STEVEN ADLER - Axl, Isten és a GN'R újjáalakulás lehetősége...

Önéletrajzzal jelentkezett az ex-Guns dobos

2010. augusztus 2. (hétfő) 08:27 | utoljára módosítva: 2010. augusztus 10. (kedd) 08:38

Az eredeti Guns N'Roses dobosa, Steven Adler egy alapos önéletrajzot adott ki My Appetite for Destruction: Sex and Drugs and Guns N'Roses címmel, és a visszaemlékezések mellé az utóbbi hetekben számos zaftos interjút is adott. Adler 1985 és 1989 között volt a Guns dobosa, majd drogproblémái miatt kitették a szűrét, utódja Matt Sorum lett. 1993-ban egy peren kívüli egyezség révén a GN'R 2,3 millió dollárt fizetett ki neki. A 2003 óta Adler's Appetite nevű saját csapatával koncertező (nálunk is felléptek pár éve) dobos jelenleg Los Angelesben él a feleségével, Carolina Adlerrel.
A három öngyilkossági kísérletet, néhány letartóztatást, 28 (!) drogtúladagolást, két szívrohamot, valamint egy maradandó károkozással járó szélütést is túlélt Adler legjobb mondatai következnek:
Matt Sorum dobtémáiról a Use Your Illusion albumokon: "Csak gyengén összetákolt verziók. Semmi személyes gondom nincs a fickóval, de olyan, mint egy átkozott dobgép. Nincs szíve, sem lelke, nincs a játékában érzés. És ahogy az élet meg az eltelt évek mutatják, nyilvánvalóan nem én vagyok az a dobos, akit a legkönnyebb pótolni. Csak annyit tudok, hogy a Use Your Illusion nagyobb lehetett volna az Appetite-nál is."
Kattints a folytatáshoz!A drogos évekről: "Elegem lett abból, hogy kórházakba kell járnom, meg hogy azzal ébresztenek, hogy meztelenül fekszem az utca közepén. Szerencsém volt, hogy csak szélütést kaptam. Így legalább még dobolni tudok."

A kirúgása után indított perről: "Azért pereltem be őket, mert 2 ezer dollárral akartak kihajítani az utcára, mintha sosem léteztem volna. A könyvelőm szerzett is egy ügyvédet, és borzalmas volt, hogy minden egyes nap oda kellett mennem a kib...ott bíróságra és az arcukba kellett néznem. Minden nap..."

A kirúgásáról: "Azon a napon, a bandán belüli kölcsönhatások teljesen megváltoztak. És nem a jó irányba. Az Iron Maidennek például jót tett, amikor a régi énekes helyére bevették Bruce Dickinsont, de ritka az ilyesmi."

A korai Guns próbáiról: "Duffal mindig a többiek előtt egy-két órával elkezdtünk játszani. Azt meg egy kezemen meg tudnám számolni, hogy az Appetite-ot megelőző két év során Axl hány próbára jött el."

Az eredeti Guns újjáalakulásának lehetőségéről: "Mindennél szívesebben fogadnám, de ez Axl ügye, tőle függ az egész. Hadd fogalmazzak így: a világ legostobább dolga lenne, ha nem hoznánk össze. Ha van csapat, amelyiket a rockrajongók turnén akarnak látni, akkor az a GN'R. A szarba is, még én is jegyet vennék a saját bulinkra!"

"Ez az egész nem Slashtől, Dufftól vagy Izzytől függ, akik nem a pénzért csinálnák, hanem a rajongókért. Ez mind Axl dolga. Neki kéne okét mondania. De nem akarok Istenhez imádkozni, hogy beszéljen Axllel, mert még őt is megvárakoztatná. Nem akarom ezzel zavarni őt, mert aztán azzal jönne vissza, hogy 'Steven, rávettél, hogy beszéljek vele, ő meg egész nap odakint várakoztatott...'"

Hozzászólások

[002231]
vinylfanatic
Hogy a Guns újra alakuljon Axl-nek le kellene szállnia a földre.Azonban én erre jelenleg nem látok esélyt.Nagyon el van szállva a srác magától!!!!!!!!
[002230]
farkaslaci
Nagy ász ez az Adler gyerek! Csíptem a laza dobolását annak idején. Matt Sorummal nekem sincs bajom, de egyetértek a stílusát illetően. Semmi izgalmasat nem nyújtott a játékával, egy kaptafára húzta az összes Guns dalt. A Guns újjáalakulás pedig az évszázad szenzációja lenne, de a fenébe is......én örülnék neki!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
AXEL RUDI PELL - Dalpremier a májusi albumról: Wings Of The Storm
2020. március 29. (vasárnap) 18:49

Knights Call címmel 2018 tavaszán jelent meg Axel Rudi Pell tizenhetedik nagylemeze, majd az őszi turnéval végre eljött Budapestre is. Azóta egy XXX Anniversary Live albummal ünnepelte meg 30 éves pályafutását az ex-Steeler gitáros, május 8-án (tehát a korábban tervezettnél két héttel később) pedig kijön az új stúdióalbuma. A Sign Of The Times című lemez második előzetes dala a Wings Of The Storm. Ismerkedj meg vele! Jó hír, hogy az új turné sem kerüli majd el Budapestet, a koncert október 18-án lesz, ezúttal is a Barba Negra klubban. www.facebook.com/axelrudipellofficial A koncert Facebook oldala   "Ki emlékszik még 1989-re? Sorsfordító év volt ez régiónkban, ahogy Axel Rudi Pell hazájában, Németországban is, hiszen ekkor omlott le a berlini fal. A német gitárosnak azonban azért is kedves emlék ez az év, mert ekkor jelent meg első szólóanyaga, a Wild Obsession. A világ azóta sokat...

ILL NIÑO - Véget ért a zenekari harc, új videoklip: Sangre
ILL NIÑO - Véget ért a zenekari harc, új videoklip: Sangre

Az Ill Niño még tavaly januárban mutatta be a Sangre című dalát, amelyben Dave Chavarri dobos és Lazaro Pina basszer mellett három új tag szerepelt: Marcos Leal énekes (Shattered Sun),...

OSSIAN - Otthon készült videóval egy vadonatúj dal: Aki előre néz
OSSIAN - Otthon készült videóval egy vadonatúj dal: Aki előre néz

Csak a Jót címmel április 17-én jelenik meg az Ossian új stúdióalbuma, a lemez legfrissebb előzetese az Aki előre néz című dal, amelyhez egy különleges videó született ebben a...

RIOT - Koronavírusban hunyt el az eredeti gitáros, L.A. Kouvaris
RIOT - Koronavírusban hunyt el az eredeti gitáros, L.A. Kouvaris

65 éves korában elhunyt az amerikai Riot egyik alapító gitárosa, a görög születésű Louie A. Kouvaris (L.A. Kouvaris), aki a csapat 1977-es bemutatkozó albumán (Rock City) szerepelt, de...

MUDFIELD - Utólag is megnézheted a tegnapi Youtube-os lemezbemutató bulijukat
MUDFIELD - Utólag is megnézheted a tegnapi Youtube-os lemezbemutató bulijukat

Kelet népe címmel egy hónapja jelent meg megjelent a szeghalmi Mudfield második albuma, a tavaly februárban kiadott Sárrét lemez folytatása. Úgy volt, hogy a budapesti lemezbemutató...

CSERFALVI "TÖFI" ZOLTÁN - Új szülinapos dal a Mobilmániával: Templomban, kocsmákban
CSERFALVI "TÖFI" ZOLTÁN - Új szülinapos dal a Mobilmániával: Templomban, kocsmákban

Templomban, kocsmákban címmel megérkezett egy új előzetes dal Cserfalvi 'Töfi' Zoltán (Denevér stúdió, Szolnok) 50. születésnapja alkalmából készülő The Number Of The Years: 50...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS