METALLICA - Six Feet Down Under EP szeptember 20-tól!

Az ausztrál és új-zélandi turnéra jelenik meg

2010. szeptember 8. (szerda) 21:23 | utoljára módosítva: 2010. szeptember 17. (péntek) 05:00

Szeptember 20-tól a Metallica.com boltjából vagy az ausztrál és új-zélandi lemezboltokból lesz beszerezhető a Metallica limitált példányszámos új EP-je. A Six Feet Down Under című anyag kapcsán a következők olvashatók a csapat honlapján:
"Fel vagyunk pörögve a jövő heti ausztráliai és új-zélandi visszatérésünk miatt... Hat éve nem jártunk ott, és készek vagyunk rendesen odatenni magunkat! A Universal Music szimpatikus arcai is annyira izgatottak lettek, hogy maguk ajánlották fel: a World Magnetic turné utolsó kanyarját valami különleges kiadvánnyal kéne még emlékezetesebbé tenni, úgyhogy... param-param... bemutatjuk a Six Feet Down Under limitált kiadású EP-t!"
Kattints a folytatáshoz!


...A kollektív agytröszt azt a némiképp mókás dolgot sütötte ki, hogy mi lenne, ha olyan koncertfelvételeket szednénk elő, amiket korábbi kiruccanásaink alkalmával rögzítettünk odalent. Ez mind szép és jó volt, mindaddig, míg ki nem derült, hogy csak 2004 után kezdtünk el minden bulin sokcsatornás felvételeket készíteni... Hoppá!

Szerencsére ti, srácok a segítségünkre siettetek néhány elég tisztes bootleg lehetőségével, így ezekből szűkítettük le a kört két-két dalra minden egyes turnéról: 1989, 1993, 1998 és 2004. Ahogy a dolgok mélyére ástunk, az is kiderült, hogy néhány számot sosem adtunk még ki élő b-oldalas nótaként (most ne vegyük ide az iTunes bónuszdalokat, rendben?) és ez csak rátett egy lapáttal a vállalkozás kalandos jellegére.

Legyetek rendesek hozzánk... néhány felvétel, nos, nevezzük őket nyersnek, ami talán még túlontúl kedvező is... Viszont ezek mégis elcsípték az élő pillanatokat és remélhetőleg épp olyan örömmel hallgatjátok majd ezeket a dalokat, ahogy mi nyomtuk őket aznap éjjel!"A Six Feet Down Under EP dalai:

01. Eye of the Beholder - May 4, 1989., Festival Hall, Melbourne
02. ...And Justice For All - May 4, 1989., Festival Hall, Melbourne
03. Through the Never - April 8, 1993., Entertainment Centre, Perth
04. The Unforgiven - April 4, 1993., National Tennis Centre, Melbourne
05. Low Man's Lyric (akusztikus) - April 11, 1998., Entertainment Centre, Perth
06. Devil's Dance - April 12, 1998., Entertainment Centre, Perth
07. Frantic - January 21, 2004., Entertainment Centre, Sydney
08. Fight Fire With Fire - January 19, 2004., Entertainment Centre in Brisbane


A Metallica eredetileg tervezett 13 ausztrál és új-zélandi bulijára egy óra leforgása alatt elkelt az összes jegy. A turnéra több mint 215 ezer belépő fogyott összesen, ami a promoter, Michal Coppell szerint a jegyeladást tekintve az év leggyorsabban pörgő arénaturnéjává teszi ezt a kiruccanást. Végül a 13 helyett 19 bulit ad a Metallica, az elsőt Melbourne-ben, szeptember 15-én, az utolsót pedig november 21-én, szintén Melbourne-ben. 

Hozzászólások

[002831]
vinylfanatic
Bocs igazad van.Nem láttam a 10 mögött az e betűt. 10000Ft/jegy igy teljesen rendben van .
[002827]
vinylfanatic
Azthiszem atus70 elkelne neked matekból egy kis korrepetálás.
[002819]
atus70
Figyelitek a számokat? 10eFt/jegy árral kalkulálva a bevétel 2.15 Milliárd Ft, azaz koncertenként 113 Millió pénz a bevétel! 83-ban nézve a lemezborítót (vinyl!)nem gondoltuk volna a szintén hótragyás csávókról, h. ide jutnak. Tegyük hozzá, megérdemelten!
[002816]
vinylfanatic
Igen.Ez egyértelműen a rajongók megfejése.Az extra kibaszás pedig az,hogy csak Austráliában jelenik meg. Nyilván Európában méreg drágán lehet majd beszerezni.Mindazonáltal remélem lesz bakelit verzió is.
[002809]
farkaslaci
És valaki ezt is meg fogja venni...elképesztő!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VARG - Újra felvették az első lemezüket, premier: Das alte Feuer
2019. április 19. (péntek) 11:56

Újra feljátszotta az eredetileg 2007 tavaszán még egy kis kiadónál napvilágot látott bemutatkozó albumát a pagan, death, black metalos német Varg. A Wolfszeit lemez új verziója a Wolfszeit II címet kapta, június 7-én lát majd napvilágot, és most már azt is meghallgathatod, hogy milyen lett a Das alte Feuer daluk friss verziója. Készül persze egy vadonatúj Varg album is, előbb azonban jelezni akarták, hogy visszatérnek a zenei gyökereikhez. Októbertől a Varg és az Ektomorf együtt turnézik majd Németországban.   www.facebook.com/VargOfficial     VARG - Das alte Feuer (szöveges videó a 2019-es Wolfszeit II albumhoz)  

CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS