HANGFOGLALÁS 2010 - Várunk a HammerWorld standjánál!

Péntektől vasárnapig tart a kiállítás és szemle

2010. október 1. (péntek) 13:14 | utoljára módosítva: 2011. szeptember 8. (csütörtök) 17:52

A mai napon teljes gőzzel beindult a Hangfoglalás 2010 elnevezésű zenei kiállítás és szemle a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.
"Az utóbbi öt év alatt a Hangfoglalás Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseményévé és a térség legrangosabb szakmai kiállításává lépett elő. Az öt esztendő számokra is lefordítható eredményei:
2006-ban az indulás évében azonnal sikerült 15 ezer látogatót megnyernünk,
2007-ben 17 ezerre , 2008-ban 21 ezerre nőtt az érdeklődők száma, 2009-ben pedig 26 ezren voltak személyesen kíváncsiak a Hangfoglalásra, interneten 120 ezren követték figyelemmel az élő közvetítést.
Az első évben megrendezett sokszínű zenei események (koncertek, gyermek és felnőtt programok, hangszer-, hang-, fény-, vizuál-, színháztechnikai bemutatók, oktatási és egyéb szakmai előadások) száma 50-ről, mára több, mint 200-ra növekedet.
A kezdeti 2.500m2-nyi kiállítás 8.000m2-re nőtt, amely a kiállítók számszerű növekedésében is kifejezhető, hiszen a 26 kiállítóval elindult rendezvény az elmúlt évben már 92 kiállítót számlált."
Természetesen a HammerWorld magazin is képviselteti magát a vasárnap estig nyitva tartó Hangfoglaláson, és ha kint jársz, a Hammer-standot se felejtsd el meglátogatni!

Hozzászólások

[003135]
cselo
Valóban, régebben volt CD standunk a Hangfogaláson, azonban egy ilyen kitelepülésnek most nem láttuk értelmét. A három napot végig kint töltöttem, de sokat voltam partner cégekkel egyeztetni. Mivel a fél Hammer stáb külföldön dolgozik jelenleg, nem tudtunk plusz embereket odaültetni a standhoz. Ezzel együtt én sokat üldögéltem ott és rengeteg olvasóval sikerült beszélgetnem. Amúgy folyamatosan lehetett régebbi számokat ingyen elvinni, egy fél raklapnyi újságtól biztos megszabadítottak minket a látogatók! :-)
[003108]
RozsaTomi
Régebben volt cd kint,nem????Úgy emlékszem vettem én ott cd-t :D De nekem8...Kíváncsi vagyok az új számra
[003107]
Jandzsi
"a HammerWorld magazin is képviselteti magát" tudjátok mit rak ki egy újság szerkesztősége?
Ujságot b.meg!
Mit keresne ott CD meg hangszer?
Kedves Jung Árpi ezt Neked különösen tudnod kéne, hisz nálunk voltál gyakorlaton! Lehet beszélgetni egy csomó érdekes dologról a szerkesztőkkel, újságírókkal. Ez a rendszeres lapvásárlóknak-előfizetőknek egy élmény. Nyilván ha valaki pl. nem gitározik, akkor simán elmegy a kiállított 2000 gitár mellett. Tehát ha valaki nem olvas Hammert, akkor annak ez a stand sem érdekes.
[003102]
RozsaTomi
Nem az idei hangfoglalás álmaim kiállítása.....
amúgy a hammer-nél meg semmi nem volt :D
ennyi mint a képen...
[003097]
jrpi
jaja! egyáltalán nem látszik hogy itt mi történik! CD-k nincsenek, hangszerek sincsenek...
[003093]
vinylfanatic
OK. Miért is látogassuk meg ?Mivel várjátok az érdeklődőket? Nem ártott volna erről néhány szót ejteni.
[003091]
farkaslaci
azért szólhattatok volna hamarabb is. meg volt ez hirdetve? 300 km-ről nem nagyon lehet ide-oda ugrálni. pedig elmentem volna. kár.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FINNTROLL - Ősszel jön az új album, itt a második dal: Forsen
2020. augusztus 7. (péntek) 11:15

Vredesvävd (Wrath-woven) címmel  nem az eredetileg tervezett időpontban, augusztus közepén, hanem szeptember 18-án jelenik meg a Finntroll hetedik albuma. A finn folk mesterek hét éve nem adtak ki új lemezt, a 2013-as Blodsvept folytatásáról azonban máris meghallgatható a második előzetes dal, a Forsen. Az új anyagot, amelyről bővebben is olvashatsz a júliusi-augusztusi HammerWorld magazinban, a Sonic Pump stúdióban rögzítették és keverték. A producer a billentyűs-zeneszerző Henri "Trollhorn" Sorvali volt, akinek az énekes, Mathias "Vreth" Lillmåns is besegített. "A Vredesvävd egy szégyentelenül nem trendi, vad, szenvedélyes és fogós album lett. Valami régi, valami új és egy jó adagnyi fekete valami keveredik a dalokban."       www.facebook.com/officialfinntroll  FINNTROLL - Forsen (a 2020-as Vredesvävd albumról) FINNTROLL - Ormfolk (a 2020-as Vredesvävd albumról)...

BENEDICTION - Jön a Dave Ingrammel felvett új lemez, klippel az első dal: Rabid Carnality
BENEDICTION - Jön a Dave Ingrammel felvett új lemez, klippel az első dal: Rabid Carnality

Az még tavaly nyári hír volt, hogy a veterán death metal banda, a brit Benediction élére visszatért a régi vokalista, David Ingram, az pedig a friss infó, hogy október 16-án jelenik...

AVATAR - Új lemez a svédektől, végighallgatható a Hunter Gatherer album
AVATAR - Új lemez a svédektől, végighallgatható a Hunter Gatherer album

A svéd Avatar még 2018 elején adta ki a hetedik albumát, az Avatar Country lemez utódja pedig a mai napon jött ki Hunter Gatherer címmel. A 10 dalos új lemezt azonnal végig is...

OMEGA DIATRIBE - Klippel a második dal a szeptemberi albumról: Mirror Neuron
OMEGA DIATRIBE - Klippel a második dal a szeptemberi albumról: Mirror Neuron

Metanoia címmel szeptember 4-éln lát napvilágot az extrém groove metalos Omega Diatribe negyedik lemeze, a videóval kísért második előzetes dallal, a Mirror Neuron tétellel pedig már...

DEEP PURPLE - Albumpremier, végighallgatható a Whoosh! lemez
DEEP PURPLE - Albumpremier, végighallgatható a Whoosh! lemez

Eredetileg úgy volt, hogy június 21-én jelenik meg az új Deep Purple album, április elején azonban bejelentette a legendás hard rock csapat, hogy a Whoosh! lemez csak augusztus 7-én jön...

CARNATION - Old school death metal, új dal és klip: Iron Discipline
CARNATION - Old school death metal, új dal és klip: Iron Discipline

Where Death Lies címmel szeptember 18-án jelenik meg a régisulis death metalt nyomató belga Carnation második nagylemeze, második előzetesként pedig a klippel kísért Iron Discipne dalt...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS