A NYÁR 10 LEGJOBBAN VÁRT ALBUMA!

A brit Hammer szerint

2010. május 31. (hétfő) 16:13 | utoljára módosítva: 2010. május 31. (hétfő) 16:46


A brit Metal Hammer összeállította a nyár szerintük legfontosabb 10 mainstream rock/metal albumának listáját.
A következő hetekben, hónapokban megjelenő lemezekről egy kattintás után olvashatsz!

36 CRAZYFISTS - Collisions And Castaways
"A metal sztratoszféra egyik kriminálisan alulértékelt csapata júliusban hozza ki új albumát, két év után. Mivel visszatértek régi kiadójukhoz, a Roadrunnerhez, és korábban már 100 %-osan teljesítették az adjunk-ki-király-albumokat célkitűzést, vajon most jött el az ideje annak, hogy valóban felkússzanak a hegy csúcsára? Mi mindenesetre ezt reméljük."


AVENGED SEVENFOLD - Nightmare
"A szerencsétlenség után vajon győzedelmeskedni fog az Avenged? A címadó számés felvezető single alapján azt kell mondjuk, hogy a pokolba ne?! Jimmy 'The Rev' Sullivan tragikus halála után az A7X csatasorba állította a világ talán legjobb dobosát, a Dream Theaterből Mike Portnoyt, hogy dobolja fel a Nightmare lemezt. Adagolj hozzá Avengedtől már megszokott epikus dalszerkezeteket és ez a bomba máris füstölni kezd."


BLACK LABEL SOCIETY - Order Of The Black
"Zakk Wylde a nyáron adja ki első poszt-Ozzy korszakos BLS albumát, és mi már alig várjuk! Amíg Zakk eddig két helyre is dolgozott, írt Ozzynak és írt a BLS-nek, most viszont első ízben szentelhette teljes figyelmét a Black Labelnek. Amire számíthatsz: gitárnyak-olvasztó szólók, mamutgolyó méretű riffek és számtalan 'pinch harmonics' (Zakk-védjegyes malacsivíttatása)!"


BRING ME THE HORIZON - TBC (mégnem adtak meg címet)
"Miután jól odatették magukat és a világ egyik vezető feltörekvő bandájaként betonozták be a nevüket, a BTMH arra készül, hogy kitörjön a skatulyából, még több elektronikát adagolva a zenéhez, egy progos oldalt is felvillantva. Vendégeik alapján is új, még felderítetlen területre merészkednek. Aki mer..."


DISTURBED - Asylum
"Maga a csapat is úgy írta le az Asylum lemezt, mint klasszikus Disturbed anyagot. A kerék újrafeltalálása talán nem szerepel Draimanék tervei között, viszont így legalább még több ökölrázós, falrengetős, 'oooh-ah-ah, ah-ah'-témázásra számíthatunk! Az első kislemez egy hónapon belül kijön."


IRON MAIDEN - The Final Frontier
"Minden idők egyik leghatalmasabb metal bandája ezen a nyáron készül a világra szabadítani legfrissebb alkotását. Az irgalmatlanul óriási A Matter Of Life And Death lemez prog-rockos kalandozásai, epikus témái után nem kis feladat rátenni még egy lapáttal. De tudod, hogy az Ironék még erre is képesek."


KORN - III: Remember Who You Are
"A Korn újra összejött azzal az emberrel, aki mindenki másnál jobban tudta elcsípni a bennük rejlő tüzet, azaz a nu-metalos überproducerre, Ross Robinsonnal. Az eddig hallott részletek pokoli ígéretesek és az Oildale nótát nagyjából mindenfelé elismerés fogadta. Nagyon régóta nem született már igazán fantasztikus Korn lemez, de ez akár az is lehet. Harmadszorra bejön? Azt mondjuk, hogy akár..."


LIMP BIZKIT - Gold Cobra
"Durst és a srácok számára eljött a próba ideje: úsznak vagy süllyednek? Az atlétatrikós nosztalgiahullámot meglovagolva a Limp Bizkit újjélesztette a múlt tüzét, és a tavalyi újjáalakuló turnén Európában mindenkinek igyekeztek lerobbantani az agyát. A Why Try dal utal a régi forma visszatérésére, de a kétkedők annak örülnének a legjobban, ha a Gold Cobra bebukna. A puding próbája..."


PARKWAY DRIVE - Deep Blue
"Itt csalunk egy kicsit, mert ezt a lemezt már hallhattuk. De ennél is fontosabb, hogy te is meg fogod hallgatni. Ez egy arcpirítóan jó lemez, ami jól hátbaver majd néhány mai metal bandát, hogy szedjék kicsit össze magukat. Lépj hátra, ez robbani fog!"


OZZY OSBOURNE - Scream
"Durva lenne kihagyni a Dupla O-t ebből a szórásból, hiszen az első kislemezdal abszolút csúcs! Ez a Gus G-szólózta Let Me Hear You Scream a '80-as évekbeli fénykort idézi, jó kis tempókkal, és egy olyan megemelt buliszinttel, ami már egy ideje nem jellemezte a szólómunkáját. Ez lehet a régóta várt visszatérés a régi Ozzyhoz?"Hozzászólások

[002168]
Castiel
lol egy Black Labelre azt mondani, hogy nem nagy durranás :D
[001945]
ajvi18
hát ez ....ratyi?!...igen.az
[001917]
pite
Vinylfanatic-nak teljesen igaza van. Talán a Disturbed még érdekes lehet... De ezen kívül? Korn, Limp Bizkit??? Hagyjuk már.
[001916]
Metalmonster66
ja. kb
[001912]
vinylfanatic
Hát ez a lista nem valami nagy durranás.Az Ozzy és Maiden kivételével én itt semmi izgalmasat nem látok.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
METALLICA - Így született meg az Enter Night Pilsner, a hivatalos sörük
2019. január 16. (szerda) 07:29

A 2018-as észak-amerikai Metallica turné arénakoncertjein már megkóstolható volt a Metallica és a Stone Brewing közösen elkészített söre, az Enter Night Pilsner, mostantól pedig már az amerikai boltokban is kapható lesz. A csapat tervei szerint a tavaszi-nyári turnéval egyidejűleg Európában, Ausztráliában, de még Kínában is hozzá lehet majd jutni. Az Enter Night Pilsner sör háttérsztorijáról egy 10 perces dokufilmet is közzétett a Metallica.          

ANGERTEA - Új klippel jelentkeztek: Loam
ANGERTEA - Új klippel jelentkeztek: Loam

Új klippel jelentkezett a nagymágocsi Angertea trió, amelyet az A Sidetrack (An Acoustic Act to Eradicate Torture) című akusztikus EP Loam dalához forgattak Lóránt Demeterrel. Az Angertea...

SLIPKNOT - Már a stúdióban
SLIPKNOT - Már a stúdióban

Az idei Volt fesztiválon június 26-án fellépő Slipknot új albuma a nyárra várható, és a legfrissebb Corey Taylor Instagram-kép alapján minden a terv szerint halad: már a stúdióban...

PAGANINI - Elhunyt Marc Paganini svájci énekes
PAGANINI - Elhunyt Marc Paganini svájci énekes

57 évesen elhunyt Marc Paganini svájci énekes, a német Viva, majd a svájci Paganini frontembere. A haláleset még január 11-én történt, de a körülményei egyelőre ismeretlenek. Marc...

KING DIAMOND - Premier a januári koncert DVD-ről: Black Horsemen
KING DIAMOND - Premier a januári koncert DVD-ről: Black Horsemen

King Diamond régóta várt új koncertanyaga, a Songs For The Dead Live DVD/Blu-ray január 25-én jön majd ki, és két teljes koncert felvételét fogja tartalmazni. Az egyik bulit 2016....

QUEENSRYCHE - Az új album dalait Todd Le Torre énekes dobolta fel
QUEENSRYCHE - Az új album dalait Todd Le Torre énekes dobolta fel

The Verdict címmel március 1-jén jelenik meg a Queensryche új stúdióalbuma, a 2015 őszén kiadott Condition Hüman lemez folytatása. A The Verdict lesz a csapat harmadik albuma Todd La...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS