnak.
[004900]
Kowi
Csak tudnám ki a faszt érdekel, hogy ő zsidó, és miért kell ezt lenyomni az emberek torkán...
[004899]
Winternight
Az új médiatörvény csak egy felfújt lufi. A vesztesek próbálnak fogást találni a kormányon, és most éppen ebbe kötnek bele, holott ők is tudják, hogy szó sincs a szólásszabadság korlátozásáról. A blogokat, fórumokat eleve nem is érinti a médiatörvény, bármit leírhattok ezentúl is, amit az adott oldal moderátora megenged.
A neonácikról... Én sem szeretem őket, (ahogy a kommunistákat és a szélsőliberálisokat sem), de nincsenek ők olyan sokan, hogy bárkinek is árthassanak. A Disturbed énekese csak egy műrettegő, amiből talán több van, mint újnáciból. Abból élnek, hogy rettegnek a nem létező veszélytől. Ez azért baj, mert ők mindenkit antiszemitának, neonácinak neveznek, aki kritikus véleményt fogalmaz meg a népükhöz köthető gazdaságpolitikáról, vagy a hazájuknak kijelölt országról, és eközben nem veszik észre, hogy a legrasszistább, legkirekesztőbb nép pont az ő népük. Persze ahogy mindenben, úgy itt is vannak kivételek. Vagy talán pont ezek a műrettegők a kivételek. De mivel ők kapnak nagy nyilvánosságot, ezért róluk ítéljük meg a többieket is.
[004894]
pite
Éljen...:) De ebből a fickóból kezd nagyon elegem lenni. Rendben hogy büszke meg hogy nem szereti a nácikat, egyetértek vele. Csak miért kell egyfolytában erről pofáznia??? Elvileg ő egy zenész, nem valami szabadságharcos hős... Röhej.
[004893]
vinylfanatic
Éljen az új média törvény!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
TALES OF EVENING - Angolul szól Az én csodám daluk: Miracle Of Mine
2019. október 14. (hétfő) 17:44

New Dawn Awaits címmel egy különleges albummal jelentkezik november elején a nyár óta már egy második gitárossal is kiegészült Tales Of Evening. A három magyar nyelvű albumukról kiválogatták a kedvenc dalaikat, amelyekhez angol szöveg született, és ezek a friss verziók (valamint a Jégvilág dal) alkotja a novemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként megjelenő lemezt. Máris megismerkedhetsz Az én csodám daluk (Hajléktalan lélek album, 2012) angol verziójával, a Miracle Of Mine-nal, amelyhez egy szöveges videó is született. Akárcsak A fény nyomában című legutóbbi nagylemez esetében, most is Sebastian "Seeb" Levermann (Orden Ogan) felelt a maszterért, a lemez hangulatát kiválóan tükröző borító pedig Mihályfi-Tóth Alex (Redart Illustrations) munkája. A Tales Of Evening, a Nova Prospect és a Leecher közös turnéja, A fény nyomában 2019 folyamán 10 hazai nagyvárosba látogatott el, a TOE zenekar harmadik...

PRETTY MAIDS - November elején új album, dalpremier: Firesoul Fly
PRETTY MAIDS - November elején új album, dalpremier: Firesoul Fly

Undress Your Madness címmel november 8-án jelenik meg a dán Pretty Maids új stúdióalbuma, a 2016 őszén kiadott Kingmaker lemez folytatása. A hónap elején jelentette be Ronnie Atkins...

MACHINE HEAD - Flynn újabb kifakadása: "Ki a f... hallgatja a Dope-ot?"
MACHINE HEAD - Flynn újabb kifakadása: "Ki a f... hallgatja a Dope-ot?"

Szívére vette a Machine Head főnöke, Robb Flynn a Do Or Die címmel pénteken bemutatott dalukat ért kritikákat, netes kommenteket és ki is fakadt az Instán, ahogy csak ő tud... Sokak...

TANKCSAPDA - 30 év: "Már csak nekünk kell megtanulni zenélni!"
TANKCSAPDA - 30 év: "Már csak nekünk kell megtanulni zenélni!"

Hivatalosan a mai napon jelent meg a kereken, napra pontosan 30 éves Tankcsapda új albuma, a 10 dalos Liliput Hollywood. A CD-n és pendrive-on egyaránt kiadott új lemezt már péntektől be...

LEPROUS - Februárban Budapesten is bemutatják az új lemezt
LEPROUS - Februárban Budapesten is bemutatják az új lemezt

Pitfalls címmel október 25-én jelenik meg a prog metalos norvég Leprous új albuma, a 2017-es Malina lemez folytatása, amelyet nálunk is bemutatnak majd, jövő februárban. A koncert a...

TANKCSAPDA - Itt a Liliput Hollywood! Hallgasd végig az új lemezt!
TANKCSAPDA - Itt a Liliput Hollywood! Hallgasd végig az új lemezt!

Hivatalosan a mai napon jelent meg a kereken, napra pontosan 30 éves Tankcsapda új albuma, a 10 dalos Liliput Hollywood. A CD-n és pendrive-on egyaránt kiadott új lemezt már péntektől be...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS