STEVEN ADLER - Axl, Isten és a GN'R újjáalakulás lehetősége...

Önéletrajzzal jelentkezett az ex-Guns dobos

2010. augusztus 2. (hétfő) 08:27 | utoljára módosítva: 2010. augusztus 10. (kedd) 08:38

Az eredeti Guns N'Roses dobosa, Steven Adler egy alapos önéletrajzot adott ki My Appetite for Destruction: Sex and Drugs and Guns N'Roses címmel, és a visszaemlékezések mellé az utóbbi hetekben számos zaftos interjút is adott. Adler 1985 és 1989 között volt a Guns dobosa, majd drogproblémái miatt kitették a szűrét, utódja Matt Sorum lett. 1993-ban egy peren kívüli egyezség révén a GN'R 2,3 millió dollárt fizetett ki neki. A 2003 óta Adler's Appetite nevű saját csapatával koncertező (nálunk is felléptek pár éve) dobos jelenleg Los Angelesben él a feleségével, Carolina Adlerrel.
A három öngyilkossági kísérletet, néhány letartóztatást, 28 (!) drogtúladagolást, két szívrohamot, valamint egy maradandó károkozással járó szélütést is túlélt Adler legjobb mondatai következnek:
Matt Sorum dobtémáiról a Use Your Illusion albumokon: "Csak gyengén összetákolt verziók. Semmi személyes gondom nincs a fickóval, de olyan, mint egy átkozott dobgép. Nincs szíve, sem lelke, nincs a játékában érzés. És ahogy az élet meg az eltelt évek mutatják, nyilvánvalóan nem én vagyok az a dobos, akit a legkönnyebb pótolni. Csak annyit tudok, hogy a Use Your Illusion nagyobb lehetett volna az Appetite-nál is."
Kattints a folytatáshoz!A drogos évekről: "Elegem lett abból, hogy kórházakba kell járnom, meg hogy azzal ébresztenek, hogy meztelenül fekszem az utca közepén. Szerencsém volt, hogy csak szélütést kaptam. Így legalább még dobolni tudok."

A kirúgása után indított perről: "Azért pereltem be őket, mert 2 ezer dollárral akartak kihajítani az utcára, mintha sosem léteztem volna. A könyvelőm szerzett is egy ügyvédet, és borzalmas volt, hogy minden egyes nap oda kellett mennem a kib...ott bíróságra és az arcukba kellett néznem. Minden nap..."

A kirúgásáról: "Azon a napon, a bandán belüli kölcsönhatások teljesen megváltoztak. És nem a jó irányba. Az Iron Maidennek például jót tett, amikor a régi énekes helyére bevették Bruce Dickinsont, de ritka az ilyesmi."

A korai Guns próbáiról: "Duffal mindig a többiek előtt egy-két órával elkezdtünk játszani. Azt meg egy kezemen meg tudnám számolni, hogy az Appetite-ot megelőző két év során Axl hány próbára jött el."

Az eredeti Guns újjáalakulásának lehetőségéről: "Mindennél szívesebben fogadnám, de ez Axl ügye, tőle függ az egész. Hadd fogalmazzak így: a világ legostobább dolga lenne, ha nem hoznánk össze. Ha van csapat, amelyiket a rockrajongók turnén akarnak látni, akkor az a GN'R. A szarba is, még én is jegyet vennék a saját bulinkra!"

"Ez az egész nem Slashtől, Dufftól vagy Izzytől függ, akik nem a pénzért csinálnák, hanem a rajongókért. Ez mind Axl dolga. Neki kéne okét mondania. De nem akarok Istenhez imádkozni, hogy beszéljen Axllel, mert még őt is megvárakoztatná. Nem akarom ezzel zavarni őt, mert aztán azzal jönne vissza, hogy 'Steven, rávettél, hogy beszéljek vele, ő meg egész nap odakint várakoztatott...'"

Hozzászólások

[002231]
vinylfanatic
Hogy a Guns újra alakuljon Axl-nek le kellene szállnia a földre.Azonban én erre jelenleg nem látok esélyt.Nagyon el van szállva a srác magától!!!!!!!!
[002230]
farkaslaci
Nagy ász ez az Adler gyerek! Csíptem a laza dobolását annak idején. Matt Sorummal nekem sincs bajom, de egyetértek a stílusát illetően. Semmi izgalmasat nem nyújtott a játékával, egy kaptafára húzta az összes Guns dalt. A Guns újjáalakulás pedig az évszázad szenzációja lenne, de a fenébe is......én örülnék neki!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
MICHAEL SWEET - Dalpremier az októberi szólóalbumról: Ten
2019. szeptember 18. (szerda) 17:26

A Stryper frontembere, Michael Sweet gitáros/énekes/dalszerző a 90-es évek eleje óta rendszeresen készít szólólemezeket, a 10. önálló albuma pedig Ten címmel jön majd október 11-én. Máris megismerkedhetsz a szöveges videóval kísért harmadik előzetes dallal, a Tennel, amelyben a Fozzy és a Stuck Mojo soraiból ismert Rich Ward gitáros a vendég. A lemezen számos más vendég is játszik: Todd La Torre (a Queensrÿche énekese), Jeff Loomis (Arch Enemy, ex-Nevermore), Andy James, Tracii Guns (LA Guns), Ethan Brosh, Joel Hoekstra (Whitesnake), Gus G. (Firewind), Howie Simon, Marzi Montazeri, Will Hunt (Evanescence), John O’Boyle, valamint Mike Kerr és Ian Raposa a Firstbourne-ból. Michael Sweet: "Szinte minden dalban más és más zenész vendégszerepel. Eredetileg csak néhány vendéget terveztem, de aztán úgy döntöttem, hogy érdekes lenne minden dalba meghívni valakit. Elkezdtem felsorakoztatni a neveket, majd megkerestem őket, és sorba...

MYRATH - Márciusban az önálló turnéjukkal is eljönnek Budapestre
MYRATH - Márciusban az önálló turnéjukkal is eljönnek Budapestre

Shehili címmel még májusban jelent meg a prog/power vonalas tunéziai Myrath új stúdióalbuma, a 2016-os Legacy lemez folytatása. Novemberben a Beast In Black vendégeként érkeznek...

ENTRAILS - Dalpremier a régisulis svéd death brigádtól: The Pyre
ENTRAILS - Dalpremier a régisulis svéd death brigádtól: The Pyre

Rise Of The Reaper címmel október 11-én jelenik meg a 2008-ban újjáéledt svéd old school death metal brigád Entrails hatodik albuma, a 2017-es World Inferno lemez folytatása. Az új...

MEGADETH - Dave Mustaine orvosai nagyon pozitívnak érzik a kezelés hatását
MEGADETH - Dave Mustaine orvosai nagyon pozitívnak érzik a kezelés hatását

Még júniusban derült ki, hogy a Megadeth alapítóját, főnökét, Dave Mustaine-t torokrákkal kezelik, de azóta is folyik a munka az új stúdióalbumon, januárban pedig a Five Finger Death...

OZZY - Négy hét alatt elkészült egy új album
OZZY - Négy hét alatt elkészült egy új album

A The Sunnak adott friss interjújában Ozzy beszámolt arról, hogy elkészített egy 9 dalos új albumot, mindössze négy hét alatt. Mégpedig azután, hogy a rapper Post Malone friss...

PHIL ANSELMO - Egy Pantera tribute turnéról Zakk Wylde-dal: "Miért ne?"
PHIL ANSELMO - Egy Pantera tribute turnéról Zakk Wylde-dal: "Miért ne?"

Phil Anselmo nemrég az egyik chilei Illegals buli előtt adott interjú során azt mondta, hogy ha minden körülmény adott, ő benne lenne a korábban is többször emlegetett Pantera tribute...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS