HANGFOGLALÁS 2010 - Várunk a HammerWorld standjánál!

Péntektől vasárnapig tart a kiállítás és szemle

2010. október 1. (péntek) 13:14 | utoljára módosítva: 2011. szeptember 8. (csütörtök) 17:52

A mai napon teljes gőzzel beindult a Hangfoglalás 2010 elnevezésű zenei kiállítás és szemle a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.
"Az utóbbi öt év alatt a Hangfoglalás Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseményévé és a térség legrangosabb szakmai kiállításává lépett elő. Az öt esztendő számokra is lefordítható eredményei:
2006-ban az indulás évében azonnal sikerült 15 ezer látogatót megnyernünk,
2007-ben 17 ezerre , 2008-ban 21 ezerre nőtt az érdeklődők száma, 2009-ben pedig 26 ezren voltak személyesen kíváncsiak a Hangfoglalásra, interneten 120 ezren követték figyelemmel az élő közvetítést.
Az első évben megrendezett sokszínű zenei események (koncertek, gyermek és felnőtt programok, hangszer-, hang-, fény-, vizuál-, színháztechnikai bemutatók, oktatási és egyéb szakmai előadások) száma 50-ről, mára több, mint 200-ra növekedet.
A kezdeti 2.500m2-nyi kiállítás 8.000m2-re nőtt, amely a kiállítók számszerű növekedésében is kifejezhető, hiszen a 26 kiállítóval elindult rendezvény az elmúlt évben már 92 kiállítót számlált."
Természetesen a HammerWorld magazin is képviselteti magát a vasárnap estig nyitva tartó Hangfoglaláson, és ha kint jársz, a Hammer-standot se felejtsd el meglátogatni!

Hozzászólások

[003135]
cselo
Valóban, régebben volt CD standunk a Hangfogaláson, azonban egy ilyen kitelepülésnek most nem láttuk értelmét. A három napot végig kint töltöttem, de sokat voltam partner cégekkel egyeztetni. Mivel a fél Hammer stáb külföldön dolgozik jelenleg, nem tudtunk plusz embereket odaültetni a standhoz. Ezzel együtt én sokat üldögéltem ott és rengeteg olvasóval sikerült beszélgetnem. Amúgy folyamatosan lehetett régebbi számokat ingyen elvinni, egy fél raklapnyi újságtól biztos megszabadítottak minket a látogatók! :-)
[003108]
RozsaTomi
Régebben volt cd kint,nem????Úgy emlékszem vettem én ott cd-t :D De nekem8...Kíváncsi vagyok az új számra
[003107]
Jandzsi
"a HammerWorld magazin is képviselteti magát" tudjátok mit rak ki egy újság szerkesztősége?
Ujságot b.meg!
Mit keresne ott CD meg hangszer?
Kedves Jung Árpi ezt Neked különösen tudnod kéne, hisz nálunk voltál gyakorlaton! Lehet beszélgetni egy csomó érdekes dologról a szerkesztőkkel, újságírókkal. Ez a rendszeres lapvásárlóknak-előfizetőknek egy élmény. Nyilván ha valaki pl. nem gitározik, akkor simán elmegy a kiállított 2000 gitár mellett. Tehát ha valaki nem olvas Hammert, akkor annak ez a stand sem érdekes.
[003102]
RozsaTomi
Nem az idei hangfoglalás álmaim kiállítása.....
amúgy a hammer-nél meg semmi nem volt :D
ennyi mint a képen...
[003097]
jrpi
jaja! egyáltalán nem látszik hogy itt mi történik! CD-k nincsenek, hangszerek sincsenek...
[003093]
vinylfanatic
OK. Miért is látogassuk meg ?Mivel várjátok az érdeklődőket? Nem ártott volna erről néhány szót ejteni.
[003091]
farkaslaci
azért szólhattatok volna hamarabb is. meg volt ez hirdetve? 300 km-ről nem nagyon lehet ide-oda ugrálni. pedig elmentem volna. kár.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS