ŐSZI TURNÉK - Amelyekből kimaradunk...

A Kreatortől a Blind Guardianen át a Parkway Drive-ig

2010. július 29. (csütörtök) 09:25 | utoljára módosítva: 2011. szeptember 4. (vasárnap) 16:21

A nemzetközi koncertek tekintetében igazán nincs miért panaszkodnunk idén, és ősszel is lesznek komoly bulik itthon - Heidenfest, Ozzy, Dark Tranquillity, Dillinger Escape Plan, Watain, Amorphis, Sabaton, Finntroll, Pain Of Salvation, Therion stb. -, de azt is látni már, hogy néhány fontos Európa-turnénak nem lesz hazai állomása.
A kinti szervező logisztikai elképzelései miatt nem kerülhet sor például a Thrashfest 2010 hazai megrendezésére, amelyen három thrash legenda - Kreator (képünkön), Exodus, Death Angel - lép fel a Suicidal Angels névre hallgató újabbkori görög thrasher brigáddal. Ezt a túrát december 2-án Prágában, december 3-án Bécsben lehet majd elcsípni.
Arról sincs szó sajnos, hogy az idei Persistence turné elérné Magyarországot, pedig a felállás több, mint csalogató: Sick Of It All, Sepultura, Blood For Blood (újra együtt, és Billy Graziadei is játszik velük!), Unearth, Evergreen Terrace. A bécsi dátum: december 5.
Szeptember végén, október elején együtt turnézik a Korn és a Dimmu Borgir, de nem nálunk. A bécsi koncert időpontja szeptember 26, helyszíne a Gasometer.
A Volbeat ősszel a svéd Entombed társaságában fog turnézni, a két bandát november 5-én Bécsben, vagy 6-án Grazban lehet megnézni.
Az augusztus végén új albummal jelentkező Disturbed a Taste Of Chaos turné keretében novemberben koncertezik majd Európában, méghozzá a Papa Roach, a Buckcherry és a Halestorm társaságában. Ezek a dátumok még nem ismertek, de nagy meglepetést okozna, ha Bécsnél közelebb érne a négy zenekar.
A Blind Guardian új turnéja sem jut el Magyarországra, őket október 16-án Bécsben lehet elcsípni a Steelwinggel és az Enforcerrel.
A Parkway Drive az Imperial Never Say Die! turné keretében novemberben játszik Európában, a társak: Comeback Kid, Bleeding Through, Emmure, War From A Harlot's Mouth, Your Demise, We Came As Romans. Magyar állomás nincs, a bécsi dátum: november 15.

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
MUDFIELD - Dal- és klippremier: Égesd el
2019. szeptember 19. (csütörtök) 18:03

Februárban jelent meg a szeghalmi Mudfield bemutatkozó albuma, a Sárrét, most pedig egy vadonatúj dallal és a hozzá forgatott klippel jelentkeztek. Ismerkedj meg az Égesd el című új nótájukkal! A következő hetekben a Leander Kills, illetve a Nomad társaságában játszik a Mudfield, szerte az országban. Dátumok, helyszínek itt. Holnap Veszprémben játszik a Leander Kills és a Mudfield.   www.facebook.com/mudfield MUDFIELD - Égesd el (2019)

XENTRIX - 25 év után új klip a brit thrasherektől: Bury The Pain
XENTRIX - 25 év után új klip a brit thrasherektől: Bury The Pain

Bury The Pain címmel a nyáron jelent meg a veterán brit thrasher Xentrix visszatérő albuma, amelynek címadó dalához készült el a banda új klipje, egyben 25 éve az első videójuk. A...

THE FERRYMEN - Dalpremier a Rainbow énekes és Magnus Karlsson csapatától: Bring Me Home
THE FERRYMEN - Dalpremier a Rainbow énekes és Magnus Karlsson csapatától: Bring Me Home

A New Evil címmel október 11-én jelenik meg a második albuma annak a melodikus metal zenekarnak, amelyet a Ritchie Blackmore féle Rainbow (és korábban a Lords Of Black) frontembereként...

PETOFI - Új dal a Téveszme frontemberével, Nagy Viktorral: Pusztulás I
PETOFI - Új dal a Téveszme frontemberével, Nagy Viktorral: Pusztulás I

Pusztulás I címmel egy vadonatúj dallal jelentkezett a hazai hardcore színtér egyik legizgalmasabb formációja, a nyíregyházi Petofi zenekar. A csapat nemrég tette közzé, hogy Mezei...

KOBRA AND THE LOTUS - Holnap kijön az új lemez, dalpremier: Thundersmith
KOBRA AND THE LOTUS - Holnap kijön az új lemez, dalpremier: Thundersmith

Evolution címmel szeptember 20-án jelenik meg a Kobra Paige énekesnő vezette kanadai hard rocker csapat, a Kobra And The Lotus hatodik albuma, amelynek második előzeteseként máris...

TONY MILLS - 57 éves korában elhunyt a TNT és a Shy volt énekese
TONY MILLS - 57 éves korában elhunyt a TNT és a Shy volt énekese

57 évesen, hasnyálmirigyrákban elhunyt a Shy, a TNT és a Siam egykori énekese, Tony Mills. A számos szólólemezzel is rendelkező brit zenész áprilisban jelentette be, hogy...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS