DISTURBED - Draiman nem fogadja el Lemmy és Hanneman náci-mániáját

Visszataszítónak tartja a náci relikviák gyűjtését

2010. augusztus 21. (szombat) 10:18 | utoljára módosítva: 2010. augusztus 27. (péntek) 13:59

A chicagói Disturbed frontembere, David Draiman ortodox zsidó családból származik, és vagy 200 rokona él Izraelben, többek között a tesója és a nagymamája is. Az Asylum címmel hamarosan megjelenő új album egyik dala, a Holocaustról szóló Never Again kapcsán Draiman a következőket mondta a Revolvernek:
"Anyai ágon mindkét nagyszülőm a táborok túlélői közé tartozik. A nagyapám Bergen-Belsenben volt, ahol talicskával tolta a tetemet a krematóriumhoz. A nagymamám öt vagy hat évesen járta meg Auschwitzot. Három ízben is úgy sikerült életben maradnia, hogy a gázkamrákhoz felsorakoztatott emberek lábai között kúszott hátra. A harmadik alkalom után felszabadították a tábort. Vannak más túlélők is a rokonaim között, de a nagymamámat és a nagyapámat, valamint néhány testvért leszámítva, anyai ágon az egész családot eltörölték a föld színéről. Ezért is éreztem fontosnak, hogy írjak erről. A túlélők utolsó generációját lassan elveszítjük. És amikor olyan állatok léteznek, mint Mahmoud Ahmadinejad (Irán elnöke), aki szerint a Holocaust meg sem történt, fontosnak tartottam a dal megírását."
Kattints ha érdekel, hogy mit mondott David a Slayer gitáros Jeff Hanneman és a Motörhead-führer Lemmy náci cuccokkal kapcsolatos gyűjtőszenvedélyéről. 


Mit gondolsz az olyan emberekről, mint Lemmy vagy Jeff Hanneman, akik a náci kegytárgyakat gyűjtik?

"Ez számomra hiper-tabu és olyasmi, amit visszataszítónak is tartok. Nem értem ezt a vonzerőt. Ez a lehető legprovokatívabb képzet vagy ábrázolás, az emberek épp ezért alkalmazzák. És ha ez a céljuk, akkor azt hiszem, el is érik... de tudni kell, hogy van utóhatása is. A Slayer úgy ment színpadra Németországban, hogy náci kellékeket vagy náci szimbólumokat használt, és ezt nem fogadták valami jól."

Lemmy azzal védekezik, hogy csak háborús emléktárgyakat gyűjt, és hogy a gonosz fickóknak voltak a legmenőbben kinéző cuccaik.

"Szarok rá, hogy ki vagy. Ha náci szimbólumokat használsz, problémáim lesznek veled. Fel nem foghatom, hogy gondolhatja bárki is elfogadhatónak, hogy a testére aggasson valamit, ami a népem megsemmisítését, kiirtását szimbolizálja. Én ezt nem tudom elfogadni, és nincs bocsánat, nincs magyarázkodás."

Hozzászólások

[002502]
apolo
A ZSIDÓ AZ EGYETLEN NÉP A VILÁGTÖRTÉNELEMBEN AMELYNEK SZÁMA A KIÍRTÁSA UTÁN MEGTÖBBSZÖRÖZŐDÖTT...AZ ÉNEKES KIÍRTOTT CSALÁDJA PEDIG JELENLEG 200 TAGU.
[002476]
apolo
OLVASD EL-KURUC.INFO-HOLOKAUSZT VITA
[002475]
apolo
pagan&WHITE&PRIDE EUROPE.-PLUSZ OLVASSATOK TÖRTÉNELMET ÉS HALLGASSATOK PRIMORDIALT.A LIBERÁLIS SZEMÉTNEK LEÁLDOZOTT.
[002474]
apolo
AKOSKING, A TE TŐRTÉNELMIVALLÁSTŐRTÉNELMI,FILOZÓFIAI ISMERETED nulla,bazmeg,liberális-agymosott szar. picsának kell írnod,ha hülye vagy.
[002473]
apolo
ANTIDOGMA.HU-KURUC.INFO-HUNHÍR.INFO-SZENTKORONARÁDIO.COM-FEHÉRLÓFIA.HU-VIKINGBOLT.HU-ŐNVÉDELEM.BLOG- AJÁNLTT ÚJSÁGOK-magyar jelen,karpatia,csodaszarvas ajánltt magyar zenék-archívum,utolsó védvonal,jogos önvédelem,vádló bitófák,romantikus erőszak,kitörés,vérsserződés,onogur,titkolt ellenállás,gungnír+DALRIADA,KERECSENSÓLYOM,TRANSYLMANIA,
[002472]
apolo
örülők hogy a hozzászólók java tisztán lát bizonyos dolgokat,ritka manapság,de láthatóan a metalfejek nem akarnak tökfejek lenni...elég a holakalauz kultuszból-businnesből!olvasni,tájékozódni,kételkedni!!!akik nem akarnak rabszolgák lenni a saját hazájukban,azoknak ajánlom az ANTIDOGMA.HU weboldalt valamint a bp.i FEHÉRLÓFIA bolt könyvkínálatát.valamint a primordial zenekart.
[002463]
ANGELGRINDER
Mindig is nyomták...gagyi szar divatbanda...
[002461]
Kowi
Nyomják le már ők is a torkunkon a szart...
[002452]
ANGELGRINDER
Hát kb. én is így vagyok vele...nem fogadom el,hogy az ilyen retvás buzikat nyomják,és nem az igazi metal bandákat! Ám érdekes,hogy anyai ágon majdnem az egész családot eltörölték a föld színéről,de azért van vagy 200 rokona izraelben...:D
[002445]
jrpi
Ki nem szarja le?
Én meg azt nem fogadom el hogy őket nyomják és nem a Watch My Dying-ot
[002442]
ANGELGRINDER
A disturbed eleve egy nu "metal" szar,ami az igazi metalnak árt. Úgyhogy az énekes jobb lenne ha befogná a pofáját....költözzön inkább izraelbe,és zenéljen egy zsinagógában!
[002438]
Popej
Bameg büdöslábú gojok, nektek 2010 év sem volt elég, hogy megtanuljátok elviselni a másságot...?! Példát vehetnétek rólunk, miként bánunk szemita palesztin féltestvéreinkkel a saját földjükön...:) Obama szeret téged elfajzott magyar testvér... Klintony asszony meg még nála is sokkal jobban fog. Tudtátok, hogy Habsburg György él hal a metálért, ő a legnagyobb headbanger a Bárándi-klán után... Up the irons a madyarba!!!
[002435]
Sabaton
És még egy megjegyzés, azért Trianon nem egyenlő holmi kamukauszttal.
[002434]
Sabaton
Mocskos egy fajta ez a zsidaj, csak saját magukat tudják sajnáltatni és ők szítják a legjobban a gyűlölködést.
[002432]
wyndorf
Míg el nem olvastam egy pár könyvet a zsidó nép eredetéről és történelméről nem volt véleményem. De attól kezdve amiket olvastam a népükről nagyon megváltozott a véleményem ,erőszakos ,a saját vérét,testvérét leöldösik a hatalomért,uralkodásért,nem normális egy nemzet nem hallgatok több "disturbedet" főleg hogy Lemmy-t hozza fel, olvassa el a a fehércsíkláz könyvet ne piszkálja AZ "öreget"
[002431]
Kardhordoz
pite: Szerintem nagyon elfogult vagy teis mint én is csak én a veled ellenkező oldalon :) Szerintem abszolút megérthetetlen amit a csávó elmondott! Legalábbis ebben a formában. De ez csak az én véleményem...egy olyan "nép" aki nagyon hosszú ideje csak a többi nép kárára tesz ilyen globális szinten azt miért védjük?
Akosking: Amit mi 90 éve siratunk az szerintem nem egy kategoria a holokuszttal!
[002429]
pite
Érdekes hozzáállás. Ő biztosan nagyon a szívére veszi a dolgot, ezért megértem, ha bántja, hogy Lemmy vagy Hanneman náci cuccokat gyűjt. Miért kell ezért elítélni? Nyilván én nem sértődök meg, nem érzem gonosz dolognak, ti sem, de meg kell érteni, hogy ebből a szempontból ő érzékenyebb és kész. Amíg csak sírdogál a dolog miatt, addig nincs baj. Ha mondjuk feljelentené Lemmyt vagy valami ilyesmi, akkor én is azt mondanám, hogy a pasas elmeháborodott fanatikus.
[002427]
Wickers
Na most kurvanagyot csalódtam benne tavaly nemelég hogy Novarockon elküldött a gecibe Még Zsidó is mennyen a faszomba ezzel fedezik magukat hogy Jaj 60 éve mi volt azt közbe a háttérben meg tervelik a válságokat meg hogy lehetne keresztbe tenni nekünk.
[002424]
Popej
Mondjuk nekem ezekről az emberekről csak egy szó jut mindig az eszembe: "inkvizítordemokraták" Történész vagyok, de nem megyek bele a konkrét részletekbe, mert simán letöltendő börtönbüntetésre ítélnének a bizonyítható igazság kimondásáért a csak nevében magyarnak maradt nevű országban...
[002414]
Selkath
Rínak a metéltek állandóan, mint a fürdőskurva, pedig a világ gazdaságának tetemes részét ezek irányítják. Kár volt Hitleréknek elkezdeni a holocaustot, ezzel csak olajat öntöttek a tűzre. Igen, valóban sajnáltatják magukat a zsidajok, ráadásul a lehető leggusztustalanabb módon.
Nagyon szeretem a Disturbed-et, de Draiman inkább a zenével foglalkozzon, ne pedig kijelentgessen!
[002411]
Akosking
Érdemes lenne elutazni valamelyik táborba. Egy ilyen "élmény" valszeg formál egy kicsit az ember gondolkodásán.
Azért az 1500 évvel ezelőtti Hunok barbárkodási nem hiszem, hogy egy kalap alá tartozna egy civilizált korban elkövetett népírtással. Féreértés ne essék, nem vagyok sem zsidó, sem a pártolójuk, mint minden népnek, nekik is megvannak a hibáik. Valjuk be, nekünk sem esik jól, ha vissza kell emlékezni mondjuk a kötelező orosz tanulásra és hasonlókra. Pedig minket nem írtottak módszeresen.
Érdekes, hogy amíg mi 90 évvel ezelőtti történelmi döntésen nem tudunk túljutni, a múltban élünk addig miért kell elvárni, hogy a zsidók (csak) 70 éven túl jussanak.
[002407]
Kardhordoz
Hát ez egyszerűen szánalmas! Hogy valaki ennyire primitív legyen! A zsidók annyira odavannak ezzel a világháborús problémájukkal... Ilyen lapon az egész világ bűnös, utálni való...stb...
[002406]
Tomassio
szánalmas gyerek ez. pont ő mondja h a túlélők utolsó generációja is kihal! ideje lenne leszállni erről a témáról a zsidóknak is. sajnáltatják magukat.
[002401]
vinylfanatic
A zsidók szeretik sajnáltatni nagukat.De nézzük már meg hogy mit csinálnak az arabokkal.Szerintem az arabok is emeberek vagy mi ?
[002397]
farkaslaci
Ugyan már Dávid!!! A néped él és virul! No comment!
[002396]
man954
én is láttam már sok embert akin vörös csillagos póló volt.
hát szerintem nem igazán tudják h mit jelent, csak felveszik mert jól néz ki.
de én sem bírom az olyanokat.
[002395]
Winternight
Engem sokkal jobban zavarnak a Che Guevarás és vörös csillagos pólót hordó emberek. Nekünk magyaroknak a kommunisták okozták az igazi tragédiát. Ettől függetlenül én sem bírom a nácikat, de amit a zsidók még mindig kihoznak a 65-70 évvel ezelőtti eseményekből, az egyenesen szánalmas.
[002392]
RozsaTomi
jaj hagyjuk már a francba...gyűjtik a náci cuccokat és?
Akkor ennyi erővel a történelemből semmilyen cuccot senki ne gyűjtsön mert valamelyik nép mindig leigázott valakit....
Hunoktól rettegtek még is az íjak stb a magyar történelem fontos részei....
[002391]
RozsaTomi
jaj hagyjuk már a francba...gyűjtik a náci cuccokat és?
Akkor ennyi erővel a történelemből semmilyen cuccot senki ne gyűjtsön mert valamelyik nép mindig leigázott valakit....
Hunoktól rettegtek még is az íjak stb a magyar történelem fontos részei....
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
2019. szeptember 20. (péntek) 18:27

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás eltart egészen 2020-ig. Az októberi londoni és manchesteri koncerteket jövő márciusra tették át, és már dolgoznak azon, hogy a glasgowi és düsseldorfi koncerteknek is új dátumokat találjanak. A jövő hétre meghirdetett stockholmi koncert sem marad el, azt majd jövő nyáron pótolják. Elmarad viszont a holland koncert, és nem tudnak fellépni a mexikói és kolumbiai fesztiválokon sem. Biff Byford: "Ahogy mostanra már mindenki tudja, néhány koncertünket 2020-ra kell halasztanunk, mert szívműtétre van szükségem, és arra a jövő héten kerül majd sor. Valójában nem is tudok ennél többet mondani, egyszerűen csak sajnálom, hogy csalódást okozok mindazoknak, akik betervezték maguknak ezeket a koncerteket. Tudom, hogy a világ minden sarkából jöttek...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side
EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side

Dynamind címmel jelenik meg október 25-én a Sabine Edelsbacher énekesnő és Lanvall gitáros/billentyűs vezette Edenbridge tizedik albuma. A linzi szimfo-metal csapattól máris itt a...

GREEN DAY - Hivatalos klip az új dalhoz: Father Of All...
GREEN DAY - Hivatalos klip az új dalhoz: Father Of All...

Father Of All... címmel 2020. február 7-én jelenik meg az új Green Day album, a 2016-os Revolution Radio lemez folytatása, az új anyag első előzetes dalához, a címadó nótához pedig...

ECLIPSE - Dalpremier a svéd dallamrockerek októberi albumáról: Mary Leigh
ECLIPSE - Dalpremier a svéd dallamrockerek októberi albumáról: Mary Leigh

Paradigm címmel október 11-én jelenik meg a svéd dallamrocker Eclipse hetedik nagylemeze, a 2017-es Monumentum album folytatása, amelyről máris meghallgatható a harmadik előzetes dal, a...

AS I LAY DYING - Végighallgatható az új album: Shaped By Fire
AS I LAY DYING - Végighallgatható az új album: Shaped By Fire

A tavaly újra beindított As I Lay Dying az ősszel Európába jön, és jó hír hogy lesz a turnénak magyar állomása is. A koncert október 7-én lesz a Barba Negra klubban, Tim Lambesisék...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS