METALFEST - Várjuk a Sztárfotókat!

Ha beküldöd, felkerül a honlapra

2010. június 3. (csütörtök) 11:02 | utoljára módosítva: 2010. június 13. (vasárnap) 07:42

A csillebérci MetalFest ugyan nedvesebbre sikerült, mint bárki is szerette volna, de a háromnapos metal orgia kiváló alkalmat adott a hazai és külföldi zenekarokkal történő cimbizésre, spanolásra, közös fotózkodásra. Mivel jó néhány csillebérci Sztárfotó már be is érkezett hozzánk, úgy gondoltuk, hogy itt a honlapon is biztosítanánk nekik helyet.
Amennyiben készítettél zenekaros fotókat a MetalFesten, küldd el erre az e-mailcímre, némi kísérőszöveggel együtt: mhh@hammerworld.hu
Az első fotónkat a ceglédi Turjányi Áginak köszönhetjük: "Épp leparkoltunk a szállásunk elé, és senki sem volt a közelben, csak a Nevermore 3 tagja! Vigyorogtak ránk rendesen... Venti (Kisgyörgy Tamás) barátom, akinek piros nyakkendő van a nyakában, előtte fehér ingben volt az autóban, mint egy igazi úttörő. Hiszen ez régen úttörőtábor volt! :-) Előkaptuk gyorsan a fényképezőgépet: Bubu (Szalisznyó János) áll Warrel Dane mellett, én Jeff Loomis és Van Williams között pózolok, bátyám (Turjányi Tamás) áll bal szélen baseballsapkában, és ugye Venti, aki addigra felkapott az ,,egyenruhája" fölé egy emlékpólót Dimebag képével. Van Williams is ezt viselte akkor, a koncerten meg Warrel Dane és Vörös Attila is. Hatalmas buli, nagy élmény volt ez a 3 nap, jövőre elvárjuk, hogy újból legyen ilyen!!! Metal forever!"
Kattints a Sztárfotókért!

Csapai Laci képei:

"Örülök, hogy a honlapon a MetalFestes képeknek külön kialakítottatok egy jó kis oldalt! Én a Leaves' Eyest támadtam le: :-)  Többek közt pont miattuk mentem a MetalFestre. Örömmel mondhatom el, hogy nem volt rossz a bulijuk, és tavaly a Beauty and the Beast feszten is jók voltak! Idén sikerült közös fotót is csinálnom Liv Kristine énekesnővel, valamint Krulléval is, aminek nagyon örülök!" - Laci.

Zsu és Gabi képei:

"A MetalFesten sikerült közös képet csináltatnom Glen Bentonnal a Deicide-ból! De a Velvet Seal zenekarral is készült egy király kép egy nagyon jó kis koncert után, a dedikálás során pedig Liv Kristine-nel is született fotó!" - Zsu és Gabi Tatabányáról.Scholtz Gyula képei:

"A Death Angel énekes Mark Osegueda-val a megérkezésekor találkoztam, a másik kép már a szállásnál készült az Emergency Gate énekesével. Most nem sok fotót gyűjtöttem be sajna. Jövőre hátha többet sikerül!
Ide kattints a Nevermore koncertvideómért!".


Kádár Botond képei:

"Nagy ötlet ez a sztárfotos dolog a honlapon, én is szívesen viszontlátnám a sajátjaimat. Szerencsére a Metalfest számos alkalmat kínált a zenészekkel való találkozásra, de kíméletes leszek, csak a kedvenc képeimet küldöm el :))).
Számomra a fesztivál egyik csúcspontja a Sabaton hajó volt, itt tényleg "testközelből" lehetett látni a bandát, olyan emberek között akik garantáltan ismerik, szeretik ezt a zenét. Arról nem is szólva, hogy a setlist több mint fele menet közben, a közönség kérésére állt össze, szinte kizárólag az előző esti bulin nem játszott számokból. Ezt nevezem rajongóbarát hozzáállásnak! Az első kép Joakim énekessel és Daniel billentyűssel mindjárt a buli után, a "színpadon" készült, látszik a fiukon, hogy nem kímélték magukat.... A második képen Oskar és Rikard gityósok, illetve ismét Daniel társaságában öltögetek egy pengetőt, amelyet ez előző esti bulin kaptam el. Ez a kép már a hajóorrban készült, érdemes a háttérdekorra is figyelni :)))
És végül: igen fontos számomra a harmadik fotó, amelyen a Primordial énekes Alan ezúttal a Twilight of the Gods színeiben mutatja az alapvetőt: pia, nő, rock'n'roll!!!
Remélem, hogy jövőre is lesz alkalmam hasonló fotók készítésére.....
Üdvözlettel: Boti, Marosvásárhelyről."Csiki Balázs képei:

"Én is, mint szerintem oly sokan nagyon élvezték az idei MetalFestet. Szalai Szandrának és catering cégének köszönhetem azt a páratlan lehetőséget, hogy a nagyszínpad zenekaraival találkozhattam és beszélgethettem ottani munkám során.
Nem is tudom szavakkal meghálálni. Az első képen a Deicide-ból Glen Bentonnal vagyok, a másodikon a Decapitated, a harmadikon pedig az Amon Amarth tagokkal. A komor arc hatalmas örömöt leplez a részemről. Nem csak ők, de mindenki nagyon kedves arc volt és jókat beszélgettünk. 
Még egyszer köszönöm a szervezőknek ezt az élményt, és Szandrának ezt a lehetőséget!"


 


Tóth "Mikkey" Miklós képei!

"Az első képen a Legion of the Damned legénységével pózolunk. Irtó kedves srácok, ingyen CD-t, plakátot osztogattak és dedikáló kártyákat is hoztak magukkal. Közvetlenek voltak nagyon és örülök, hogy láthattam őket az első magyarországi fellépésükön!
A következő képen Skinnyvel vagyok látható a Deathstars-ból. Ők is fotózkodtak, dedikáltak minden érdeklődőnek. Ők visszatérő vendégek hazánkban, évi több bulit nyomnak, de jó volt most is elcsípni őket! 
Utolsó képemen Victor Love-val szerepelek a Dope Stars INC.-ből. Ők már a fellépésük előtt egy nappal itt voltak a fesztiválon, többször is összefutottam a tagokkal, amikor épp belenéztek 1-1 koncertbe. Nagyon lelkes zenekar, örültek a magyar rajongóiknak!"Nagy Kriszti képei:

"Hello! Nekem is sikerült pár fotót készítenem a MetalFest kapcsán, de csak a Sabaton Battleshipen. Óriási élmény volt, nem bántam meg, hogy a jelenkor szigorlatom előtt 3 nappal még buliztam egy hatalmasat... A zenekar tagjai elmondhatatlanul jófejek voltak, a végére a biztonsági őröknek már menniük kellett volna és siettették a zenekart, mire mondták, hogy nyugodtan menjenek vissza az őrök Csillebércre, ők itt maradnak a rajongókkal!
Az első képen egy ismerősömmel pózolunk Daniel Myhr és Joakim Brodén között. A többi fotó pedig a dedikálás során készült. Jól látszik rajtuk, hogy mennyire közvetlenek és minden rajongóval foglalkoztak. Főleg, ha az illető fiatal lány volt! :-)" - Üdv, Kriszti Budapestről.Lambert Anna képei:

"A felhívásotokon felbátorodva én is elküldöm a 'sztárfotómat'. Ez a kép az Eluveitie énekes, szövegíró és dalszerzőjé Chrigel Glanzmannal készült, aki mellesleg vagy 50 hangszeren játszik (jó ez kicsit túlzás, nem számoltam meg, de sok:).
Már a délután folyamán lestem, hátha elcsíphetem valahol egy szóra, persze amikor nem figyelek, akkor a hátam mögött áll... Így nem menekülhetett :)
Hatalmas vigyorral írta alá az egyik róla készült rajzomat, a lányos zavaromban előkapott tűfilcnek köszönhetően szinte láthatatlanul! De a lényeg, hogy fantasztikus volt a MetalFest, óriási köszönet Nektek a megszervezéséért! Remélem, jövőre ugyanitt találkozunk! (Persze szigorúan Pünkösdkor :)" - Üdvözlettel: Anna.


Láng Robi képei:

"Először is szeretnék köszönetet mondani a MetalFestért! Fergeteges buli volt, még akkor is, ha az időjárás sokszor másként gondolta! Nagyon sok kedvencemet láthattam élőben, ezért külön köszönet jár! Sikerült is összefutnom pár hírességgel. Nagyon örülnék, ha ezek a képek bekerülnének az újságotokba!
1. kép: Az Amon Amarth énekesével - Johan Hegg. A meghirdetett dedikálási időpontban kértem fel egy fényképre, melyre rögtön igent mondott. Fergeteges élmény volt pár szót váltani vele, ahogy a koncertjük is az volt!
2. kép: A Korpiklaani két gitárosával készült szintén a dedikáláson. Bár a koncertjükből kicsit hiányoltam a lendületet, attól függyetlenül nagyon tetszett.
3. kép: A Nevergreen billentyűsével Matlári Miklóssal a nagyszínpad mellett futottam össze. Őket először hallottam, de igen kellemes meglepetés volt a zenéjük. Elmondhatom, hogy megtetszett a csapat!"Készültek képeim a Sabaton csatahajón is! Nekem ez volt az egész MetalFest csúcspontja! Ezekre a képekre vagyok a legbüszkébb! Különösen Rikard Sundén közvetlensége lepett meg, de az egész banda rendkívül barátságos volt." - Robi.Rajner Péter és Körmendi István képei:

"Sziasztok! Ezt a két képen küldenénk be a Sabaton Csatahajóról, ami az egész Metalfest csúcspontja volt. Nemcsak a zenekar volt közvetlen és barátságos, de még a roadok is, hiszen simán lefotóztak minket a Sabaton felirattal. Reméljük minden évben lesz ezentúl ilyen fesztivál. Mi ott leszünk! We are metal machine!" - Üdvözlettel: Rajner Péter és Körmendi István.

Babcsány "Babesz" Attila képe:

"A nagyszínpad melletti sörsátornál fogyasztottam jól megérdemelt komlószörpömet, erre látom, hogy Benton doki meg ott sétálgat... mondom, kunyerálok már egy képet. Nagyon rendes volt, úgyhogy összeálltunk, aztán le is kezeltünk metalosan - tisztelet megadva. A DEICIDE buli ultrabrutál volt, ráadásul elősször láttam őket, így hát nekem maradandó az élmény. A MetalFestről annyit mondanék, hogy penge volt nagyon, röviden ennyi, végig kint voltam a haverokkal, nagyon jól éreztük magunkat! Jövőre nem vitás, hogy megint megyünk! Köszönjük a vendéglátást, MetalFest!" - Babesz.Tóth Máté képei:

"Ave! Számomra a legjobb koncert a Sabaton volt, úgy a csatahajón, mint a Hammer színpadon. Nagy meglepetés volt, hogy szerveztek egy ilyen bulit a hajóra. Ezzel ütötték az összes többi zenekart.
A koncert végén természetesen volt fotózkodás, így megkértem a tagokat, hogy egyszerre álljanak a lencse elé, egy barátom pedig fotózott minket. Legnagyobb élményem mégis az, hogy a lent látható képen Joakim Brodénnek (az énekes) ajándékozhattam a nyakláncom. Ez egy istent formáz egy akkora fallosszal, mint ő maga, egy római termékenység szobrocska. Nem csoda, hogy megtetszett neki. Megtetszett, mert amikor este iszogattunk, akkor is rajta volt..." - Máté.

Szakáll képei:

"Sziasztok! MetalFestes fotóim első adagja! :-) Powerwolf, Liv Kristine, Nevergreen, Finntroll."

Bosskay Ági képei:

"Sziasztok! Én is elküldöm a MetalFestes szerzeményeimet :) Az első fotó Chrigellel, az Eluveitie frontemberével készült, aki a legnagyobb megdöbbenésemre ott sétálgatott a sörsátor környékén. Gyorsan el is kaptam egy fotóra! A másodikon Anna látható, a harmadikon Meri és az utolsón Sime és jómagam :) Ezeket a fotókat már az Eluveitie koncert után készítettük.
Számomra hihetlen élmény volt, hogy találkozhattam a kedvenceimmel, és nagyon örülök, hogy ennyire közvetlenek és kedvesek voltak mindannyian!" Üdvözlettel - Ági.
Csire Gábor képei:

"Nagy köszönet a zseniális három napos fesztiválért! Csodálatos volt, tele jobbnál jobb koncertekkel! Habár nagy kedvenceimet, a Sabatont vártam természetesen a legjobban, az általam megnézett többi banda sem okozott csalódást, sőt. A Sabaton hozta szokásos kirobbanó formáját, remek bulit csaptak, a másnapi Csatahajó meg csak hab volt a tortán - ezért is hatalmas köszönet a szervezőknek!
Ugyan már nem először találkoztam velük, de most is rendkívül barátságosak, közvetlenek voltak, lehetett velük dumálni, fotózkodni, akár még inni is. Nagyon várom már a novemberi bulijukat, amin remélhetőleg még több számot hallunk majd az új albumról.
Csak a Csatahajón csináltam képeket, ezeket küldöm: az első képen Joakim Brodén énekessel és Daniel Mullback dobossal, a másodikon pedig Oskar Montelius gitárossal és Daniel Myhr billentyűssel vagyunk. Jövőre is Metalfestre fel!" Üdv: Csire Gábor Debrecenből.
Péderi Tamás képei:

"Hali! Bár nem vagyunk nagy trófeagyűjtők, a MetalFesten nem lehetett kihagyni a lehetőségeket! Az egész buli fergeteges volt, lespanoltunk a KerecsenSólyom gárdájával (velük nem készült kép) és jó pár aláírással bővítettük a zászlónkon található gyűjteményt. A teljesség igénye nélkül: Amon Amarth, Korpi, KerecsenSólyom, Scrofa (Virrasztók), Chrigel (Eluveitie) és Vargék írták alá. Sajnos, a sietős Arkonától nem sikerült szerezni... Fényképet csak hármat csináltunk zenészekkel: az elsőn Párom, Major Flóra látható Chrigel Glanzmannal a sörsátorban, a másodikon szintén Ő a virrasztó Scrofával, a vállán a már említett trikolórral, és végül a harmadik díjnyertes képen a kitűnő és látványos koncertet adó ősgermán Varg és jómagam vagyunk jelen! :-)" - Tamás.
Csibi Vera képei:

"Az első fotóm a Finntrollal készült. Hatalmas élmény volt újra látni őket, és a dedikáláson nagyon segítőkészek voltak. Jó sokáig tartott, mire sikerült képet csinálni velük, mert a lány, akit megkértem, nem ismerte a gépemet, de a második sikertelen próbálkozás után Skrymer kivette a kezéből és kedvesen megmutatta, hogy kell. Felejthetetlen volt! :)

A második kép a fél Varggal készült, a dedikáláson." - Vera.

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS