STEVEN ADLER - Axl, Isten és a GN'R újjáalakulás lehetősége...

Önéletrajzzal jelentkezett az ex-Guns dobos

2010. augusztus 2. (hétfő) 08:27 | utoljára módosítva: 2010. augusztus 10. (kedd) 08:38

Az eredeti Guns N'Roses dobosa, Steven Adler egy alapos önéletrajzot adott ki My Appetite for Destruction: Sex and Drugs and Guns N'Roses címmel, és a visszaemlékezések mellé az utóbbi hetekben számos zaftos interjút is adott. Adler 1985 és 1989 között volt a Guns dobosa, majd drogproblémái miatt kitették a szűrét, utódja Matt Sorum lett. 1993-ban egy peren kívüli egyezség révén a GN'R 2,3 millió dollárt fizetett ki neki. A 2003 óta Adler's Appetite nevű saját csapatával koncertező (nálunk is felléptek pár éve) dobos jelenleg Los Angelesben él a feleségével, Carolina Adlerrel.
A három öngyilkossági kísérletet, néhány letartóztatást, 28 (!) drogtúladagolást, két szívrohamot, valamint egy maradandó károkozással járó szélütést is túlélt Adler legjobb mondatai következnek:
Matt Sorum dobtémáiról a Use Your Illusion albumokon: "Csak gyengén összetákolt verziók. Semmi személyes gondom nincs a fickóval, de olyan, mint egy átkozott dobgép. Nincs szíve, sem lelke, nincs a játékában érzés. És ahogy az élet meg az eltelt évek mutatják, nyilvánvalóan nem én vagyok az a dobos, akit a legkönnyebb pótolni. Csak annyit tudok, hogy a Use Your Illusion nagyobb lehetett volna az Appetite-nál is."
Kattints a folytatáshoz!A drogos évekről: "Elegem lett abból, hogy kórházakba kell járnom, meg hogy azzal ébresztenek, hogy meztelenül fekszem az utca közepén. Szerencsém volt, hogy csak szélütést kaptam. Így legalább még dobolni tudok."

A kirúgása után indított perről: "Azért pereltem be őket, mert 2 ezer dollárral akartak kihajítani az utcára, mintha sosem léteztem volna. A könyvelőm szerzett is egy ügyvédet, és borzalmas volt, hogy minden egyes nap oda kellett mennem a kib...ott bíróságra és az arcukba kellett néznem. Minden nap..."

A kirúgásáról: "Azon a napon, a bandán belüli kölcsönhatások teljesen megváltoztak. És nem a jó irányba. Az Iron Maidennek például jót tett, amikor a régi énekes helyére bevették Bruce Dickinsont, de ritka az ilyesmi."

A korai Guns próbáiról: "Duffal mindig a többiek előtt egy-két órával elkezdtünk játszani. Azt meg egy kezemen meg tudnám számolni, hogy az Appetite-ot megelőző két év során Axl hány próbára jött el."

Az eredeti Guns újjáalakulásának lehetőségéről: "Mindennél szívesebben fogadnám, de ez Axl ügye, tőle függ az egész. Hadd fogalmazzak így: a világ legostobább dolga lenne, ha nem hoznánk össze. Ha van csapat, amelyiket a rockrajongók turnén akarnak látni, akkor az a GN'R. A szarba is, még én is jegyet vennék a saját bulinkra!"

"Ez az egész nem Slashtől, Dufftól vagy Izzytől függ, akik nem a pénzért csinálnák, hanem a rajongókért. Ez mind Axl dolga. Neki kéne okét mondania. De nem akarok Istenhez imádkozni, hogy beszéljen Axllel, mert még őt is megvárakoztatná. Nem akarom ezzel zavarni őt, mert aztán azzal jönne vissza, hogy 'Steven, rávettél, hogy beszéljek vele, ő meg egész nap odakint várakoztatott...'"

Hozzászólások

[002231]
vinylfanatic
Hogy a Guns újra alakuljon Axl-nek le kellene szállnia a földre.Azonban én erre jelenleg nem látok esélyt.Nagyon el van szállva a srác magától!!!!!!!!
[002230]
farkaslaci
Nagy ász ez az Adler gyerek! Csíptem a laza dobolását annak idején. Matt Sorummal nekem sincs bajom, de egyetértek a stílusát illetően. Semmi izgalmasat nem nyújtott a játékával, egy kaptafára húzta az összes Guns dalt. A Guns újjáalakulás pedig az évszázad szenzációja lenne, de a fenébe is......én örülnék neki!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
MUDFIELD - Dalpremier szöveges videóval: Állat vagyok
2020. február 16. (vasárnap) 18:03

Kelet népe címmel február 21-én jelenik meg a szeghalmi Mudfield második albuma, a tavaly februárban kiadott Sárrét lemez folytatása, aznap pedig lesz lemezbemutató buli is a szeghalmi Stone Clubban. Az új lemez negyedik előzetes száma a szöveges videóval kísért Állat vagyok - ismerkedj meg vele! A budapesti lemezbemutató koncert az A38 Hajón lesz március 27-én, ahol a Nomad is bemutatja az új albumát, a február 29-én megjelenő ötödik nagylemezét.   www.facebook.com/mudfield MUDFIELD: Kovácsovics Máté - ének Szabó Dezső - basszusgitár Feke István - gitár Szegedi Marci - gitár Balázs Loránd - dobok MUDFIELD - Állat vagyok (szöveges videó a 2020-as Kelet népe albumhoz) MUDFIELD - Mindennapos forradalom (szöveges videó a 2020-as Kelet népe albumhoz) MUDFIELD - Az én hazám (szöveges videó a 2020-as Kelet népe albumhoz) A 2019 februárjában megjelent Sárrét...

A DAL 2020 - A Turbo és a Tortuga is továbbjutott az elődöntőbe, ilyenek voltak
A DAL 2020 - A Turbo és a Tortuga is továbbjutott az elődöntőbe, ilyenek voltak

Tegnap este a Turbo és a nyíregyházi Tortuga zenekar is továbbjutott A Dal 2020 harmadik válogatójából, ami azt jelenti, hogy az elődöntő tizennyolcas mezőnyében öt rockbanda is lesz,...

BLACK SWAN - Reb Beachéktől az új album mellé egy új klip: Make It There
BLACK SWAN - Reb Beachéktől az új album mellé egy új klip: Make It There

Shake The World címmel megjelent és végig is hallgatható a bemutatkozó albuma annak a Black Swan nevű új csapatnak, amelyben Reb Beach gitáros (Winger, Whitesnake), Jeff Pilson...

BENEATH THE MASSACRE - Klipes új dal a kanadai tech-death bandától: Treacherous
BENEATH THE MASSACRE - Klipes új dal a kanadai tech-death bandától: Treacherous

Nyolc évvel a 2012-es Incongruous album után egy új stúdiólemezzel jelentkezik a tech-death metalos kanadai Beneath The Massacre. A Fearmonger címmel február 28-án megjelenő negyedik...

STITCHED UP HEART - Márciusban érkezik a második lemez, új anti-szerelmes dal: Straitjacket
STITCHED UP HEART - Márciusban érkezik a második lemez, új anti-szerelmes dal: Straitjacket

Darkness címmel március 13-án jelenik meg az Alecia "Mixi" Demner énekesnő vezette modern rocker Stitched Up Heart második lemeze, a Los Angeles-i bandától pedig már itt is a legfrissebb...

SEVEN SPIRES - Az új album mellé egy új videoklip: Bury You
SEVEN SPIRES - Az új album mellé egy új videoklip: Bury You

Emerald Seas címmel megjelent és végig is hallgatható a bostoni Seven Spires második albuma, a kiválóan sikerült 2017-es Solveig lemez folytatása, az új konceptalbum sztorija viszont...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS