COOL HEAD KLAN - Holnap klipforgatás és spéci koncert!!

A helyszín a Crazy Mama Pub

2010. augusztus 17. (kedd) 14:03 | utoljára módosítva: 2011. szeptember 9. (péntek) 00:39

Pofa befogva! címmel megjelent a Molics Zsolt énekes (Sámán, Mamut, Classica stb.) vezette Cool Head Klan új albuma, sőt, a CD-re felkerült a csapat legutóbbi lemeze, a Szép hazám útjain is. Az új anyag mellé egy friss klip is dukál, és Molix mesterék ezt augusztus 18-án, szerdán fogják rögzíteni Budapesten, a Crazy Mama Klubban.
Amennyiben ráérsz szerda délután, és van kedved szerepelni a videóban, itt a cím: Crazy Mama, 1097 Budapest, IX. ker. Gubacsi út 97.
Ráadásul a 15 h-kor induló forgatás végeztével egy ingyenes, exkluzív CHK bulin is részt vehetsz!


COOL HEAD KLAN - Lesz és most! (nem hivatalos klip, a Pofa befogva! albumhoz)

A Cool Head Klan pár napja nagy sikert aratott a Magyar Szigeten, ahol a régi zenésztárs, Petrás Jani (Kárpátia) is színpadra lépett velük. A két közösen előadott dal közül a Vérrel írom című régebbi Cool Head tétel az új Kárpátia albumra is felkerül, két versszakkal kiegészítve.
A két teljes albumot tartalmazó új Cool Head Klan CD-t 999 Ft ellenében itt tudod megvásárolni!

Hozzászólások

[002413]
Selkath
Oké, akkor a Zoszi, meg a Terroristabomba nem nemzeti rokk. Attól még halálosan gyűlölöm ezeket, mint a SZART!!!
[002367]
farkaslaci
Távolról sem egy nacionalista vita kezdeményezése volt a célom. Pokolgép, Ossian, valóban más tészta. Politika OFF! Bocs még egyszer, meggondolatlan voltam. Metal ezerrel, és kész!
[002365]
tzar
Ossian, Pokolgép nem nemzeti rock. Ezek tradicionális metal bandák.
Heilegést meg máshol, ha lehet.
[002364]
Selkath
Iszonyú gagyi ez a "nemzeti rock", vagy mi a szar! Trianonoznak, meg igazságoznak, csak arra nem jönnek rá a rengeteg eszükkel, hogy előbb az országon BELÜL kéne rendet tenni, aztán ráérünk basztatni a szlovákokat, stb. És ezt úgy mondom, mint (szélső)jobbos! Fasz kivan az Árpád-sávval, meg az ótvar székely-himnusszal, zeneileg egy nagy szar az egész nemzeti rock, Ossiannal, Pokolgéppel, Kárpátiával együttvéve.
A "sieg heil"-lel egyetértek ugyan, de a "vissza"-zással nagyon nem. Ja, és a "nemvész" az "nem vész", kedves mélymagyarok!
[002361]
horvathfefe
Teljesen egyetértek veled.
[002357]
farkaslaci
Nem tudom, miért kell szinte kötelezően a szélsőjobbal összekötni a magyar rock/metal zenét?! Enélkül már nem is tudunk szólni a fiatalokhoz, vagy a rockzenét szeretőkhöz? Miért kell erőszakpártinak lenni, álarcos betyárokkal felvonulni, ez is harc a békéért? Nyugodtan szétszedhettek, lezsidózhattok, de nem 20-30 éves vagyok, tudom jól, mire vágyik a magyar szív, viszont a földön járok, és nem a repülésről ábrándozom, bár szép elképzelni. Szerintem ettől többet is tudnánk, ha már zenéről van szó. Tudom, igény van a "hazafias/nemzeti rockra, ezzel nincs is baj. Viszont ismerek pár hasonló fiatal rajongót, és rendkívül agresszívak, csak a balhét keresik, üvöltözve zsidóznak, nyilvánosan "sieg-heil"-eznek. 20 éves a legidősebb, az ingét még a mamája gombolja be neki reggelente. Tehát én csak azt fájlalom, hogy az erőszak üzenetét közvetítjük a zenével. A skinhead/betyár uralomtól mentse meg az Úr a világot!!! Molics Zsolti hangja egyébként nagyon erős, ahogy megszoktuk, és a zene is rendben van. Elnézést, nem provokálni akartam, ez a magánvéleményem volt. Remélem nem törlésre méltó a hozzászólásom. Üdv minden gondolkodó metalheadnek!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
2019. szeptember 21. (szombat) 07:59

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első dal, a The Voice. Mats Levén: "Skyblood - ez vagyok én. A Skyblood egyenlő a büszkeséggel, az empátiával és a haraggal. A The Voice dal magasra emeli ezt a zászlót. Harc az igazság ügyéért."   www.facebook.com/SkybloodM   SKYBLOOD - The Voice (szöveges videó a 2019-es Skyblood albumhoz)  

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side
EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side

Dynamind címmel jelenik meg október 25-én a Sabine Edelsbacher énekesnő és Lanvall gitáros/billentyűs vezette Edenbridge tizedik albuma. A linzi szimfo-metal csapattól máris itt a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS