ROYAL FLUSH - Turnézárás ma este a Pecsában!

Depresszió, Road, Superbutt, Insane, Wrong Side Of The Wall

2010. november 12. (péntek) 10:31 | utoljára módosítva: 2010. november 13. (szombat) 07:39

Ma este a Petőfi Csarnokban egy hatalmas bállal zárul a Royal Flush turné, a Depresszió, a Road, a Superbutt, az Insane, valamint a Wrong Side Of The Wall országjáró túrája.
A mai menetrend:
17:00: Kapunyitás
17:40: Wrong Side Of The Wall
18:30: Insane
19:30: Road (lemezbemutató koncert)
21:30: Depresszió
23:30: Superbutt (10 éves jubileumi koncert)
Amikor a Hammer a legsúlyosabb színpadi sérüléseiről kérdezte az öt csapat frontemberét, ezeket a válaszokat kapta:
"Én lekopogom, már jó régen nem törtem magam össze - mondta a Superbutt énekese, Vörös András - Legutoljára sok évvel ezelőtt talán egy tömegszörfnél, aminek a végén a klasszikus módon úgy tettek le az emberek, hogy a hátamat és a fejemet már elengedték, de a bokámat még tartotta valaki a magasban... (nevet) De Zolika például rendszeresen tele van vérző karcolásokkal és kék-zöld foltokkal a koncertek után... Azt, hogy ennyire intenzív 'rakendrollarc' vagy csak ennyire béna, döntse el mindenki, miután megnézte!"
Kattints a további válaszokhoz!ROYAL FLUSH turnéfilm I. rész

 

HALÁSZ FERI - DEPRESSZIÓ:

"Szerencsére eddig megúsztuk komolyabb sérülések nélkül, de a R n' Roll nem egy minden veszélytől mentes szakma. A korai években adott klubbuliknál rendszeresen előfordult, hogy kordon nélkül játszottunk, és szabályszerűen ránk estek az emberek pogó közben. Emiatt volt jó pár kék-zöld foltunk, és többször is letört néhány darab a fogamból.Amíg nem tudtunk állandó technikát biztosítani a bulikra, addig előfordult néhány áramütés is, és Ádám, valamint Zoli is esett sokat a buli hevében. Olyan is előfordult, hogy a hosszú utazástól, és a színpadi zúzástól becsípődött valamelyikünk derekában egy ideg, és derékszögben botorkáltunk haza. Idén is kijutott nekünk a jóból. Zolinak és Dávidnak is gerincsérve volt az aktív színpadi előadástól, amit szerencsére tudtak kezelni.

Az idei debreceni bulink is emlékezetesre sikerült ebből a szempontból. A koncert előtt Ádámot vittük kórházba, hogy valamit kezdjenek a derekával, után pedig Zoli tanyált egy kibaszott nagyot. Szegény ott is hagyta az egyik fogát. Először megijedtünk, de amikor láttuk, hogy jól van, nem bírtuk abbahagyni a röhögést, és a szivatását. Nincs jobb FOG, FOG and roll, FOGócska, most mit FOGsz csinálni Zoli?"MÁTÉ - ROAD:
"Semmi komoly nem történt még velem.  Többnyire a koncert utáni túlzott folyadékbevitel miatti koordinációs problémákból adódóan egy-egy horzsolás, kék-zöld foltok, zsibbadás ilyesmi. Meg tavaly Erdélyben, a susnyásban pisálás alatt valami megmarta a lábam. Olyan lett másnapra, mint egy 2 literes petpalack. Meg úgy is mozgott. Úgyhogy harmadnapra már járni is alig tudtam, így hajnalban a gyöngyösi ügyeletet útba ejtve mentünk haza. Ellátták a sebet, adtak valami kenőcsöt, de végül is nem kellett amputálni…"
Fotó: Háberl Panni


 

 KNAPP OSZI - WRONG SIDE OF THE WALL
"Nem kevés apróbb-nagyobb sérülés volt már, főleg a mikrofonnal büntetem magam - magyarázta Oszi a Wrong Side Of The Wall-ból. - Törtem már le a fogamat is vele, meg a számat is vertem már véresre. Igazán komoly sérülésem még hál' istennek nem volt. Az én sérüléseim inkább a koncert után keletkeznek. Azokra meg általában nem emlékszem... (nevet)"
 
ÉRSI - INSANE
"Nekem volt egy nagy esésem pár évvel ezelőtt Németországban, amikor a Soulfly előtt játszottunk - sztorizott Érsi az Insane-ből. - A színpad mögött volt egy pár méter magas rámpa, persze világítás nélkül én meg nem láttam, hogy vége van a dolognak és lerepültem onnan, aminek az eredménye jó pár zúzódás lett, és így kellet lenyomni még pár bulit bekötött kézzel és lábbal meg persze pokoli fájdalmakkal."
 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VIO-LENCE - Az eredeti Overkill gitárost, Bobby Gustafsont állítják csatasorba
2020. január 28. (kedd) 08:25

Az első négy Overkill album gitárosa, Bobby Gustafson februárban a Bay Area thrasher Vio-lence-szel fog turnézni Japánban és Ausztráliában. A Machine Head szétrobbantása után lett újra aktív a Vio-lence, csaknem az eredeti felállásban, Phil Demmel gitárossal, Sean Killian énekessel, Perry Strickland dobossal és Dean Dell basszerrel, Robb Flynn helyén pedig azzal a Ray Vegas gitárossal, aki 1991 és 1994 között játszott a bandában. Vegas azonban most távozott, a helyére pedig a jó ideje Floridában élő Bobby Gustafson ugrik be. Bobby az utóbbi években két lemezt is kiadott a Satans Taint nevű szólócsapatával (Axe to the Head of My Enemies - 2017, Destruction Ritual - 2019). A Vio-lence tavaly tavasszal tért vissza hivatalosan és Phil Demmel szerint egyelőre nem terveznek új albumot, de ennek lehetőségét nem is zárta ki.    

ABSU - Proscriptor McGovern végérvényesen feloszlatta a zenekart
ABSU - Proscriptor McGovern végérvényesen feloszlatta a zenekart

Az amerikai black metal színtér egyik veterán csapata, a 2017-es turnéjával Budapestre is visszatért texasi Absu feloszlatta magát. A 80-as évek végén még Dolmenként indult, majd több...

CORROSION OF CONFORMITY - 53 éves korában elhunyt Reed Mullin dobos
CORROSION OF CONFORMITY - 53 éves korában elhunyt Reed Mullin dobos

53 éves korában elhunyt Reed Mullin, a Corrosion Of Conformity dobosa, a halál oka egyelőre nem ismert. Reed Mullin a C.O.C. alapítótagja volt, együtt hozta össze a csapatot Mike Dean...

ASENBLUT - Melodikus pagan death metal, dal- és klippremier: Seite An Seite
ASENBLUT - Melodikus pagan death metal, dal- és klippremier: Seite An Seite

Die Wilde Jagd címmel április 17-én jelenik meg a pagan metalos német Asenblut negyedik albuma, a 2016-os Berserker lemez folytatása, a melodikus death metal brigád első előzetes dalával,...

BÜTCHER - Régisulis speed metal, albumpremier: 666 Goats Carry My Chariot
BÜTCHER - Régisulis speed metal, albumpremier: 666 Goats Carry My Chariot

666 Goats Carry My Chariot címmel január 31-én, most pénteken jelenik meg a speed metalos belga Bütcher második nagylemeze, a 2017-es Bestial Fükkin' Warmachine debüt folytatása, amelyet...

VADER - Májusban jön ki az új album, itt az első dal: Shock And Awe
VADER - Májusban jön ki az új album, itt az első dal: Shock And Awe

Solitude In Madness címmel május 1-jén jelenik meg a Vader új stúdióalbuma, amely már a tizenhatodik lesz a sorban. A lengyel extrém metal színtér egyik veterán csapatától máris itt...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS