SYSTEM OF A DOWN - Alakul a 2011-es turné?

Egy kiszivárgott infó alapján úgy tűnik

2010. november 19. (péntek) 15:14 | utoljára módosítva: 2011. szeptember 10. (szombat) 08:12

2010. januárja óta jöttek-mentek a pletykák, a félinfók a System Of A Down 2011-es visszatérésének lehetőségéről, de a csapat egyelőre elzárkózik a híresztelések megerősítésétől, ám kétértelmű válaszaik, üzengetéseik, twitter-bejegyzéseik arra utalnak, hogy a háttérben már folyik az előkészítő munka.
A hivatalos megerősítés még várat magára, viszont az RTL2 nevű francia rádió egyik pop/rock műsorának vezetője a blogján közzétette a hírt, hogy a System Of A Down jövő év júniusában, egészen pontosan június 6-án Párizsban lép fel. A dátum egybevág azokkal az elképzelésekkel, hogy az európai nagy fesztiválokon várható a SOAD felbukkanása.
A basszer Shavo Odadjian a Hustlernek nyiltakozva nemrég azzal magyarázta a csapat eltűnését, hogy csakis így tudták megmenteni magukat a végleges feloszlástól:
"Nyertünk egy Grammyt és két listavezető albumunk is volt. Egy nagy rakás pénzt kerestünk. Aztán a négy tesó alkotta bandából voltak, akik elkezdték másképp látni a dolgokat... akcióik pedig nem túl testvéries reakciókat váltottak ki a többiekből. Hirtelen egyes tagoknak anyagi gondjaik támadtak... és azon is harcoltak, hogy 'azt akarom, hogy ilyen meg olyan stílusú legyen a zeném'. Szeretem őket. A tesóim, ugyanakkor nem szívesen látom, ahogy a tesóim egymás zsebében turkálnak, és a művészi kreativitás kapcsán gyilkolják egymást."
Odadjian azt is hozzátette, hogy a SOAD tagjai megállapodtak abban, hogy akkor térnek majd vissza, ha ugyanaz az éhség és tűz csillog a szemükben, mint amikor elkezdték a System Of A Down-t.
A zenekar terveivel kapcsolatos hivatalos bejelentés a jövő hétre várható.

Hozzászólások

[004086]
Koltai
Miért nem volt eredményes az FNM reunion? Elképesztően jó koncerteket játszottak, de gondolom új albumra gondolsz. Még lehet.
[004070]
farkaslaci
Nagyon örülnék én is, ha végre összejönnének, még nem volt szerencsém élőben látni őket. Elég arrogánsan láttak neki mindketten a szólópályának, nem nagyon bíztam benne, hogy közös asztalhoz tudnak ülni még egyszer. Ez a kurva pénz tönkrevágja a legjobb bandákat. Szerintem túl gyors volt ez az élre törés, kicsit finomabban is adagolhatták volna magukat annak idején. Bízzunk az eredményes folytatásban. Legutóbb a Faith No More esetében reménykedtem hasonlóképpen, az sajna nem jött össze. Fingers crossed!
[004056]
pusztai
végre...
[004021]
uz75
Ha ez összejönne.....!!!
[003988]
WallOfDeath
Nagyon helyes... Éppen ideje volt, Akkor Metalfestre Soad-ot is kérünk! :D
[003974]
Chee
Azt hiszem én leszek a legboldogabb ember a világon.
[003961]
Koltai
Nagyon ideje volt már basszameg.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VIO-LENCE - Az eredeti Overkill gitárost, Bobby Gustafsont állítják csatasorba
2020. január 28. (kedd) 08:25

Az első négy Overkill album gitárosa, Bobby Gustafson februárban a Bay Area thrasher Vio-lence-szel fog turnézni Japánban és Ausztráliában. A Machine Head szétrobbantása után lett újra aktív a Vio-lence, csaknem az eredeti felállásban, Phil Demmel gitárossal, Sean Killian énekessel, Perry Strickland dobossal és Dean Dell basszerrel, Robb Flynn helyén pedig azzal a Ray Vegas gitárossal, aki 1991 és 1994 között játszott a bandában. Vegas azonban most távozott, a helyére pedig a jó ideje Floridában élő Bobby Gustafson ugrik be. Bobby az utóbbi években két lemezt is kiadott a Satans Taint nevű szólócsapatával (Axe to the Head of My Enemies - 2017, Destruction Ritual - 2019). A Vio-lence tavaly tavasszal tért vissza hivatalosan és Phil Demmel szerint egyelőre nem terveznek új albumot, de ennek lehetőségét nem is zárta ki.    

ABSU - Proscriptor McGovern végérvényesen feloszlatta a zenekart
ABSU - Proscriptor McGovern végérvényesen feloszlatta a zenekart

Az amerikai black metal színtér egyik veterán csapata, a 2017-es turnéjával Budapestre is visszatért texasi Absu feloszlatta magát. A 80-as évek végén még Dolmenként indult, majd több...

CORROSION OF CONFORMITY - 53 éves korában elhunyt Reed Mullin dobos
CORROSION OF CONFORMITY - 53 éves korában elhunyt Reed Mullin dobos

53 éves korában elhunyt Reed Mullin, a Corrosion Of Conformity dobosa, a halál oka egyelőre nem ismert. Reed Mullin a C.O.C. alapítótagja volt, együtt hozta össze a csapatot Mike Dean...

ASENBLUT - Melodikus pagan death metal, dal- és klippremier: Seite An Seite
ASENBLUT - Melodikus pagan death metal, dal- és klippremier: Seite An Seite

Die Wilde Jagd címmel április 17-én jelenik meg a pagan metalos német Asenblut negyedik albuma, a 2016-os Berserker lemez folytatása, a melodikus death metal brigád első előzetes dalával,...

BÜTCHER - Régisulis speed metal, albumpremier: 666 Goats Carry My Chariot
BÜTCHER - Régisulis speed metal, albumpremier: 666 Goats Carry My Chariot

666 Goats Carry My Chariot címmel január 31-én, most pénteken jelenik meg a speed metalos belga Bütcher második nagylemeze, a 2017-es Bestial Fükkin' Warmachine debüt folytatása, amelyet...

VADER - Májusban jön ki az új album, itt az első dal: Shock And Awe
VADER - Májusban jön ki az új album, itt az első dal: Shock And Awe

Solitude In Madness címmel május 1-jén jelenik meg a Vader új stúdióalbuma, amely már a tizenhatodik lesz a sorban. A lengyel extrém metal színtér egyik veterán csapatától máris itt...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS